Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γκρετα μου, όλες οι ευχές μας για να είναι καλά το αγοράκι της φίλης σου και να ξεπεράσει το σοκ η μανούλα του και ο πατερούλης του. Η σκέψη μας και η θετική μας ενέργεια θα είναι δίπλα τους και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και για να απαντήσω:

Κατ' αρχήν Γκρέτα η φίλη σου και το μπεμπίνι έχει όλη την θετική μου ενέργεια!! Όλα καλά θα πάνε!!

Επίσης Γκρέτα θα σου πρότεινα να αγοράσεις παπουτσάκια!! Έχει πολύ πλάκα!!! Και το άλλο: εσύ να είσαι φαγωμένη καλά (και λίγη σοκολάτα) ώστε να κάνει τούμπες το μπεμπέ στην εξέταση.

Και μην βάζετε βαζελίνη στην κοιλιά σας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την Β Επιπέδου, δυσκολεύει την εξέταση!!

Renah παιδί μου, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό!!! Τα νινιά μας πίνουν το αμνιακό υγρό (εκπαιδεύονται στην κατάποση με αυτό τον τρόπο) και το κατουράνε!! Με αυτό τον τρόπο έχουμε αμνιακό υγρό, τι νόμιζες?? Έτσι πρέπει να κάνουν τα σιχαμένα τα μωράκια μας!! Ξέρεις από πόσο νωρίς το κάνουν? Ουουου, αρκετές εβδομάδες!!

Πάντως όταν το λέγαμε με τον γιατρό μου, μου είπε πως το αμνιακό υγρό είναι "άσηπτο" (καλά το γράφω?) που σημαίνει πως στην ουσία δεν καταπίνουν τα ούρα τους όπως εμείς νομίζουμε ότι είναι. Καταπίνουν κάτι που είναι πολύ-πολύ καθαρό!!

Όσες την κάνετε για 3ημερο καλά να περάσετε!!

Οι υπόλοιπες, θα τα λέμε από εδώ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πολλές ευχές και από εμένα για το μπεμπάκι που παλεύει!

Εγώ που λέτε, μένω στη Θεσσαλονίκη και θα γεννήσω στο Παπαγεωργίου (αν πετύχω την εφημερία, που πολύ το ελπίζω) ή στο Γένεσις.

Καλό σας βράδυ!

oXbHp3.png

Tελικα μπηκα και εκτος γραφειου...τι να ακνω;;δεν μπορω μακρυα σας.....

Γρετακι την θετικη μας ενεργεια για το αγορακι της φιλης σου.

Γιωτιτσαααααααααα

καλα να περασετε!!!!Σουπερ!!!!

Λικακι και η νυφη μου Παπαγεωργιου γεννησε .Πολυ ευχαριστημενη, αλλα επειδη ηταν διδυμα απο εξωσωματικη ηταν προγραμματισμενη καισαρικη οποτε πηγε με ραντεβου στην εφημερια.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια....

Ρενα δεν ειναι τπτ, εχω παρατηρησει κι εγω πολλές φορες οτι ο γιατρος μου κανει "φωναχτες" σκεψεις και παραμιλαει, οταν τον ρωταω τι ειπες απλά μου λέει οτι τιποτα και οι υπερηχοι δεν ειναι και τηλεορασεις να εχουν πεντακαθαρη εικόνα..

Αυτο με το ιντερνετ σε παρακαλώ να το σταματησεις γιατι μονο αγχος και στρες σου προκαλει..Το εκανα και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη και γεμιζα το κεφαλι μου με ανυποστατες θεωρίες..αστα!!!!Ολα θα στα πει ο γιατρος σου και τις αποριες σου και τα ερωτηματα σου..

Ναι μαλλον ετσι ειναι ..Απο θεωριες αστα να πανε..Εγω το αντεθετο..Στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν πανασχετη!!!Αφου να φανταστεις δεν εκανα β΄επιπεδου γιατι ξεχασε να μου το πει ο γιατρος και γω φυσικα δεν ηξερα τι ειναι αυτο .....!!!Και τωρα τα εμαθα ολα!!!χαχαχα

Τι να φαω;;;;Οεο;;;

Διαφημίσεις

Κοριιιιιιιιτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! να μαι και εγω!!!!! χρονια πολλα στην Ελενα, την ελενη και την ελενη!!!! ΒΕST WITCHES ΚΑΛΕ!!!:D:D:D:D:D (Εγραψες παλι κοριτσι μου!!!):D:D:D

Likaki καλωσηρθες!!!! Σας περασαμε παλι!!!!! και αλλο αγορι!!χεχεχεχεχε!!!!! αααα!!!! εγω ειμαι η ξεμαλιασμενη ταλαιπωρη που καθοταν διπλα στη γοργονα και την ξανθια και επινα βοτκα να πνιξω τον πονο μου....πολυ κουραση λεμεεεεεεεεε!!!!!!!!!! τα εχω παιξει!!!! σημερα σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα εβαλα 2 πλυντηρια , σιδερωσα, εφτιαξα φασολαδα, ΕΚΑΨΑ φασολαδα, εφτιαξα μακαρονια με κιμα, και ενα χαλβα, πηγα κουνιες σουπερ μαρκετ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ Δ%$΅$#ΛΟ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Renah - Έκανα στο Γένεσις, που είναι πιο φτηνά από αλλού (135 αντί για 180 νομίζω). Συγκεκριμένα ο γιατρός μο,υ μου είπε να ρωτήσω πότε έχει βάρδια η Κολίτση και να κλείσω ραντεβού μαζί της . Μου άρεσε, ήταν καλή, λιτή και απέριττη….

Γεια σας Greta και Despoina!

oXbHp3.png

καλησπερα στις φουσκωτες κοιλιτσες!

τι κανετε κοριτσακια μου?σας διαβαζω σχεδον καθημερινα...εμεις ειμαστε καλα και περιμενουμε με μεγαλη αγωνια τη κυριακη να παμε για τη β επιπεδου.θα να καλα το ζουζουνακι μας?μεγαλωνει οπως πρεπει?ειναι αγορακι οντως η θα μας προκυψει κανενας κοριτσαρος?γιατι ως τωρα ο γιατρος μας εχει πει 2 φορες 90% αγορακι αλλα την τελευταια μας λεει 'ο ομφαλιος λωρος κρεμεται ακριβως αναμεσα στα ποδαρακια...δεν μπορω να πω τιποτα με σιγουρια'καθολου δεν μας απασχολει το φυλο φυσικα,ενα γερο μωρο θελουμε.αλλα ως τωρα λεμε 'ο μπεμπης μας'...και το εχουμε ψιλοσυνηθισει,αυτο μονο.απο το πρωι σημερα εχω εντονες καουρες...εχετε καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?τι να κανω?

εχασα 1 κιλο και κατι με μια εβδομαδα διατροφη στη διαιτολογο που πηγα.ειμαι 73.5 τωρα.μια χαρα μου ειπε!ακολουθω το προγραμμα που μου εδωσε και νιωθω καλα.κανονικα θα επρεπε να γεννησω σε αυτα τα κιλα που ειμαι τωρα!!!

φιλακια πολλα και χρονια πολλα στα κοριτσακια μας που γιορταζουν!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Βασω και εγω πολλές καουρες, ολο σοδιτσες πίνω..Ειναι φυσιολογικο πάντως και να μην ανησυχεις...

Δεσποινακι να ξεκουραζεσαι βρε καλό μου, καταπιαστηκες με τοσες δουλειες σημερα και ζορικο φαγακι..το 'καψες ε;;χαχα δεν πειραζει το εσωσες με τα μακαρονακια..

Βαλτε με και εμενα για β'επιπεδου καπου στις 10/6 μολις κλεισω σιγουρα θα ενημερωσω τη λίστα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πάμε πάλι:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Και

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

Ελένη: 23/5 - Β Επιπέδου

βασω79:23/5-Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

esperanza: 28/5 - Β Επιπέδου

Γκρέτα: 29/5 - Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 1/6 & 10/6 Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6 - Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/06 - B Επιπεδου

Stone: 10/6 - B Eπιπέδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Έχετε καούρες??? Βγάζουν μαλλιά !!! :D:D :tongue: :tongue:

Επειδή εγώ ποτέ μου δεν είχα βαρυστομαχιές, καούρες κλπ (εκτός από τώρα), όταν λέτε καούρες τι εννοείτε? Ότι είναι κάτι να σας ενοχλεί στο στομάχι προφανώς?? Επειδή εμένα με πιάνουν κάτι λύσσες και πίνω-πίνω-πίνω νερό, λέτε αυτό να είναι καούρα?? (Ή βγάζει μαλλιά, γι' αυτό διψάω? :tongue: ).

Με τον γιατρό μου που το συζήτησα του αρέσει πολύ που πλακώνω τα νερά. Πάντως η δίψα μου δεν έχει να κάνει με υψηλή τιμή ζαχάρου (έχω μηχανηματάκι σπίτι και επειδή είμαι λίγο ψυχοπαθής όποτε νόμιζα ότι διψάω επειδή έχω υψηλό ζάχαρο, έκανα μέτρηση)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

μαρή chrisaki τι κάνεις κοπέλα μου? πας βολτίσες τώρα και έχεις πάρει τα πάνω σου;

:lol::lol::lol:

οχι μαρη τρελη αφου ο καιρος με εκδικειτε που να παω με αυτον τον χαλασμο, αλλα τριγυρναω συνεχεια μεσα το σπιτι, δεν εχω αφησει συρταρι για συρταρι τακτοποιω τα χάλια που μου κανανε,μαμα, πεθερα και κορδελας μετα κουραζομαι και ξαπλαρω να συνελθω, ελπιζω αυτο που κουραζομαι τοσο ευκολα να σταματησει γιατι δεν γινεται δουλεια ετσι:roll::mrgreen:

Καλησπέρα κορίτσια,

Διαβάζω το forum λίγο καιρό τώρα και χθες-προχθές είδα στον ύπνο μου ότι σας πέτυχα όλες να πίνετε καφέ, αλλά δεν μπορούσα να σας μιλήσω.

Το πήρα λοιπόν σα σινιάλο και είπα να μπω και εγώ στην παρέα σας...

Έχω ΠΗΤ 3 Οκτώβρη και μόλις χθες, στον β' επιπέδου, έμαθα ότι κουβαλάω ένα μικρό αγοράκι!

Θα είναι το πρώτο μου παιδάκι και είμαι πολύ χαρούμενη!

Σας χαιρετώ και καλό 3ήμερο!

Α, και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Καλως την Λιλα στην παρεουλα μας που ειναι και παπουτσι απο τον τοπο μου:mrgreen:

Με το καλο ο γιος καλε ειμαστε και διπλα διπλα 2 του μηνος εγω 3 εσυ:D

Γεια σας κοριτσάκια!!:D

Χρόνια πολλά στις Ελενίτσες του καφέ μας και σε όσα αγαπήμένα σας πρόσωπα γιορτάζουν.:D

Εμείς χθες είδαμε την μπουμπού μας και είναι πολύ καλά!!:DΝομίζω πως ήρθε η στιγμή να σβηστούν τα ερωτηματικά από το φύλλο του παιδιού μου,δεν φύτρωσε κάτι εκεί κάτω,και αύριο θα πάω να της πάρω κάτι!Τι, δεν ξέρω,ό,τι μου μου αρέσει!

Likaki καλώς ήρθες στην καφεδοπαρέα μας!:DΜε το καλό ο μπέμπης!

Τσιπουρίτσα τόσο καιρό αναρωτιόμουν τι ήταν αυτή η friend's list!Την εγκαινίασες κοριτσάκι μου!:-D

Χθες έμαθα κάτι δυσάρεστο για μια φίλη που γέννησε,κάντε μια ευχούλα να βγει νικητής ο μπεμπούλης της από την δοκιμασία που περνάει.Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά στο τέλος αλλά κι η δική σας θετική ενέργεια θα βοηθήσει!

Φιλάκια πολλά στα μωρούλια σας!!!:D

Γκρετονιο μου μην χανεσαι καλε!!!!:-D

Ολες τις ευχες μας και την θετικη μας ενεργεια στο νινακι να τα καταφερει:roll: γραφε μας νεα αν μπορεις.

Ααααααα με το καλο το μνακι σου και εσενα ,χι χι!!!:mrgreen:

Καλημερα σε ολες και καλα αποτελεσματα στις φιλεναδες μας που εχουν ραντεβου σημερα:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα! Και καλό τριήμερο σε όλες!

όλες τις θετικές μας σκέψεις και πολλές ευχές για τα μωράκια που παλεύουν να βγουν νικητές! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τη φίλη σου και το μωράκι της. Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα!

Όσο για τις καούρες και τα μαλλιά έχω τις αμφιβολίες μου. Στο γιο μου είχα αρκετές καούρες αλλά από μαλλί γλόμπος!

Δέσποινα με έκανες και γέλασα. Μπράβο πάντως που τα καταφέρνεις όλα. Δεν είμαστε όμως υπερήρωες, με μέτρο!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χιχιχι!!

Η Δέσποινα το έκαψε το φαγητό :tongue: :tongue: :tongue:.

Είσαι άξια πάντως: όχι μόνο έφτιαξες τελικά κάτι να φάτε, αλλά ΚΑΙ γλυκό!!! Ε μα!!

Μαρη σκατουλα να σε δω και εσενα οταν θα γεννησεις πόσα φαγητα θα κάψεις!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Τι να κανω η ερμη ενα μυαλο το εχω και αυτο καμμενο ειναι:tongue::tongue:

ααα...και οι καουρες δεν ειναι απο τα μαλλια ελεος!!!!! σαν τη μανα μου ακουγεσαι!!!:lol::lol::lol: Αντιγραφω ακριβως τα λογια της γκαστροφιλεναδας μου cristin οπως τα εγραψε χθες βραδυ στο καφε αυγουστου...

"οι καουρες δεν σχετιζονται καθολου με τα μαλλια των μωρων μας,αλλα με τη χαλαρωση του σφιγκτηρα του οισοφαγου ,που επιτρεπει στα στομαχικα υγρα,να περασουν πανω απο το στομαχι....τα στομαχικα υγρα ειναι πολυ καυστικα,εφοσον μπορουν και διαλυουν τις τροφες που καταναλωνουμε,οποτε καταλαβαινετε γιατι καιγεται το συμπαν!!!" ΕΙΔΑΤΕ???ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΙΔΑΚΤΩΡ!!!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ασχετο...σας εχω πει οτι ολες μου οι φιλες ειναι εγκυες???? χθες καναμε κοντρα στις κοιλιες!!!! και εγω εχω μεγαλυτερη απο φιλεναδα που ειναι στον ογδοο!!!! (ενταξει ειναι κοκκαλο η φιλεναδα)...Ρε τι κοιλια θα κανω σε αυτη την εγκυμοσυνη???:confused::confused::confused: απο κιλα ειμαι στα 4,5 (δοξα το θεο κολλησε η ζυγαρια τις τελευταιες 10 μερες...) Αλλα η κοιλια τουμπανο!!!!

χθες εφαγε και το στεφανι την πρωτη του κλωτσια απο το μπομπο και εχει χεστει πανω του....σαν χαζος κανει παλι!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ουουουουου κορίιιιιιιιιιιιιιιιτσια τι κάνετε;;;;;

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!!!!(αν και καθυστερημένα πολύ):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπήκα ίσα ίσα να σας πω οτι είμαι καλά κ εγώ και το σαλιγκαράκι μου!!!!Μόνο κάτι καούρες έχω αλλά δεν βαριέσαι...

Φιλάκια στη μούρη,...

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...