Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vasdeli περιμενουμε τα ευχαριστα νεα εεεεεεεεεε!!!!!!:D:D

πηγε 8 και 10:roll:

Νενακι μου τσιτομενο απο το αντρακι σου Τουμπα μενω:mrgreen: ελα ελα κερναω καφεσοκολατοχυμουλη!!!:mrgreen:

tsipoura :lol::lol::lol::lol::lol:Θεαααααααααααααα!!!!:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vasdeli με το καλο σημερα να δειτε το σπορακι σας!!!να μας πεις τα νεα!!

αααααα vasdeli πως ηξερες οτι εμενα και την Δεσποινα μας την ειπαν για τις υπογραφες??????????εεεεεε??????????

πολυ μου την εδωσε αυτο παλι αλλα ακομη περισσοτερο που σημερα μου το ειπαν και αυριο μου τα διεγραψαν.ελπιζω αυτα να τους βολευουν.

Νενάκι έπεσε το μάτι μου στην κίτρινη κάρτα που είχαν κάτω δεξιά τα μηνύματά σας...

Λοιπόν, όλα καλά σήμερα με το υπερηχογράφημα!:D

Είδαμε τον σάκο και μέσα ένα σουσάμι!:tongue: Η εμφύτευση έγινε σε καλό σημείο(βάθος μήτρας) και υπερηχογραφικά είμαι 6 εβδ και 2 ημ. Εγώ τα υπολόγιζα βάση ΤΕΡ ότι είμαι 5 εβδ και 2 ημ αλλά εμπιστεύομαι τον υπέρηχο γιατί έχω μικρό κύκλο. ΠΗΤ(Θεούλη μου καλέ) στις 10-01-11!!

Σας φιλώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Vasdeli όλα τέλεια-τέλεια-τέλεια!!!!

Πότε το επόμενο ραντεβού της καρδιάς???

Δέσποινα η αδελφή που λες, είναι μεγαλύτερή σου?? Διότι μάλλον είναι γενικό το θέμα. Η δική μου αδελφή όταν ήταν έγκυος πήρε 30 κιλά και την λέγαμε Οβελίξ. Τώρα που τα κιλά μου είναι τέλεια για τον γυναικολόγο μου, η ίδια μου την λέει συνέχεια: "Με τέτοια κοιλιά σαν τελειόμηνη είσαι (!)", "Τι σου είπε ο γιατρός για τα κιλά?", "Πάλι πράγματα διαίτης τρως (ειρωνικά)?" και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες. Άσε που ήθελε να με πείσει ότι είχε μικρή κοιλιά :confused: και ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης πήρε 2-3 κιλά και μετά τα υπόλοιπα 27 :rolleyes:. Απάντηση Clelias: δεν σε θυμόμαστε αδελφούλα, που γύρισες γκαστρωμένη από τις διακοπές, 5-6 εβδομάδων, και είχες ήδη κοιλιά 4 μηνών αφού είχες φάει τον αγλέορα και όλα τα καλαμαράκια και τα παγωτά του νησιού :tongue:.

Ε μα!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερουδια ομορφες!

τι μου κανετε?κοιμηθηκατε καλα?εγω μια χαρα,θα κανω ενα μπανακι και θα παω για δουλεια.

ΑΚΥΡΟ το ραντεβου για β επιπεδου,ηταν για σημερα αλλα τελικα θα γινει κυριακη.καποιο τεχνικο προβλημα υπαρχει μου ειπε η γραμματεας και επρεπε να αλλαξουν οοολα τα ραντεβου.αρα κυριακη μεσημερακι λογικα θα εχω νεα.

φιλακια!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

vasdeli: 18/5

RENAH: 20/5 & 4/6 - Β Επιπέδου

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

βασω79:23/5-Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

esperanza: 28/5 - Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6-Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

ellain: 05/06- B Επιπεδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Vasdeli μπραβο στο σπορακι!!Με το καλό να ακουσετε και καρδουλα την επόμενη φορα και μετα τη Χριστουγεννιατικη γαλοπουλα να αγκαλιασεις και το κοτοπουλάκι σου!!χαχα

Βασω μια μικρη παραταση ως την Κυριακή, καλή επιτυχια!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα κοριτσαι

vasdeli με το καλο κια πο δω!Ροκομωρο θα το κανουμε ε;;;;;;χοχοχοχοχ

Βασω υπομονη ως την Κυριακη....(καλα κανεις και μπανιο προν πας δουλεια;;Μραβο.....εγω ενα λεπτο παραπανω να μορω να κοιμηθω ..δεν το χανω!!!!Τα βασικα το πρωι..τα μπανια after)

Αυριο απεργια..τι καλα θα κοιμηθω....ντρεπομαι που το λεω αλλα τι να κανω ρε κοριτσια..υπνος μου λειπει....6,00 ξυπναω καθε πρωι....

καλημερα λοιπον!!!

Δεν ντρεπομαι που θα κοιμηθω..ντρεπομαι που θα κοιμηθω μεχρι αργα και μετα θα κανω καναπεδινγκ και δεν θα ξεκουνηθω να παω στην πορεια....Ντεμεκ απεργια δηλαδη!!!!Αλλα συγχωρουμαι λογω εγκυμοσυνης..ε; ε;;; ε;;;

Διαφημίσεις

Νια πει παιδικο απο το 2 το καημενο.Αλλα εχουν απεργια και οι δασκαλες οποτε θα μεινουμε τα δυο μας σπιτι( μια φορα πιο μικρη την ειχα παει με καροτσι στην πορεια..χαχαχ καλα μη φανταστεις..σε μικρη επαρχιακη πολη ειμαστε..βολτα κανουμε ,δεν εχει σαματαδες!!!)

Μπράβο βρε vasdelaki - Καλως ήρθες ξανά !!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!!!!!

Vasdeli όλα τέλεια-τέλεια-τέλεια!!!!

Πότε το επόμενο ραντεβού της καρδιάς???

Δεν το έχω κλείσει ακόμη, μάλλον τέλη της άλλης εβδομάδας που θα κατέβω στον γιατρούλη μου, στην Αθήνα.

Καλημερα!!

Vasdeli μπραβο στο σπορακι!!Με το καλό να ακουσετε και καρδουλα την επόμενη φορα και μετα τη Χριστουγεννιατικη γαλοπουλα να αγκαλιασεις και το κοτοπουλάκι σου!!χαχα

Ευχαριστώ Πετρούλα μου!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά ως το τέλος!

Καλημερα κοριτσαι

vasdeli με το καλο κια πο δω!Ροκομωρο θα το κανουμε ε;;;;;;χοχοχοχοχ

!!!

Ροκομωρό, δεν θα πεις τίποτα!!!! Ήδη του μαθαίνω τα ωραία....

Μπράβο βρε vasdelaki - Καλως ήρθες ξανά !!!!!!!!

Ευχαριστώ, κοριτσάκι!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!! Τσιπουρίδιον πού είσαι;:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα εγκυουλες!!!:P

Βασντελακι συγχαρητηρια με το καλο και τα καρδιοχτυπια!!!!:mrgreen:

Angelique1981 μου γουσταρο πολυ το ροζ τικερακι!!!!:lol:

RENAH και Stone καλημερουδια:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Angelique1981 μου γουσταρο πολυ το ροζ τικερακι!!!!:lol:

:D Είδες ροζουλίασα τον τόπο, μέχρι και στο avatar μου της έστρωσα ροζ σεντονάκι της μπουμπούκας μου, κάτι ήξερα!!!!!! :wink:

Αχ έχω ερωτευτεί τα μπουτάκια της :!:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...