Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!

Αγγελικη με το καλό το κοριτσακι σου!

Σας δινουν πολλές χρησιμες πληροφορίες οι γιατροί σας, εγω η ηλίθια γιατι δεν εχω απορίες να μου λύσει;;;

Κοιτα η amelie ειναι τελη Σεπτεμβρη, η ερωτευμενη η Κλέλια την ξαναεβαλε απο κατω μου..χαχα

Αρα προς το παρόν εχεις μονο το γιο μου να σας κοζαρει και να σας κανει στενο μαρκαρισμα!!

Για αυτο μωρε στους υπερηχους την ειχε σε πρωτη θεα τη ντουντουνα, τη δικια σου χαλβαδιαζε;;;χαχαχαχα

Κλέλια και Ρενα σας φιλώ!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Αγγελικούλα τέλεια τα νέα σου. Θέλω και εγώ να μάθω τι είναι το μωρό μου τελευταία θα μείνω μου φαίνεται:( και όχι τίποτα άλλο θα καπαρώσετε όλους τους γαμπρούς ή τις νύφες:tongue:. β επιπέδου θα πάρω την γιατρό αρχές του άλλου μήνα να μου κλείσει ραντεβού οποτε δεν ξέρω ημερομηνία να μπω και στη λίστα

Ηρώ μου την καλύτερη δουλειά έκανες μου φαίνεται με τη διαιτολόγο γιατί και εγώ βλέπω τη ζυγαριά να ανεβαίνει επικίνδυνα και έχω και τον άντρα μου να μου λέει "μην τρως γλυκά η γιατρός σου είπε να προσέχεις" τι τον παίρνω μαζί μου στα ραντεβού μετά με ζαλίζει:mad:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???Κοριτσάκι ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/10 Γιαννιτσά Αγοράκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Ενημερωσα κι εγω....

Λυσσάρες!!!

:tongue:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???Κοριτσάκι ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!!!!!!

Thank you, thank you!!!

Γερά μωράκια να έχουμε πάνω απ' όλα!!!

Clelia πολύ παραφιλολογία έχει πέσει άστα.... γελούσε ο γιατρός με αυτά που ρωτούσα (και δεν είχε και όρεξη χθες ο γλυκός μου)

RENAH με το καλό κι εσύ την Πέμπτη (να τρως πολύ κρέας...). Ευχαριστώ και για την προσφορά σου

(στα ζουζουνοπαιδικά εννοώ).

Stone μου χαχαχαχα θα της το κλειδώσω της δικιάς μου μέχρι τα 18... :tongue: (λέμε τώρα)

Όσο για τις πληροφορίες του γιατρού, πήγα προετοιμασμένη αυτή τη φορά, με μια λίστα ερωτήσεις να... (με το συμπάθιο :tongue:), γιατί μονίμως μες στην τρέλα μου να δω το νινί μου ξεχνούσα τα πάντα.... :lol:

maraki32 πόδια ερμητικά κλειστά το νινάκι σου, έτσι; Λίγο ακόμα υπομονή και θα στην κάνει τη χάρη.

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαστε όλες καλά;;;;;;

Ελένη μου άκουσα στο ραδιόφωνο οτι την Πέμπτη θα έχει 2 πορείες μια στις 10 και μια στις 11!Τώρα από που ξεκινάνε θα σε γελάσω!!!

Αγγελικούλα μου μπράβο!!!!!Με το καλό η κοράκλα σου!!!!!!!Φτου φτου!!!!

Άσε Clelia μου γενικότερα ο κόσμος είναι κακός!!!!Όχι μόνο η πεθερά μου!Μιλούσα σήμερα με την ξαδέρφη μου!Η οποία έχει 2 παιδιά και της είπα οτι μίλησα χθες με τον γιατρό μου και του είπα για διαιτολόγο (τον οποίο εκείνος μου σύστησε και μάλιστα μου είπε οτι είναι ότι καλύτερο για μένα και το μώρο να ακολουθήσω μία διατροφή) και τι μου είπε;;;Άσε μας ρε Ηρώ με τις ηλίθιες απορίες σου και τις αποφάσεις σου!!!Όλες χοντρές γίναμε στην εγκυμοσύνη!!!Και συ χοντρή θα γίνεις!!!ΈΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκνευρίστηκα πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μία απο τα ίδια Μαράκι μου!!!!!Μόνο που εμένα το μωλό μου το λέει πιο ευγενικά π.χ. έχεις αρχίσει και παχαίνεις επικίνδυνα...Πρόσεχε λίγο το σωματάκι σου...κλπ κλπ...

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

καλημέρα!!!!

Ειρηνάκι μου ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!

Αγγελική στο είχα πει ή οχι ότι θα κάνεις κορίτσι????? πες!!!!!!!!

(δεν ξέρω αλλά πραγματικά είχα έμπνευση με σένα, την κλέλια την δέσποινα και την ellain και μου βγήκαν όλα)

Να τρώτε καλά, να ανεβαίνει ο σίδηρός σας, και πορτοκαλάδες για την καλύτερη αφομοίωση του :) επισης το ξαναλέω όχι γαλακτοκομικά με πρωτείνη (ή τον σίδηρο) γιατί τον ακυρώνει

για το ανάσκελα καλά σας τα λέει η elain το είχε τονίσει ιδιαιτέρως η γιατρός της αδελφής μου στην ελβετία ότι Δεν πρέπει να κοιμάται ανάσκελα, (βγάλτε ένα 30 % υπερβολή... καλό είναι να το αποφεύγετε)

χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!!!!!

σας φιλώ όλες στις κοιλιές σας!

hroukaki να πεις στην ξαδελφούλα σου: "Χοντρές γινόμαστε στην εγκυμοσύνη, όχι όμως αγενείς και κακοπροαίρετες!!" Ηλίθια είναι η συμπεριφορά της, όχι οι αποφάσεις ή οι απορίες σου!!!!

Άιντε, την χολή της αλλού!! Να πάει να κάνει παρέα με την πεθερά σου που θα τα κάνουν πλακάκια, είμαι σίγουρη για αυτό!! :evil:

GEXxp3.png

Και επίσης να πεις στο μωλό σου ότι δεν παχαίνεις επικίνδυνα, απλά προχωράει η εγκυμοσύνη σου! Έλεος δλδ (από την ξαδέλφη σου το πήρα), περιμένει να είσαι σαν τις ηθοποιούς που τις βλέπεις στις ταινίες ετοιμόγεννες, ΜΟΝΟ με κοιλούμπα! Τα υπόλοιπα: πρόσωπο, λαιμός, χέρια, πόδια... χτικιά!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

vasdeli: 18/5

βασω79: 19/5 - Β Επιπέδου

RENAH: 20/5 & 4/6 - Β Επιπέδου

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

esperanza: 28/5 - Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6-Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

ellain: 05/06- B Επιπεδου

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Κοριτσακια μου καλημερα!!! Ενημερωσα κι εγω την λιστα με τον Β επιπεδου μου αρχες Ιουνιου.

Πηγαμε γιατρουλη εχθες ολα καλα, ολα ανθηρα. Ο μπομπιρας ηταν υπερκινητικος χθες, ομως χαιρει ακρας υγειας το πουλακι μου. 267 ολοκληρα γραμμαρια, αναπτυξη φυσιολογικη, ολα τελεια.

Τελικα ηταν παρανοηση δικη μου το θεμα του υπνου ανασκελα που σας επρηξα χθες ολη μερα. Ο ανθρωπος μου ειπε να μην κοιμαμαι ανασκελα εφοσον νιωθω δυσφορια, αλλα εγω δεν νιωθω κι ετσι εχθες καθως ημουν και ηρεμη απο την ευτυχη εκβαση του ραντεβου, κοιμηθηκα ανασκελα ολη νυχτα!!!Ουτε για τουαλετα δεν ξυπνησα! Θα παρω και το μαξιλαρι κουλουρα και θα κανω μαραθωνιους υπνους!! Λεει αν νιωσεις δυσφορια κατευθειαν γυρνας στο αριστερο πλαι για να αποσυμφορησεις την κατω κοιλιακη αρτηρια. Αυτα...

Αν και συνεχιζω να εχω υποταση, μου ειπε πολληηηηηηηηη προσοχη στο αλατι, καφε μονο εναν την εβδομαδα :roll:, μου εδωσε και μαγνησιο γιατι μουδιαζουν τα χερια μου που και που. Επισης μου ειπε οτι τα 5,5 κιλα μου ως τωρα ειναι καλα (εγω ανησυχουσα οτι θα με χ...σει!) κι οτι αν συνεχισω ετσι θα παω ως τα 12-13, οποτε οκ.

Οσο για τα κουνουπια (ο αντρας μου εχει φοβερο προβλημα με τα κουνουπια) μας ειπε εννοειται οχι φιδακι, οχι αυτα που μπαινουν στην πριζα εφοσον εχουν αρωμα, αλλα το καλυτερο λεει ειναι εκεινο με το φωτακι που τα ελκει πανω του. Και του λεω "ταβερνα θα το κανουμε το σπιτι γιατρε?" και με κοιταζε περιεργα ο αντρας μου! :rolleyes::mrgreen::mrgreen: κανουν κι εναν ηχο, τσιζ, "του λεω μαναρακι προσπαθησε να το αντεξεις, δεν το μπορω το πραγμα αυτο μεσα στο σπιτι" και μου λεει "θα βγαλω ολο το καλοκαιρι με τα κουνουπια?" και του λεω"εγω που θα το βγαλω με την κοιλουμπα ειναι καλυτερα?????????":twisted::evil: Αντρες........

Β επιπεδου οπως βλεπετε στην λιστα 05/06. Ως τοτε υπομονη....

IRINI κι εγω εχω πολλα υγρα, βεβαια το τσεκαρατε με τον γιατρο σου και παλι δεν εχεις λογο ανησυχιας, εισαι στα κατωτερα φυσιολογικα αλλα δεν υπαρχει προβλημα.

RENAH νομιζω οτι κυκλοφορουν στο εμποριο αυτα τα χαρτακια τεστ για το αμνιακο υγρο, θελω να πω αν καποια κοπελα εχει πολυ αγχος με αυτο το θεμα μπορει να παρει απο το φαρμακειο και να κανει σπιτι της.

Angelique αντε κι εσυ με την κοριτσαρα σου!!! καλη συνεχεια!!:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ σε ολα τα κοριτσακιαααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ερχετε η Χ Α Σ Τ Ο Υ Κ Ι Σ Τ Ρ Α ! ! !

ηρώ μου δώσε μου οδό και αριθμό της ξαδέλφης και τρέχω

ρε πάνε καλά οι άνθρωποι; ότι θα πάρετε τα κιλάκια σας θα τα πάρετε! αλίμονο δηλαδή! τώρα όποια θέλει να κάνει διατροφή σε διαιτολόγο καλώς θα κάνει!

δεν πάει να χ....#$#$@$ η σκ@τ#@%@#λα!

hroukaki το λετε στην Κρητη "ο,τι του λαλει του Λολοστεφανη???", ο καθενας ο,τι γουσταρει λεει. Εχουν να διαδραματιστουν σκηνες απειρου καλλους οταν με το καλο παω Αθηνα οπου θα πεσουν ολες οι θειαδες, γνωστες, φιλες κτλ και θα λεει η καθεμια το μακρυ της και το κοντο της! ΕΛΕΟΣ... (κι εγω απο ξαδερφη Ηρως το πηρα!!)

Ενταξει συμβουλες δεκτες αλλα μην μας κανετε τον εγκεφαλο κιμα απο την μουρμουρα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...