Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα τσούπρες μου!!!

vasdeli τι έγινε, έλαβες κάποιο μνμ ή είδες κάτι και το λες? (χαμπάρι δεν πήρα...).

esperanza το μωράκι σου ήταν!!! Πριν από μία εβδομάδα περίπου δεν είπες ότι κάτι πας να νιώσεις?? Αυτό είναι!!!

Όσο για τους τσακωμούς και τις στενοχώριες, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να βλάψεις το μωρό σου αν στενοχωριέσαι και κλαις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το επιδιώκουν κιόλας, πρέπει να προσέχουν την εγκυούλα που έχουν δίπλα τους... Από την άλλη όσο και αν δεν συμφωνώ με το εξής: καλύτερα να κλαις για να ξεσπάς, παρά να τα κρατάς μέσα σου και να σε πιάνουν ψυχοσωματικοί πόνοι, στομάχι, δερματικά και άλλα...

Ίσως να χτυπάει για να ηρεμήσει την μαμά του, αλλά ούτως ή άλλως, ώρα του ήταν να κάνει αισθητή την παρουσία του, να μην ανησυχείς για τπτ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

esperanza το μωράκι σου ήταν!!! Πριν από μία εβδομάδα περίπου δεν είπες ότι κάτι πας να νιώσεις?? Αυτό είναι!!!

Όσο για τους τσακωμούς και τις στενοχώριες, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να βλάψεις το μωρό σου αν στενοχωριέσαι και κλαις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το επιδιώκουν κιόλας, πρέπει να προσέχουν την εγκυούλα που έχουν δίπλα τους... Από την άλλη όσο και αν δεν συμφωνώ με το εξής: καλύτερα να κλαις για να ξεσπάς, παρά να τα κρατάς μέσα σου και να σε πιάνουν ψυχοσωματικοί πόνοι, στομάχι, δερματικά και άλλα...

Ίσως να χτυπάει για να ηρεμήσει την μαμά του, αλλά ούτως ή άλλως, ώρα του ήταν να κάνει αισθητή την παρουσία του, να μην ανησυχείς για τπτ!!

Χίλια ευχαριστώ Clelia μου! Μακάρι να είναι όπως τα λες.. Είμαι πολύ απογοητευμένη κ προσπαθώ να το ηρεμήσω με μουσική. Τι άλλο να κάνω για να διορθώσω τα πράγματα;

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!Και καλή εβδομάδα!!!!!!Τι κάνετε πως είστε;;;;;

Ναι Chris μου ακόμα χαζοχαίρομαι αν και δεν έκανε ακόμα επανεμφάνιση!!!!Μάλλον ετοιμάζεται για δυνατό come back!!!!!

Vasdeli μου πότε έχεις ραντεβού στο γιατρό;;;;Τώρα τελευταία ξεχνάω!Οτι και να μου πεις μετά απο 5 λεπτά ειναι σαν να μην το άκουσα!Δεν ξέρω γιατί!!!

Λοιπόν Clelia σε έχω ορίσει Ψυχολόγο!!!!Δεν ξέρω γιατι!!!!

Και τα νέα από τον μπαμπά μου!!!!Αρχές Ιουνίου θα έρθω Αθήνα που θα μπορώ άφοβα να τον δω!!!Πηγαίνει πολύ καλά η θεραπεία του και απ'οτι μου έχει πει η μαμά μου ψυχολογικά είναι πολύ καλύτερα!!!!!Απλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα να γεννήσω στην Αθήνα!Θέλω τους γονείς μου κοντά μου και δεν θέλω να τους ταλαιπωρήσω με ταξίδια και δεν ξέρω καν αν θα μπορεί ο μπαμπάς μου τότε να ταξιδέψει!!!!Δεν ξέρω τι να κάνω!!!Και άν γεννήσω στην Αθήνα ποιο μήνα θα πρέπει να έρθω για να ταξιδέψω με ασφάλεια!!!!Άσε που ντρέπομαι και το γιατρό μου!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Τπτ παιδί μου να μην κάνεις! Μην αγχώνεσαι!! Μίλα του και χάιδευε την κοιλίτσα σου, το νιώθει...

Είναι δυνατόν με κάθε στεναχώρια να παθαίνουν κάτι να νινιά μας??

Μιας που αναφερόμαστε, πρέπει να μάθω στο σκατό μου να μην με κλωτσάει όταν κάνω τσίσα μου, διότι με "κόβει" :D...

Ερώτηση: τελικά θα πάω στα Mothercare να πάρω μαγιώ, θα πάρω κάποιο από τα tankini που μου αρέσουν (με σορτσάκι, όχι με σλιπάκι). Αν το πάρω όμως μήνα Μάιο, τον Αύγουστο δεν θα έχω μια κοιλούμπα ΝΑ (πιο ΝΑ από ό,τι τώρα). Θα μου κάνει τότε αυτό το μαγιώ??? Έχουν περιθώριο για κοιλίτσες που μεγαλώνουν??

GEXxp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα!!

Πρωτα απ' ολα θα χασοτυκισω λιγο την φιλη esperanza και μετα θα σας γραψω τα υπολοιπα. Λοιπον, φιλεναδα, πρωτον ναι αυτο ειναι το μωρο σου, αντε με το καλο!!!Δευτερον γιατι στεναχωριεσαι καλη μου και ΚΛΑΙΣ ολη την ωρα???? Ο,τι και αν ειναι πρεπει να σταματησεις τωρα. Γινε δυνατη για το μωρο σου και ασε τους αλλους να τραβιουνται μονοι τους. Μην ξανακουσω οτι στεναχωριεσαι για βλακειες γιατι θα τα παρω!!!

Και τωρα μπορω να συνεχισω κανονικα,

Λοιπον ειστε ολες ανεπροκοπες, εγω τις τελειωσα τις ντουλαπες μου και τα παπουτσια μου. Και μαλιστα τα ρουχα χωρισμενα σε 3 στιβες, χειμωνιατικα, καλοκαιρινα που δεν θα φορεσω φετος(για ευνοητους λογους, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!!) και παπλωματα, κουβερτες κτλ. Τσ τσ τσ τι ασχετες ειστε εσεις!!!φτου σας!!

Hroukaki μου μπραβο που το ακουσες κι εσυ το αγορι σου!! Αντε μονο καλα απο δω και μπρος!!

Tsipouridion εισαι η ψυχη του τοπικ γι' αυτο και σε ανακηρυσσουμε την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του POWER! Θα μας κανεις την τιμη??? Λοιπον βρειτε επισημο ονομα της τσιπουρας, κατι μεγαλειωδες!!

Οσο σας διαβαζω θελω να γραψω πολλα, μετα τα ξεχναω, anyway σημερα εχουμε γιατρο, αντε να δουμε ποτε θα κλεισουμε για β επιπεδου!! Και τα μυαλα στα καγκελα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

hroukaki!!! Είδες με τον μπαμπάκα??? Όλα τέλεια!!! Μπράβο, περδίκι θα είναι και στην γέννα, και στον γάμο σας!!! Πολύ χάρηκα!!!

Ποιον γιατρό ντρέπεσαι, αυτόν που έχεις στην Αθήνα?? Αν είναι έτσι και τελικά αποφασίσεις να γεννήσεις εδώ, θα του πεις την αλήθεια: ότι δλδ είσαι μόνιμη κάτοικος Κρήτης, τι θα μπορούσες να κάνεις δλδ... Νομίζω ταξίδια επιτρέπονται - πάντα με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού (κάποιοι θέλουν και γραπτή άδεια από τον γυναικολόγο σου) - αλλά από εταιρεία σε εταιρεία αλλάζουν οι όροι. Κάποιες εταιρείες πχ δεν επιτρέπουν σε εγκύους άνω των 28 εβδομάδων να πετάνε (supermaaaaan)...

Δες πάντως πώς είναι ο μπαμπάκας σου, τα οικονομικά του επιτρέπουν να έρθει αεροπορικώς όταν γεννήσεις. Διότι πιστεύω ότι έτσι δεν θα ταλαιπωρηθεί... Αλλά εγώ επιμένω: μέχρι τον Οκτώβρη κολυμπώντας θα έρθει για τον εγγονό του :D

GEXxp3.png

Ερώτηση: τελικά θα πάω στα Mothercare να πάρω μαγιώ, θα πάρω κάποιο από τα tankini που μου αρέσουν (με σορτσάκι, όχι με σλιπάκι). Αν το πάρω όμως μήνα Μάιο, τον Αύγουστο δεν θα έχω μια κοιλούμπα ΝΑ (πιο ΝΑ από ό,τι τώρα). Θα μου κάνει τότε αυτό το μαγιώ??? Έχουν περιθώριο για κοιλίτσες που μεγαλώνουν??

και γω ακριβως το ιδιο θα κανω και την ιδια απορια εχω...βοηθειστε κοριτσια!!!

Σημερα θα παρω εξετασεις αιματος..ενα αγχος το χω και απο κει διοτι δεν εχω αντισωματα τοξο...τεσπα..αυριο τα νεα!!!:):):)

ααααα!!!θυμηθηκα τι αλλο ηθελα!! Μην τυχον και πατε οι Αθηναιες για καφε χωρις εμενα, σας σκοτωσα!!! Θα με περιμενετε τελος Ιουλιου (ναι καλα, λεμε τωρα....)

Κλελουκο, παντως το Σαββατο που κοιταζα τανκινι που λες, δεν τα ειδα και πολυ ελαστικα, κι ειχα κι εγω την ιδια απορια, ασε που νομιζω οτι θα με σφιγγει ετσι κι αλλιως. Ασε που εγω θα το παρω με σλιπακι, αλλιως νιωθω σαν να φοραω στολη, δεν μου αρεσουν τα σορτσακια, νιβθβ να περιοριζομαι... Μηπως τελικα να παρουμε μπικινι??? ;)

Hroukaki, ην στεναχωριεσαι καθολου, σε καταλαβαινω απολυτα, κι εγω ηθελα να γεννησω Αθηνα να ειμαι κοντα στους δικους μου και στα μερη που ξερω και μου ειναι οικεια. Ειναι θεμα ψυχολογιας, κανε ο,τι νομιζεις καλυτερο για τον εαυτο σου. Οσο για τον γιατρο πες του οτι θες να εισαι κοντα στον πατερα σου γι' ατυο θα πας Αθηνα! Επι τη ευκαρια, ειδες που τοσες ευχες για περαστικα του πατερουλη επιασαν??? Αντε μονο χαρες απο δω και περα!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Τι ντρέπεσαι καλό μου??? Ότι θα του φύγεις?? Ε, θα του πεις ότι θέλεις να πας στον μπαμπά σου...

Μην μου πεις ότι ντρέπεσαι που τον έχεις γυναικολόγο σου και δεν τον έχεις συνηθίσει...

GEXxp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Και καλή επιτυχιά σε όλες όσες έχουμε Β επιπέδου μέσα στην εβδομάδα. Εγώ μάλλον θα κάνω την Πέμπτη, απλά θα του τηλεφωνήσω στο γιατρό μου κάποια στιγμή για να το επιβεβαιώσω. Άντε να μάθω και τι μωράκι έχουμε!

Συγχαρητήρια σε όσα κορίτσια άκουσαν τα μωράκια τους. Επιτέλους το κατάλαβε και ο άντρας μου το μωρό! Αλλά και τα μικρά συνέχεια μου σηκώνουν την μπλούζα και χαδεύουν το "νινί" και το φιλάνε!

Εσπεράνζα το μωράκι σου ήταν αυτό που άκουσες! Θα το ακούς συνέχεια από εδώ και στο εξής και θα σου δίνει μόνο χαρά. Όσο για τα προβλήματα προσπάθησε όσο μπορείς να μην επηρεάζεσαι αλλά όπως είπε και η "ψυχολόγος" Clelia καλά είναι να ξεσπάς και να μην τα κρατάς μέσα σου.

Ηρώ να μην ντρέπεσαι το γιατρό σου. Θα γενήσεις όπου θέλεις εσύ και όπου σε βολεύει, νομίζω θα καταλάβει. Άλλωστε να σου πω την αλήθεια με την πεθερά που έχεις εγώ στη θέση σου θα γενούσα όσο πιο μακρυά γινότανε:tongue:!

vasdeli όλα να πάνε καλά αύριο και να δείτε το σακουλάκι σας!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...