Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεσποινάκι μου που είσαι;;;;;;;;;Σε σκεφτόμουν και εγώ αλλα απο τον ενθουσιασμό ξέχασα να σε αναζητήσω!:|:neutral::|

Ναι Stone μου τριγυρνάω με ένα χαζο χαμόγελο και δεν μπορεί να με χαλάσει τίποτα!!!!!!

Clelia θέλω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινάκι μου που είσαι;;;;;;;;;Σε σκεφτόμουν και εγώ αλλα απο τον ενθουσιασμό ξέχασα να σε αναζητήσω!:|:neutral::|

Ναι Stone μου τριγυρνάω με ένα χαζο χαμόγελο και δεν μπορεί να με χαλάσει τίποτα!!!!!!

Clelia θέλω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ναι καλα τωρα!!!! μας επεισες!!!!! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΡΗ!!!!!

(Παντως καταλαβαινω απολυτα, εδω εχω τρελαθει εγω που ειναι και το δευτερο!!:D:D:D:D:D)

γεια σας τσαπερδονες!!!!

ηρω απο εδω και περα δε θα σε αφηνει σε ησυχια.πραγματικα τι ωραιο συναισθημα!!!!

vasdeli αμε ερχομαι για ντουλαπιτσες!Εγω θα λεω τι να κρατησεις και τι οχι!!!οκ??????

γεια σου δεσποινακι!πως τα καταφερε το Μελινακι και το γκρεμισε το λαπτοπ?

και σταματα να αγχωνεσαι(το ξερω δεν γινεται) αλλα ολα τελεια θα πανε με την εξεταση.

εγω που δεν ειμαι αθηναια με ποια θα πιω γκαϊφε????????????????????????????????????????

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

γεια σας τσαπερδονες!!!!

ηρω απο εδω και περα δε θα σε αφηνει σε ησυχια.πραγματικα τι ωραιο συναισθημα!!!!

vasdeli αμε ερχομαι για ντουλαπιτσες!Εγω θα λεω τι να κρατησεις και τι οχι!!!οκ??????

και σταματα να αγχωνεσαι(το ξερω δεν γινεται) αλλα ολα τελεια θα πανε με την εξεταση.

εγω που δεν ειμαι αθηναια με ποια θα πιω γκαϊφε????????????????????????????????????????

γιατι εγω που ειμαι με ποια θα τον πιω???βλεπεις καμια προθυμη???μπαααααα:mad::mad::mad::mad::mad:

γιατι εγω που ειμαι με ποια θα τον πιω???βλεπεις καμια προθυμη???μπαααααα:mad::mad::mad::mad::mad:

χαχαχαχχα ολες στο γραψιμο!!!!!!!!!!!!φαινεται λογω οικονομικης κρισης!!

ουοουουο κοριτσια εγω σας τον κερναω τον καφε!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

αντε ωραια!!!σε περιμενω!!!

λοιπον κοριτσακι σε αφηνω να ξαπλωσω την κορμαρα μου(μπουχαχαχα).

Καλο βραδυ και να μπαινεις πιο συχνα!!

παω και εγω τα εφτυσα!!! ασε που μολις μπηκα εγω εξαφανιστηκαν ολες!!!τι διαολο αφου τα επλυνα τα ποδια μου το σαββατο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημεραααα!!!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Δεσποινακι, τι κανετε καλή μου;;Σε χασαμε!!Κι εγω σε σκεφτηκα αλλά θεωρησα οτι η μικρη δεν θα σε αφηνε να μπεις..

Οι υπολοιπες πως ειστε;;Εχουμε καμια για β'επιπεδου αυτη τη βδομαδα;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερούδια τι κάνετε κοριτσάρες;

:lol::lol::lol:

Γεια σας κοριτσακια μου:D

Η μπουμπουκα μου ειναι πολυ πολυ καλα και` συνεχιζει να εχει τα ποδια της ορθανοιχτα:roll::roll::roll:εχουμε αρχισει να ανησυχουμε οι ερμοι οι γονεις:mrgreen::mrgreen:

μπράβο ρε chris όλα τέλεια. :) εμάς πάλι που δεν τα ανοίγει να δούμε τι είναι ο/η κρυψύνους

hroukaki ξεκίνησε ο μικρός να δίνει το παρόν. και που είσαι ακόμα

και δεσποινάκι όλες σε σκεφτόμαστε.

κάτι πήρε το μάτι μου για καθάρισμα ντουλάπας δεν έρχεστε και από το σπίτι μου που με τις εργασίες είναι σαν μπουρ...λο.

ελπίζω να μην ξέχασα καμία

Διαφημίσεις

Ηρθαμε και εμεις!!

Καλησπέρα!!

Chrisaki όλα τελεια στον υπέρηχο!!Θα ξανακανεις 1/6 επαναληπτικο;;

Οχι θα κανω Β Επιπεδου στις 1-6 τωρα εκανα απλο υπερηχο και ντοπλερ.

Κοριτσια ποια ειναι αυτη που θα κανει τον μεγαλο στην Ψαρα σαν και εμενα??:roll::roll::roll:

γεια σας τσαπερδονες!!!!

Εσυ θα πινεις καφε με εμενα που ειμαστε διπλα:mrgreen::mrgreen:

Καλημερα γκαστρωμενακια μου!!!

Ηρωωωωωωωωω ζεις???μαλλον δεν εχεις συνελθει ακομα που τον ακουσες ε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κοριτσια εχω τρελαθει με το μπεμπη!!! ξεκινησαν πριν καμια εβδομαδα οι κλωτσιες και ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!!ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!! Ρε παιδι μου στη μελινα δεν ηταν ετσι!!! κατι μου λεει οτι θα τον πιουμε με το μπομπο οταν γεννηθει....αμα ειναι και μετα ετσι κλαψε με μανα κλαψε με:D:D αλλα ειναι απιστευτο!!!ειχα ξεχασει ποσο ωραια ειναι...:D:D:D:D

vasdelaki με το καλο να δειτε το σπορο!!! εγω ακουσα καρδουλα την 5η εβδομαδα!!!

!!!

Σ'ευχαριστώ, Δέσποινα!!!! Ας δω τώρα σάκο, και μετά ακούμε και καρδούλα!!

Μάλλον έχεις έναν ποδοσφαιριστή εκεί μέσα!!! Βάστα γερά!!!

Καλημέρα σε όλες σας!!!

Βλέπω πέσανε warnings για τις μεγάλες υπογραφες....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσια ποια ειναι αυτη που θα κανει τον μεγαλο στην Ψαρα σαν και εμενα??:roll::roll::roll:

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω θα κανω στην Ψαρα chris στις 4/6 ομως......Κριμα να μην ειμαστε την ιδια μερα να γνωριστουμε κι ολας;)

Θα πας πρωτη εσυ και θα μου πεις μετα.Εμενα ομως μου ειπε οτι την Παρασκευη βλεπει ο Σωτηριαδης!!Εντελως τυχαια εκανε και η νυφη μου εκει και ηταν παρα πολυ ευχαριστημενη με αυτον τον γιατρο!!!Εχω ενα αγχος για το Β΄..αστα να πανε!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;;

Εγώ νομίζω πως μόλις ένιωσα το μωράκι μου να με κλωτσάει κ επειδή δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας. Ξαφνικά ένιωσα ανεπαίσθητα σπασμοδικά χτυπηματάκια στην κοιλιά όπως όταν "πεταρίζει" το μάτι μας. Είναι συνεχόμενα σχεδόν με κάποια διαλλείματα και αρκετές φορές κουνιέται και η κοιλιά. Φαίνεται δηλαδή. Είναι αυτό το μωρό μου ή το μπερδεύω με τους χτύπους της καρδιάς μου;; Δεν είναι περιοδικά όμως τα χτυπηματάκια όπως η καρδιά αλλά όποτε τους καπνίσει.

Επίσης τις τελευταίες μέρες είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά λόγω συγκρούσεων με οικογενειακό περιβάλλον. Πόλυ χάλια όμως. Χτες το βράδυ σχεδόν δεν κοιμήθηκα και συνέχεια κλαίω. Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι κάνω κακό στο μωρό μου. Πόσο κακό του κάνω; Κι ακόμα και αν συνέλθω τώρα πόσο κακό του έχω ήδη κάνει;;;

Και μήπως τα χτυπήματα που νιώθω είναι από την αντίδρασή του και ταλαιπωρείται;; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Βοήθεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...