Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με ψαχνατε καποιεσ καποιεσ ε?δεν μπορουσα να μπω ομωσ γιατι απο την μια ημουν τελειωσ ταβλα(γιατι οι εξετασεισ που ακολουθησαν δεν ηταν καλεσ...)αλλα και σπιτι δεν ειχα ιντερνετ!!!!εννοειτε οτι δεν μπορουσα να κατεβω στου αδελφου μου καθοτι υπαρχει μεγαλη σκαλα...σημερα ομωσ καθησα στον υπολογιστη μου και επιτελουσ συνδεσα το ιντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον απο την αρχη τησ εβδομαδασ που σασ εγραψα ακολουθησε μεγαλο δραμα....η crp που περιμεναμε να βγει (η τιμη που δειχνει αν υπαρχει καποια λοιμωξη ή κατι τετοιο στον οργανισμο μασ )ηταν στα υψη!!!!!!!!!!!!!!!επρεπε να εχω λιγοτερο απο 6 και εγω ειχα 22,7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μυαλο του γιατρου μου κατευθειαν πηγε στο οτι υπαρχει λοιμωξη ή κατι τετοιο στον σακο και συνεπωσ στο υγρο!!!!!!!!2 μερεσ εκλαιγα απο την στεναχωρια μου!!το ντοκτορι με αφημνε να σηκωθω μονο για τουαλετα κ φαγητο..την τεταρτη εκανα επαναληπτικη crp και αντι να μειωθει με τισ αντιβιωσεισ που επαιρνα ανεβηκε και αλλο!!!!!!!!!!!ευτυχωσ με καθυσηχασε το ντοκτορι γιατι δεν ειχαν ανεβει καθολου τα ερυθρα...

αυτα!!!!!!!!υπερηχο επαναλειπτικο δεν μπορεσα να κανω αφου δεν με αφησε να σηκωθω...

η αγγελικουλιτσα μου ευτυχωσ ολο και καποιοσ βρισκετε να την εχει (ο αντρασ μου ,μαμα,μπαμπασ,αδελφοσ ,αδελφη)αναλογα με τα ωραρια τουσ...

σασ ζαλισα λιγο ε?σασ τα ειπα μαζεμενα..:D:D

την δευτερα θα κανω επανελεγχο και ελπιζουμε να πεσουν οι τιμεσ..

α πολυχρονεσ και οι ελενιτσεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ώχου βρε Ειρήνη, πολύ άγχος... Εύχομαι να είναι περαστικό και ποτέ-ποτέ-ποτέ σου να μην το ξαναζήσεις!!

Σου έδωσε κάποια αγωγή για να πέσει αυτή η τιμή?? Είμαι σίγουρη πάντως πως θα έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και όλα θα πάνε τέλεια-τέλεια-τέλεια!!!

Όσο για τις τσούπρες που έσπευσαν να γράψουν για την δίψα-τις καούρες σε συνδυασμό με τα μαλλιά (οι σκατούλες) μάλλον δεν πρόσεξαν καλά το μήνυμά μου που ήταν εντελώς περιπαιχτικό και συνεχώς έβαζα το εικονίδιο :tongue:, που σημαίνει ότι κάνω πλάκα. Αυτές οι εικασίες έχουν πολύ πλάκα, δεν σημαίνει ότι τις ασπάζομαι. Όπως επίσης πως αν η κοιλιά έχει απλώσει τότε έχεις κορίτσι, αν είναι μυτερή τότε έχεις αγόρι. Βλακειούλες που απλά τις ακούμε και χαμογελάμε...

Καμιά δεν μου έλυσε όμως την απορία σχετικά με τις καούρες (τέτοιες που είστε :tongue:). Αυτή η ανεξήγητη δίψα που έχω έχει να κάνει με καούρες? Δεν συνοδεύεται με κάποια ενόχληση ή ξινίλα στο στομάχι, απλά ώρες-ώρες διψάω και πίνω τόσο πολύ νερό, ώστε θέλω να σκάσω!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ειρηνη περαστικα και ευχομαι στο επόμενο ραντεβου ο γιατρος να σου πει πως δεν υπάρχει κανενας λόγος ανησυχίας!!Να εισαι καλά και συντομα να μας πεις τα ευχαριστα οτι πλέον εισαι καλά!!!

Κλέλια και εγω διψαω, ειναι και αυτο μεσα σε όλα αυτα που επιφερει μια εγκυμοσυνη..

Μπορει να πίνω και 1.5 λιτρο τη μερα ενω πριν ξεχνουσα να πιω νερο καθ'όλη τη διαρκεια της μερας..Αυτο φυσικα ειναι καλό αλλά αν ειναι υπερβολικη διψα τοτε κανε και μια ερωτηση στο γιατρο σου

Εγω σημερα το απόγευμα θα πιω καφεδακι με τις μαμαδες των συνομιληκων παιδιων του γιου μου απο το αλλο καφε..Αντε να κανονισουμε και εδω κανα καφεδακι!!

Φιλακια και καλό απόγευμα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Ορίστε Βασουλα μουουου....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Μόλις γυρίσαμε απο τη β επιπέδου.Όλα πήγαν τέλεια.Είχαμε και μια έκπληξη τελικά έχουμε μπέμπα.

Γουάου!

Ανατροπή σκηνικού! Καλό!!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Έλα βρε Βάσω!!! Τελικά σας δούλεψε η μικρή σας, εεεε? :D

Μπράβο με τα αποτελέσματα, πάντα τέτοια!!!

Να ρωτήσω όσες έχουν κάνει: πόση ώρα σας είχε στην εξέταση β' επιπέδου???

GEXxp3.png

Έλα βρε Βάσω!!! Τελικά σας δούλεψε η μικρή σας, εεεε? :D

Μπράβο με τα αποτελέσματα, πάντα τέτοια!!!

Να ρωτήσω όσες έχουν κάνει: πόση ώρα σας είχε στην εξέταση β' επιπέδου???

ενα μισαωρο περιπου ηταν η διαδικασια.τελεια εμπειρια...μας εφυγε το αγχος!ολα καλα ευχομαι και στα κοριτσια που δεν εχουν κανει ακομα την εξεταση!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Μπραβο Βασω που όλα πήγαν καλά!!!

Και τι ανατροπή κι αυτη!!!Και ηταν σιγουρος ο γιατρος σου για αγορι ε;;

Βρε κοριτσια συγγνωμη αν ξαναρωταω αλλα ειμαι σε αμφιβολια και διλημμα..Με τον γιατρο σας κανατε ή θα κανετε β' επιπεδου ή με εξειδικευμενο γιατρο σε υπερηχους;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Πώς περνάτε το σαββατοκύριακό σας; εμείς απολαμβάνουμε το φθινοπωρινό καιρό με σουπίτσα και τηλεόραση…

Ειρήνη – ελπίζω οι τιμές σου να πέσουν σύντομα! Σκέψου θετικά και μην πέφτεις…. δοκιμασίες είναι για να γίνεσαι πιο δυνατή….

Κλέλια – εγώ αυτό με το πολύ νερό δυστυχώς δεν το παθαίνω…. είμαι από τις άλλες, που προσπαθούν με το ζόρι να πιουν λίγο νεράκι παραπάνω….

Βάσω – μεγειά το κοριτσάκι σου!

Stone – εγώ νόμιζα ότι θα την κάνω με το γιατρό μου, αλλά από ότι αποδείχτηκε δεν το έχουν όλοι αυτό το μηχάνημα, στη Θεσσαλονίκη είναι μόνο 4! Φαντάζομαι πως αν ο γιατρός σου έχει το μηχάνημα θα έχει και την αντίστοιχη εξειδίκευση…

Τι καλά που KAI αύριο ξυπνάμε ότι ώρα θέλουμε!....εμείς οι πρωτάρες μάλλον μόνο….

φιλιά

oXbHp3.png

Διαφημίσεις

Stone μου, θα κάνω την β' επιπέδου στο ΜΗΤΕΡΑ, όπως εκεί έκανα και την αυχενική. Ο γιατρός μου είναι πολύ τυπικός σε αυτά. Πάντα είναι παρών σε αυτές τις εξετάσεις και έχει σε πολύ μεγάλη υπόληψη αυτόν που θα μου την κάνει (ο ίδιος με την αυχενική): ονομάζεται Μπεναρδής - ειδικός υπερήχων τέτοιου είδους - και όταν μου είπε το όνομά του θεωρούσε πως θα τον ήξερα και εγώ (σιγά μην τον ήξερα, απλά όπου μου λέει ο γιατρούλης μου, εκεί πηγαίνω).

Δεν θυμάμαι καλά: εσένα σου είπε ότι θα σου την κάνει ο ίδιος?? Αν είναι έτσι - και είμαι σίγουρη ότι τον εμπιστεύεσαι - τότε να μην ανησυχείς... Ούτε εγώ θα ανησυχούσα αν μου την έκανε ο γιατρός μου...

Όσο για την δίψα που έχω, το έχω πει στον γιατρό και χαίρεται που πίνω νερό. Άλλωστε δεν είναι συνεχώς έτσι, απλά με πιάνει ώρες-ώρες. Και μάλιστα κάνω και μετρήσεις ζαχάρου εκείνη την στιγμή - μήπως αυτό φταίει - αλλά είναι μια χαρά...

GEXxp3.png

Κορίτσια γεια σας απο την Ευβοια οπου είναι πολύ ωραία, μόνο ο καιρός μας τα χαλάει.

Γκρέτα ευχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπεμπάκο της φίλης σου και να μπείς να μας πείς τα ευχάριστα.

Ειρήνη μακάρι να σου πέσει γρήγορα η crp, και να πάνε όλα καλα.

Clelia το έχω κι εγω αυτο με το νερό πίνω πάρα πολυ, αλλα δεν νομίζω οτι είναι τίποτα. Α ξεχασα θα σε παρακαλέσω να κάνεις μια αλλαγη στην επίσκεψη του γιατρού απο 1/6 σε 3/6 γιατι θα λείπει, το Β- επιπέδου ως έχει.

Στις υπόλοιπες κοπέλες φιλάκια πολλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Μπραβο Βασω που όλα πήγαν καλά!!!

Και τι ανατροπή κι αυτη!!!Και ηταν σιγουρος ο γιατρος σου για αγορι ε;;

Βρε κοριτσια συγγνωμη αν ξαναρωταω αλλα ειμαι σε αμφιβολια και διλημμα..Με τον γιατρο σας κανατε ή θα κανετε β' επιπεδου ή με εξειδικευμενο γιατρο σε υπερηχους;;;

2-3 φορες μας ειχε πει 90% αγορακι ειναι...:tongue:αρα κραταγε μια μικρη επιφυλαξη!και προσθετε οτι θα το επιβεβαιωσει ο ειδικος στο υπερηχο β επιπεδου γιατρος...:P

καναμε τη β επιπεδου με τον ελευθεριαδη,στο embryocare.εκει μας εστειλε ο γιατρος μας.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

Ελένη: 23/5 - Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

esperanza: 28/5 - Β Επιπέδου

Γκρέτα: 29/5 - Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 3/6 & 10/6 Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/06 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Περιμένουμε από την Liana και από την Ελένη να μας πουν ζουμερές λεπτομέρειες από την β' επιπέδου τους... Πείτε καλέεεεεε!!!

GEXxp3.png

Καλησπέρα κορίτσακια!!!!

Πολλά νεάκια και εγώ! Πήγαμε και εμεις χτες για Β επιπέδου, όλα πήγαν πολύ καλά! Η μπεμπούλα μας είναι 388γρ. Αλλά ρε κορίτσια δεν ηρεμώ παραπάνω από μισή μερα, μετά πάλι άγχος. Αμάν αυτή η κατάσταση μου!

Από τη δευτέρα ήμουν εκτός αθηνών επέστρεψα για τριήμερο θα ξαναλείψω άλλες 10 μέρες και μετά θα τα λέμε καθημερινά γιατί σας έχασα λίγο αύτες τις μέρες. Φιλάκια σε όλες και καλή επιτυχία στις υπολοιπες που έχετε Β επιπεδου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...