Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στον Γιαλελή

δεν τον ξερω... παντως ειμαι σιγουρη οτι στον 9ο θα βρεθουμε διπλα διπλα σε καποιο nst!!!:D:D:D:D:D ασε που εχουμε και 2 μερες διαφορα στην πητ!!!! στο διπλα δωματιο θα ειμαι!!!:D:D:D:D:D

Γιατί φρικάρεις κορίτσι μου;;;

Όλα καλά θα είναι, άλλωστε κι εγώ έχω ακούσει ότι πλέον είναι σχεδόν υπόθεση ρουτίνας ο υπέρηχος / τρίπλεξ ή όπως αλλιώς τον λένε...

και μια γνωστή μου (μανούλα Αυγούστου) έκανε υπέρηχο εμβρύου και μάλιστα στη Βιοϊατρική όπως μου είπε, όχι δηλαδή σε κάποιον εξειδικευμένο... οπότε λογικά προς τα εκεί πάει (ως κάτι σύνηθες πλέον). Don't worry :wink:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ναι το έγραψα και εγώ λιγο παραπάνω :lol:

Έκανες στην Μελίνα τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού;

Μάλλον θα τα παρακολουθήσω τον Αύγουστο που θα μας επισκεφτείο η πεθερά μου μαζί με τον άντρα μου για μπορέσει να παραστεί και στη γέννηση του τρίτου παιδιού.

Οι υπόλοιπες σκέφτεστε να κάνετε κάποια μαθήματα; Θα θέλατε να είναι ο σύζυγος παρόν ή καλύτερα έξω και μακρυά;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Γιατί φρικάρεις κορίτσι μου;;;

Όλα καλά θα είναι, άλλωστε κι εγώ έχω ακούσει ότι πλέον είναι σχεδόν υπόθεση ρουτίνας ο υπέρηχος / τρίπλεξ ή όπως αλλιώς τον λένε...

και μια γνωστή μου (μανούλα Αυγούστου) έκανε υπέρηχο εμβρύου και μάλιστα στη Βιοϊατρική όπως μου είπε, όχι δηλαδή σε κάποιον εξειδικευμένο... οπότε λογικά προς τα εκεί πάει (ως κάτι σύνηθες πλέον). Don't worry :wink:

Κάνουν και στη Βϊοιατρική; Δε το ήξερα! Μάλλον θα τηλεφωνήσω και εκεί γιατί το Ωνάσειο μου πέφτει λίγο μακρυά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κάνουν και στη Βϊοιατρική; Δε το ήξερα! Μάλλον θα τηλεφωνήσω και εκεί γιατί το Ωνάσειο μου πέφτει λίγο μακρυά!

Έτσι μου είπε, αυτή τα κάνει όλα εκεί...

Όσο για το τρίπλεξ/υπέρηχο ρώτησα αν είναι διαφορετικά, γιατί αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει από τη Δέσποινα για ένα μεγάλο κόστος στο Ωνάσειο, ενώ στη Βιο δε νομίζω να είναι έτσι... Καλύτερα να ρωτήσεις όμως...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Kατ' αρχήν Δέσποινα σου το έχω ξαναγράψει: θα δεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς! Δες τις πιθανότητες: λαχτάρησες στην αυχενική, πόσες πιθανότητες έχεις να λαχταρήσεις και στην Β' επιπέδου?? Έλεος δλδ (ξαδέλφη Ηρώς)!! Δεν υπάρχει περίπτωση, θα το δεις!!

Εγώ φοβάμαι τον φυσιολογικό τοκετό για πολλούς λόγους. Θέλω το δικό μου μωρό να βγει σε 5', να μην ταλαιπωρηθεί και να μην αγχωθώ! Δεν το έχω συζητήσει ακόμη με τον γιατρό μου, μετά την β' επιπέδου θα κάνουμε τέτοιες συζητήσεις, όπως και θα τον ρωτήσω για την αμοιβή του (καλή χρονική στιγμή δεν θα είναι τότε??).

Anyway, όπως και να γίνουν τα πράγματα όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα, είμαι απόλυτη ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ο άντρας μου να είναι δίπλα μου! Το θεωρώ χειρουργείο (φυσιολογικός ή καισαρική) και θέλω να είμαι ΜΟΝΟ εγώ και ο γιατρός μου. Κανείς να μην με αποσπά, ούτε τον γιατρούλη μου (τελικά είμαι πολύ στρίντζω!!).

Αυτά, πάω να ξαπλώσω, θα κοιμηθώ κατά τις 2 και θα ξυπνήσω 5.35 (τι ωραία!)

Σας φιλώ στα μούτρα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Από ότι είδα στο link της Δέσποινας κάποια ταμεία τη καλύπτουν την εξέταση. Φυσικά θα ρωτήσω όταν πάρω τηλέφωνο και για το κόστος. Δεν είιμαστε για έξοδα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Clelia εμένα ο άντρας μου ήταν παρόν και στους δυο τοκετούς. Τον ήθελα δίπλα μου κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, άλλωστε ήμουν στο εξωτερικό και δεν ήξερα καλά τη γλώσσα. Στην αρχή ήταν διστακτικός αν θα έμπαινε μέσα ή όχι, δεν το πίεσα ποτέ. Τελικά μπήκε και κάθισε από πάνω μου, δίπλα στο κεφάλι μου και με βοήθησε αφάνταστα, ήταν απόφαση της στιγμής. Στο δεύτερο τοκετό ούτε που του πέρασε από το μυαλό να μην μπει μέσα στην αίθουσα. Ήταν συνεχώς μαζί μου. Τώρα βαριέται λίγο τα μαθήματα που πρέπει να παρακολουθήσει αλλά θα έρθει.

Βασικά είναι πως αισθάνεται ο καθένας και πως το βλέπει.

Για μένα ήταν μια μοναδική στιγμή που τη ζήσαμε μαζί και τη μοιραστήκαμε.

Σε κάθε όμως ζευγάρι είνα διαφορετικό από πολλές απόψεις και καλύτερα να αποφασίζει το ίδιο τι του ταιριάζει.

Στην καισαρική, αν δεν κάνω λάθος, δεν επιτρέπεται η παρουσία του πατέρα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Και εγω εκανα στο Ωνάσειο με την Λάσκαρη για προληπτικούς λόγους . Είναι στη λίστα των εξετάσεων που δίνουν οι γιατροί στο Ελενα . Συμπαθεστάτη η γιατρός !!!

Πάντως απ' ότι βλέπω και στο link της Δεσπ. κάποιοι γιατροί τη δίνουν στις standard εξετάσεις και αυτής της γνωστής μου στο Έλενα είναι η γιατρός της (άσε που θα λείπει και διακοπές τον Αύγουστο που θα γεννήσει........:roll:)

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσακια μου τι κανετε;;Εγω εχω φοβερο πονοκεφαλο απο το μεσημερι και δεν λέει να περασει, τι ξεματιασμα, τι παυσιπονο , εκει αυτος...

Το τριπλεξ και ο υπερηχος καρδιας ειναι το ιδιο..

Δεσποινα ειναι η πιο ευκολη και ανωδυνη εξεταση, εγω δεν εκανα αλλά καναμε στον μικρο μολις ενος μηνός και μετα στους εξι μηνες και στον χρονο

Ευτυχως δεν θα ξαναχρειαστει..Ειχε αρρυθμίες και φυσημα τα οποια αποκατασταθηκαν

Ρε Κλέλια ο αντρας σου τι λέει;;Σε περιπτωση που γεννησεις φυσιολογικα θα ηθελε να παρευρισκεται;;;

Ο δικος μου δεν ηθελε μεχρι μια εβδομαδα πριν γεννησω και μολις ειπα στη μαμα μου ξαφνικα αλλαξε γνωμη (ειναι ολιγον τι χεσ#%ης!!χαχα) και δεν το μετανοιωσε εκτοτε και ετοιμαζεται και για αυτο το νινι..Ειναι πολύ σημαντικη εμπειρια και στιγμη και για εκεινους οσο και για μας και να ξερεις οτι θα σας δεσει περισσότερο αυτο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone άντε πήγαινε να ξεκουραστείς μήπως και φύγει ο καταραμένος πονοκέφαλος.

σας καληνυχτώ, πάω να ξαπλώσω αν και δε νυστάζω ιδιαίτερα μια και αύριο θα είμαι όλη σχεδόν τη μέρα μόνη με τα μικρά ζιζάνια και δεν ξέρω τι ώρα θα με ξυπνήσουν τα καμάρια μου! Και έχω και ένα σωρό δουλειές να κάνω! όταν είναι ο άντρας μου στο σπίτι όλα πάνε πίσω, τις καθημερινές κάνω πολύ περισσότερα πράγματα που λείπει στη δουλειά :rolleyes:

όνειρα γλυκά και καλό ξημέρωμα!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Πάω κι εγώ για νανάκια κοριτσάκια μου.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!!!

ps: Ελενίτσα (ploegisoula) που είσαι;

Τσιπουρίτσα;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καληνυχτα κι απο μενα και ας ελπίσω να σηκωθω νηφαλια, σαν να ηπια ειναι το κεφαλι μου...

Αυριο δεν δουλέυω, καθομαι με τον ταλιμπανακο μου και εχω μονο φαγητο να ετοιμασω καθως το σπίτι βρισκεται σε καλή κατασταση (απο τις λιγες φορες...)

Φιλακια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...