Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράσταση.

Ellain έχεις δίκιο σφαλιάρες θέλω αλλά δυστυχώς εγώ ζορίζομαι για όλους...'ετσι είμαι..

Ελένη το ξέρω ότι καλό είναι να ξεσπάω απλά φοβάμαι μήπως έτσι το πιέζω περισσότερο..

Hroukaki μπράβο για τον μπαμπά σου πολύ χαίρομαι

Παρεπιπτόντως, εγώ έχω β' επιπέδου στις 28/05

φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω θα κανω στην Ψαρα chris στις 4/6 ομως......Κριμα να μην ειμαστε την ιδια μερα να γνωριστουμε κι ολας;)

Θα πας πρωτη εσυ και θα μου πεις μετα.Εμενα ομως μου ειπε οτι την Παρασκευη βλεπει ο Σωτηριαδης!!Εντελως τυχαια εκανε και η νυφη μου εκει και ηταν παρα πολυ ευχαριστημενη με αυτον τον γιατρο!!!Εχω ενα αγχος για το Β΄..αστα να πανε!!!

Eγω πάλι δεν εμεινα ευχαριστημενη, για αυτο ζητησα και απο τον γιατρο μου να μην μου κλείσει εκει ραντεβου..

Βεβαια καθε μια απο εμας εχει την δικη της αποψη και εμπειρία και όλα να πάνε καλά με όλες μας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μία τεράστια καλημέρα κι από εμένα

κατά αρχάς ηρουκάκι μου μπράβο σου αγάπη μου για τον μπαμπά σου!

όλα σούπερ εύχομαι, τώρα ακους και τον μπομπο σου ποιος σε πιάνει! (σκόρδα για να μην ξεχνιόμαστε)

Με ενθουσιάζει που είμαστε το μόνο καφέ που χαστουκιζόμαστε καθημερινά, το θεωρώ εξαιρετικό!

Μπορεί ο μεγαλειωδης τίτλος μου να είναι η Επίτιμη Χαστουκίστρα????

αχαχααχααααααααα

αυτή την εβδομάδα μου φαίνεται θα το εφαρμόσω κιόλας, αρχίζω να διακρίνω άγχη για την β' επιπέδου και δεν μου αρέσουν αυτά, δεν τα επιτρέπω!!!!!!

λοιπόν συμαζευτήτε ΤΙΜΗΜΕΝΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ OCTOBER POWER!!!!!!!!!! και απολαύστε τα μωράκια :)

μια τεράστια αγκαλιά για να χωράει και τις κοιλίτσες σας

Eγω πάλι δεν εμεινα ευχαριστημενη, για αυτο ζητησα και απο τον γιατρο μου να μην μου κλείσει εκει ραντεβου..

Βεβαια καθε μια απο εμας εχει την δικη της αποψη και εμπειρία και όλα να πάνε καλά με όλες μας!!!

ωχ......γιατι;;;;

όσο για τον καφέ θα τον κεράσω εγώ :D

πείτε πότε θέλετε και ξεκινάω

μήπως να είμαι και επίτιμη καφετζού του october power????

:tongue:

άσε που όταν θα γεννάτε θα γίνω η Πασαβιόλα του October Power για να σας προλαβαίνω στα μαιευτήρια!!!

εσεις θα μου κεράσετε το pedicure για το ξεποδάριασμα :)

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω θα κανω στην Ψαρα chris στις 4/6 ομως......Κριμα να μην ειμαστε την ιδια μερα να γνωριστουμε κι ολας;)

Θα πας πρωτη εσυ και θα μου πεις μετα.Εμενα ομως μου ειπε οτι την Παρασκευη βλεπει ο Σωτηριαδης!!Εντελως τυχαια εκανε και η νυφη μου εκει και ηταν παρα πολυ ευχαριστημενη με αυτον τον γιατρο!!!Εχω ενα αγχος για το Β΄..αστα να πανε!!!

Εγω εκανα αυχενικη με την Ψαρα και μου αρεσε παρα πολυ!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Η αδερφη μου ομως ειχε κανει στην Ψαρα αλλα με αυτον που λες εσυ και ητανε και εκεινη πολυ ευχαροστημενη!!!κριμας ομως που δεν θα βρευουμε:roll::roll::roll:σνιφ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;;

Εγώ νομίζω πως μόλις ένιωσα το μωράκι μου να με κλωτσάει κ επειδή δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας. Ξαφνικά ένιωσα ανεπαίσθητα σπασμοδικά χτυπηματάκια στην κοιλιά όπως όταν "πεταρίζει" το μάτι μας. Είναι συνεχόμενα σχεδόν με κάποια διαλλείματα και αρκετές φορές κουνιέται και η κοιλιά. Φαίνεται δηλαδή. Είναι αυτό το μωρό μου ή το μπερδεύω με τους χτύπους της καρδιάς μου;; Δεν είναι περιοδικά όμως τα χτυπηματάκια όπως η καρδιά αλλά όποτε τους καπνίσει.

Επίσης τις τελευταίες μέρες είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά λόγω συγκρούσεων με οικογενειακό περιβάλλον. Πόλυ χάλια όμως. Χτες το βράδυ σχεδόν δεν κοιμήθηκα και συνέχεια κλαίω. Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι κάνω κακό στο μωρό μου. Πόσο κακό του κάνω; Κι ακόμα και αν συνέλθω τώρα πόσο κακό του έχω ήδη κάνει;;;

Και μήπως τα χτυπήματα που νιώθω είναι από την αντίδρασή του και ταλαιπωρείται;; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Βοήθεια!

Κοριτσακι μου το μωρακι σου ειναι που σου χτυπαει γιατι καταλαβε πως σε στεναχωρησανε και θυμωσε μαζι τους και ειπε ας κανω την μανουλα μου χαρουμενη:P

τιποτα δεν παθαινει αυτο αλλα και εσυ προσπαθησε να συγκεντρωνεσαι οσο μπορεις μονο σε αυτο το συναρπαστικο που σου συμβαινει για να μην στεναχωριεσαι πολυ καλα:roll:

Ντροπη τους παντως που στεναχωρουν εγκυουλα:( αντε τωλα μην τα παρω!!!:twisted:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!Και καλή εβδομάδα!!!!!!Τι κάνετε πως είστε;;;;;

Ναι Chris μου ακόμα χαζοχαίρομαι αν και δεν έκανε ακόμα επανεμφάνιση!!!!Μάλλον ετοιμάζεται για δυνατό come back!!!!!

Vasdeli μου πότε έχεις ραντεβού στο γιατρό;;;;Τώρα τελευταία ξεχνάω!Οτι και να μου πεις μετά απο 5 λεπτά ειναι σαν να μην το άκουσα!Δεν ξέρω γιατί!!!

Λοιπόν Clelia σε έχω ορίσει Ψυχολόγο!!!!Δεν ξέρω γιατι!!!!

Και τα νέα από τον μπαμπά μου!!!!Αρχές Ιουνίου θα έρθω Αθήνα που θα μπορώ άφοβα να τον δω!!!Πηγαίνει πολύ καλά η θεραπεία του και απ'οτι μου έχει πει η μαμά μου ψυχολογικά είναι πολύ καλύτερα!!!!!Απλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα να γεννήσω στην Αθήνα!Θέλω τους γονείς μου κοντά μου και δεν θέλω να τους ταλαιπωρήσω με ταξίδια και δεν ξέρω καν αν θα μπορεί ο μπαμπάς μου τότε να ταξιδέψει!!!!Δεν ξέρω τι να κάνω!!!Και άν γεννήσω στην Αθήνα ποιο μήνα θα πρέπει να έρθω για να ταξιδέψω με ασφάλεια!!!!Άσε που ντρέπομαι και το γιατρό μου!!!!

Μπραβο πολυ χαιρομαι Ηρω μου για τον μπαμπακα σου ειδες που ολα καλα πανε και μπορεις και να τους δεις να του δωσεις ακομη παραπανω δυναμη!!!

να μην αγχωνεσαι απο τωρα ειναι νωρις ακομα μεχρι τοτε μπορει να εχουν αλλαξει πολλα οπως για παραδειγμα ο μπαμπακας σου να ειναι εντελως καλα και να μην εχει αναγκη απο το ταξιδι να σκεφτεσαι θετικα και μεχρι τοτε θα την βρουμε την ακρη ολες μαζι!!!:wink::P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Και θα έχεις και μια κοιλούμπα ΝΑ!! Πού θα τρέχεις μαρή έγκυα στα μαιευτήρια??? Για να κόψεις κίνηση και να δεις πού θα γεννήσεις εσύ, εεεε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

tsipoura οτι θες να είσαι αρκεί που είσαι μαζί μας:D

εντωμεταξύ εγώ τώρα συνειδητοποίησα ότι σήμερα μπαίνω στον 5ο μήνα:D

hroukaki μπράβο για τον μπαμπά σου άντε μια χαρά

εσπερανζα γράψτους όλους στα παλιά σου τα παπούτσια παιδί μου τώρα μόνο το μωράκι σου έχει σημασία

ααααααχχχχ με συγκινήσατε καλέ πρωινιάτικο και θα τρέξει και μάσκαρα (κατάργησα την αδιάβροχη, όχι με τρομερή επιτυχία πάντα αλλά .... .....::confused: )

esperanza πραγματικά μην σκας για κανένα και για τίποτα, μόνο να χαμογελάς για να βγει όμορφο το μωρό βρε χαζούλα :)

κοριτσια εχει παρει καμια απο σας μαξιλαρι εγκυμοσυνης? Εχω τρομερο προβλημα με τον υπνο, ο γιατρος ειπε να μην κοιμαμαι ανασκελα παρα μονο στα πλαγια και καλυτερα στην αριστερη μερια. Ελα ομως που ενα βραδυ ειναι παρα πολυ μακρυυυ για δυο πλαγια εναλλαξ, με αποτελεσμα να μουδιαζουν οι γοφοι μου και εκτος απο το βασανο της τουαλετας (3-4 φορες σιγουρα) να παραμενω ξυπνια για πολυ. Λεω λοιπον μηπως αυτα τα μαξιλαρια βοηθησουν. Εχει καμια εμπειρια???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχει παρει καμια απο σας μαξιλαρι εγκυμοσυνης? Εχω τρομερο προβλημα με τον υπνο, ο γιατρος ειπε να μην κοιμαμαι ανασκελα παρα μονο στα πλαγια και καλυτερα στην αριστερη μερια. Ελα ομως που ενα βραδυ ειναι παρα πολυ μακρυυυ για δυο πλαγια εναλλαξ, με αποτελεσμα να μουδιαζουν οι γοφοι μου και εκτος απο το βασανο της τουαλετας (3-4 φορες σιγουρα) να παραμενω ξυπνια για πολυ. Λεω λοιπον μηπως αυτα τα μαξιλαρια βοηθησουν. Εχει καμια εμπειρια???[/QUO6TE]

Eγω βαζω ενα κανονικο μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια μου οταν κοιμαμαι στο πλαι...αλλα ενν6οειται οτι κοιμαμαι και ανασκελα!!! δεν καταλαβαινω γιατι στο απαγορεψε ο γιατρος!!!:confused::confused::confused:

Εllain ειχα εγω αλλά το πήρα και το χρησιμοποιησα για τον μικρο:):)

Αν το χρειαζεσαι ομως να το παρεις απο τωρα και να το βαζεις αναμεσα στα ποδια σου για να εισαι πιο αναπαυτικά..Γιατι οχι ανασκελα λίγο να ξεκουραζεσαι;;και παραπάνω να ηθελες στο ανασκελο δεν νομιζω να αντεξεις αλλά ισα ισα για να ξεμουδιαζεις δεν νομιζω να κανει κακο

Ρενα αντρας μου εκανε την εξεταση, μαλλον ο Σωτηριαδης ηταν, αλλά αστο τωρα, ίσως σε μενα ετυχε και η μερα και η στιγμη, η αληθεια ειναι οτι εχει πολύ καλό όνομα απλά εγω δεν εμεινα ευχαριστημενη πιο μπολύ απο τον τροπο προσεγγισης σε ενα θεμα..Εσυ τη δουλεια σου και θα περιμενουμε τα ευχαριστα!!

Γεια σου Δεσποινακι, τωρα σε ειδα

παιδεμα αυτος ο laptop..τον χρησιμοποιω σημερα πρωτη φορα-δωρο του αντρούλη μου- και ομολογω οτι αυτο το τσικι-τσικι με τα πλήκτρα μου την εχει δωσει...

Γεια σου Δεσποινακι, τωρα σε ειδα

παιδεμα αυτος ο laptop..τον χρησιμοποιω σημερα πρωτη φορα-δωρο του αντρούλη μου- και ομολογω οτι αυτο το τσικι-τσικι με τα πλήκτρα μου την εχει δωσει...

εμενα με βολευει τρελα αλλα μου το εχει διαλυσει η μελινα!!!! τα νευρα μου!!!! ενα σκασμο λεφτα εδωσα γιατι ηθελα και καλο λογω δουλειας..γκρρρρρ....

Δεσποινα με γεια τα τικερακια!!!

Ειναι μεγαλη ευκολία λλα θελει λίγο να πάρεις τον αερα..Αφου ειμαι στον καναπέ αραχτη ας κανω λαθακια, θα με συγχωρεσετε ε;;;

Τσιπουριτσα εδω εισαι;;αλλαξες avatar και μεχρι να πάρω εγω το γατονι γραμμη..ουχουχουουου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...