Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια εμείς επιστρέψαμε πριν από καμιά ωρίτσα. Όλα καλά αλλά θα μπω αργότερα με περισσότερες λεπτομέρειες. Να κοιμηθούν πρώτα τα παιδιά και θα σας πω τα νέα.

Περιμένω τα στοιχήματα για το φύλο!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εμείς επιστρέψαμε πριν από καμιά ωρίτσα. Όλα καλά αλλά θα μπω αργότερα με περισσότερες λεπτομέρειες. Να κοιμηθούν πρώτα τα παιδιά και θα σας πω τα νέα.

Περιμένω τα στοιχήματα για το φύλο!

αγορακι?:D

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

1-1

εγώ πίστευα ότι θα είναι γιος αλλά τελικά είναι κοριτσάκι! Όταν μου το είπε ο γιατρός δε το πίστευα και τον ξαναρώτησα και του δημιουργήθηκε μάλλον η ιδέα ότι ήθελα γιο. Μου λέει τότε "γιο έχεις" και του απαντάω "και κόρη έχω". Τελικά πήγαμε όλοι μαζί, τα παιδιά κάθισαν σχετικά καλά και μόλις επιστρέψαμε αρχίσαμε τα τηλέφωνα σε γιαγιάδες και θείες, ο Δημήτρης έλεγε σε όλους "μπίμπα".

Κατά τα άλλα ο γιατρός είπε ότι όλα είναι καλά, το βάρος μας είναι 458 γραμμάρια. Βέβαια η εξέταση δεν κράτησε πολύ ώρα, αλλά πιστεύω ότι είδε ότι έπρεπε να δει. Τις προηγούμενες φορές που είχα πάει σε κάποιο κέντρο ήταν τελείως διαφορετικά. Μου έγραψε αυτή τη φορά εξετάσεις αίματος, ούρων και καμπύλη σακχάρου και με έστειλε για τρίπλεξ (υπέρηχο καρδιάς εμβρύο) γιατί συνηθίζεται πλέον να το ζητούν όπως μου είπε οι γιατροί. Θα τηλεφωνήσω την Τρίτη στο Έλενα, ελπίζω να μου δώσουν ένα ραντεβού σε λογική ημερομηνία.

Μπορεί αύριο να σας βάλω μια φωτογραφία της "μπίμπα" μας!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με ψαχνατε καποιεσ καποιεσ ε?δεν μπορουσα να μπω ομωσ γιατι απο την μια ημουν τελειωσ ταβλα(γιατι οι εξετασεισ που ακολουθησαν δεν ηταν καλεσ...)αλλα και σπιτι δεν ειχα ιντερνετ!!!!εννοειτε οτι δεν μπορουσα να κατεβω στου αδελφου μου καθοτι υπαρχει μεγαλη σκαλα...σημερα ομωσ καθησα στον υπολογιστη μου και επιτελουσ συνδεσα το ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον απο την αρχη τησ εβδομαδασ που σασ εγραψα ακολουθησε μεγαλο δραμα....η crp που περιμεναμε να βγει (η τιμη που δειχνει αν υπαρχει καποια λοιμωξη ή κατι τετοιο στον οργανισμο μασ )ηταν στα υψη!!!!!!!!!!!!!!!επρεπε να εχω λιγοτερο απο 6 και εγω ειχα 22,7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μυαλο του γιατρου μου κατευθειαν πηγε στο οτι υπαρχει λοιμωξη ή κατι τετοιο στον σακο και συνεπωσ στο υγρο!!!!!!!!2 μερεσ εκλαιγα απο την στεναχωρια μου!!το ντοκτορι με αφημνε να σηκωθω μονο για τουαλετα κ φαγητο..την τεταρτη εκανα επαναληπτικη crp και αντι να μειωθει με τισ αντιβιωσεισ που επαιρνα ανεβηκε και αλλο!!!!!!!!!!!ευτυχωσ με καθυσηχασε το ντοκτορι γιατι δεν ειχαν ανεβει καθολου τα ερυθρα...

αυτα!!!!!!!!υπερηχο επαναλειπτικο δεν μπορεσα να κανω αφου δεν με αφησε να σηκωθω...

η αγγελικουλιτσα μου ευτυχωσ ολο και καποιοσ βρισκετε να την εχει (ο αντρασ μου ,μαμα,μπαμπασ,αδελφοσ ,αδελφη)αναλογα με τα ωραρια τουσ...

σασ ζαλισα λιγο ε?σασ τα ειπα μαζεμενα..:D:D

την δευτερα θα κανω επανελεγχο και ελπιζουμε να πεσουν οι τιμεσ..

α πολυχρονεσ και οι ελενιτσεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αποτελεί σύντομα μια κακή ανάμνηση.

Περιμένουμε τα νέα σου αύριο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Ελένη και Λιανα μπραβο στις μπιμπες σας!!!!

Νομιζω μας εχετε φαει λάχανο οι πεταλουδιτσες;;;;

Κοριτσια ευχαριστω για τις πληροφορίες, εγω ενα τρελο αγχος ...απο τη μια ναι μεν εμπιστευομαι τον γιατρο μου και απο την αλλη φοβαμαι μηπως του ξεφυγει κτ στην εξεταση....Μηπως δεν μπορεσει να κανει την εξεταση όπως πρεπει, αλλα απο την αλλη θα αναλαμβανε όταν του ειπα οτι δεν θελω να πάω εκει που με στελνει;;

Δεν ξερω, ειμαι πολύ μπερδεμενη...Μη σας ζαλίζω όμως..

Καλο Βραδυ!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Καλημέεεερα!!!

liana και ελένη, τέλεια τα νέα σας!!! Μπράβο παιδιά και στα δικά μας!!

Stone να μην ανησυχείς καθόλου, για να αναλάβει ο γιατρός σου σημαίνει ότι έχει πολλές γνώσεις και πολύ καλό υπέρηχο...

Ενώ σήμερα δεν δουλεύω, μπορεί κάποια να μου πει γιατί ξύπνησα από τ' άγρια χαράματα?? Εεεεεεεεεεεεεε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kαλημερα!!

Clelia για να μου κανεις παρεα..χιχιχιχ.Εγω ηρθα στη δουλεια ,για να κραταω μερες για μετα,για το μπιζελακι!!!Οποτε τωρα εδω!!!2μηνες συνεχεια!!Που θα παει θα περασουνε!!

Ειρηνη ολα καλα θα πανε θα δεις!!Το εζησα προσφατα με την νυφη μου ,που επαθε το ιδιο ακριβως και τωρα κραταει στην αγκαλια της 2 σουπερ ζουζουνια.Μονο μην αχωνεσαι!!Ολα λυνονται!!

Πολλα κοριτσακια βλεπω τελικα!!Ωραια!!!!

Ο β΄υπρηχος δεν ειναι μονο θεμα μηχανηματος αλλα και τεχνογνωσια .Ο δικος μου ,μου ειπε οτι μεν εχει πολυ καλο μηχανημα ,απο αποψη εικονας δεν θα δω κατι παραπανω εγω,αλλα αυτος που θα το δει ειναι ειδικευμενος!

Αντε καλε ξυπνηστε!!!!8,30 ΠΗΓΕ!!!!

Καλημέρα κοριτσούδια μουουουουου!!!!!

Τι κάνετε;Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να σχολιάσω...

Λοιπόν..

Ειρηνάκη μου όλα καλά θα πάνε....Η σκέψη μας είναι μαζί σου!!!!!Έχω καλό προαίσθημα εγώ....Να μπεις να μας πεις τα νέα ναι;;;;

Ελένη μου είχα το προαίαθημα εγώ....Άμα έχω το προαίσθημα εγώ....

Μπράβο λιανάκι μουουουουου!!!!!!

Λικάκι μου καλως όρισες στην παρέα μας!!!Με το καλό το αγοράκι σου!

Stone μου και εγώ στο γιατρό μου θα την κάνω!!!!Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου και να του πεις την ανησυχία που έχεις σίγουρα θα έχει κάτι να σου πει για να σε καθησυχάσει...

Δεσποινάκι φιλάκια....(για να μη λες οτι σε ξεχνάμε...)

Τσιπουρίτσα μου φιλάκια επίσης!

Λοιπόν έχω ένα θέμα!!!Νιώθω οτι κάτι δεν πάει καλά με την δική μου εγκυμοσύνη δεν ξέρω γιατί!!!!Και το ραντεβού που έχω στο γιατρό είναι στις 7/6....Αργεί πολύ ακόμα....Δεν ξέρω τι να κάνω....Άμα πάρω το γιατρό μου θα με ρωτήσει γιατι το νιώθω αυτο και όταν θα του πω απλά αισθάνομαι οτι κάτι δεν πάει καλά θα με πει τρελή σιγουρά.....πφφφφφφ

Επίσης θέλω να πω οτι εδώ και δυο μέρες προαισθάνομαι οτι κάποια φίλη μας εδώ μέσα θα μπει να μας πει κατι πολύ ευχάριστο!Για να δούμε θα βγω αληθινή????

Φιλάκια....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα και καλα αποτελεσματα σε οσεσ εχουν υπερηχακι!!!!!

πηγα πρωι πρωι για τισ αναλυσεισ μεσα στην αγωνια και τελικα με την αγωνια εμεινα.....

το γιατι?πηγα στην γιατρο που ειχα κανει και τισ αλλεσ 2 μετρησεισ και ηταν κλειστα,προφανωσ λογω ημερασ...

επειτα πηγα σε εναν αλλον και πριν λιγο βγηκε το αποτελεσμα...το θεμα ομωσ ειναι οτι εχουν τελειωσ διαφορετικεσ τιμεσ μετρησησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επομενωσ το ντοκτορι δεν μπορει να συγκρινει!!!!!!!στην πρωτη ειχα 22,7 κ επειτα 23,4 με βαση το 6(δηλαδη μικροτερο του 6) και τωρα εχω 2,74 με βαση 0,50!!!!!!λιγο καλυτερο σαν να μου φαινεται αλλα ακρη δεν βγαζει το ντοκτορι αλλα ουτε κ εγω!!!!αλλη μια μερα αγωνιασ λοιπον...

renah η νυφη σου ειχε και crp ανεβασμενη εχτοσ τα υγρα?μου ειχαν πει την προηγουμενη εβδομαδα τα κοριτσια του ιουνιου να σε ρωτησω που τα ξερεισ κ τα εχεισ ζησει αλλα με το εσπευσμενο κρεβατωμα δεν προλαβα να σε ρωτησω!!!!

συγχαρητηρια και για τουσ υπερηχουσ σασ!!!!!!!!!!!!με το καλο οι κορακλεσ ελαινακι και λιανα!!!!!!!!!

βλεπω βγηκαμε μπροστα οι κοριτσομανεσ στην λιστα!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ναι γι αυτο και νοσηλευτηκε κι ολας ,γιατι ηταν και απο εξωσωματικη και την ηθελε ο γιατρος στο νοσοκομειο.Και ενω στην αρχη την τρομαξανε οτι θα μεινει σε ολη την εγκυμοσυνη τελικα νοσηλευτηκε μονο μια εβδομαδα και μετα σουπερ.Πηρε αντιβιωση και ολα καλα μετα!!!ουτε που ξαναεπαθε τιποτα!

Βασικα η νυφη μου τα παντα επαθε !!Οτι παθολογια μπορεις να σκεφτεις ...Αποκολληση ,συσπασεις....εμετους ,στομαχι χαλια μεχρι τον 5ο και πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι πια!!!

ολα αντιμετωπιζονται..ηρεμη να εισαι και ολα καλα θα πανε

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολύ για τα ενθαρρυντικα σας λόγια

Η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος μου ειναι πολύ καλός ( ε τι θα ελεγα..) και εχει και καλό μηχαμηνα υπερηχου..Μου ειπε να πάω στο δευτερο ιατρειο που διατηρει στη συμπρωτευουσα με πολύ καλύτερο εξοπλισμό απο αυτο που επισκεπτομαι μηνιαίως..Οταν τον ρωτησα αν ειναι σιγουρος μου ειπε "φυσικα, θα τον κανουμε μαζι και αν διαπιστωσω οτι χρειαζεται να σε παραπέμψω αλλου τοτε θα δουμε.."

Ηρω αν αισθανεσαι οτι θελεις να δεις και να ακουσεις το μωρακι σου τοτε να κλεισεις ενα ραντεβου για την άλλη εβδομαδα..Ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι τελεια αλλά προκειμενου να νοιωσεις και εσυ ανακουφιση επίσπευσε το ραντεβου σου

Σε καταλαβαίνω γιατι και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη τα ραντεβου ηταν καθε 20 μερες, απο το αγχος και τη λαχταρα μου να ακουσω το μωρακι..

Ειρηνη θα σου πει ο γιατρος σου αν του αρκουν αυτα τα αποτελεσματα, μην αγχωνεσαι και ολα θα πάνε καλά!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

βασω79, liana, Ελένη μπράβο στα κοριτσάκια σας!!!

βάσω όντως έκπληξη το μωράκι σας... Κι εσύ στον Ελευθεριάδη ε; Ποιο γιατρό έχεις;

Ελένη ποιος στη χάρη του του γιου σου, θα κυκλοφορεί με 2 κουκλάρες... για αρχή... γιατί μετά που θα αρχίσουν και τα (νυχτο)περπατήματά του, άστα... :P

IRINI83 όλα καλά θα πάνε κι εμένα η 2η τιμή σου, μου φαίνεται καλύτερη από την 1η. Να προσέχεις πολύ κουκλίτσα μου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα!!!

hroukaki χαζή κι εσύ σαν κι εμένα... που είδα το μωράκι μου 17/5 και πάλι έχω ανησυχίες... με επόμενο ραντεβού 17/6... ποιος αντέχει μέχρι τότε;;;;

Stone μην έχεις ανησυχία, για να δεχτεί ο ιατρός σου να κάνει ο ίδιος την εξέταση σημαίνει ότι έχει το γνώθεις αυτόν, οπότε όλα καλά! Δεν αναλαμβάνουν έτσι απλά οι ιατροί... επειδή εμείς δε θέλουμε να πάμε σε αυτόν που μας συστήνουν, σίγουρα αν δεν μπορούσε ο ίδιος θα σου πρότεινε εναλλακτική...

Φιλάκια και στις υπόλοιπες ροζουλί και θαλασσί μανούλες!!! :-D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Πω πω χαμος παλι γινεται πολλα γραψατε παλι σκατουλες!!!:tongue:

βασω79, liana, Ελένη καλως ηρθατε στο club!!!χι χι:D:D

IRINI83 μου νομιζω οτι αν ηταν τοσο σοβαρο θα σε ειχε βαλει ηδη στο νοσοκομειο για συνεχη παρκολουθηση γιαυτο να περνεις κουραγιο αφου σε εχει εξω σημαινει οτι ολα θα πανε καλα!!!περμενουμε ευχαριστα νεα:P

Stone μου να εχεις στον νου σου οτι δεν ρισκαρουνε ευκολα με τετοια πραγματα οι γιατροι, για να λεει ετσι αυτος σημαινει οτι μπορει μια χαρα και μονος του αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εσυ θα ξεαγχωθεις γιατι μεταξυ μας ειμαστε οι περισσοτερες ενα με το αγχος τρομαρα μας:lol:

Μαρη Ηρωωωωωωω θα σε δειρω μαρηηηη!!!!:rolleyes:

αμα δεν μπορεις να το πολεμησεις να παρεις αμεσως τον γιατρουλη σου.Πως θα την βγαλεις καλε ενα μηνα???θα τρελαθεις???(οχι οτι δεν εισαι ηδη τρελη αλλα λεμε τωρα)

δεν ηρεμεις καθολου οταν σε κλοτσαει???:roll::roll::roll:

Τσιπουριτσααα που εισαι ???βολταρεις???:P

Αντε αυριο εχουμε και αλλα ευχαριστα νεακια απο τα νινακια που θα δουμε!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...