Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!

Χρόνια πολλά Ελενίτσες μας. Κωνσταντίνες δε νομίζω να έχουμε εδώ, αλλά από Ελενίτσες μπόλικες!!!!!!

Χρόνια πολλά Αδερφούλα μου (Κων/να)

Χρόνια πολλά Μανούλα μου (γενέθλια)

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!!!!

RENAH υπέροχα τα νέα από τη μπεμπάρα σου, πάντα τέτοια!!!!

Clelia έχουμε και την Ελένη

Φιλάκια!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέεεερα!!!

Μπράβο Renah μου!! Μεγάλη η μπουμπού σας!! Μπράβο!!!

Και καλύτερα που γράφει best witches, έχει τύπο βρε παιδάκι μου έτσι!!

Μεγαλη ε;;Και δεν τον ρωτησα απο την χαρα μου που την ειδα!!!

Η κορη μου παντως ειχε γεννηθει μολις 2600 και στην 39 η εβδομαδα!!!

Ελπιζω να ειναι αυτη λιγο μεγαλυτερη..Να πιανεται ρε παιδι μου!!!

Α καλά!! Είμαι πολύ πεφταστέρι μιλάμε!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελένη (το μοναδικό nick που "φωνάζει" πως γιορτάζει σήμερα)!!

Angelique να χαίρεσαι την μανούλα και την αδελφούλα!! Ό,τι επιθυμείτε!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα κουκλίτσες!!!!!

Ελένη, Ellain & Ploegisi να είστε γερες και να σας χαίρονται οι δικοι σας

Επίσης και σε οσους γιορταζει καποιο αγαπημενο τους προσωπο να τους χαίρεστε και πάντα υγεια!!!

Ρενα μεγαλώνει η μπουρμπουληθρα μια χαρα...

Εγω απο σημερα μεχρι και την Τριτη σπιτάρω χαχα

Τωρα εχει ανεβει και ο Ταρζαν στην πλάτη μου, ετσι για να μην εχω παραπονο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!

Η μπιζελιτσα μας ειναι 359 γρ.και μια κουκλα!!Χαχαχαχαχ

Ολα μια χαρα.Μεγαλωνει!!Ανυπομονω για τον β΄τωρα.

Χρονια Πολλα στις εορταζουσες(sorry αλλα εκτος απο την Ελενη που ειναι εμφανες ,δεν ξερω ποιες αλλες γιορταζουν,δεν ξερω ακομη ονοματα)

1647730mwk16nd2mj.gif

Τέλεια νέα!!!Μπράβο ροκού μου εσύ!

Ελένη, Ellain & Ploegisi και όποια άλλη ξέχασα χρόνια πολλά!!! Να είστε γερές και να πάρετε αγκαλίτσα τα μπεμπεδάκια σας!!!

Εγώ απο χθες βλέπω κάτι χαζά όνειρα....Αφήστε που το σουσάμιον άρχισε να με ταλαιπωρεί(ξυνίλες, ανακατωσούρες στο στομάχι, και κλασικά επιθυμία για εμετό χωρίς να κάνω):(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Άμα ΔΕΝ κάνεις εμετό λέεεεεεεενε ότι είναι μνάκι :tongue:.

Πλάκα κάνω, υπομονή βρε!!Σίγουρα θα έχεις μάθει διάφορα κολπάκια για να ξεπεράσεις αυτά τα συμπτώματα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ευχαριστώ Clelia μου

Vasdelaki ξινίλες ε; Σε καλό δρόμο είσαι...

Εγώ κάνω ακόμα μπλιαχ... αλλά μέχρι να κάνω μου βγαίνει η πίστη και αφού τα βγάλω.... συνεχίζω να νιώθω μπλιαχ... τι να πεις.

Οπότε δε θα συμφωνήσω με την Clelouko που λέει ότι αν δεν κάνεις γκλου... είναι νάκι... Στο εύχομαι πάντως, αφού το θέλεις τόσο :-D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ευχαριστώ Clelia μου

Vasdelaki ξινίλες ε; Σε καλό δρόμο είσαι...

Εγώ κάνω ακόμα μπλιαχ... αλλά μέχρι να κάνω μου βγαίνει η πίστη και αφού τα βγάλω.... συνεχίζω να νιώθω μπλιαχ... τι να πεις.

Οπότε δε θα συμφωνήσω με την Clelouko που λέει ότι αν δεν κάνεις γκλου... είναι νάκι... Στο εύχομαι πάντως, αφού το θέλεις τόσο :-D

Ευχαριστώ!!!!

Ένα γερό παιδάκι θέλω, αλλά το προαίσθημα λέει κοριτσάκι....

Αν υποψιαστώ ότι θα έχω μπλιαξ μέχρι να φτάσω σαν κι εσένα....θα πηδηχτώ από το παράθυρο....οεοοοο!!!!:lol:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστώ!!!!

Ένα γερό παιδάκι θέλω, αλλά το προαίσθημα λέει κοριτσάκι....

Αν υποψιαστώ ότι θα έχω μπλιαξ μέχρι να φτάσω σαν κι εσένα....θα πηδηχτώ από το παράθυρο....οεοοοο!!!!:lol:

Πάνω απ' όλα γερό παιδάκι να είναι, αυτό ευχόμαστε όλες.

Όχι βρε vasdeli, (αλήθεια Βάσω σε λένε ή είναι άσχετο; ), όχι και απ' το παράθυρο :tongue: .

Πέρα από την πλάκα, νιώθω πολύ τυχερή για την κοιλίτσα μου και όλα τ' άλλα είναι μηδαμινά, δεν με πειράζει η όποια ταλαιπωρία μπροστά στο θαυματάκι μου, εντάξει μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό, αλλά ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις και γι' αυτό αισιοδοξούμε που ακούμε καλά νέα κάθε φορά απ' το γιατρούλι μας. Είμαι σίγουρη πως και για σένα αυτό έχει σημασία. Όσο για την "ταλαιπωρία" όλα καλά, να φανταστείς ότι τώρα πια είμαι και στα κιλά μου, οπότε επανήλθε η ορεξούλα μου.... και όλα καλά. :-D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα!!!!

Ευχαριστω πολυ ολες τις διαδικτυακες φιλεναδες για τις ευχες τους και τις απο δω και οσες μου εγραψαν στο φατσοβιβλιο! Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια, ειδικα οι ευχες για το μωρακι μου ειναι ιδανικες (ειδικα τωρα που με ταλαιπωρει αυτος ο παλιοπονος!!)

Χρονια Πολλα σε Ελενη και ploegisi!!! Γερες, δυνατες και με το μωρακι μας αγκαλια του χρονου!!!!

clelia εγω δεν εκανα ουτε ενα μπλιαχ σε ολη την εγκυμοσυνη ως τωρα και ολοι ξερουμε οτι ειναι παλικαρι! Οποτε myth busted! Ομως vasdeli κοριτσι μου ας ειναι κοριτσακι αν το θες!!! :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ελένη, Ellain & Ploegisi χρόνια πολλά να είστε πάντα γερες και με το καλό τα μωράκια σας.

ρενα μια χαρά το μωράκι σου.

εγώ από χτες ταλαιπωρούμαι πάλι με ένα κρυολόγημα, δεν αντέχω σε αυτή την εγκυμοσύνη θα περάσω όλες τις ιώσεις μου φαίνεται:(

καλημέρα!

μπήκα για ένα τζα!!! τζα!!!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εύχομαι σε ελένη και έλενα χρόνια πολλά και να χαρούν όπως πρέπει την εγκυμοσύνη τους! του χρόνου αγγαλίτσα με τα μωράκια μας θα γιορτάσουμε!

μόλις γύρισα από το γυναικολόγο, είδαμε το μωρό και είναι όλα τέλεια, είχα αγχωθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες... τώρα την άλλη παρασκευή θα τα δούμε όλα διεξοδικά και θα κανονίσουμε για β επιπέδου!

σας φιλώ στα μαγουλάκια σας και να περάσετε τέλεια σήμερα! να χαίρεστε και όσους έχετε που γιορτάζουν! εγώ έχω μπόλικους!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...