Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω ολεσ σασ παρα παρα πολυ!!με αυτα που διαβασα και με αυτα που μου ειπατε πηρα τα πανω μου!!!!!!!!!!!!!!λοιπον σημερα περιμενουμε κατι αναλυσεισ που θα δειξουν και αναλογα ισωσ παω και σε αλλον υπερηχογραφιστη για μια δευτερη γνωμη!!!!!!!!!!!

οσο για βοηθεια η μητερα μου οτι μπορει κανει αλλα δουλευει παρα πολλεσ ωρεσ!!ο αντρασ μου μια απο τα ιδια.ξαπλα δεν ειμαι απλα εκοψα τισ δουλειεσ βλ.ντουλαπινκ και να σηκωνω την αγγελικη..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!!!!!!

Ελένη να πάρεις την συσκευή με αοσμο υγρο ή να πάρεις απο το φαρμακείο αντικουνουπική φυτικη κρεμα..Περισυ και προπερσι ετσι βγαλαμε το καλοκαιρι με τον μικρο μιας και μενω σε επαρχια και εχουμε και εμεις αυτους τους ενοχλητικους γειτονες...:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άσε μας ρε Ηρώ με τις ηλίθιες απορίες σου και τις αποφάσεις σου!!!Όλες χοντρές γίναμε στην εγκυμοσύνη!!!Και συ χοντρή θα γίνεις!!!ΈΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκνευρίστηκα πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Μα επρεπε να της πεις με το πιο ομορφο χαμογελο σου..''Οχι ολες γλυκεια μου..οχι ολες....τα ξαναλεμε σε δυο μηνες....χοχοχοοχοχοχο(σατανικο γελιο....χοχοχοοχ)

Ελενη αν βαζατε σιτες στα παραθυρα;;;

ellain αυτο να το προσεξεις..ππωπωπω τι ακουγα την πρωτη φορα..και κυριως μετα την γεννα.....το τι αγχος ..τι τι αστα!!Τωρα ομως εμαθα χοχοοχοχ.

Βασικα αυτο που καναμε απο ενα σημειο και μετα ηταν οτι ακουγαμε μονο την παιδιατρο και φυσικα ..το μωρο!!!Αυτο ξερει καλυτερα και μας δειχνει το δρομο;)...

.Κι αυτα τα ξερολικα πια...φτανει..Μα δεν μπορουν επιτελους να καταλαβουν οτι καθε μωρακι ειναι ξεχωριστος ανθρωπος ;;;Οοοοοοοοοοοοοοοοοχι αφου και το παιδι της κυρα Γιωργαινας καθε τριωρο ετρωγε...Ξυπνα το!!!ΚΓΚρρρρρρρρρρρ.

Τι;Σταματησες να θηλαζεις;;;Η Μητσαινα ως τα 2 το θηλαζε!!!!Χε....Α!!!!!!!!!

Αχχχχχχχχχχχχ..Απωθημενα!!!!!

Μα επρεπε να της πεις με το πιο ομορφο χαμογελο σου..''Οχι ολες γλυκεια μου..οχι ολες....τα ξαναλεμε σε δυο μηνες....χοχοχοοχοχοχο(σατανικο γελιο....χοχοχοοχ)

ει καλυτερα και μας δειχνει το δρομο;)...

.Κι αυτα τα ξερολικα πια...φτανει..Μα δεν μπορουν επιτελους να καταλαβουν οτι καθε μωρακι εινια ξεχωριστος ανθρωπος ;;;Οοοοοοοοοοοοοοοοοχι αφου και το παιδι της κυρα Γιωργαινας καθε τριωρο ετρωγε...Ξυπνα το!!!ΚΓΚρρρρρρρρρρρ.

Τι;Σταματησες να θηλαζεις;;;Η Μητσαινα ως τα 2 το θηλαζε!!!!Χε....Α!!!!!!!!!

Αχχχχχχχχχχχχ..Απωθημενα!!!!!

γελάω δυνατά και με κοιτάνε!!!!!!

είσαι σούπερ!!!!

Καλημέρα σας κορίτσια!!!

(Καλέ πολυλογούδες δε σας προλαβαίνω)

Πάω τώρα να διαβάσω τι γράψατε.....

Ελπίζω να εχω καλά νέα το απόγευμα να σας πω...

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!!

Αngellique συγχαρητήρια!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα.

Αγγελική μπράβο κι εσυ κοριτσάκι να το χαιρεσαι κορίτσι μου.

Ellain τελεια τα νέα σου, μεγαλωσε πολύ ο μπομπιρας.

Ηρω αν παιρνεις τις μετρητοις οτι λέει ο καθένας θα σαλτάρεις, ξερεις κάτι δεν χρειαζεται να τα λες και όλα τι κάνεις, να τα λες σε μας που σε καταλαβαίνουμε.

Φιλια πολλα στα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ξερω αν το προσέξατε ισοβαθμίσανε σε αριθμο τα μωράκια μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

μπράβο ellain μια χαρά ο μικρός. εμένα αυτό το φως (μπλέ δεν είναι;) γιατί μου θυμίζει κρεοπωλείο;:tongue::tongue:

ηρώ μην δίνεις σημασία στην κάθε βλαμένη και συμφωνώ απόλυτα με την γιωτιτσα δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι τι κάνουμε.

ρενα η περιγραφή σου άψογη. πολύ γέλιο

vasdeli καλά αποτελέσματα τα απόγευμα που είναι σίγουρο άλλωστε

Stone μου εγω δεν εχω προβλημα με τα κουνουπια, ενταξει ειναι λιγο ενοχλητικα οταν ζουζουνιζουν μες στο αυτι σου αλλα δεν τρελαινομαι κιολας, αλλωστε τον αντρα μου τσιμπανε, λεει οτι εχω γινει ξυνη γι΄αυτο δεν με πλησιαζουν!!! χαχαχαχχααχ ετσι εγω δεν εχω αναγκη απο κρεμα, ομως μπορω να τον πασαλειψω εκεινον....καλη ιδεα....

Οσο για την σιτα, renah, φευγουμε απο το σπιτι σε 3 μηνες, πολυς κοπος για τοσο μικρο διαστημα, ασε που νιωθω οτι πνιγομαι, θελω να μπαινει αερας ανεμποδιστα.

VASDELI περιμενουμε νεα σου ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλε τι ωραια νεα ειναι αυτα:P

Angelique1981 κοριτσαρος ε???συγχαρητηρια:mrgreen:

ellain μου αντε μπας και ριξεις κανενα υπνο της προκοπης βρε παιδακι μου:lol:

IRINI83 μου το εχω ξανακουσει αυτο κοριτσι μου και δοξα το θεο μια χαρα στην ωρα τους τα γεννησανε τα μωρακια τους, ολα καλα θα πανε εσυ συνεχισε ετσι προσεκτικα με την κουραση και θα δεις οτι στον επομενο υπερηχο θα ειναι μια χαρα.:P

Μαρη Ηρωωωωωωω κανε λιγο στην ακρη μου κρυβεις την τσιπουριτσα και την vasdeli μαζι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:(θα μας τρελανουν με αυτα που ακουμε ελεος!!!!)

vasdeli τωρα που το θυμηθηκα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΝΕΑ!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΑΖΑ!!!:cool::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα!!!

για τα κουνούπια έχω πάρει κάτι ταμπλέτες που τάχα είναι φυτικές; Δε τις βάζω βέβαια μέσα στα υπνοδωμάτια αλλά στο διάδρομο. Ούτε εγώ τα μπορώ τα κουνούπια καθόλου! Και μόνο εμένα τσιμπάνε! Αλλά από τότε που έκανα τα παιδιά με αφήσαν και εμένα ήσυχη! Για το σώμα είχα πάρει μια φυτική λοσιόν της Korre και ήταν πολύ καλή!

Ξέρει καμιά αν θα έχει μετρό την Πέμπτη; (καθένας με τον πόνο του :tongue:)

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Ελένη μου σε αυτό μπορώ να σου απαντήσω διότι είμαι μέσα στα πράγματα: την Πέμπτη 20/5 το ΜΕΤΡΟ έχει 24ωρη απεργία. Για τα υπόλοιπα μέσα αναμένουμε ανακοίνωση...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Stone μου εγω δεν εχω προβλημα με τα κουνουπια, ενταξει ειναι λιγο ενοχλητικα οταν ζουζουνιζουν μες στο αυτι σου αλλα δεν τρελαινομαι κιολας, αλλωστε τον αντρα μου τσιμπανε, λεει οτι εχω γινει ξυνη γι΄αυτο δεν με πλησιαζουν!!! χαχαχαχχααχ ετσι εγω δεν εχω αναγκη απο κρεμα, ομως μπορω να τον πασαλειψω εκεινον....καλη ιδεα....

.

VASDELI περιμενουμε νεα σου ;)

Αχ, τι πλάκα!

Κι εμας τα κουνούπια τσιμπάνε μόνο τους άντρες της οικογένειας!!!!! Έχουμε το φυσικό αντικουνουπικό μας, η κόρη μου κι εγώ!!!!!!

vasdeli τωρα που το θυμηθηκα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΝΕΑ!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΑΖΑ!!!:cool::tongue:

Ναι, ναι, έτσι θα είναι!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αυτα...

Αν και συνεχιζω να εχω υποταση, μου ειπε πολληηηηηηηηη προσοχη στο αλατι, καφε μονο εναν την εβδομαδα :roll:, μου εδωσε και μαγνησιο γιατι μουδιαζουν τα χερια μου που και που. Επισης μου ειπε οτι τα 5,5 κιλα μου ως τωρα ειναι καλα (εγω ανησυχουσα οτι θα με χ...σει!) κι οτι αν συνεχισω ετσι θα παω ως τα 12-13, οποτε οκ.

Αυτό με το καφέ δεν το κατάλαβα:roll: Μόνο έναν την εβδομάδα!

Σου εξήγησε γιατί; Νομίζω ένα με δυο ελληνικοί ή φίλτρου επιτρέπονται.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ελένη μου σε αυτό μπορώ να σου απαντήσω διότι είμαι μέσα στα πράγματα: την Πέμπτη 20/5 το ΜΕΤΡΟ έχει 24ωρη απεργία. Για τα υπόλοιπα μέσα αναμένουμε ανακοίνωση...

σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Άρα η Β επιπέδου αναβάλεται... Θα τηλεφωνήσω στο γιατρό μου αργότερα για νέο ραντεβού.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

εμένα με διαλύουν τα κουνούπια!!!!!!! τον σαργό τίποτα! όλα στην τσιπούρα!

πέρσι με βόλεψε το αντικουνουπικό γαλάκτωμα του κορρέ, έκανε δουλίτσα, δεν μυρίζει άσχημα και κάνει απαλό το δέρμα :)

την πέμπτη τρελή ταλαιπωρία χωρίς μετρό !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...