Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλάαααααααααααααααααα

μη με κοροίδεύειειειειειειειειειειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

(Για την Chris το παραπάνω)

Tsipoura έλα να ξεκινήσεις σιγά σιγά μαζεύονται πολλοί!!!!!!

Όσο για την ξαδέρφη μου!!!Της απάντησα!Εγώ δεν πάω με το πλήθος είμαι μοναδική!Άρα δεν θα γίνω χοντρή!

Και στο μωλό απαντάω μη νομίζετε!!!Έχει τα κιλάκια του κι αυτός τωρα τα μάζεψε...Και του λέω εγώ τουλάχοστον είμαι και 5 μηνών έγκυος και έχω αυτή την κοιλιά!!!Εσυ που έχεις μεγαλύτερη τι κάνεις συναγωνισμό με μένα;;;;Κι έτσι ηρεμούμε...Απλά εμένα με τρομάζει η ιδέα της φακλάνας Ηρώς...

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να πω και εδώ μι καλημέρα πως πάτε εγκυουλες μου συγγνώμη που δεν γράφω συχνά αλά πολλά τα καφέ κούκλες που να πρώτο πάω η δόλια μανά έχω και παΐδια ένα στην αγκαλιά και ένα στην κοιλία

:tongue::tongue:

Ηρώ: καλόοοοοοοοοοοο (και οι 2 απαντήσεις σου)!!

vasdeli τι ώρα έχεις ραντεβού για να δείτε το σπιτάκι του μωρού σας??

Στις 7.30 φιλενάδα μου!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημερα και απο εμενα!!! ρε κοριτσια δεν προλαβαινω καθολου να μπω..με εχει σκισει το διαολακι με τα δοντια του..χτες σαλταρα τελειως, αφου το βραδυ εβαλα τα κλαματα στο στεφανι για το πως θα τα βγαλω περα μονη μου οταν γεννηθει και ο μπεμπης....και δεν ειναι γκρινιαρα η μελινα το αντιθετο απλα ειναι μεγαλο το λουκι οταν εισαι ολομοναχος να τα προλαβεις ολα....ενταξει...γκρινιαξα και εδω σταματαω τωρα!!:rolleyes::rolleyes:

για τα κουνουπια απο τοτε που γεννηθηκε η μικρη βαζουμε αυτα τα αυτοκολλητα σιτρονελλας στην κουνια της και στο κρεβατι μας και κατι γινεται (σχεδον)...

ηρω μηπως η ξαδερφη σου ειναι η αδερφη μου (εχει χαλασει το πληκτρο με το ερωτηματικο:confused::confused::confused::confused:)

εμενα ξερεις τι εκανε (ερωτηματικο παλι)..

μια εβ6δομαδα αφου γεννησα ρωταγε την 10χρονη ανηψια μου ποια ειναι πιο χοντρη!!αυτη ή εγω!!! και αυτη ειχε 4 χρονια που ειχε γεννησει τη δευτερη κορη της και εγω μια εβδομαδα!!! αλλα ευτυχως η μικρη εδωσε θεικη απαντηση!!! της λεει: εσυ εννοειται και δεν ησουνα και εγκυος!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:πολυ τη γουσταρω την ανηψια μου...και τωρα στη δευτερη εγκυμοσυνη η ατακα της ηταν..μπορει να τα εχασες τα κιλα που πηρες στη μελινα αλλα τωρα χλωμη σε βλεπω..:confused::confused::confused::confused::confused: α στα διαλα βλαμμενη...

ειρηνακι για το ολιγοαμνιο εχω ακουσει παααρα πολλες περιπτωσεις και ολα πηγαν μια χαρα μην ανησυχεις!!!παρε και δευτερη γνωμη παντως!!

αγγελικουλα ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΟΟΣΣΣΣ!!!! Ισοπαλια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μπραβο κοπελα μου!!!

vasdelaki θα μπω το βραδυ να μου πεις σε ποιον μοιαζει το παιδι!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συγνωμη αν ξεχασα καμια (ειμαστε και πολλες ρε παιδι μου!!)

Διαφημίσεις

Αυτό με το καφέ δεν το κατάλαβα:roll: Μόνο έναν την εβδομάδα!

Σου εξήγησε γιατί; Νομίζω ένα με δυο ελληνικοί ή φίλτρου επιτρέπονται.

Ελενη κοιτα, εγω μιλησα για νες, φραπεδια με τα ολα της, οχι ντεκαφεϊνε και μισοπραγματα. Αλλα εκτος αυτου φαινεται οτι ο ντοκτορ μου ειναι καπως αυστηρος, σου τα κοβει ολα γιατι ξερει πως κανεις δεν ειναι απο σιδερο και ολο και καποια παρασπονδια θα κανει, οποτε σου λεει ας της πω εγω καθολου για να πινει 2-3. Σαν να με ηξερε δηλαδη! :mrgreen::-D:mrgreen:

Επι τη ευκαιρια θελω απο σενα λιγες πληροφοριες για τον γιατρο σου στο Ελενα (γιατι σε 2 μηνες που ερχομαι Αθηνα, στο Ελενα τελικα με βλεπω). Μπορεις να μου στειλεις με πμ? Ευχαριστω :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

εδω είμαι, τι κανετε;;;

Απο καφε και μενα μου εχει πει εναν ελληνικο τη μερα αλλά εγω πίνω διπλο ελληνικο το πρωί και στα κεφια τσακιζω κι ενα freddo

Ειρηνη ξεχασα να σου πω κι εγω πως εχω ακουσει πολλές παρομοιες περιπτωσεις και ολες αντιμετωπίστηκαν αμεσα και αποτελεσματικα.Ολα καλά θα ειναι και μην κανεις αρνητικες σκεψεις!!!

Vasdeli θα περιμενουμε τα νεα σου!!Καλη επιτυχία!!

Δεσποινα η μικρη απαιχτη!!Απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αλήθεια, τι ρωτουσε και η αδερφη σου, δεν ηξερε;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!!!

γιατι γραψατε τοσα πολλα???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????(εβαλα λιγα ερωτηματικα παραπανω και για την Δεσποινα!!!χαχχαχαχα)

ειρηνακι μου δε θελω να στεναχωριεσαι,απλα οπως ειπε ο γιατρος να ξαπλωνεις για να επανελθει στα υψη,αλλα ουτως η αλλως εισαι στα ορια μεσα.ααα πως καταλαβε οτι λειπει υγρο?απο τον υπερηχο?

ellain αντε το αγορακι σου μεγαλωνει μια χαρα!!!

vasdeli με το καλο σημερα να δειτε το σπορακι σας!!!να μας πεις τα νεα!!

Ηρω μου δυστηχως κακοι ανθρωποι υπαρχουν παντου,σε καθε γωνια.προσπαθησε να μη πολυ δινεις σημασια αλλα και να μη τα αφηνεις να σε χαλουν την διαθεση!Να τους απαντας αναλογως!!Καλη αρχη με τον διαιτολογο!!

αααααα vasdeli πως ηξερες οτι εμενα και την Δεσποινα μας την ειπαν για τις υπογραφες??????????εεεεεε??????????

πολυ μου την εδωσε αυτο παλι αλλα ακομη περισσοτερο που σημερα μου το ειπαν και αυριο μου τα διεγραψαν.ελπιζω αυτα να τους βολευουν.

ας πω και για μενα τιποτα!!!εγω εχω νευρα με τον αντρα μου τελευταια,φιρι φιρι το παει...

στα υπολοιπα κοριτσακια τα φιλακια μου,sorry αλλα δε θυμαμαι....κλαψ κλαψ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

αααα εγω παλι γιατι δε ρωταω τιποτα τον γιατρο?????καλα απο μονος του να πει λεξη,με την καμια!!!μουγκοι ειμαστε!!!

απλα δε κοιμαμαι ανασκελα απο την αρχη της εγκυμοσυνης γιατι νιωθω πολυ εντονη την δυσφορια που λετε.καφε δε πινω ουτως η αλλως.μπανια στην προηγ εγκυμοσυνη δε εκανα,βασικα ειμαι τυπος της παραλιας και οχι της θαλασσας!αφηστε που κρυωνω πολυ και επειδη ειχα συσπασεις δεν ηθελα να μπω στα κρυα νερα.

και καπου παλιοτερα ειχε αναφερθει μια Καβαλα!!!!εκεινη με το που πιασαμε παιδι την κοψαμε!!!δε με κανει να νιωθω καλα βρε παιδι μου τι να κανω!!!

ααα και τωρα που θυμηθηκα chrisaki ναι καποια στιγμη θα πιουμε καφε!!!σε ποια περιοχη μενεις?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!!!

ας πω και για μενα τιποτα!!!εγω εχω νευρα με τον αντρα μου τελευταια,φιρι φιρι το παει...

λέγε τί σου κάνει ο Νένος σου κι ερχομαι η ΤΣΙΠΟΥΡΟΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!!!!!

:D

(να βγάλω μία απεριορίστων διαδρομών έτσι που αλωνίζω όλη την ελλάδα για χαστουκίσματα)

λέγε τί σου κάνει ο Νένος σου κι ερχομαι η ΤΣΙΠΟΥΡΟΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!!!!!

:D

(να βγάλω μία απεριορίστων διαδρομών έτσι που αλωνίζω όλη την ελλάδα για χαστουκίσματα)

χαχαχαχαχααχ εισαι ΘΕΑ!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Hroukaki δανείσου λίγο τ' @rkidi@ του μωλού και γράψ’ τους όλους κανονικά, τους δηλητηριώδεις ξερόλες…

Tsipouritsa ναι ναι αλήθεια είναι μου το είχες πει για το κοριτσάκι μου!!!

Α και τα θέλουν τα χαστουκάκια τους μου φαίνεται αρκετοί.

τσιπουρίτσα ανέλαβε δράση και αν με πειράξει κανείς θα σε ενημερώσω

Ellain μπράβο στο τρεχαντήρι το νινάκι σου

RENAH είσαι άπαιχτη με τις Γιώργαινες και τις Μήτσενες χαχαχα…..

Vasdeli άντε 8-8:30 το πολύ, περιμένουμε νέα σου

Γιωτίτσα σ’ ευχαριστώ πολύ

Chrisaki ΝΑΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ!!!!!!!! Άντε τώρα που έκανες την αρχή με τα καφεδάκια, ποιος σε πιάνει κι εσένα!!!!!!!

Μαμαλευτερακι να περνάς να λες ένα γεια να ξέρουμε ότι είσαι καλά, που εννοείτε ότι είσαι μια χαρά δηλαδή, απλά έτσι…… να περνάς

Ναι Δεσποινάκι μου κορίτσαρος είναι το μανάρι μου. Τώρα έχουμε ισορροπία στο October power!!!!

Όσο για τα καφεδάκια μου είχε πει η βοηθός του ιατρού ότι 1-2 την ημέρα είναι καλά - επιτρέπονται. Φαντάζομαι θα εννοούσε ελληνικό-γαλλικό, αλλά δεν πολυέδωσα σημασία……

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...