Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεσποινα με γεια τα τικερακια!!!

Ειναι μεγαλη ευκολία λλα θελει λίγο να πάρεις τον αερα..Αφου ειμαι στον καναπέ αραχτη ας κανω λαθακια, θα με συγχωρεσετε ε;;;

Τσιπουριτσα εδω εισαι;;αλλαξες avatar και μεχρι να πάρω εγω το γατονι γραμμη..ουχουχουουου

Μωρε δεν μου αρεσουν αυτα!!!!θελω τα προηγουμενα αλλα μου την ειπανε λογω μεγεθους...μπουχουχου...της μελινας το ειχα απο τοτε που γενν6ηθηκε...:evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναμεσα στα ποδια βαζω μαξιλαρι αλλα δεν φαινεται να βολευει, μαλλον ειναι δυσκολη η περιπτωση μου. Το ανασκελα το απαγορευσε καθως περναει ο καιρος η αυξανομενη κοιλια πιεζει την κοιλιακη αρτηρια και υπαρχει κινδυνος μη καλης αιματωσης του σωματος κα;ι του μωρου. Στο μεταξυ αυτο το εχω διαβασει σε ολα τα βιβλια εγκυμοσυνης, νομιζα οτι ειναι κατι γνωστο. Μονο σε εμενα κανει κολπα ο γιατρος??? δεν ξερω, θα επιβεβαιωσω σημερα που θα με δει. Αυτα τα μαξιλαρια τα βρισκω ας πουμε σε mothercare, prenatal κτλ???

ρε despoinaκι, ηταν ωραιο το ticker ε το γαιδουρακι που αγκομαχαει να κανει καλα την Μελινα!!! ;) xaxaxaxxaxa

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ισχυει Ελένη αλλά οπως σου εγραψα και να θες να μεινεις ανασκελα δεν θα μπορείς γιατι και εσυ θα καταλαβαίνεις ενα βαρος να σε πλακωνει, ωστοσο λίγο για να ξεπιαστεις δεν παθαινει κανεις τπτ..

Μες τον υπνο μπορεις αλλωστε αυτο να το ελέγξεις;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ισως για αυτο δεν κανω καλο υπνο, απο το αγχος μου να μην βρεθω ανασκελα, δεν κοιμαμαι βαθια, ειναι στην μεση και οι επισκεψεις στην τουαλετα οποτε στα να πανε... Το ξερω οτι δεν συμβαινει τιποτα και να κοιμηθω ακομα για λιγες ωρες ανασκελα, ειναι ακομα πολυ μικρο το μωρο για να προκαλεσει προβλημα, αλλα δεν μπορω να το ελεγξω, μαλλον ειμαι ψυχαναγκαστικη!!! παιδακι μου, τι μανα σου ετυχε!!! χαχαχαχαχα (να το διασκεδασουμε και λιγο....)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανετε?

εγω ειμαι στα πολυ χαλια μου......ειχα ντοκτορι σημερα...

λοιπον επειδη εβλεπα εδω και μερεσ κατι υγρα στο εσωρουχο (εχει δει καμια σασ?) με εστειλε να κανω υπερηχο , οπου το αμνιακο υγρο ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα....

ο τραχυλοσ που φοβομασταν λογω των συσπασεων ειναι μια χαρα αλλα το αμνιακο...

εν τελει με εβαλε ξαπλα για 8 μερεσ και θα δουμε!ποσο ξαπλα μπορω να ειμαι ομωσ με ηδη ενα μωρο που δεν περπαταει και καμια βοηθεια..?φοβαμαι πολυ παντωσ..

καμια απο τισ δευτερομανουλεσ μηπωσ τησ ειχε συμβει κατι τετοιο?ψαχνω τωρα και στο νετ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να τρομοκρατηθω....

αυτα.....

παω να ταισω την αγγελικουλα γιαουρτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτσούδια!:D

Ό,τι γράψατε το διάβασα αλλά να δω τι θυμάμαι...

Ειρήνη ακολούθησε τη συμβουλή του γιατρού σου για ξάπλα και να σκέφτεσαι θετικά!:DΠολλά διαβάζουμε στο νετ αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Στο λέω εγώ που όλοι οι γιατροί,μέχρι και ο οδοντίατρος,μου απαγόρεψαν την υπερβολική περιήγηση στο νετ για να μην αγχώνομαι.

Κρισάκι πολύ χάρηκα που είδες την μπέμπα σου!:DΜε το καλό κι η Β επιπέδου!

Εσπεράνζα πραγματικά με το να στενοχωριόμαστε δεν βγαίνει τίποτα.Επικεντρώσου στο μωρό σου και να δεις που ο χρόνος θα εξομαλύνει τον αντίκτυπο των γεγονότων.

Εγώ κοιμάμαι μπρούμυτα,πειράζει?Ανάσκελα δεν μπορώ και στο πλάι με βολεύει αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.Επίσης για μαγιώ....εγώ γιατί έχω βγάλει απ το μυαλό μου το ενδεχόμενο να κάνω διακοπές και μπανάκια φέτος?Μήπως είμαι η προσωποποίηση του φόβου?Είχα την αίσθηση πως δεν είναι και τόσο ασφαλές αλλά θα κάνω και μια ερώτηση στον γιατρό.Βέβαια η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι θα επικεντρωθώ στις αγορές και στις αλλαγές του σπιτιού εν όψει μπεμπέ αλλά τα σκ να μην κάνω μια βούτα?Επίσης την Πέμπτη έκλεισα ραντεβού στον γυναικολόγο,δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την Β επιπέδου που είναι για αρχές Ιουνίου(ακριβή ημερομηνία δεν ξέρω ακόμα).Θέλω να δω πως είναι καλά η μπέμπα μου μιας και μέχρι τώρα εγώ δεν την έχω ακούσει(ανησυχώ πολύ κοριτσάκια μου!:?).

Επίσης έχω ξεμείνει στο σπίτι με την μπαχατέλα,το λαπιτόπι το χει ο σύζυξ,που είναι πιο αργή και από την καθυστέρηση και μ έχει σπάσει τα νεύρα.Εμ βλέπεις καλομάθαμε!Αλλά θ αργήσω να πάρω για μένα notebook,πώς τα λένε τέλος πάντων,θέλω να δώσω προτεραιότητα στα του μπεμπε.

Θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας και καλή Β επιπέδου σε όλες μας!

Φιλάκια!!!:-D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

ειρηνάκι όσον αφορά τα υγρά τι να σου πω νομίζω όμως ότι στην περίοδο της εγκυμοσύνης είναι συνηθισμένο να έχεις περισσότερα. από κει και πέρα προσπάθησε όσον το δυνατόν να ακολουθήσεις τη συμβουλή του γιατρού σου γιατί και με ένα μωρό καταλάβαίνω ότι είναι αρκετά δύσκολο. όσο για το ιντερνετ ένα θα σου πω το ψάξιμο στο ιντερνετ σε περίοδο εγκυμοσύνης βλάπτει και το λέω εγώ που την πρώτη φορά κόντεψα να τρελαθώ με όλα αυτά που διάβαζα για το ουρεόπλασμα που μου είχαν βρει. όμως όλα πήγαν μια χαρά και έτσι θα πάνε και για σένα.

γκρέτα για μπάνια εμένα η γιατρός μου είχε πει να κάνω μπάνια αρκεί να είμαι σίγουρη 1000% ότι η θάλασσα είναι καθαρή που να την βρεις την καθαρή θα μου πεις τώρα αλλά ο κάθε γιατρός λέει και τα δικά του

Ειρήνη μου να μην αγχώνεσαι!!! Το έχω ακούσει από πολλές εγκυούλες αυτό για το αμνιακό υγρό και όλες έχουν συνεχίσει μια χαρά την εγκυμοσύνη τους αφού ακολούθησαν τις συμβουλές του γιατρού...

Εγώ χθες είχα αρκετά υγρά, σήμερα σχεδόν τπτ και από την στιγμή που ακούω το μωρό υποθέτω ότι όλα καλά. Προφανώς είμαι με τις μέρες μου. Πάντως την Πέμπτη μια χαρά μου βρήκε το αμνιακό υγρό ο γιατρός μου... Όλα καλά θα πάνε, ο σύζυγος πού είναι να σε βοηθήσει με την μικρή? Η μαμά σου, κάποιος δεν υπάρχει??

Η elain νομίζω ότι αναφέρεται στο μαξιλάρι σώματος που το αγκαλιάζεις, τυλίγεις χέρια-πόδια γύρω του και βολεύεσαι... Και εγώ τα έχω δει, πλάκα έχουν... Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα, αλλά προς το παρόν βολεύομαι στα πλάγια... Η κουμπάρα μου που είχε αγοράσει ένα μου είπε ότι την βόλεψε ακόμα και μετά που γέννησε. Ακουμπούσε το μαξιλάρι στα πόδια της και έβαζε το μωρό, κάτι έκανε, δεν θυμάμαι...

Δέσποινα πολύ τρελλό ήταν το tickerάκι σου με το γαϊδάρι και φυσικά το σχόλιό σου, δεν μπορείς να το φτιάξεις μικρότερο ώστε να χωράει???

Γκρέτα να μην ανησυχείς που δεν έχεις ακούσει το μωρό, εγώ είμαι σίγουρη πως απλά δεν έχεις καταλάβει ότι αυτά που νιώθεις είναι από το μωρό... Αφού το έχεις αποφασίσει όμως για την Πέμπτη, πήγαινε και πες μας νέα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λοιπόν αν σας πω τι κανόνισα μόλις τωρα!!!!!Ραντεβού με διαιτολόγο!!!!Πως χαζεύει ο άνθρωπος....Αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ βλέπω τη ζυγαριά να ανεβαίνει επικίνδυνα και αυτή την κυτταρίτιδα να ανεβαίνει στο λαιμό τι να κάνω;;;Θέλω να είμαι μια κομψή εγγυούλα και όχι μετά να ψάχνω να μαζέψω τα ασυμάζευτα....

Εllain μου εγώ παρηγγειλά ένα από τα mothercare δεν είχε ετοιμοπαράδοτο εδώ στον πολιτισμό!Και εμένα ο γιατρός μου είπε να το πάρω!Ξυπνάω συνέχεια με πονοκέφαλο...

Γκρέτα θα το ακούσεις το νινί!Εδώ το άκουσα εγώ!!!!Η ξανθιά!Αλλα σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Μέσα στο άγχος...Όσο για το μπάνιο εμένα μου είπε σε καθαρά νερά όχι παγωμένα να αλλάζω αμέσως μαγιό και πολύ υψηλό δείκτη προστασίας στο αντιηλιακό!!!

Ειρηνάκι μου είναι στα φυσιολόγικα όμως!!!!Μπόρει στα κατώτερα αλλά στα φυσιολογικά!!!Μη στενοχωριέσαι όλα καλά θα πάνε θα δεις...

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Ειρήνη ελπίζω όλα να πάνε καλά! Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να σε βοηθήσει έστω για λίγες μέρες ή να πάρει άδεια ο σύζυγος;

Όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο είχα αρρωστήσει (ευτυχώς για μια μέρα) με γαστρεντερίτιδα. Ήμουν χάλια και δεν είχα κουράγιο ούτε φαγητό να ετοιμάσω στο μωρό. Φυσικά και εγώ ήμουν μόνη μου στο σπίτι. Να δεις όμως εκείνη τη μέρα τι ήσυχος που ήταν, δε με ενόχλησε σχεδόν καθόλου, σαν να το κατάλαβε ο μικρούλης.

Γκρέτα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ο γιατρός είχε απογορεύσει θάλασσα και κυρίως πισίνα, αλλά τότε και άλλα πράγματα μας είχε απαγορεύσει που πλέον δε τα τηρούμε :tongue: Τώρα δεν ρώτησα ακόμα αλλά φαντάζομαι αν τα νερά είναι καθαρά και πάρεις και τις απαραίτητες προφυλάξεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Και μια και το έφερε η κουβέντα, ξέρει καμιά σας να στον Αγ. Ανδρέα (Αττική) η θάλασσα είναι καλή;

Λοιπόν την Πέμπτη είχα β επιπέδου αλλά φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να την αναβάλλω γιατί κάτι άκουσα για απεργίες και πορείες. Ξέρει καμιά κάτι;

Θέλω όμως να πάω σύντομα!!! Θέλω πολύ να ξαναδώ το μωράκι και να μάθω επιτέλους και την ταυτότητά του.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!

Angelique1981: 17/5

ellain: 17/5

vasdeli: 18/5

βασω79: 19/5 - Β επιπέδου

RENAH: 20/5 & 4/6 - Β επιπεδου

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

Chris 81: 1/6-Β Επιπεδου

IRINI83: 4/6

Ακολουθούν τα νέα από το ραντεβού, πρώτα όμως θα ρίξω μια ματιά μήπως χρειάζεται ανανέωση η λίστα μας... και επανέρχομαι.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

vasdeli: 18/5

βασω79: 19/5 - Β Επιπέδου

RENAH: 20/5 & 4/6 - Β Επιπέδου

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

esperanza: 28/5 - Β Επιπέδου

Chris 81: 1/6-Β Επιπέδου

IRINI83: 4/6

Angelique1981: 17/6 - Β Επιπέδου & 21/7 επίσκεψη

Τα νέα μου από το ραντεβού:

Όλα καλά σήμερα με το γιατρούλι, δεν μου έδωσε χάπια ούτε ασβέστιο, ούτε σίδηρο (σίδηρο είπε όχι λόγω των εμετών που συνεχίζουν, δεν ξέρω γιατί...) συνεχίζω πάντως με Filicine.

Δεν τον ανησύχησε ο χαμηλός αιματοκρίτης κλπ, είπε απλά να τρώω πολύ κρέας και λαχανικά.

Το νινί καλά, κοιμόταν και το ψιλοξύπνησε...

Είναι 11 και κάτι εκατοστά, 240 ή 270 γραμμάρια (δε θυμάμαι...), είδαμε ομφάλιο λώρο, αμνιακό μια χαρά και πλακούντας, τράχηλος οκ κλειστός, στομαχάκι, χεράκια-δαχτυλάκια, ποδαράκια-πατουσάρες (τι γλυκά μπουτάκια που έχει..........), εγκέφαλο, σπονδυλική στήλη και δε θυμάμαι τι άλλο....

Και είναι:

κορίτσαρος!!!!!!!!!!

κατά 99,9999999999999999 %.

Θάλασσα μου επιτρέπει, και σταυροπόδι και ξάπλες ανάσκελα κλπ κλπ κλπ που με πρήζανε όλοι να μην κάνω......... :P

Για την κοιλιά μου είπε Fissan Mamma και για το στήθος τίποτα ακόμα. Στον 8ο θα ξεκινήσω προετοιμασία (δεν ξέρω όμως τι...)

Ως ΠΗΤ μου επιβεβαίωσε αυτό που βγαίνει βάσει της ΤΕΡ 28/10.

Μηνιαίες εξετάσεις δεν χρειάζεται είπε να κάνω, δίνει μόνο όταν υπάρχει λόγος.

Για τους αυξημένους μου παλμούς, είπε να κάνω εξετάσεις θυρεοειδή, αλλά (είχα προνοήσει) τις είχα μαζί μου και ήταν οκ, οπότε μου είπε να κάνω και μια καρδιολογική εκτίμηση...

Το Α test μου είπε ότι έχει καταργηθεί... (δεν το συστήνει)

Αφρόλουτρο μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιώ (γιατί το είχα ακούσει και αυτό...)

Να πάρω 12-15 κιλά, όπως και όποτε θέλω εγώ :P

Β επιπέδου κλείσαμε για 17/6 στο embryocare, οπότε αναμονή μέχρι το επόμενο ραντεβού (ουφ 1 μήνας).

Και επόμενο ραντεβού μαζί του 21/7.

Του είπα αν είναι δυνατόν να άκουσα το μωρό μου και αν είναι νωρίς και μου είπε ότι από τώρα μπορώ να το ακούω και αν νομίζω ότι το άκουσα, τότε ναι το άκουσα!!!!!!!

Άκουσα 3 χτυπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά σαν raffles ένα πράγμα, αρκετά έντονα (την Κυριακή απόγευμα ξαπλωμένη βλέποντας "Φιλαράκια" στην TV, σύμπτωση: 16/5, 16η εβδομάδα, 16:35 η ώρα (έτσι θα το θυμάμαι.......).

Κάνω ροζουλί όνειρα και αλλάζω και χρώμα στο tikeraki μου!!!!!!!

Α και πρέπει να μάθω τα καινούρια κινούμενα σχέδια, γιατί έχω μείνει στη "Mini" και στα “στρουμφάκια” (θα μου κάνει όμως ιδιαίτερα η κόρη της κουμπάρας μου :tongue:)

Τώρα μπορείτε να με μπινελικώσετε κι εσείς για το τρελό άγχος μου….. μπορείτε και να με ραπίσετε αν θέλετε που αναστάτωσα όλους τους δικούς μου, δε με νοιάζει, τώρα είμαι χαρούμενη!!!!!!!!!!!

Είχε και η ellain σήμερα ραντεβού, μάθαμε κανένα νέο;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???Κοριτσάκι ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/10 Γιαννιτσά Αγοράκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Ενημέρωσα και τα πρακτικά.....

Ανάμεσα σε αντράκια είναι το μανάρι μου, ποιος στη χάρη της!!!!!

Irini83 προσπάθησε να κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Hroukaki μπράβο για το μπαμπά σου, κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα και μέχρι να γεννηθεί το αντράκι σου, θα είναι όλα καλά!!! Τώρα για το γιατρό σου ότι νομίζεις εσύ.

Δεσποινάκι κι εγώ σε σκεφτόμουν, ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά είχα τις μαύρες μου και ξέρεις.... όλα καλά όμως!!!!!!

Τσιπουρίτσα μας και άλλο τίτλο βλέπω και εις ανώτερα!!!!!!!

Chrisaki βολτούλα διαβάζω, ε? Υπέροχο!!!!!

esperanza τι συμβουλή να σου δώσω εγώ η ψυχώ... άκουσε τις προηγούμενες κοπελίτσες καλύτερα και όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!

Vasdelaki με το καλό αύριο, σήμερα δηλαδή, πω πω πέρασε η ώρα....

Clelia μνάρα ε; Άντε με το καλό!!!!!

Η Μαμαλευτεράκι που είναι;;;

Αχ δε με πιάνει ύπνος, τη σκέφτομαι, αλλά το πρωί δε θα ξυπνάω......

ροζ συννεφάκια θέλω να ονειρευτώ!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!!

Angelique τέλεια τα νέα σου!! Μπράβο!!! Και εμένα μου την πέφτουν (όχι συγγενείς, κάτι άσχετοι) για τέτοιες σαχλαμάρες (όχι σταυροπόδι, μην σηκώνεις πυρέξ, θα πέσει το παιδί) και τους βρίζω στην ψύχρα! Ώχου, πολύ μεσαίωνας ρε παιδί μου, δεν αντέχεται...

hroukaki καλά κάνεις και το ψάχνεις, να αποσπάται το μυαλουδάκι σου από τα άγχη και την παλιο-πεθερά σου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kαλημερα κοριτσακια!!!

Angelique τι ωραια νεα..τι ωραία που τα περιεγραψες!!!!Μπραβο σας!!

Και γω πηρα εξετασεις χθες και εχω χαμηλο αιματοκριτη και περιμενω να δω τι θα μου πει την Πεμπτη.Αν και στην μικρη (η μαλλον μεγαλη τωρα πια... ,παλι ειχα χαμηλο αιματοκριτη και ετρωγα κρεας..και δεν ειμαι και fun...τεσπα).

Οσο για τα παιδικα θα στα παθω εγω παιδι μου......

Ειρηνη..υγρα εχω και γω παααααααααααααααρα πολλα!!!!Να φανταστεις η σχιζο ειχα παει στο νοσοκομειο στην 8 η εβδομαδα να μου κανουν το τεστ με το μπλε χαρτακι.....Τετοιο αγχος ..Τελικα ηταν αρνητικο..υγρα συνεχιζω να εχω..μιλαμε για 3-4 εσωρουχα την μερα αλλα το αμνιακο σε καθε υπερηχο ειναι φυσιολογικο!!!Μην αγχωνεσαι..Ολα καλα θα πανε!!!

Αντε να ερθε και η Πεμπτη!!!

Καλημεραααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...