Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ellain κάνε παραγγελία να σου έρθει απ' έξω!

Πάντως μαξιλάρι ολόσωμο που χάζευα στο ίντερνετ, έχει απίστευτα τρελλή τιμή (200? 400 ευρώ? Δεν θυμάμαι).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ τόσο το πλήρωσαααααααααααααααααα και δεν έχει έρθει ΑΚΟΜΑ!!!!!

Όσο για την Κουμπάρα σου Clelia μου τι να πω δεν πάει καλά ο κόσμος!Μια φίλη μου βαφτίζει την κόρη της την άλλη εβδομάδα και είναι ασαράντηστη!!!!!

Ναι ναι και όλα αυτα γιατί ο άντρας της θα πάει στη Γερμανία 3 μήνες και θέλει να το βαφτίσει πριν φύγει!!!!Τι να πεις....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλημερες!!!

λοιπον εγω θελω ΤΡΕΛΑ να ειναι μαζι μου το στεφανι...οχι μονο στις ωδινες (που πραγματικα θελεις καποιον να σου κραταει το χερι) αλλα και την ωρα του τοκετου. Θελω να ειναι αυτος που θα κοψει το λωρο, αυτος που θα τον παρει πρωτος αγκαλια...ειμαι πολυ συναισθηματικουρα εεε???:tongue::tongue::tongue: εχω μεγαλη αδυναμια στον αντρα μου..και ειναι φοβερος πατερας, η μικρη τον λατρευει (πω πω εβγαλα ολη μου την καψουρα σημερα:oops::oops::oops:)

στη γεννηση της μελινας δεν ηταν μεσα γιατι δεν καναμε μαθηματα ανωδυνου τοκετου..ο πρωτος γιατρος που ειχα στο ελενα δεν μου ειχε πει οτι υπαρχουν:evil::evil: ουτε καν οτι μπορει να ειναι μεσα το στεφανι...οταν μου το ειπε τελικα η γιατρος που με ξεγεννησε (σε αυτην πηγα στον ογδοο μηνα) δεν εβρισκα θεση στα μαθηματα:(:(...απο οτι μου ειπαν τις 5 ωρες που ημουν μεσα δεν μιλησε σε κανεναν!!!πηγαινε πανω κατω πανω κατω ζαλουρα τους εφερε:D:D:D και οταν εφεραν το μελινακι να το δουν και ετρεξαν ολοι πατησε μια φωνη!!! ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ!!!!:D:D:D Η μαια που του την πηγε μου ειπε οτι την πηρε αγκαλια αμεσως και την φιλησε:D:D εε...μετα την ειδανε και οι υπόλοιποι:D:D

Αυτη τη φορα θα τα ζησουμε μαζι ελπιζω:D:D

καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Δέσποινα υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μη βρούμε ραντεβού; Πότε δηλαδή πρέπει να τα κλείσουμε; Τώρα μου άναψες φωτιές.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Δέσποινα υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μη βρούμε ραντεβού; Πότε δηλαδή πρέπει να τα κλείσουμε; Τώρα μου άναψες φωτιές.

τωρα ειναι νωρις ακομα βρε!!! θα βρουμε!!! εγω ειχα ρωτησει οταν ειχα ηδη μπει στον ογδοο μηνα τοτε!!! την παρασκευη που θα παω στο ελενα να δειξω στο ντοκτορι τη β επιπεδου θα περασω μια βολτα και απο εκει να δω τι γινεται..εγω ελεγα για σεπτεμβρη γιατι ολο το καλοκαιρι θα λείπω..(τελευταια στιγμη θα παω γμτ...)

ellain κάνε παραγγελία να σου έρθει απ' έξω!

Πάντως μαξιλάρι ολόσωμο που χάζευα στο ίντερνετ, έχει απίστευτα τρελλή τιμή (200? 400 ευρώ? Δεν θυμάμαι).

200-400 ευρω????????????:shock::shock::shock::shock:

Ε αυτο κι αν ειναι!!! Το πιο ακριβο που ειδα εγω σε site Αμερικης ηταν γυρω στα 90-100 δολ. Τι να πω? Μου φαινεται θα μεινω με τα 2-3 μαξιλαρακια που εχω ηδη!!

!Μια φίλη μου βαφτίζει την κόρη της την άλλη εβδομάδα και είναι ασαράντηστη!!!!!

Ναι ναι και όλα αυτα γιατί ο άντρας της θα πάει στη Γερμανία 3 μήνες και θέλει να το βαφτίσει πριν φύγει!!!!Τι να πεις....

Κι αν το βαφτισει το παιδι 4 μηνων τι θα παθει?? Αν μου ελεγες φευγει ο αντρας της για 2 χρονια, να συμφωνησω αλλα για 3 μηνες, χαρα στο πραγμα! Τελοσπαντων, ειπαμε, περι ορεξεως...

τωρα ειναι νωρις ακομα βρε!!! θα βρουμε!!! εγω ειχα ρωτησει οταν ειχα ηδη μπει στον ογδοο μηνα τοτε!!! την παρασκευη που θα παω στο ελενα να δειξω στο ντοκτορι τη β επιπεδου θα περασω μια βολτα και απο εκει να δω τι γινεται..εγω ελεγα για σεπτεμβρη γιατι ολο το καλοκαιρι θα λείπω..(τελευταια στιγμη θα παω γμτ...)

Βαλτε με κι εμενα στην λιστα Για μαθηματα τον Σεπτεμβριο στο Ελενα! Κι αν δεν βρουμε θα παμε και χωρις και μια χαρα θα τα καταφερουμε! Μην μου αγχωνεστε! ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από εμένα! έλειπα το σκ (πήγαμε σε φίλους στην νότια εύβοια)

διάβαζα διάβαζα και τελειωμό δεν είχατε Gastro-Κόρες μου !!!!!

τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω

να πω περαστικά στο ειρηνάκι!!!!!!!!

και να πω ένα τεράστιο ελεος (ξαδερφη Ηρως!) για πολλά όπως: γιατρός β' επιπέδου της πετρούλας, τιμές για μαξιλάρια, κουμπάρα κλέλιας, νομίζω τα κάλυψα όλα

Κοριτσάκια συγχαρητήρια για τις β' επιπέδου όσες κάνατε και με το καλό και οι επόμενες. Να σας αναφέρω ότι σέρνετε ίωση γαστρεντερίτιδας και να προσέχετε σας παρακαλώ (είμαι ψιλοχάλια 4 μέρες... μια πάω να συνέλθω μία πάλι τα ίδια, τουλάχιστον αδυνατίζω έτσι.... :tongue: )

όσο για το αν θέλετε τα συζητάτα σας στον τοκετό...... τί να σας πω

εγώ πάντα έλεγα ότι δεν θα τον θέλω και ειδικά γιατί φοβόμουν ότι έτσι όπως θα με έβλεπε..... μετά δεν ..... μα ποτέ.....!!!!!!! :oops::oops::oops:

η αδελφή μου που γένναγε 3 ημέρες η ταλαίπωρη και ήταν μαζί της μου είπε ότι δεν θα τα είχε καταφέρει χωρίς τον καλό της. Ο γαμπρός μου μου είπε πως ναι μεν την αγαπούσε κλπ αλλά μετά από την εμπειρία αυτή την εκτίμησε και την σεβάστηκε με διαφορετικό τρόπο

δεσποινάκι χάρηκα που σε ξαναδιάβασα βρε ντόκορ! διάλεξε ένα σύμβολο που να δουλεύει και να το έχεις αυτό για ???:::::: οκ???

σας φιλώ

μου λείψατε είναι η αλήθεια :oops:

Bρε κοριτσακια μου ο λογος που δεν ηθελα να σας το πω ήταν για να μην επηρεαστειτε..

Ειναι γεγονος πως υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις και ο καθε γιατρος ερμηνευει διαφορετικα καποια ευρηματα

Εχω ξαναπει οτι εχω ακουσει τα καλύτερα για το κεντρο αυτο απλά ετυχε σε εμενα να ερθουν ετσι τα πραγματα..

Δεν θα το ανεφερα, οπως και προχθες που με ρωτησε η Ρενα απεφυγα να απαντησω απλά τωρα δεν ηθελα να αγνοησω και την Κλέλια

Ολα θα ειναι καλά για όλες μας και θα παρακαλέσω (Ρενα ξεχασες??) την Ρενα να σβησει την παραθεση γιατι και εγω εσβησα το μνμ..Ποτε δεν ξερεις..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κάνουν και στη Βϊοιατρική; Δε το ήξερα! Μάλλον θα τηλεφωνήσω και εκεί γιατί το Ωνάσειο μου πέφτει λίγο μακρυά!
Έτσι μου είπε, αυτή τα κάνει όλα εκεί...

Όσο για το τρίπλεξ/υπέρηχο ρώτησα αν είναι διαφορετικά, γιατί αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει από τη Δέσποινα για ένα μεγάλο κόστος στο Ωνάσειο, ενώ στη Βιο δε νομίζω να είναι έτσι... Καλύτερα να ρωτήσεις όμως...

Λοιπόν σχετικά με τα παραπάνω μίλησα με τη γνωστή μου και έχω να προσθέσω τα εξής:

"Ο υπέρηχος καρδιάς γίνεται στη Βιοϊατρική από εμβρυοκαρδιολόγο (εμβρυολογία-καρδιολογία-παιδιατρική λέει η κάρτα της ιατρού που την εξέτασε για περίπου 1,5 ώρα όπως μου είπε) στοιχίζει 140 ευρώ και της έδωσε 20 φωτοτυπίες με μετρήσεις κλπ (πολύ αναλυτικά δηλαδή). Πήγε στη Βιοϊατρική Κηφισίας και Παπαδά. Θα δει αν έχει μαζί την κάρτα της ιατρού για να μου πει όνομα. Κανονικά γίνεται λέει την 18η εβδ. αλλά αυτή την έκανε περίπου στην 24η.... αυτά."

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν σχετικά με τα παραπάνω μίλησα με τη γνωστή μου και έχω να προσθέσω τα εξής:

"Ο υπέρηχος καρδιάς γίνεται στη Βιοϊατρική από εμβρυοκαρδιολόγο (εμβρυολογία-καρδιολογία-παιδιατρική λέει η καρτα της ιατρού που την εξέτασε για περίπου 1,5 ώρα όπως μου είπε) στοιχίζει 140 ευρώ και της έδωσε 20 φωτοτυπίες με μετρήσεις κλπ (πολύ αναλυτικά δηλαδή). Πήγε στη Βιοϊατρική Κηφισίας και Παπαδά. Θα δει αν έχει μαζί την κάρτα της ιατρού για να μου πει όνομα. Κανονικά γίνεται λέει την 18η εβδ. αλλά αυτή την έκανε περίπου στην 24η.... αυτά."

:confused::confused::confused::confused:140????? Στο Ωνασειο εχει 125!!!!!! και συγνωμη κιολας αλλα νομιζω δεν συγκρινονται Ωνασειο με βιοιατρικη...

Κορίτσια ευχαριστώ!

πήρα τηλέφωνο σε όλα και το βράδυ θα αποφασίσουμε με τον άντρα μου που μας βολεύει καλύτερα.

σας γράφω τι έγραψα σε άλλο post

Να σας γράψω και εγώ τι βρήκα μετά τη δική μου αναζήτηση για τρίπλεξ. Μας τη ζήτησε ο γιατρός προληπιτικά.

Στο Έλενα είχε μόνο απογευματινό ραντεβού και με ασφάλεια στρατού κοστίζει 75 ευρώ η επίσκεψη και 60 το απογευματινό ιατρείο.

Στο Ωνάσειο (τηλ. εξωτερ. ιατρείων για ραντεβού 21009493933) μου είπαν 125 ευρώ και στη Βιοϊατρική (Αμπελόκηποι, τηλ 2106966000) η εξέταση κοστίζει 133 ευρώ.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

:confused::confused::confused::confused:140????? Στο Ωνασειο εχει 125!!!!!! και συγνωμη κιολας αλλα νομιζω δεν συγκρινονται Ωνασειο με βιοιατρικη...

Αν είναι 125 ευρώ μόνο, τότε ψηφίζω Ωνάσειο με κλειστά μάτια, είχα την εντύπωση ότι είχε 400 κάτι... στο Ωνάσειο :shock: (μη βαράς έτσι μου είχε μείνει.....) :?

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Βαλτε με κι εμενα στην λιστα Για μαθηματα τον Σεπτεμβριο στο Ελενα! Κι αν δεν βρουμε θα παμε και χωρις και μια χαρα θα τα καταφερουμε! Μην μου αγχωνεστε! ;)

Και φυσικά θα τα καταφέρουμε μια χαρά! Στους δυο προηγούμενους τοκετούς ούτε είχα κάνει μαθήματα ούτε τίποτα και μια χαρά τα κατάφερα και χωρίς επισκληρίδιο. Με βοήθησε απλά λίγο εκείνη την ώρα η μαία που είχα, και στους δυο τοκετούς ήταν πολύ καλές. Αυτή τη φορά σκέφτομαι μήπως κάνω επισκληρίδο (μια και που μπορώ, στο εξωτερικό δεν είναι τόσο εύκολο αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρη).

Όσο για τις αγορές στην πρώτη εγκυμοσύνη (μετά δεν χρειάστηκε να πάρω και πολλά πράγματα) άρχισα να ψωνίζω μετά τη Β επιπέδου.

(Έφτιαξα ένα mini book για την πρώτη μου εγκυμοσύνη, όποιες θέλετε μπορείτε να το δείτε εδώ http://sweetmemories-myprojects.blogspot.com/)

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...