Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτές οι μεταθέσεις φέτος άργησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Ελπίζω του χρόνου που ελπίζω να έρθει η σειρά μας να βγουν κανονικά. Ελένη έχετε καμιά ιδέα για το που θα σας στείλουν;

Αλήθεια η Μαριέττα ποια από εσάς είναι; Κάπου πάει το μυαλό μου αλλά δεν είμαι σίγουρη.

tsipoura είναι φυσιολογικό να έχουμε μεταπτώσεις, το θέμα είναι να τις ξεπερνάμε και να προχωράμε.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Αυτές οι μεταθέσεις φέτος άργησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Ελπίζω του χρόνου που ελπίζω να έρθει η σειρά μας να βγουν κανονικά. Ελένη έχετε καμιά ιδέα για το που θα σας στείλουν;

Αλήθεια η Μαριέττα ποια από εσάς είναι; Κάπου πάει το μυαλό μου αλλά δεν είμαι σίγουρη.

tsipoura είναι φυσιολογικό να έχουμε μεταπτώσεις, το θέμα είναι να τις ξεπερνάμε και να προχωράμε.

για πες μας... που πάει το μυαλό σου;;; κάτι σε ψάρι μήπως??????

εγώ είμαι η Μαριέττα ;)

ρε κορίτσια σορρυ η μανούλα μου το κρατάει το παιδί από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα λάθος.

nenaki κάναμε αυτονομία στο καλοριφέρ και έπρεπε να περάσουμε καινούριες σωλήνες σε όλο το σπίτι. εντωμεταξύ με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου τώρα και μου είπε ότι δεν μπορούμε να βάψουμε ακόμα γιατί ο υδραυλικός πρέπει να τελειώσει εντελώς με όλα τα σπίτια για να γεμίσει την καινούρια εγκατάσταση και να δει μην υπάρχουν τυχόν διαρροές στην κολλήσεις οπότε το βάψιμο πάει για 1-2 βδομάδες πίσω. και εγώ πέστε μου τώρα πρέπει να καθαρίσω και να βάψω μετά. τα νεύρα μου :twisted::twisted:

και όχι τίποτα άλλο θα πάω στο σπίτι θα ακούσω τίποτα του στυλ είδατε που σας είπαμε να μην βιάζεστε και θα ρίξω κανένα πινελίκι μεσημεριάτικα

Διαφημίσεις

RENAH βρήκες τελικά γιατρό; Θα γεννήσεις στο πανεπιστημιακό στην Αλεξανδρούπολη;

Nαι μαλλον ..εκτος αν γεννησω σε χρονο dt και δεν προλαβω να παω..χιχιχιχι:D(τι ονειρα κανω ε;;)

Γιατρο λεω να ψαξω μετα την β΄επιπεδου!

Η τσιπουρα ειναι πλεον..ΡΟΚΟτσιπουρα!!!!Ευγε!

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε κοριτσάρες μου? από που να αρχίσω??? έχω τόση ώρα και διαβάζω 8 σελίδες...

ειρήνη περαστικούλιασ ου, προσοχή πολλή και άκου το γιατρό σου! ελπίζω να είσαι καλύτερα!

χρύσα μου όμορφα τα νέα σου! και για το κοριτσλακι σου έμαθες, και βόλτα βγήκες! μια χαρούλα! είδες που ήρθε και η δική σου ώρα για σεγιάνι?

ηρώ και ελπίδα τι ωραία! ακούσατε! για τα κοριτσάκια σας! τέλεια! είδατε που ανησυχούσατε?

αγγελικούλα μου κι εσύ κοριτσάκι? τι θα γίνει? που πήγαν τα αρσενικά? μπράβο ομορφιά μου! σε βλέπω που το χαίρεσαι και είμαι πολύ χαρούμενη κι εγώ μαζίσου κοπελάρα μου!

μαράκι τα δυο μας μείναμε! δε θα μαθουμε κι εμείς όμως? να δεις μετά χαρούλες που θα κάνουμε! όσο για το βάψιμο, κάνε αυτό που θες εσύ και μην ακούς κανέναν!!!

vasdeli όλα καλά με το σποράκι σου! άντε να μεγαλώσει και να χεις να μας λες!

τα δικά μου νέα τώρα!

η μετακόμιση έχει φτάσει σε καλό σημείο, τόσες μέρες δυστυχώς δε μπόρεσα να μπω και να σας πω μια καλημέρα κουμπατούλα μου!!! χαίρομαι όμως που σας βλέπω καλα!!! (ποια θα ρθει να κάνει τις πόρτες?)

πέρασα δύσκολα με όλο αυτό! αλλά τα θέλει ο κώλος μου! θέλω να γιορτάσω την παρασκευή και πρέπει να είναι όλα έτοιμα! να ναι καλά οι μανούλες!

προχθές είχα και κάποια παραπάνω πονάκαι που με ανησύχησαν, και ο γιατρούλης μου έδωσε μαγνήσιο και μου είπε να πίνω πιο πολλά υγρά... επίσης μου είπε να μην αγχώνομαι για τις δουλειές, γιατί οι πόνοι είναι φυσιολογικοί... παθαίνει κράμπες η μήτρα λέει αυτές τις εβδομάδες... κάτι θα ξέρει ε? ξεκίνησα τα χαπάκια μου και ήδη νιώθω καλύτερα!

κατα τα άλλα, το μωράκι μου κάνει αισθητή την παρουσία του συνεχώς!!! τα βραδια δεν κοιμάμαι καλά και ταράζομαι από όνειρα! το μωρό μου τρέχει πανικόβλητο να με καλύψει στο γραφείο... και αυτά!!!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!!

δεν έδωσα τα φιλιά μου σε όλες τις υπόλοιπες που δε σχολίασα!!! αλλά που να χω το μυαλό μου πρώτα η εγκυούλα?!?!?!?!:tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

προχθές είχα και κάποια παραπάνω πονάκαι που με ανησύχησαν, και ο γιατρούλης μου έδωσε μαγνήσιο και μου είπε να πίνω πιο πολλά υγρά... επίσης μου είπε να μην αγχώνομαι για τις δουλειές, γιατί οι πόνοι είναι φυσιολογικοί... παθαίνει κράμπες η μήτρα λέει αυτές τις εβδομάδες... κάτι θα ξέρει ε? ξεκίνησα τα χαπάκια μου και ήδη νιώθω καλύτερα!

κατα τα άλλα, το μωράκι μου κάνει αισθητή την παρουσία του συνεχώς!!! τα βραδια δεν κοιμάμαι καλά και ταράζομαι από όνειρα! το μωρό μου τρέχει πανικόβλητο να με καλύψει στο γραφείο... και αυτά!!!!!!!!!!!!

ναι ειτσι ειναι ..αρχισα μαγνησιο και γω και κοπηκαν μαχαιρι τα πετρωματα!!!

Καλη ξεκουραση !!!

Διαφημίσεις

Για τις κρίσεις νεύρων: ξεσπάστε στους άντρες σας!! Μόνο διακοσμητικό ρόλο θα παίζουν? Άντε να δουν λίγο την γλύκα :tongue:

Όσον αφορά τις άλλες κρίσεις (βλ. τσιπουρόψαρο), είπαμε: κράτα γερά!! Υπομονή...

Λοιπόν, εγώ αύριο απεργώ. Πάντα απεργώ αφού μπορώ, σκασίλα μου για τα χρήματα! Μας κόψανε που μας κόψανε 10% μισθό και 2500 σε δώρα, ας μου κόψουν και το μεροκάματο της απεργίας! Κανονικά εμείς έχουμε στάση, αλλά μας δικαιολογεί η ΓΣΕΕ την 24ωρη απεργία. Οπότε δεν πάω στην δουλειά, θα κοιμάααααμαι!! Άσε που αν έκανα στάση αφ' ενός θα πλήρωνα το μισό μεροκάματο που θα έπαιρνα σε ταξί, αφ' ετέρου θα φοβόμουν μην μου έρθει καμιά μολότωφ στο κεφάλι (δουλεύω πλησίον Λεωφ. Αλεξάνδρας). Οπότε: Νάνι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αγγελικούλα μου κι εσύ κοριτσάκι? τι θα γίνει? που πήγαν τα αρσενικά? μπράβο ομορφιά μου! σε βλέπω που το χαίρεσαι και είμαι πολύ χαρούμενη κι εγώ μαζίσου κοπελάρα μου!

μαράκι τα δυο μας μείναμε! δε θα μαθουμε κι εμείς όμως? να δεις μετά χαρούλες που θα κάνουμε! όσο για το βάψιμο, κάνε αυτό που θες εσύ και μην ακούς κανέναν!!!

Να είσαι καλά γλυκιά μου. Άντε κι εσύ σε 6 μερούλες θα ξέρεις σίγουρα, δεν μπορεί να σου κρυφτεί άλλο το νινάκι, θα σας κάνει τη χάρη αυτή τη φορά!!!

Και υπομονή με τη μετακόμιση... είναι λίγο λάθος εποχή αλλά έχεις καλούς βοηθούς και είναι σημαντικό. Να παίρνεις και τα χαπάκια σου.

Τσιπουρίτσα, μαρακι32 και νενακι "η μπάλα κάτω" που λέει και το νινί μου (μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας κοριτσάκια μου γλυκά) χαλαρώστε και όλα θα περάσουν. Ακολουθήστε και τη συμβουλή της Clelia.

Άντε πάμε για το restart που λέει το τσιπουράκι

(πω πω τι σκέφτηκα μεσημεριάτικα.... με το τσιπουράκι: τσιπούρα - ψάρι, τσιπουράκι-ούζο = ουζομεζέ με όλα τα σχετικά....... αχ)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...