Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες!!!!

Πώς είστε σήμερα??

Ο άντρας μου θέλει σαν τρελλός να είναι μέσα, εγώ αρνούμαι. Ο ίδιος είναι της άποψης ότι στην ουσία συμπάσχει, πράγμα το οποίο δεν ενστερνίζομαι, όπως επίσης και ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι η αποκορύφωση της μητρότητας. Μία στιγμή δεν σου καθορίζει μια ζωή, μην τρελλαθούμε. Το μωρό να είναι καλά και ας μου το βγάλουν από τ' αυτιά, δεν με νοιάζει! Όσο για το αν συμπάσχει, μπορεί να το δείξει στους 9 μήνες και βέβαια αργότερα...

Για μένα, είναι μία καθαρά ιατρική πράξη στην οποία δεν θέλω να είναι κανείς άλλος παρά ο γιατρός μου και οι απολύτως απαραίτητοι (αναισθησιολόγος, νοσηλεύτριες κλπ).

Ελένη και εγώ ήξερα ότι στην καισαρική απαγορεύεται να είναι ο πατέρας παρών, αλλά ο αδελφός του μας είπε ότι πριν από 7 και 6 χρόνια ήταν μέσα στην καισαρική και των 2 παιδιών του :shock:. Εγώ πολύ αμφιβάλω, αφενός δεν το έχω ξανακούσει, αφετέρου δεν τον πιστεύω, όλο μπαρούφες πετάει. Ήθελε να με πείσει πέρυσι πως η αμνιοπαρακέντηση είναι στα υποχρεωτικά του προγεννητικού ελέγχου για ΕΜΕΝΑ (29 χρονών τότε), ότι την καρδιά πρώτη φορά την ακούμε με καρδιοτοκογράφο (ναι! αυτόν που σε βάζουν όταν είσαι ήδη στο δωμάτιο ωδινών) και άλλα τέτοια!

Stone, για πες (κουτσομπολιό): γιατί δεν θέλεις να πας για β' επιπέδου εκεί που είχες πάει στον πρώτο σου???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια τι μου κάνετε πόσα γράψατε καλέ διάβαζα και δεν τελείωνα. με την επισκευή του σπιτιού έχω ξεσυνδέσει τα καλώδια και ψιλοβαριέμαι λίγο να τα συνδέσω. αχ τρεις μερούλες ξεκουράστηκα με το παιδάκι μου.

ειρήνη μου μην ανησυχείς όλα μια χαρά θα πάνε απλώς το μωράκι σου σου κάνει λαχτάρες από τώρα.

λικάκι καλωσήρθες στην παρέα μας

κλελια συμφωνώ λίγο μαζί σου και εγώ δεν είμαι σίγουρη αν θέλω τον άντρα μου μέσα, όχι γιατί δεν θέλω να είναι μαζί μου αλλά ρε παιδιά είναι τόσο χε...ης με τα χειρουργία, αίματα κ.λ.π. που θέλω να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ. στην 1η εγκυμοσύνη με είχε ρώτησε η γιατρός αν τον θέλω μαζί μου και εγώ είπα όχι γιατί σκέφτηκα σκέψου να με δει με την επισκληρίδιο με τον ορό, τον καρδιοτοκογράφο και να ξεραθεί μπροστά μου από το άγχος του, θα αγχωνόμουν και για αυτόν.

Καλημερουδιααααααααα!!!!!

Κοιταξτε ρε παιδια που θα συμφωνησω και με την Κλελια τωρα:rolleyes::rolleyes:

και εγω δεν θελω να ειναι μεσα ο κορδελας μου εαν γεννησω κανονικα αν και με βλεπω για καισαρικη:roll::roll:

Μα και μεσα να ειναι ρε κοριτσια εκτος το οτι οταν ειμαι διπλα του θεωρω οτι ειμαι πιο ευαλωτη και αμεσως μπαινει ο εαυτος στην διαδικασια προστασιας απο αυτον κοινως γινομαι γατουλα διπλα του ενω πιστευω οτι εκεινη την ωρα δεν ειναι για χαϊδεματα του τυπου αχ ποναω πιασε μου το χερι αλλα ωρα για δυναμη θαρρος και αυτοκυριαρχια.Επισης το οτι ειναι μεσα εκτος απο το να αισθανεται χαλια που ποναω και δεν μπορει να βοηθησει δεν νιωθει τιποτα απο αυτα που νιωθω εγω οσο και να θελει γιατι ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΕΙ!!!ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ!!!:cool:

αρα το μονο που μενει ειναι ειναι η στιγμη που θα βγει το μωρο να ειναι εκει???εεεε οπως λεει η Κλελια ας ειναι τους 9 μηνες πριν και μετα και ας χασει μια στιγμη που δεν την χανει γιατι μεχρι να την καθαρισουν τον φωναζουν ηδη να μπει μεσα να την δει:D δεν ξερω αλλα καπως ετσι το σκεφτομαι εγω, εσεις τι λετε καλε???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris μου πάντα συμφωνούμε εμείς, απλά δεν το παραδεχόμαστε :D:tongue:

Αλήθεια, γιατί τον λες κορδελά? Το έχω απορία εδώ και καιρό αλλά όλο ξεχνάω να σε ρωτήσω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα κοριτσια!!!

να σας πω και γω την αποψη μου.Στο νοσοκομειο που γεννησα δεν αφηνουν μεσα κανεναν.Οχι μονο στην ωρα του τοκετου ,αλλα και στις ωδινες!!!!Μπηκα με σπασμενα νερα στις 8 το βραδυ και βγηκα απο κει την επομενη στις 8 το βραδυ!!!Ημουν δηλαδη 24 ωρες ολομοναχη σε ενα δωματιο!!!!!!!!!Μπαιναν μονο οι μαιες (περασαν οοοοοοοολες οι βαρδιες ,παραπονο δεν εχω...νοσοκομες γιατροι..τα παντα ..μονο τραυματιοφορεις δεν μετρησαν την διαστολη!!) για να βλεπουν πως παω....Δεν το θελω παλι αυτο!!Τουλαχιστον στις ωδινες να εχεις καποιον να πεις μια κουβεντα.Γι αυτο το ψαχνω τωρα για Αλεξανδρουπολη!!!!

Σας αφηνω προς το παρον!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

τι κάνετε γκαστρούλες μου?

έχω μέρες να μπω, πάω να σας διαβάσω και επιστρέφω!:cool::cool::cool:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

chris μου πάντα συμφωνούμε εμείς, απλά δεν το παραδεχόμαστε :D:tongue:

Αλήθεια, γιατί τον λες κορδελά? Το έχω απορία εδώ και καιρό αλλά όλο ξεχνάω να σε ρωτήσω...

:lol::lol::lol::lol:

τον λεω κορδελα γιατι τρωει συνεχεια και δεν βαζει γραμμαριο,ειναι τσιλημπηθρας και οτι τρωει παραπανω το βγαζει με το παραπανω..... καταλαβενεται....τι εννοω....κορδελας παιδι μου ο ανθρωπος!!!!:D:D:D(γερο να ειναι το καμαρι μου το γλωσσοτρωω η κακουργα):mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μας άφησαν σε αγωνία...

Και η ploegisi και η Stone!

:tongue:

Καλε η Ισι δεν εχει σημερις β επιπεδου????τι ωρα την εχει???καλε που εισια ελα να μας πεις!!!!:roll::roll:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι βρίστε με χαστουκίστε με μπας και συνέλθω η δόλια η μέλλουσα μάνα....Όχι τίποτα άλλο αυτό το αγχος μου προκαλεί νευράααααααααααααα πολλάααααααααααααααα νεύραααααα!!!!!Στο τέλος θα καταντήσω ψυχοπαθής.....

Εγώ Δεσποινάκι μου από κει που κοιμόμουν σαν ζωάκι μεσημέρι βράδυ τωρα ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ....

Clelia μου και εγώ για καισαρική το πάω το θέμα!Βασικά δεν είναι ούτε στο δικό μου χέρι ούτε στου γιατρού μου αλλά στου αφθαλμίατρου μου!Έχω υψηλή μυωπία και αυτός θα μας πει αν μπορώ φυσιολογικά που δεν το βλέπω....Όσο για το μωλό ούτε εγώ θέλω να είναι μέσα πιστεύω οτι πιο πολύ θα με αγχώνει παρά θα με βοηθήσει....Α και πες στον αδελφό του άντρα σου να κάνει παρέα με την πεθερά μου και την ξαδέλφη μου!Να πάνε για καφέ όλοι μαζί να σκάσει μύτη η τσιπούρα να αρχίσει....

Να ρωτήσω κάτι άσχετο εγώ η άσχετη?Πότε πρέπει να ξεκινήσουμε τα ψώνια;;;;;

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Κοριτσάκια καλημέρααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι βρίστε με χαστουκίστε με μπας και συνέλθω η δόλια η μέλλουσα μάνα....Όχι τίποτα άλλο αυτό το αγχος μου προκαλεί νευράααααααααααααα πολλάααααααααααααααα νεύραααααα!!!!!Στο τέλος θα καταντήσω ψυχοπαθής.....

Εγώ Δεσποινάκι μου από κει που κοιμόμουν σαν ζωάκι μεσημέρι βράδυ τωρα ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ....

Clelia μου και εγώ για καισαρική το πάω το θέμα!Βασικά δεν είναι ούτε στο δικό μου χέρι ούτε στου γιατρού μου αλλά στου αφθαλμίατρου μου!Έχω υψηλή μυωπία και αυτός θα μας πει αν μπορώ φυσιολογικά που δεν το βλέπω....Όσο για το μωλό ούτε εγώ θέλω να είναι μέσα πιστεύω οτι πιο πολύ θα με αγχώνει παρά θα με βοηθήσει....Α και πες στον αδελφό του άντρα σου να κάνει παρέα με την πεθερά μου και την ξαδέλφη μου!Να πάνε για καφέ όλοι μαζί να σκάσει μύτη η τσιπούρα να αρχίσει....

Να ρωτήσω κάτι άσχετο εγώ η άσχετη?Πότε πρέπει να ξεκινήσουμε τα ψώνια;;;;;

καλα δεν εχεις ξεκινησει ακομα?????:shock::shock::shock:

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

μαρη τρελη απο το αγχος αν ειναι καλα το μωρο σου στα ψωνια πως πηδηξες????οεο???:D:D:Dσκατουλα ε σκατουλα!!!!

οποτε γουσταρει η καθεμια τοτε ειναι η καταλληλη περιοδος για ψωνια κατα την γνωμη μου παντα , την υπεροχη αυτη μοναδικη μου γνωμη!!!:cool::tongue:

εγω ακομα ψιλοφοβαμαι αλλα ανυπομονω σαν τρελη να ξεκινησω και ηδη χαζευω στο intrnet:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια...:P

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κάνανε τις β' επιπέδου και όλα είναι καλά!

Ειρήνη εύχομαι και για σένα τα καλύτερα αποτελέσματα, είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά!

Δέσποινα και Ελένη με το καλό οι εξετάσεις σας.

Κλειώ μου, τι κάνεις κοριτσάρα μου; Αυτό που έλεγες για την καισαρική(ότι κάποιος ήταν παρών κατα τη διάρκεια της εγχείρησης) κάπως μου ακούγεται....Εμένα που είναι γιατρός ο σύζυγος δεν του επέτρεψαν στο Ιασώ να ειναι παρών σε καμία από τις 2 καισαρικές που έκανα...Όχι ότι το ήθελε και ο ίδιος βέβαια(χεσμεντέν!) ούτε κι εγώ. Κι εγώ πιστεύω ότι η γέννα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση της γυναίκας. Δεν θα ήθελα να είναι παρών ο σύζυγος, αυτό βέβαια είναι καθαρά προσωπική γνώμη, κάποιος άλλος μπορεί να αναπαύεται αλλιώς, σεβαστο.

Όπου πάω νυστάααααααααααααααζω...αλλάζουμε με τα κορίτσια που έχουν αυπνίες;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

λοιπόν και πάλι καλημέρα σας!!!

μη με μαλώσετε αλλά κατ αρχήν δεν ήταν β' επιπέδου σήμερα αλλά τυπική μηνιαία εξέταση, και δεύτερον η ίδια μετατέθηκε για την παρασκευή, επειδή πήγα την περασμένη εβδομάδα και ήταν όλα καλά και ήθελε να με δει αφού θα έχω μπει στην 21η... οπότε ραντεβού κανονικά την παρασκευή πρωί πρωί και β' επιπέδου θα σας πω την παρασκευή...

εσείς όπως διαβάζω όλα καλά, εκτός από μερικές που αγχώνονται πολύ (κι εγώ έτσι ήμουν την περασμένη εβδομάδα με τα πονάκια μου). τελικά για την ειρήνη δεν κατάλαβα... όλα εντάξει???:?:-?

και ναι... φύλο ακόμη δεν ξέρουμε.. και έχει φαγωθεί και ο καλός μου... έχει σκάσει να το μάθει... άρχισε αυτός να βλέπει όνειρα τώρα! χιχιχιχι!!! βρε κορίτσια... ούτε προαίσθημα δεν εχω... πολύ μπερδεμένη είμαι...

likaki καλώς μας ήρθες! με το καλό ο μπεμπούλης σου!

σε όλες τις υπόλοιοες από ένα σβουριχτό φιλάκι! σ' αυτές που μ' έψαξαν 2 φιλάκια!!!:oops:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...