Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

hroukaki κατ' αρχήν είναι λογικό να αγχώνεσαι επειδή έχεις το άγχος του μπαμπά σου. Επίσης αν δεν απατώμαι πριν από καμιά εβδομάδα δεν ένιωσες το νινί, τους πρώτους του κλώτσους?? Στην ουσία δεν έχεις συνηθίσει να σε κλωτσά, μπορεί να το κάνει και να μην αντιλαμβάνεσαι ότι είναι αυτό... Για να καταλάβεις η δικιά από τους πρώτους χτύπους μέχρι τώρα που κάνει σαν κλωτσοσκούφι έκανε 2 εβδομάδες. Τα πρώτα σκιρτήματα με τα δεύτερα είχαν 1 εβδομάδα απόσταση, μετά άλλη μία εβδομάδα για τα πιο έντονα και μετά δεν σταματάει... Νομίζω ότι σε περνάω 1 εβδομάδα στην εγκυμοσύνη? Οπότε να μην αγχώνεσαι, και να μην συμβαίνει αυτό, αλλιώς εκλαμβάνουμε τους κλώτσους η καθεμιά... Επίσης είχα παρατηρήσει όταν ήταν πιο chic οι κλώτσοι της, πως όταν ήμουν εκνευρισμένη, αγχωμένη, ή γενικά δεν ήμουν καλά, δεν την ένιωθα... Είναι πολύ λογικό με αυτά που περνάς... Παρόλα αυτά μπορείς να πάρεις τηλ τον γιατρό και να του πεις: δεν νιώθω καλά, θέλω να δω το μωρό. Ή αν τον ντρέπεσαι πήγαινε σε ένα άλλο κέντρο που έχει υπερήχους κύησης (η βιοϊατρική έχει? ή όποιο άλλο) και πες τους ότι θέλεις να δεις το μωρό σου...

Change of subject: και εγώ το ίδιο καλό προαίσθημα με εσένα για μια ζαργάνα εδώ πέρα. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας του ΟΚ, οπότε ας κάνει κάτι (κούνια-μπέλα)!! Άντε, δύο προαισθάνονται, σκατούλα να του κάτσεις, να του κάτσεις, να γκαστρωθείς!!!

Ειρήνη και εμένα μου φαίνονται καλύτερα τα αποτελέσματα... Αλλά είμαι λίγο άσχετη... Να μας πεις αύριο!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που ειστε τσουπρες (ερωτηματικο:tongue:) ...

τι εγινε ρε παιδια με τα κοριτσια μας φαγατε λαχανο!!!!! μπραβο λενιω!!!! το περιμενα οτι θα ειναι κοριτσι αλλα δεν προλαβα να στοιχηματισω!!!:D

ειρηνακι τι εγινε κοριτσι μου τωρα τα διαβασα!!!μην ανησυχεις ολα μια χαρα θα πανε!!! αληθεια η εξεταση που εκανες τωρα αναλογικα δεν μπορει να συγκριθει με τις προηγουμενες (ερωτ/κο)..γιατι μαθηματικα μιλωντας βγαινει!!!! (τι σου λεω τωρα εε)

βασω τι εγινε βρε!!!που πηγε το τσουτσουνι οεο!!!!:D:D:D:D:D

ηρω.....να σε βρισω...να σε χαστουκισω...τι να σε κανω....τι χαζομαρες σκεφτεσαι παιδι μου....με συγχισες!!!

να ρωτησω και εγω κατι..υποφερει καμια σας απο αυπνιες (ερωτη/κο....εχει καταντησει σπαστικο το οτι χαλασε αυτο το πληκτρο τελικα...)

δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα...καθε βραδυ παει 2 για να καταφερω να κοιμηθω...χθες μαλιστα πηγα με το ζορι για υπνο στις 4!!!!! και σκεφτειτε οτι ολη μερα ειμαι στο ποδι με τη μικρη...τι γινεται ρε γμτ... στη μελινα κοιμομουν και ορθια!!

Γεια σου βρε Δεσποινάκι νυχτοπούλι!!!!!

Τι κάνεις (ερωτ/κο) :P, βάζε το αγγλικό βρε :tongue: (???????)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

να ρωτησω και εγω κατι..υποφερει καμια σας απο αυπνιες (ερωτη/κο....εχει καταντησει σπαστικο το οτι χαλασε αυτο το πληκτρο τελικα...)

δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα...καθε βραδυ παει 2 για να καταφερω να κοιμηθω...χθες μαλιστα πηγα με το ζορι για υπνο στις 4!!!!! και σκεφτειτε οτι ολη μερα ειμαι στο ποδι με τη μικρη...τι γινεται ρε γμτ... στη μελινα κοιμομουν και ορθια!!

Δέσποινα και εγώ χθες κατά τις 2 κοιμήθηκα και γενικά το βράδυ δυσκολεύομαι να με πάρει ο ύπνος. Το μεσημέρι θέλω κάποια στιγμή μετά συνήθως το φαγητό να ξαπλώσω λίγο αλλά με αφήνουν;;;;(εμένα μπαίνει το ερωτηματικό:tongue:)

τι να σου πω; μπορεί να μας προετοιμάζει το μικρό για τρελλα ξενύχτια:lol:

τελικά το τρίπλεξ θα το κάνεις στο ωνάσειο; για πότε είναι; αύριο θα κάνω μια κρούση στο έλενα διαφορετικά και εγώ εκεί θα πάω μάλλον.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Δέσποινα και εγώ χθες κατά τις 2 κοιμήθηκα και γενικά το βράδυ δυσκολεύομαι να με πάρει ο ύπνος. Το μεσημέρι θέλω κάποια στιγμή μετά συνήθως το φαγητό να ξαπλώσω λίγο αλλά με αφήνουν;;;;(εμένα μπαίνει το ερωτηματικό:tongue:)

τι να σου πω; μπορεί να μας προετοιμάζει το μικρό για τρελλα ξενύχτια:lol:

τελικά το τρίπλεξ θα το κάνεις στο ωνάσειο; για πότε είναι; αύριο θα κάνω μια κρούση στο έλενα διαφορετικά και εγώ εκεί θα πάω μάλλον.

ναι..στις 15 ιουνιου ειναι...εμενα μου ειπε η γιατρος οτι στο ελενα ειναι μονο ενας γιατρος για αυτο και τα ραντεβου αργουν πολυ... και οτι θεωρει και το ωνασειο καλυτερο...εγω εκλεισα ραντεβου με τη λασκαρη που θεωρειται πολυ καλη..σου βαζω εδω το ποστ που εκανα στο παρεντς για να τα μαθω...εχει και τηλεφωνα μεσα για τα ραντεβου

parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60739

Εμένα μου είπε ο γιατρός για κάποια Κομνού αν δεν κάνω λάθος στο Έλενα. Θα πρέπει να το κάνω μέσα στον Ιούνιο. Έχω ακούσει όμως και για το Ωνάσειο και για το Παίδων.

Ευχαριστώ για το link!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Τελικά Δέσποινα τρίπλεξ θα κάνεις ή υπέρηχο; Άλλο δεν είναι το τρίπλεξ και άλλο ο υπέρηχος;;;;;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Εμένα μου είπε ο γιατρός για κάποια Κομνού αν δεν κάνω λάθος στο Έλενα. Θα πρέπει να το κάνω μέσα στον Ιούνιο. Έχω ακούσει όμως και για το Ωνάσειο και για το Παίδων.

Ευχαριστώ για το link!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!

ευχαριστω πολυ!!!επισης!!!!

και εμενα για αυτη μου ειπε στο ελενα τωρα που το εγραψες το θυμηθηκα...ελπιζω να βρεις ραντεβου αν και το θεωρω δυσκολο!!

καληνυχτιζω...παω να δω true blood...

υ.γ. σας ειπα οτι εχω απιστευτο αγχος για τη β επιπεδου...3 μερες ακομα....

Διαφημίσεις

Τελικά Δέσποινα τρίπλεξ θα κάνεις ή υπέρηχο; Άλλο δεν είναι το τρίπλεξ και άλλο ο υπέρηχος;;;;;;;

τριπλεξ... εγω νομιζα οτι ειναι το ιδιο!!δεν ειναι!!! μη με φρικαρεις τωρα!!!

το ιδιο ειναι....ουφ...

Ε: Τι είναι το TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ (ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ);

A: Το TRIPLEX καρδιάς, ή αλλιώς διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς, αποτελεί μια ανώδυνη εξέταση για τις καρδιακές κοιλότητες και βαλβίδες. Δεν πρόκειται για ακτινογραφία. Βασίζεται στη χρήση υπερηχητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας προκειμένου να απεικονιστούν οι τέσσερις καρδιακές κοιλότητες και οι βαλβίδες. Τα κύματα του ήχου ανακλώνται και παράγουν εικόνες και ήχους, που χρησιμοποιεί ο καρδιολόγος ώστε να μπορέσει να ανιχνεύσει πιθανή βλάβη ή νόσο.Το ηχοκαρδιογράφημα είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική εξέταση κατά την οποία χρησιμοποιείται η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται και για την προγεννητική απεικόνιση των εμβρύων. Η εξέταση γίνεται ως εξής: απλώνεται ένα ειδικό τζελ πάνω στο τοίχωμα του θώρακα, και μετά, πάνω σε αυτή την περιοχή, ο ιατρός μετακινεί έναν ηχοβολέα ο οποίος παράγει εικόνες.

κορίτσια εμένα ο γιατρός έγραψε στο βιβλιάριο υπέρηχος καρδιάς εμβρύου (αν και η πρώτη λέξη δεν διακρίνεται καθαρά) και μέσα σε παρένθεση (τρίπλεξ).

Μήπως είναι το ίδιο πράγμα;

Μου το ζήτησε προληπτικά. Μου είπε μάλιστα ότι συνηθίζεται πλέον να το ζητούνο οι γιατροί.

Δέσποινα μη φρικάρεις!!!!!!!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κορίτσια εμένα ο γιατρός έγραψε στο βιβλιάριο υπέρηχος καρδιάς εμβρύου (αν και η πρώτη λέξη δεν διακρίνεται καθαρά) και μέσα σε παρένθεση (τρίπλεξ).

Μήπως είναι το ίδιο πράγμα;

Μου το ζήτησε προληπτικά. Μου είπε μάλιστα ότι συνηθίζεται πλέον να το ζητούνο οι γιατροί.

Δέσποινα μη φρικάρεις!!!!!!!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!

ελενη τελικα σε ποιον γιατρο πας (ερωτηματικο ναι ναι...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...