Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D Είδες ροζουλίασα τον τόπο, μέχρι και στο avatar μου της έστρωσα ροζ σεντονάκι της μπουμπούκας μου, κάτι ήξερα!!!!!! :wink:

Αχ έχω ερωτευτεί τα μπουτάκια της :!:

και εγω την πρωτη φορα που τα ειδα τα μπουτκια της επαθα σοκ, ρε συ ηταν σαν να ηταν μπροστα μου ενα κανονικο μωρακι οχι μια μινιατουριτσα που ειναι τα δικα μας:mrgreen::mrgreen:

ασε που μου φανηκαν και στρουμπουλουτσικα:mrgreen: ξερω ειμαι χαζη αλλα αφου μου φανηκαν ψεματα να πω??:roll::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα δεν είπα...

Καλημέρα!!!!!!

Χθες είχα πολύ πρήξιμο σε όλη την κοιλιά και το στομάχι... τούμπανο που λένε και ήταν πολύ σκληρή (τσίτα...), δεν άντεχα ούτε τα ρούχα να με ακουμπάνε. Το βράδυ κοιμήθηκα μόνο με τα απαραίτητα (κάτω). Άσε που για homewear και ύπνο βολεύομαι μόνο με σορτσάκια του άντρα μου πλέον...

Το μωράκι μου, την κορούλα μου, από την Κυριακή που έκανε αισθητή της παρουσία της, δεν την έχω ακούσει ξανά και ανυπομονώ... Πάντως τη Δευτέρα που την είδαμε ήταν μια χαρά, οπότε φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται ν' ανησυχώ.

Αυτά από εμένα. Ελπίζω σήμερα να μην τουμπανιάσω ξανά...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

και εγω την πρωτη φορα που τα ειδα τα μπουτκια της επαθα σοκ, ρε συ ηταν σαν να ηταν μπροστα μου ενα κανονικο μωρακι οχι μια μινιατουριτσα που ειναι τα δικα μας:mrgreen::mrgreen:

ασε που μου φανηκαν και στρουμπουλουτσικα:mrgreen: ξερω ειμαι χαζη αλλα αφου μου φανηκαν ψεματα να πω??:roll::lol:

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο μου φάνηκαν!!! Αχ λέω, τα μπουτάκια μου έχει.... :lol:

Μα πως γίνεται να φαίνονται έτσι, όταν τα μωράκια μας δεν έχουν καθόλου λίπος πάνω τους;;;;;

Αχ με το καλό να βγουν και να τα δαγκώνουμε!!!!!!!! :tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο μου φάνηκαν!!! Αχ λέω, τα μπουτάκια μου έχει.... :lol:

Μα πως γίνεται να φαίνονται έτσι, όταν τα μωράκια μας δεν έχουν καθόλου λίπος πάνω τους;;;;;

Αχ με το καλό να βγουν και να τα δαγκώνουμε!!!!!!!! :tongue:

:lol::lol::lol::lol: εχει να πεσει τρελο ρουφηγμααααααααααα λεμεεεεεεεε .....ααααααααχ ανυπομονωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Λοιπόν, όλα καλά σήμερα με το υπερηχογράφημα!:D

Είδαμε τον σάκο και μέσα ένα σουσάμι!:tongue: Η εμφύτευση έγινε σε καλό σημείο(βάθος μήτρας) και υπερηχογραφικά είμαι 6 εβδ και 2 ημ. Εγώ τα υπολόγιζα βάση ΤΕΡ ότι είμαι 5 εβδ και 2 ημ αλλά εμπιστεύομαι τον υπέρηχο γιατί έχω μικρό κύκλο. ΠΗΤ(Θεούλη μου καλέ) στις 10-01-11!!

Σας φιλώ!

Ολα τέλεια!!!! σκόρδα καλέ!!!!!!!

κοριτσάκια μου καλή σας ημέρα!

κεφάτες σας βρίσκω και αυτό με ευχαριστεί!

αύριο όποια μπορεί θα κοιμηθεί παραπάνω!

Κλέλια να έρθω κι από την αδελφή σου μια βολτίτσα μου μετά της δέσποινας και αφού θα έχω γυρίσει από κρήτη (εκει έχω πολλούς) και πριν το νενάκι?

(μα καλά τί έχουν πάθει?)

μπουτάκια ακούω.... λαχταριστά για δάγκωμα!

Η κουμπάρα μου η Ploegisi που είναι???? μετακομίζει?????

μα ούτε ένα γειά να μην μας πει???? ντροπή!!!!!

σας φιλώ, πήζω :tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!

tsipoura χαίρομαι που σε "ακούω" τόσο κεφάτη! Σκόρδα και σε σένα!

vasdeli άντε με το καλό να ακούσεις και την καρδούλα και ο νέος χρόνος να σας φέρει το μωράκι σας!

Και η δική μου Β επιπέδου θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα. Η αγωνία παρατείνεται για λίγες μέρες... Λέω να πείσω τον άντρα μου να πάμε όλοι μαζί αν και δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστεί ο γιατρός:lol:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

RENAH: 20/5 & 4/6 - Β Επιπέδου

Ελένη: 22/5 - Β Επιπέδου

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

βασω79:23/5-Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

esperanza: 28/5 - Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6-Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

ellain: 05/06- B Επιπεδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα τι κάνετε;

vasdeli μου συγχαρητήρια

εγώ πάλι έχω κάτι νεύρα τσιπούρα έλα και από δω άμα προλαβαίνεις. ρε κορίτσια είμαι παράλογη από την παρασκευή έχω ένα σπίτι αχούρι σήμερα επιτέλους τελειώνει ο μάστορας και είπαμε με τον άντρα μου αφού όλα είναι μες τη μέση να το βάψουμε κιόλας να τελειώνουμε να φέρουμε και το παιδάκι μας σπίτι που το έχουμε φορτώσει στη μαμά του και τα πεθερικά μου το θεωρούν υπερβολή αυτό (το βάψιμο). είμαι τρελή; αφού το σπίτι είναι ήδη κο..ος να μην το κάνουμε τώρα;

Διαφημίσεις

ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΣΙΠΟΥΡΟΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!!!!!!!!!

εννοείτε πως δεν είναι παράλογο να το βάψετε, αν τώρα έχουν κουραστεί με το παιδί αυτό είναι άλλο θέμα.....και καλό θα ήταν να σου το πούνε ξεκάθαρα

το τι θα κάνεις στο σπίτι σου είναι δικός σου λογαριασμός, σωστά;

φιλάκια

(δεν είμαι πολύ ανεβασμένη να πω την αλήθεια, χθες είχα κρισάρα, αλλά με αυτοχαστουκισα και συνήλθα λίγο το ψαρόνιο :tongue: )

Και σιγα μην τον ρωτησεις Ελένη!!

Τα παιδια ειναι υπάκουα γενικώς;;αν ναι να τα πάρεις, θα χαρουν κι εκεινα..

Υπάκουα δε θα το έλεγα, ειδικά η μικρή είναι λίγο ατίθαση και δεν της αρέσουν οι κλειστοί χώροι ή να την περιορίζεις. Ο Δημήτρης είναι σχετικά καλό παιδάκι (όταν δεν γκρινιάζει) και νομίζω ότι θα χαρεί πολύ. Άλλωστε θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει και ο άντρας μου επιτέλους το γιατρό. Αλλά δεν ξέρω αν θα θέλει και ο σύζυγος... θα δούμε... άλλωστε το ραντεβού είναι στο νοσοκομείο και όχι σε κάποιο ιδιωτικό γραφείο.

maraki να το βάψετε το σπίτι ειδικά αν έχετε μαζέψει τα πράγματα και έχετε καιρό που το βάψατε. Ευκαιρία είναι. Αυτές τις μέρες βαριέμαι πολύ κορίτσια, δεν έχω όρεψη για τίποτα, τα βασικά κάνω και αυτά με το ζόρι.

RENAH βρήκες τελικά γιατρό; Θα γεννήσεις στο πανεπιστημιακό στην Αλεξανδρούπολη;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλημερα απο μια νευριασμενη γκαστρωμενη.....δεν ξερω αν με κολλησατε μερικες μερικες που αισθανοσασταν χαλια τελευταια,αλλα κοντευω να εκραγω ενα πραγμα.

Σκεφτομαι να παω μεχρι την ταρατσα για ενα αλμα εις βαθος!!!ελπιζω καποιοι συντομα να βαλουν μυαλο αλλιως κοριτσια με χανεται...

μπραβο vasdeli που ειναι ολα μια χαρα,σου ευχομαι να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη!και εδω να μαστε να λεμε τον πονο μας!!!

κοριτσια αυριο ποιοι απεργουν?

μαρακι ποσες μερες ειναι το παιδι με τα πεθερικα?εσεις κοιμαστε στο σπιτι σας τα βραδια ή πηγαινετε στα πεθερικα?και τι ακριβως εργασιες κανατε στο σπιτι?

τσιπουρα γιατι παιδι μου σε επιασε κριση?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ΟΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ!!!

ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ και ΝΕΝΑΚΙ και ΜΑΡΑΚΙ τι παθατε βρε ολες και σας εχει πιασει κριση???

Λοιπον Μαρακι παιξτο κινεζος και βαψε και το σπιτι να το εχεις φρεσκο τωρα που ερχεται και το νεο μωρακι. Μεσα στην γενικη ανακατωσουρα ουτε που θα σου φανει το βαψιμο, και οσο για τα πεθερικα τρωγοντας ερχεται η ορεξη, καλοπιασε τους και λιγο, πες τους ποσο σημαντικο ειναι αυτο που κανουν για σενα(που κρατανε το παιδι) κι ολα καλα.

Οσο για το Νενακι, μην ανεβεις στηντ αρατσα ουτε για να απλωσεις, δεν σε βλεπω καλα! Ξεπερασε το κοριτσι μου, αν ειναι για τον συζυγο αστον να κελαηδαει! Πανω απ'ολα τωρα εμεις και τα μωρα μας, ολα τα αλλα εχουν ελαχιστη σημασια!

Τσιπουριδιον καλο μας ψαρακι, τι επαθες??? Ξερω κι εγω να χαστουκιζω, πες μας ποιος σε πειραξε και φτασαμε για βρωμοξυλο!!

VASDELI τελεια τα νεα σου!!!! αντε με το καλο, ενα ενα τα βηματα, εσυ τα ξερεις καλυτερα απο μας, καλη συνεχεια, εδω θα ειμαστε και θα σε ακολουθουμε!

Ελενη ευκαιρια ειναι βρε , μια και τελικα θα πατε Κυριακη να πατε τα παιδακια μια βολτιτσα και μετα πατε γιατρο. Το Ελενα βολευει εκει που ειναι, μπορειτε να πατε Πλακα, Ζαππειο και μετα ενα ταξακι και τσουπ φτασατε και στον γιατρο.

Οι υπολοιπες τι κανετε?? Εγω καθομαι πανω σε αναμμενα καρβουνα, ποτε θα βγουν οι μεταθεσεις ΟΕΟ???Ο καθενας με την τρελα του το ξερω!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...