Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω για ψωνια σκεφτομαι μολις μπω στον μηνα μου

Το δωματιο το εχουμε ηδη αλλά θα παρουμε στον μεγαλο δικο του δωματιο γιατι αλλιως θα εχουμε γκρινιες οσον αφορα το κρεβατι και τον μπεμπη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτη ειναι απλά η εμπειρια μου και επουδενι δεν σημαινει οτι γινεται κατα κορον αυτο που συνεβη σε μενα..

Λοιπόν καθόλη τη διαρκεια της εξετασης ολα ηταν περιφημα και ο γιατρος πολύ κατατοπιστικος..Στο τελος αφου τελείωσε η εξεταση και δεν ειχε αναφερει τπτ οση ωρα γινόταν ο υπέρηχος, ετοιμαστηκα να φυγουμε και μου λέει "βεβαια ειδα και μια σκια στο εντερακι, σαν αποχρωματισμός αλλά ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα προκλήθηκε απο την καταποση αμνιακου υγρου"

Ρωτωντας τον να μου εξηγησει καλύτερα και που αλλου μπορει να οφειλεται -δεν μπορουσα να φυγω με την απορία-μου ειπε οτι τα εντερικα και καρδιακα θεματα συνδεονται με συνδρομο down αλλά εφοσον οι τιμες της αυχενικης ειναι αριστες δεν υπαρχει λόγος ανησυχίας και ωστοσο αν θελουμε να το επιβεβαιωσουμε υπαρχει η μεθοδος της αμνιοπρακεντησης και να το σκεφτουμε...Επιστρεψαμε πίσω μες τη μαυριλα και τη στενοχωρια, οταν εδειξα τα αποτελεσματα στον γιατρο μου μου ειπε οτι πραγματι δεν υπαρχει λόγος οσον αφορα το συνδρομο down ομως αυτη η εξεταση ανιχνευει και αλλες ανωμαλίες και παθησεις (πχ κυστικη ινωση) και θα πρότεινε να την κανουμε για λογους ασφαλειας και τπτ αλλο

Να μην τα πολυλογω εγινε η εξεταση για να αποκλεισουμε και αυτη την περιπτωση και τα πρωτα αποτελέσματα βγηκαν καλά, για τα οριστικα μου ειπαν θα περιμενω γυρω στις 10 μερες..Το πρωτο και βασικο ειναι οτι ενω ειχα ρωτησει και εκ των προτερων για την τιμη της εξετασης, πλήρωσα οσα ακριβως μου ειπαν και στην πορεια μου τηλεφωνησαν για εξτρα χρεωση (200 ευρω) αν θελω να μου βγαλουν αποτελεσματα και για αλλες ανωμαλίες σαν την κυστικη ινωση:shock::shock: μας τους λέω για αυτο τον λόγο εκανα την εξεταση και το εχω συζητησει με τον γιατρο..Δεν μιλησαμε για αυτη την επιβαρυνση εξαρχης..Με τα πολλά με πήρε ο γιατρος και μου εκανε την παπια, μα δεν ηξερα, δεν ειναι δικη μου αρμοδιοτητα το οικονομικο μερος κλπ

Επίσης για τα τελικα αποτελέσματα πέρασαν 20 μερες και δεν με ειχαν ειδοποιήσει η απάντηση ηταν οτι δεν τα ειχαν παραλάβει ακομη και την ιδια στιγμη καλεσα στην Αθηνα και μου τα ειπαν και μαλιστα τους τα ειχαν στειλει μια εβδομαδα νωριτερα....

Ετσι με εκαναν να συμπερανω οτι ολα γινονται εκ του πονηρου..Τι να πάω να ξανακανω με γαμ#$@!^ ψυχολογια απο αυτο το σκηνικό..

Φυσικα ο γιατρος μου ενημερωθηκε απο τον γιατρο που ηταν πολύ αναστατατωμενος και οταν του ανεφερα οτι δεν θελω να ξανακανω εκει τον υπερηο συμφωνησε γιατι θυμηθηκε οτι ειχα αναστατωθει πολύ

chris...και μεις εδω θα παμε!!!!:(:eek::shock::confused:

Chris μου ο τρόπος για να ξεχάσει μια γυναίκα τα προβλήματα της ποιος είναι;;;;;;;Τα ψώνιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Stone μου αυτοί δεν ειναι άνθρωποι άστα να πάνε είναι!Όσο για τις χρεώσεις άστα!Εγώ ρώτησα τιμή πριν κάνω το papp-A και μου είχαν πει 100 και όταν το έκανα ξαφνικά έγινα 200!Τι να πεις....Να μην ξαναπας να περάσεις τέτοια ταλαιπωρία....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, χαίρομαι που είστε ευδιάθετες σήμερα!!!!

Εγώ όχι και τόσο…

Ξύπνησα 6 παρά με έντονους πόνους στο στομάχι και διάχυτους κοιλιακούς, αλλά κυρίως κάτω αριστερά με κατεύθυνση προς τα γεννητικά και πίσω στη μέση μου, πάλι απʼ την αριστερή πλευρά. Δε μπορούσα να βρω θέση να ανακουφιστώ. Αποτέλεσμα, χαλάρωσα μετά από περίπου 3 ώρες και 3 εμετούς. Τώρα δεν πονάω καθόλου, αλλά έχω γενικώς αδυναμία λόγω της ταλαιπωρίας…….

Μακάρι να μην είναι κάτι επίφοβο για το μικρό μου, θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε……

Εσείς έχετε ανάλογη εμπειρία;

Να προσθέσω ότι αρκετά από τα τελευταία βράδια (1-2 εβδομάδες τώρα) ξυπνάω με πόνο στο στομάχι και συνήθως ανακουφίζομαι μόλις κάνω «πιπί»…

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολα τα κοριτσια!

γραψατε τοσσσσσσσαααααααααααα πολλα απο την Παρασκευη που δεν θυμαμαι τιποτα για να σχολιασω!!

Μονο να πω στην IRINI υπομονη με αυτο το μπερδεμα με τις τιμες! Θα το ξεκαθαρισει ο γιατρος σου φανταζομαι κι ολα καλα!!

angelique κι εγω εχω διαχυτους πονους στην κοιλια την νυχτα και ανακουφιζομαι με "πιπι", φανταζομαι δεν ειναι κατι ανησυχητικο, τωρα το χθεσινο σου με τους εμετους κιολας και πονο στο στομαχι μηπως ειχε να κανει με κατι που εφαγες? Δες πώς θα παει και παρε ενα τηλ τον γιατρουλη σου.

Ποια ρωτησε για τα ψωνια, δεν θυμαμαι, θα συμφωνησω με την chris που ειπε οτι καταλληλη εποχη για ψωνια ειναι οποτε βολευεται και γουσταρει η καθεμια (εμενα λογω μετακομισης με βλεπω να ψωνιζω αφου γεννηθει το παιδι!χαχαχαχχα)

Οσο για τον συζυγο κατα τον τοκετο, θα προτιμουσα κι εγω να τον εχω στις ωδινες, να λεμε καμια χαζομαρουλα να περναει η ωρα αλλα για τον τοκετο χλωμο το βλεπω.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Angelique χωρίς να είμαι γιατρός (όπως γνωρίζεις άλλωστε) έχω διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό να έχεις τέτοια πονάκια επειδή κάτι παθαίνουν οι σύνδεσμοι με την εγκυμοσύνη και το στομάχι επειδή ταλαιπωρείται. Γενικότερα από την στιγμή που στριμώχνονται τα εσωτερικά σου όργανα, κάτι τέτοια θα παθαίνουμε. Προς το παρόν δεν έχω ανάλογη εμπειρία βέβαια... Αν σε ανησυχεί πάρα πολύ, τηλ τον γιατρό σου, μην το σκέφτεσαι!!

Stone τέρας ο κύριος!!! Η χρέωση είναι το τελευταίο που με εκνεύρισε. Γιατί όμως να σου βάλει τέτοιες υποψίες όταν όοοοοοοοοοολες οι εξετάσεις δείχνουν ότι ο μπέμπης σου είναι τέλειος?? Γι' αυτό με εκνευρίζουν οι πολύ-πολύ λεπτομερίες εξετάσεις.

Στην περίπτωση της Δέσποινας πχ που είχε βρεθεί μεγάλη αυχενική διαφάνεια, καταλαβαίνω να την εξετάσει αναλυτικά για να αποκλείσει καταστάσεις, να ηρεμήσει την έγκυο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κλπ. Στην περίπτωση της Ειρήνης όμως, πες μου γιατί ενώ η αυχενική της ήταν τέλεια, γιατί της μετρούσαν τα 2 κοκαλάκια της μύτης και άλλα τόσα με αποτέλεσμα να την αγχώσουν??

vasdeli!! welcome στις υπνηλίες του α' τριμήνου. Κοιμήήηηησου τώρα που μπορείς! Εγώ είχα αυτές τις υπνηλίες μέχρι και την πολύ αρχή του β' τριμήμου. Τώρα αυτό το πράγμα, που με έβαζες να κάτσω κάπου και εγώ ζζζζζζζζζζζ, πέρασε...

Είμαι πολύ συγχυσμένη!! Ο μπέμπης που θα βαφτίσω το Σάββατο είναι 2 εβδομάδες με πυρετό, τελικά του έκαναν εισαγωγή την Παρασκευή (τον είχαν ξαναπάει στον Παίδων και στον παιδίατρο αλλά τους έλεγαν "όλα ΟΚ, πάρτε το παιδί στο σπίτι) και μετά από 1,586,158 εξετάσεις βρέθηκε ότι τώρα έχει εντεροβακτηρίδιο και μέχρι την άλλη Δευτέρα θα είναι στο νοσοκομείο με 2 φορές την ημέρα ενδοφλέβια αντιβίωση.

Η μαμά του θέλει επειγόντως να γίνει η βάφτιση το Σάββατο, μου έλεγε ότι θα τους ρωτήσει μήπως μπορεί να τον βγάλει το Σάββατο, να γίνει η βάφτιση και να τους τον πάει πάλι πίσω... και εγώ κουφάθηκα!! Αφενός φοβάμαι τι είναι αυτό το βακτηρίδιο, αφετέρου και να μην είναι κολλητικό, το θεωρείτε πολύ λογικό να μου φέρουν να κρατάω ένα μωρό που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο???? Τέσπα, πήρα τον γιατρό μου (του τα έχω κάνει καρπούζα!!), μου είπε ότι αυτό είναι κολοβακτηρίδιο και να μην έχω κανέναν απολύτως φόβο, να το βαφτίσω κανονικά. Του είπα και ότι η μαμά του θέλει να το βγάλει για λίγο από το νοσοκομείο, σκασίλα του ο γιατρούλης, σκασίλα μου και εγώ!!

Ουφ, τα είπα!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερες!!!

λοιπον εγω θελω ΤΡΕΛΑ να ειναι μαζι μου το στεφανι...οχι μονο στις ωδινες (που πραγματικα θελεις καποιον να σου κραταει το χερι) αλλα και την ωρα του τοκετου. Θελω να ειναι αυτος που θα κοψει το λωρο, αυτος που θα τον παρει πρωτος αγκαλια...ειμαι πολυ συναισθηματικουρα εεε???:tongue::tongue::tongue: εχω μεγαλη αδυναμια στον αντρα μου..και ειναι φοβερος πατερας, η μικρη τον λατρευει (πω πω εβγαλα ολη μου την καψουρα σημερα:oops::oops::oops:)

στη γεννηση της μελινας δεν ηταν μεσα γιατι δεν καναμε μαθηματα ανωδυνου τοκετου..ο πρωτος γιατρος που ειχα στο ελενα δεν μου ειχε πει οτι υπαρχουν:evil::evil: ουτε καν οτι μπορει να ειναι μεσα το στεφανι...οταν μου το ειπε τελικα η γιατρος που με ξεγεννησε (σε αυτην πηγα στον ογδοο μηνα) δεν εβρισκα θεση στα μαθηματα:(:(...απο οτι μου ειπαν τις 5 ωρες που ημουν μεσα δεν μιλησε σε κανεναν!!!πηγαινε πανω κατω πανω κατω ζαλουρα τους εφερε:D:D:D και οταν εφεραν το μελινακι να το δουν και ετρεξαν ολοι πατησε μια φωνη!!! ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ!!!!:D:D:D Η μαια που του την πηγε μου ειπε οτι την πηρε αγκαλια αμεσως και την φιλησε:D:D εε...μετα την ειδανε και οι υπόλοιποι:D:D

Αυτη τη φορα θα τα ζησουμε μαζι ελπιζω:D:D

Αυτη ειναι απλά η εμπειρια μου και επουδενι δεν σημαινει οτι γινεται κατα κορον αυτο που συνεβη σε μενα..

Λοιπόν καθόλη τη διαρκεια της εξετασης ολα ηταν περιφημα και ο γιατρος πολύ κατατοπιστικος..Στο τελος αφου τελείωσε η εξεταση και δεν ειχε αναφερει τπτ οση ωρα γινόταν ο υπέρηχος, ετοιμαστηκα να φυγουμε και μου λέει "βεβαια ειδα και μια σκια στο εντερακι, σαν αποχρωματισμός αλλά ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα προκλήθηκε απο την καταποση αμνιακου υγρου"

Ρωτωντας τον να μου εξηγησει καλύτερα και που αλλου μπορει να οφειλεται -δεν μπορουσα να φυγω με την απορία-μου ειπε οτι τα εντερικα και καρδιακα θεματα συνδεονται με συνδρομο down αλλά εφοσον οι τιμες της αυχενικης ειναι αριστες δεν υπαρχει λόγος ανησυχίας και ωστοσο αν θελουμε να το επιβεβαιωσουμε υπαρχει η μεθοδος της αμνιοπρακεντησης και να το σκεφτουμε...Επιστρεψαμε πίσω μες τη μαυριλα και τη στενοχωρια, οταν εδειξα τα αποτελεσματα στον γιατρο μου μου ειπε οτι πραγματι δεν υπαρχει λόγος οσον αφορα το συνδρομο down ομως αυτη η εξεταση ανιχνευει και αλλες ανωμαλίες και παθησεις (πχ κυστικη ινωση) και θα πρότεινε να την κανουμε για λογους ασφαλειας και τπτ αλλο

Να μην τα πολυλογω εγινε η εξεταση για να αποκλεισουμε και αυτη την περιπτωση και τα πρωτα αποτελέσματα βγηκαν καλά, για τα οριστικα μου ειπαν θα περιμενω γυρω στις 10 μερες..Το πρωτο και βασικο ειναι οτι ενω ειχα ρωτησει και εκ των προτερων για την τιμη της εξετασης, πλήρωσα οσα ακριβως μου ειπαν και στην πορεια μου τηλεφωνησαν για εξτρα χρεωση (200 ευρω) αν θελω να μου βγαλουν αποτελεσματα και για αλλες ανωμαλίες σαν την κυστικη ινωση:shock::shock: μας τους λέω για αυτο τον λόγο εκανα την εξεταση και το εχω συζητησει με τον γιατρο..Δεν μιλησαμε για αυτη την επιβαρυνση εξαρχης..Με τα πολλά με πήρε ο γιατρος και μου εκανε την παπια, μα δεν ηξερα, δεν ειναι δικη μου αρμοδιοτητα το οικονομικο μερος κλπ

Επίσης για τα τελικα αποτελέσματα πέρασαν 20 μερες και δεν με ειχαν ειδοποιήσει η απάντηση ηταν οτι δεν τα ειχαν παραλάβει ακομη και την ιδια στιγμη καλεσα στην Αθηνα και μου τα ειπαν και μαλιστα τους τα ειχαν στειλει μια εβδομαδα νωριτερα....

Ετσι με εκαναν να συμπερανω οτι ολα γινονται εκ του πονηρου..Τι να πάω να ξανακανω με γαμ#$@!^ ψυχολογια απο αυτο το σκηνικό..

Φυσικα ο γιατρος μου ενημερωθηκε απο τον γιατρο που ηταν πολύ αναστατατωμενος και οταν του ανεφερα οτι δεν θελω να ξανακανω εκει τον υπερηο συμφωνησε γιατι θυμηθηκε οτι ειχα αναστατωθει πολύ

ΜΑ ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!!!! Παιδακι μου τι περασες??? μιλαμε εγω θα τους ειχα πλακωσει στο ξυλο!!!! τι να πω βρε κοπελα μου????πραγματικα δεν εχω λογια!!

chris...και μεις εδω θα παμε!!!!:(:eek::shock::confused:

:lol::lol::lol::lol:

ναι καλο μου εκει θα παμε εμεις!!!!:D

Μην αγχωνσαι ολα θα πανε σουπερ θα δεις γιατι αν δεν πανε θα φαει ο γιατρος και το ξυλο που επρεπε να φαει και απο τη Stone να παρουμε και το αιμα μας πισω!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Είμαι πολύ συγχυσμένη!! Ο μπέμπης που θα βαφτίσω το Σάββατο είναι 2 εβδομάδες με πυρετό, τελικά του έκαναν εισαγωγή την Παρασκευή (τον είχαν ξαναπάει στον Παίδων και στον παιδίατρο αλλά τους έλεγαν "όλα ΟΚ, πάρτε το παιδί στο σπίτι) και μετά από 1,586,158 εξετάσεις βρέθηκε ότι τώρα έχει εντεροβακτηρίδιο και μέχρι την άλλη Δευτέρα θα είναι στο νοσοκομείο με 2 φορές την ημέρα ενδοφλέβια αντιβίωση.

Η μαμά του θέλει επειγόντως να γίνει η βάφτιση το Σάββατο, μου έλεγε ότι θα τους ρωτήσει μήπως μπορεί να τον βγάλει το Σάββατο, να γίνει η βάφτιση και να τους τον πάει πάλι πίσω... και εγώ κουφάθηκα!! Αφενός φοβάμαι τι είναι αυτό το βακτηρίδιο, αφετέρου και να μην είναι κολλητικό, το θεωρείτε πολύ λογικό να μου φέρουν να κρατάω ένα μωρό που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο???? Τέσπα, πήρα τον γιατρό μου (του τα έχω κάνει καρπούζα!!), μου είπε ότι αυτό είναι κολοβακτηρίδιο και να μην έχω κανέναν απολύτως φόβο, να το βαφτίσω κανονικά. Του είπα και ότι η μαμά του θέλει να το βγάλει για λίγο από το νοσοκομείο, σκασίλα του ο γιατρούλης, σκασίλα μου και εγώ!!

Ουφ, τα είπα!!!

συγνωμη αλλα δεν αντεχω να μην το πω....ΒΛΑΜΜΕΝΗ ειναι???? θα βγαλει το παιδι αρρωστο απο το νοσοκομειο μονο και μονο για τη βαφτιση???? ΕΛΕΟΣ!!!! Και οχι για σενα αλλα για το παιδι ρε!!!! εχει ιδεα τι ταλαιπωρια ειναι για το παιδι η βαφτιση?? ποσο μαλλον οταν ειναι και αρρωστο!!!!

υ.γ. ερωτηματικα εχω γιατι γραφω στο desktop!!! μη λετε οτι σας δουλευω κιολας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλα Κλελια πες δεν υπαρχει κινδυνος να κολλησεις εσυ κατι απο το παιδακι, αλλα το ιδιο το παιδακι θα το βγαλουν απο το νοσοκομειο για την βαφτιση???? Μου κανει λιγο καπως! ελεος (ξαδερφη Ηρως!)!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Το παιδί δεν έχει τώρα πυρετό. Και τις 2 εβδομάδες που είχε, στην ουσία μία φορά την ημέρα τους ανέβαζε 39-40 και μετά τίποτα.

Το θέμα είναι πως το ΔΙΚΟ ΜΟΥ το παιδί αν θα το είχανε χιλιοτρυπημένο (από τις αναλύσεις στα χεράκια και τώρα του έβαλαν πεταλούδα στο ποδαράκι), δεν θα το πήγαινα στην εκκλησία για να το στύψει ο παπάς στην κολυμπήθρα. Εγώ! Άλλες τώρα, δεν ξέρω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ουτε εγω θα το πηγαινα... αλλα περι ορεξεως..!!!

Εχω να καταγγειλω και κατι αλλο, επειδη κι εγω εχω θεματακια με τον υπνο, δεν βολευομαι πουθενα, ξυπναω πολλες φορες την νυχτα κτλ, ειπα να παρω αυτο το μαξιλαρι το τεραστιο μπας και σφηνωσω και δεν μπορω να κουνηθω και κοιμηθω. Πηγαμε λοιπον σε ενα γνωστοτατο καταστημα, δεν ειχαν εγκυμοσυνης αλλα μονο θηλασμου (πολυ μικροτερο) και το ειχαν 90 ευρω, ενω στο ιντερνετ τα βρηκα με 40 δολλαρια! Και λεω εγω τωρα γιατι μας κατακλεβουν ρε παιδια ???? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ (οχι ξαδερφη Ηρως, αλλα ΕΛΕΝΑ!!!!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

τόινκκκκκκκκκκ!

καλά κλέλια αυτά δε γίνονται! αν είναι ποτέ δυνατόν! τόσο καημό έχει η μάνα να το βαφτήσει? ας το αφήσει για αργότερα... απίθανα πράγματα συμβαίνουν...

πετρούλα τι να πω... γαϊδούρια! εννοείται πως δε θα ξαναπάς και καλά έκανες και το θύμησες στο γιατρό σου! αυτή τη φορά όλα καλά!

όσο για τον τοκετό που συζητάτε: κι εγώ θέλω οπωσδήποτε να είναι και η αγάπη μου μαζί! ξέρω ότι θα του είναι λίγο ζόρικο, αν και θέλει πού, αλλά από το να λιποθυμάει έξω, ας λιποθυμάει μέσα!

δε σας είπα... μια πολύ καλή φίλη πήρε μετάθεση στο νοσοκομείο που λέω να γεννήσω και είναι μαία! οπότε λέμε να μην με παρακολουθήσει γιατρός εκεί, να συνεχίσω κανονικά σ' αυτόν που πηγαίνω ως το τέλος και να έρθει η κοπέλα την ήμέρα που τη χρειάζομαι, κι ας μην εφημερεύει... θα μας κάνει και μαθήματα ανώδινου τοκετού στο σπίτι και μαθήματα θηλασμού μετά! και είμαι πολύ ικανοποιημένη με την εξέλιξη αυτή!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

:lol::lol::lol::lol:

ναι καλο μου εκει θα παμε εμεις!!!!:D

Μην αγχωνσαι ολα θα πανε σουπερ θα δεις γιατι αν δεν πανε θα φαει ο γιατρος και το ξυλο που επρεπε να φαει και απο τη Stone να παρουμε και το αιμα μας πισω!!!:mrgreen::mrgreen:

χαχχαχαχαχαχαχα σωστη!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...