Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιωτίτσα σκοτωθήκαμε να σε εξυπηρετήσουμε, δεν έχεις παράπονο :tongue:.

Likaki καλως μας ήρθες!! Με το καλό ο μπέμπης σου και ό,τι επιθυμείς!! Να είσαι εδώ να τα λέμε βρε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

VASDELI ποτε εχεις επομενη επισκεψη?

Βοηθηστε λιγο το χαμενο....

Δεν ξέρω ακόμη πότε. Θα σας πω μόλις το κλείσω το ραντεβού, στο τέλος της άλλης βδομάδας θα είναι....

Καλησπέρα κορίτσια,

Διαβάζω το forum λίγο καιρό τώρα και χθες-προχθές είδα στον ύπνο μου ότι σας πέτυχα όλες να πίνετε καφέ, αλλά δεν μπορούσα να σας μιλήσω.

Το πήρα λοιπόν σα σινιάλο και είπα να μπω και εγώ στην παρέα σας...

Έχω ΠΗΤ 3 Οκτώβρη και μόλις χθες, στον β' επιπέδου, έμαθα ότι κουβαλάω ένα μικρό αγοράκι!

Θα είναι το πρώτο μου παιδάκι και είμαι πολύ χαρούμενη!

Σας χαιρετώ και καλό 3ήμερο!

Α, και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Καλωσήρθες!

Με το καλό ο μπέμπαρος!:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλως ηρθες στην παρέα μας Likaki μαζι με το γιόκα σου, με το καλό σου ευχομαι.

Πάντως κορίτσια θα ηταν πολύ ωραία να βρισκόμασταν και να πίναμε καφεδάκι, ισως το καταφέρουμε κάποια στιγμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!

Χρόνια πολλά και από εμένα στην ellain και την ploegisi και σε όλες όσες έχουνε αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν!

Εllain πολύ σωστά θυμάσαι, Β επιπέδου θα κάνω την Κυριακή, δηλ 23/5

Likaki καλώς ήρθες στο October power! Με το καλό το αγοράκι σας!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλως μας ηρθες Likaki!!Με το καλο το μωρο σου....

Λοιπον πριν σχολασω για σ/κ (μονο καθημερινες μπαινω απο το γραφειο,σπανιως σκ απο το σπιτι ,μετα απο 9 ώρες σε μια καρεκλα και ενα υπολογιστη δεν θελω να τον βλεπω,οποτε μαλλον θα τα ξαναπουμε Δευτερα κοριτσακια...) , θα το πω γιατι θα σκασω....

Ψιλοαγχωθηκα αλλα σημερα.Χθες στο γιατρο δεν εδωσα και πολυ βαρος απο την χαρα μου που εβλεπα την μπουμπου....

Μου λεει σε μια φαση..Καταπινει τωρα κατσε να δουμε αν γεμισε το στομαχακι...και μετα το βλεπει και μου λεει ''α δεν γεμισε, μαλλον το κατουρησε''.Και δεν ειπε τιποτα αλλο!!!Δεν εδωσα σημασια..αλλα σημερα αρχισε να με τρωει ειναι η αληθεια...!!!!

Ποσο αγχωδης εχω γινει παι σ αυτην την εγκυμοσυνη...πφφφφφφφφφφφφφφ

Περιμενω τωρα την β΄να ξεκαθαρισουν ολα!!!Θελω να πιστευω οτι δεν ειδε καλα,η απλα ετυχε...αλλιως αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν ειναι και οτι καλυτερο....(αν και με εκραξε για το ιντερνετ χθες..χοχοχοχοχο)

Φιλια ..Καλο βροχερο σκ!!!

Likaki καλωσηρθες στην παρεα και με το καλο το αγορακι σου!! Να ερχεσαι να τα λεμε! Αφου μας ειδες και ονειρο, ειναι σημαδιακο! Α, μια ομορφη ξανθια που ειδες, εγω ημουν!!!

Γιωτιτσα κι εγω ψηφιζω να πατε για καφε!!! Μακαρι να ημουν κι εγω εκει και θα σας τραβαγα απο το μαλλι να παμε (φημιζομαι για τις δημοκρατικες διαδικασιες που ακολουθω στην διεκδικηση των αιτηματων μου...χαχχα)

renah τι καθεσαι και σκεφτεσαι κοριτσι μου???αν ηταν κατι ανησυχητικο δεν θα το ελεγε ο γιατρος??? Χαλαρωσε!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλως μας ηρθες Likaki!!Με το καλο το μωρο σου....

Λοιπον πριν σχολασω για σ/κ (μονο καθημερινες μπαινω απο το γραφειο,σπανιως σκ απο το σπιτι ,μετα απο 9 ώρες σε μια καρεκλα και ενα υπολογιστη δεν θελω να τον βλεπω,οποτε μαλλον θα τα ξαναπουμε Δευτερα κοριτσακια...) , θα το πω γιατι θα σκασω....

Ψιλοαγχωθηκα αλλα σημερα.Χθες στο γιατρο δεν εδωσα και πολυ βαρος απο την χαρα μου που εβλεπα την μπουμπου....

Μου λεει σε μια φαση..Καταπινει τωρα κατσε να δουμε αν γεμισε το στομαχακι...και μετα το βλεπει και μου λεει ''α δεν γεμισε, μαλλον το κατουρησε''.Και δεν ειπε τιποτα αλλο!!!Δεν εδωσα σημασια..αλλα σημερα αρχισε να με τρωει ειναι η αληθεια...!!!!

Ποσο αγχωδης εχω γινει παι σ αυτην την εγκυμοσυνη...πφφφφφφφφφφφφφφ

Περιμενω τωρα την β΄να ξεκαθαρισουν ολα!!!Θελω να πιστευω οτι δεν ειδε καλα,η απλα ετυχε...αλλιως αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν ειναι και οτι καλυτερο....(αν και με εκραξε για το ιντερνετ χθες..χοχοχοχοχο)

Φιλια ..Καλο βροχερο σκ!!!

δεν καταλαβαίνω τίποτα :confused::confused::confused::confused:

εύχομαι όλα καλά

Likaki καλώς την !!!! κι αν είδες μία γοργόνα είμαι εγώ που δεν είμαι έγκυος (προς το παρόν... βελτιώνομαι όπως βλέπετε γιατί σας φοβάμαι), δεν με βλέπεις? δίπλα στην ellain είμαι καλέ!

το θυμάμαι για την ειρήνη αλλά επειδή έχει την μικρή φαντάζομαι ότι δεν θα είναι εντελώς ξάπλα..... άντε να μας πει ένα γειά η σκ@τουλίτσ@ !

είπαμε όποτε θέλετε κερνάω εγώ τον καφέ!

Οποτε θέλετε και εγω είμαι μέσα, φυσικά και θα πάμε και με σένα Ellain οταν επαναπατριστείς.

Ρένα χαλάρωσε λίγο οι φόβοι σου είναι εντελώς άκυροι, αφου ο γιατρός τα είδε όλα καλά.

Κορίτσια μην ζηλέψετε αλλα εγω φευγω για Ευβοια, εχει ο αντρούλης μου μια εβδομάδα άδεια και την κοπάνάμε σήμερα. Θα τα λέμε και απο εκει όμως. Να περάσετε ενα υπέροχο σαββατοκύριακο. Φιλιά πολλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Likaki καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό ο αντράκος σου. Τον Οκτώβρη θα έχεις αγκαλιά το νέο έρωτα της ζωής σου!!!!!!

Α, είδες μια που έπινε milkshake σοκολάτα, δίπλα από την ξανθιά και τη γοργόνα; Εγώ ήμουν...... :lol:

Γιωτιτσα καλά να περάσεις κοπέλα μου, να το ευχαριστηθείς. Ζηλεύουμε :P

RENAH μην παιδεύεις το μυαλουδάκι σου, είναι όλα καλά :wink:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Λιλα καλωσήρθες στην παρεα μας!!!

Με το καλό να αγκαλιασεις το αγορακι σου!!

Ρενα δεν ειναι τπτ, εχω παρατηρησει κι εγω πολλές φορες οτι ο γιατρος μου κανει "φωναχτες" σκεψεις και παραμιλαει, οταν τον ρωταω τι ειπες απλά μου λέει τιποτα και οι υπερηχοι δεν ειναι και τηλεορασεις να εχουν πεντακαθαρη εικόνα..

Αυτο με το ιντερνετ σε παρακαλώ να το σταματησεις γιατι μονο αγχος και στρες σου προκαλει..Το εκανα και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη και γεμιζα το κεφαλι μου με ανυποστατες θεωρίες..αστα!!!!Ολα θα στα πει ο γιατρος σου και τις αποριες σου και τα ερωτηματα σου..

Γιωτιτσα και σε οποια αλλη κοπέλα φυγει εκτος των τειχων για το τριημερο, καλά να περασετε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!:D

Χρόνια πολλά στις Ελενίτσες του καφέ μας και σε όσα αγαπήμένα σας πρόσωπα γιορτάζουν.:D

Εμείς χθες είδαμε την μπουμπού μας και είναι πολύ καλά!!:DΝομίζω πως ήρθε η στιγμή να σβηστούν τα ερωτηματικά από το φύλλο του παιδιού μου,δεν φύτρωσε κάτι εκεί κάτω,και αύριο θα πάω να της πάρω κάτι!Τι, δεν ξέρω,ό,τι μου μου αρέσει!

Likaki καλώς ήρθες στην καφεδοπαρέα μας!:DΜε το καλό ο μπέμπης!

Τσιπουρίτσα τόσο καιρό αναρωτιόμουν τι ήταν αυτή η friend's list!Την εγκαινίασες κοριτσάκι μου!:-D

Χθες έμαθα κάτι δυσάρεστο για μια φίλη που γέννησε,κάντε μια ευχούλα να βγει νικητής ο μπεμπούλης της από την δοκιμασία που περνάει.Είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά στο τέλος αλλά κι η δική σας θετική ενέργεια θα βοηθήσει!

Φιλάκια πολλά στα μωρούλια σας!!!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Καλέ ξέχασα!Β επιπέδου θα κάνω τελικά στις 29 Μαϊου μεσημεράκι.Μου είπε να πάμε οι γονείς φαγωμένοι γιατί θα κάνουμε το λίγο λίγο 1 μιση ωρίτσα!Τέλειααααα!!!Μιάμιση ώρα θα καμαρώνω το νινί μου!άγχος προς το παρόν δεν έχω!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Λοιπόν, πάμε μία με τις λίστες:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Likaki, πού γεννάς?

Ελένη: 23/5 - Β Επιπέδου

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

βασω79:23/5-Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

esperanza: 28/5 - Β Επιπέδου

Γκρέτα: 29/5 Β Επιπέδου

Γιωτίτσα: 1/6 & 10/6 Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6-Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

RENAH: 4/6 - Β Επιπέδου

ellain: 05/06- B Επιπεδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...