Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρω καλή αρχη με τις κλωτσούλες!!!Μοναδικη αίσθηση, ε;;

Vasdeli να σου ζησουν!!Εχουν πολύ καλή διαφορα τα πιτσιρικια σου και τωρα με το νεο μελος θα εχεις και βοηθεια απο την κορη που ειναι και μεγαλύτερη!!Ολα με το καλό!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ, Πετρούλα μου!

Κι εγώ το πιστεύω ότι θα με βοηθάνε τα μανάρια μου....Βέβαια δεν θα το ζητήσω....δεν τους το έχω πει ακόμη, δεν θέλω να τους αναστατώσω....είναι νωρίς ακόμη...;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Οταν ερθει η ωρα μονα τους θα προσφερθουν, να εισαι σιγουρη!!

Ναι δεν υπάρχει λόγος να τοπεις απο τωρα, θα το μαθουν οταν πλέον αρχισει να φαίνεται και δεν θα μπορείς να το κρυψεις..ευχομαι συντομα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας και απο εμενα....καμια μα καμια δεν με αναζητησε φτου σας!!!!

μου εχει χαλασει το λαπτοπ η μικρη μαιμου που εχω σπιτι και δεν μπαινω συχνα...

γραψτε με και εμενα στα ραντεβου!!! 27/5 β επιπεδου και 15/6 υπερηχο καρδιας....

κοριτσια εχω τρελαθει με το μπεμπη!!! ξεκινησαν πριν καμια εβδομαδα οι κλωτσιες και ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!!ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!! Ρε παιδι μου στη μελινα δεν ηταν ετσι!!! κατι μου λεει οτι θα τον πιουμε με το μπομπο οταν γεννηθει....αμα ειναι και μετα ετσι κλαψε με μανα κλαψε με:D:D αλλα ειναι απιστευτο!!!ειχα ξεχασει ποσο ωραια ειναι...:D:D:D:D

vasdelaki με το καλο να δειτε το σπορο!!! εγω ακουσα καρδουλα την 5η εβδομαδα!!!

τσιπουριδιον ΚΑΝΕ ΣΕΕΕΕΞΞΞΞ!!!! :D:D:D:D:D:D

φιλια σε ολες!!! ελπιζω να αντεξει λιγο ακομα το ρημαδι το λαπτοπ γιατι λεφτα για αλλο ντεν εχει!!!!

Εγώ μαρή Δέσποινα δεν σ' έψαξα?? Εγώ?????????

Σήμερα 11:32Clelia

Καλημέρα!!!

Όντως, η Νένα έχει δίκιο, λίγο σκούρο το νινί σου :tongue:.

Αγγελική παιδί μου τι έπαθες και σε έπιασαν οι μαύρες σου?? Έξω έχει λιακάδα, έχεις ένα μωράκι μέσα σου, τι σε έπιασε, για πες...

Δέσποινα πού χάθηκες???

Angelique1981: 17/5

ellain: 17/5

vasdeli: 18/5

βασω79: 19/5 - Β επιπέδου

RENAH: 20/5 & 4/6 - Β επιπεδου

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου &

Chris 81: 1/6-Β Επιπεδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

IRINI83: 4/6

Δέσποινα εσύ άκουσες καρδιά στην 5η εβδομάδα επειδή ο μπέμπης σου είναι ντούρος και είχες β-χοριακή 700.000 από την αρχή :tongue:. Σύμφωνα με την Νένα βέβαια, όσο πιο ήσυχο είναι στην κοιλιά, τόσο πιο άγριο είναι από έξω, οπότε μπορεί να την γλιτώσεις.

Εμένα η μπέμπα έχει το ωράριό της, ξέρω πότε ξυπνάει, πότε κλωτσάει και πότε κοιμάται. Βέβαια ο γιατρούλης μας χάλασε λίγο το ρολόι αφού την ξύπνησε την Πέμπτη (πραγματικά έχει αλλάξει το ωράριό της, ίσως να είναι τυχαίο βέβαια, αλλά εγώ χαίρομαι μόνη μου)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγώ μαρή Δέσποινα δεν σ' έψαξα?? Εγώ?????????

Σήμερα 11:32Clelia

Καλημέρα!!!

Όντως, η Νένα έχει δίκιο, λίγο σκούρο το νινί σου :tongue:.

Αγγελική παιδί μου τι έπαθες και σε έπιασαν οι μαύρες σου?? Έξω έχει λιακάδα, έχεις ένα μωράκι μέσα σου, τι σε έπιασε, για πες...

Δέσποινα πού χάθηκες???

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου &

Chris 81: 1/6-Β Επιπεδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

Δέσποινα εσύ άκουσες καρδιά στην 5η εβδομάδα επειδή ο μπέμπης σου είναι ντούρος και είχες β-χοριακή 700.000 από την αρχή :tongue:. Σύμφωνα με την Νένα βέβαια, όσο πιο ήσυχο είναι στην κοιλιά, τόσο πιο άγριο είναι από έξω, οπότε μπορεί να την γλιτώσεις.

Εμένα η μπέμπα έχει το ωράριό της, ξέρω πότε ξυπνάει, πότε κλωτσάει και πότε κοιμάται. Βέβαια ο γιατρούλης μας χάλασε λίγο το ρολόι αφού την ξύπνησε την Πέμπτη (πραγματικά έχει αλλάξει το ωράριό της, ίσως να είναι τυχαίο βέβαια, αλλά εγώ χαίρομαι μόνη μου)

ωραια λιστα εφτιαξες μαρη!!!εβαλες τον υπερηχο καρδιας στην chris!!

αααα....κοιτα να χαρεις τωρα το ωραριο γιατι μετα δεν εχει ωραρια καρντια μου!!!!μονο ξενυχτια!!!:D:D:D:D:D

Καλά να πάθω!! Αφού όλο copy paste (και τα μυαλά στα κάγκελα) είμαι!! Πάμε πάλι

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

Chris 81: 1/6-Β Επιπεδου

Εύχομαι τώρα να είναι σωστά...

Εγώ έχω ραντεβού 9.00 το πρωί στο ΜΗΤΕΡΑ και μου είπε να φάω πολύ καλό πρωινό για να κάνει κωλοτούμπες το μωρό. Επίσης μου είπε να μην βάλω βαζελίνη στην κοιλιά για 2 ημέρες, διότι η βαζελίνη κάνει κόκκους στον υπέρηχο και δυσκολεύει την εξέταση...

Πού θα κάνεις την β-επιπέδου??

GEXxp3.png

Καλά να πάθω!! Αφού όλο copy paste (και τα μυαλά στα κάγκελα) είμαι!! Πάμε πάλι

despina100: 27/5 - Β Επιπέδου & 15/6 Υπέρηχος Καρδιάς

Chris 81: 1/6-Β Επιπεδου

Εύχομαι τώρα να είναι σωστά...

Εγώ έχω ραντεβού 9.00 το πρωί στο ΜΗΤΕΡΑ και μου είπε να φάω πολύ καλό πρωινό για να κάνει κωλοτούμπες το μωρό. Επίσης μου είπε να μην βάλω βαζελίνη στην κοιλιά για 2 ημέρες, διότι η βαζελίνη κάνει κόκκους στον υπέρηχο και δυσκολεύει την εξέταση...

Πού θα κάνεις την β-επιπέδου??

Στο εμβρυο παλι!!! και εχω απιστευτο αγχος ρε γμτ...μολις δω τον γιατρο θα τον μουτζωσω για να μην μου βρει τιποτα παλι (θα τον σκισω αμα δεν ειναι ολα τελεια!!!)

αυτο με τη βαζελιν6η δεν το ηξερα αλλα εγω ακομα δεν βαζω τιποτα

Να μην αγχώνεσαι!! Τώρα δεν έχει να κάνει με τόσο λεπτομερείς μετρήσεις... Θα δει την καρδούλα, τον εγκέφαλο, την ανατομία κλπ και όλα καλά...

Να σε πω, να υποθέσω ότι ο υπέρηχος καρδιάς που θα κάνεις στο ΩΝΑΣΕΙΟ δεν έχει σχέση με το doppler που μας είχες εξηγήσει έτσι?? Το doppler πότε γίνεται??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Να μην αγχώνεσαι!! Τώρα δεν έχει να κάνει με τόσο λεπτομερείς μετρήσεις... Θα δει την καρδούλα, τον εγκέφαλο, την ανατομία κλπ και όλα καλά...

Να σε πω, να υποθέσω ότι ο υπέρηχος καρδιάς που θα κάνεις στο ΩΝΑΣΕΙΟ δεν έχει σχέση με το doppler που μας είχες εξηγήσει έτσι?? Το doppler πότε γίνεται??

πρωτον!!! η β επιπεδου ειναι η πιο λεπτομερης εξεταση που κανουμε

2ον...οχι ο υπερηχος καρδιας δεν εχει σχεση..εγω το κανω λογω ιστορικου (ξερεις ξερεις)

το doppler γινεται στην 30-32 εβδομαδα περιπου, και ειναι ο τριτος μεγαλος υπερηχος που θα κανουμε

Το ξέρω ότι είναι λεπτομερής η β-επιπέδου, αλλά τι περιμένεις να πω σε ένα αγχωμένο κοριτσάκι???

Έχεις κάνει λήψη τροφοβλάστη και βγήκε άριστη, όλα είναι τέλεια με τον μπέμπη σου, ηρέμησε... Ό,τι λαχτάρα ήταν να πάρεις, την πήρες! Δεν θα γίνει τπτ ανησυχητικό από εδώ και πέρα!!

Άλλη χαζή ερώτηση: αν δουν κάτι περίεργο στο doppler, στην ουσία σε βάζουν να γεννήσεις - έστω πρόωρα - ώστε να σωθεί το μωρό (αν είναι πχ τυλιγμένος γύρω του ο λώρος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο)??

GEXxp3.png

Το ξέρω ότι είναι λεπτομερής η β-επιπέδου, αλλά τι περιμένεις να πω σε ένα αγχωμένο κοριτσάκι???

Έχεις κάνει λήψη τροφοβλάστη και βγήκε άριστη, όλα είναι τέλεια με τον μπέμπη σου, ηρέμησε... Ό,τι λαχτάρα ήταν να πάρεις, την πήρες! Δεν θα γίνει τπτ ανησυχητικό από εδώ και πέρα!!

Άλλη χαζή ερώτηση: αν δουν κάτι περίεργο στο doppler, στην ουσία σε βάζουν να γεννήσεις - έστω πρόωρα - ώστε να σωθεί το μωρό (αν είναι πχ τυλιγμένος γύρω του ο λώρος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο)??

Αναλογα τι θα βρουν...

ξερω περιπτωση φιλης που εγινε βεβιασμενα ο τοκετος γιατι δεν τροφοδοτουνταν (πως γραφεται??:confused:) καλα το εμβρυο και επρεπε να το παρουν νωρις..πολλες λεπτομερειες ομως δεν θυμαμαι:(:( θα ριξω μια ματια στο doppler της μελινας και θα σου πω ακριβως τι ειχαν μετρησει...το βραδακυ ομως γιατι τωρα με ζαλιζει το μαιμουνι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...