Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδώ είμαι καλή μου!!! παρούσα!!!:D

Είμαι μόνη μου από την Πέμπτη με τα παιδιά (ο vasdeloσύζυγος είναι Αθήνα) και παλεύω με τα θηρία!!!

Όλα καλά;

:D:D:D:D:D:D:D:D:D όλα καλά, Δόξα τω καλό Θεούλη :D:D:D:D:D:D:D:D:D

φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:D:D:D:D:D:D:D:D όλα καλά, Δόξα τω καλό Θεούλη :D:D:D:D:D:D:D:D:D

φιλάκια

Όλα καλά τσιπουρίδιον!

Την Τρίτη πάω για τον πρώτο υπέρηχο....

Αχ, μανούλα μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριδιον μου ειλικρινα σε θεωρω μια νοτα αισιοδοξιασ μεσα στο καφε μασ...οποτε σε διαβαζω χαιρομαι!!!!και εννοειτε οτι περιμενω νεα σου...γι αυτο να μασ λεσ ποτε αδιαθετεισ ωστε να ξερουμε ποτε να περιμενουμε...ε?????????????θα μετραμε εμεισ για σενα...εσυ το μονο που εχεισ να κανεισ ειναι κανενα ταξιδακι...ξερεισ που...

chrisaki δεν ειναι τιποτα η πλατη...κι εγω ποναω και πονουσα και στισ αλλεσ εγκυμοσυνεσ.το ειχε και η μαμα μου αυτο στισ εγκυμοσυνεσ τησ.αλλεσ πονανε μεση αλλεσ πλατη..ειναι που ανογουν οι συνδεσμοι.

οσο για τα ποδια τησ κορησ σου.....η αγγελικη παντα ορθανοιχτα τα ειχε στην κοιλια και τωρα δεν ξερω πωσ να την συμαζεψω,,,,,,

αθηνουλα ευχαριστουμε!!!!!!

αγγελικακι μην στεναχωριεσαι καλε!!!!!!!!!!!!!!ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω κι εγω αυριο επιτελουσ ντοκτορι!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Όλα καλά τσιπουρίδιον!

Την Τρίτη πάω για τον πρώτο υπέρηχο....

Αχ, μανούλα μου!

με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Τσιπουρίνα Καλημέρα!!

Και εμένα με τρόμαξε το παλιο-vasdeli αλλλά έγραψε κάτι στο fb και ηρέμησα....

Vasdeli την Τρίτη αν δεν απατώμαι θα είσαι 5 εβδ+2ημ περίπου, οπότε θα δείτε μόνο το σπιτάκι του νινιού, μην περιμένεις να ακούσετε καρδούλα και μου αγχωθείς!! Όχι τπτ άλλο, μου πέφτεις λίγο μακριά για να σε σφαλιαρίσω :tongue::tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Nένα, βασικά, κοίτα να το ευχαριστηθείς, σε λίγο θα τρέχεις-τρέχεις-τρέχεις!!

Αν αυτό δεν σου αρκεί, μπορείς να έρθω κατά εδώ μεριά να πείσεις τον βλαμμενο-άντρα μου να κάνει καμιά δουλειά που όλο από αναβολή σε αναβολή το πηγαίνει... Ούτε την ντουλάπα του (=μπ@@ρδέλο) έχει φτιάξει, ούτε την αποθήκη έχει συμμαζέψει, ούτε τπτ, τπτ, τπτ!!

GEXxp3.png

κατσε κλελια να πεισω τον δικο μου πρωτα και αν τα καταφερω θα ερθω και εκει.ουφ δεν υποφερονται αυτοι οι αντρες ρε παιδι μου,ουτε εξω θελει να παμε,ουτε στο σπιτι να κανουμε καμια δουλεια.μονο τσιγαρο και πισι.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα φατσες με κανατε και γελασα παλι:D:D

Δεν θα το πιστεψετε ημουνα εξω για καφε σημερα:cool::cool::cool:

εχω παθει σοκ τι ωραια που ειναι καλε:mrgreen:

Ααααααα βρε τρελες δεν εχω εγω μεγαλη κοιλια η δικη μου με το ζορι φενεται ακομα, η μπουμπου εχει μια κοιλουμπα νααααααα!!!:mrgreen::mrgreen:

Angelique1981 μου και εγω ετσι ημουνα μεχρι να παω ειναι φυσιολογικο να φοβομαστε αλλα θα δεις πως ολα θα ειναι ζουπερ!!!αντε εφτασε το ραντεβου ρε χαζουλα τιποτα δεν εμεινε:P

Μαρη Συμπεθερααα:lol::lol:τρελαρα μην τα πεις αυτα εσυ στον γαμπρο μου μην τα παρει και αλλαξει γνωμη, κρυβε λογια:lol:

nenaki μου ουτε εμενα μου αρεσει αυτο το τικερακι αλλα κατι επαθε το αλλο και δεν λειτουργει τι να κανω??θα ξαναπροσπαθησω:roll:

vasdeli εφτασε κιολας το ραντεβου,αντε με το καλο να δεις το μπισκοτακι σου:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Nένα έχεις απόλυτο δίκιο!! Οι φουκαράδες ξυπνάνε το πρωί, κάνουν τσίσα, φτιάχνουν καφέ και φεύγουν. Δουλεύουν όλη μέρα (ας πρόσεχαν!!) και γυρίζουν σπίτι και απλώνουν τις ποδάρες τους και χαζολογούν όλη την ώρα!!

Οκ και εγώ δεν κάνω όλη την ώρα γενική καθαριότητα, έχω καθαρίστρια. Αλλά γυρίζω από την δουλειά, κοιμάμαι (μόνο τώρα που είμαι έγκυος), ξυπνάω, πάω την πατσαβουρίτσα βόλτα, μαγειρεύω και κάνω δουλειές. Και πριν κοιμηθώ συμμαζεύω το σπίτι (όσο μπορώ). Και όταν ξυπνάω συμμαζεύω το δωμάτιο, μετά πάλι συμμαζεύω το σπίτι και πάω δουλειά (ας πρόσεχα!!).

Κατά τα άλλα το ξυπνοπούλι ο δικός μου τόλμησε να πει την θεϊκή φράση "Πατήρ γεννά" όταν με ετοίμαζε ο γιατρούλης να μου κάνει υπέρηχο :confused:. Μόνο που δεν πνίγηκε ο άνθρωπος. Και βέβαια σιγά μην άφηνα να πέσει κουβέντα χάμω... Του απαντάω: "Μπράβο καλέ μου!! Είπες την συγκεκριμένη φράση σε 2 αρμόδιους ανθρώπους που σίιιιιιιιιιιγουρα θα συμφωνήσουν: σε μία γκαστρωμένη και σε έναν γυναικολόγο" :tongue::D:tongue:

Χαζοί άνδρες!!

GEXxp3.png

Ηρθαμε και εμεις!!

Καλησπέρα!!

Chrisaki όλα τελεια στον υπέρηχο!!Θα ξανακανεις 1/6 επαναληπτικο;;

Αγγελική να εισαι ηρεμη οσο μπορείς και να κανεις θετικες σκεψεις!!

Vasdeli με το καλό η πρωτη σας επισκεψη!!Να σε ρωτησω, τι ηλικια εχουν τα παιδακια σου;;

Υποφερω και εγω απο πόνος στην πλάτη κατα καιρούς, ειδικα τιςπρωινές ωρεςπου καθομαι στο γραφείο..

Εκανε ή θα κανει καμια απο εσας τον β'επιπεδου με τον γιατρο της;;;

Εμεις σημερα πήγαμε παιδότοπο απο το πρωί αν και εχει παλιοαερα και μετα για φαγητό εξω, ο μικρος τα εδωσε όλα στον παιδοτοπο, οργιασε λέμε και τωρα δεν κοιμαται με τπτ απο την υπερενταση!!

Φιλακια σε όλες και καλή Κυριακη να εχουμε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Έχω να κάνω επίσημη ανακοίνωση!!!!!!!!!!!!!!!

Την προσοχή σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άκουσα το αντράκι μουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες το βράδυ!!!Ήμουν έξω από ένα ταβερνάκι με τη ξαδέρφη του άντρα μου και περιμέναμε τα καμάρια να παρκάρουν και ξαφνικά νιώθω σρα δεξιά της κοιλίτσας 7.000 μερμηγκάκια!Ξύνομαι και ξανά μανά!Λέω τι περπατάει πάνω μου!!!!Και μου λέει η ξα μου που; της λέω εδώ με γαργαλάει!!!Απάντηση:Το μωρό σου ειναι ξανθιά!!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλά ε ούτε γεια δεν είπα η γουρούνα!!!!

Κοριτσούδια τι μου κάνετε;;;(μετα την επίσημη είπα να ρωτήσω η γαϊδούρα)

Stone μου εγώ θα την κάνω στο γιατρό μου!Αν και την προηγούμενη φορά που τον ρώτησα αν στο επόμενο ραντεβού είναι η β' επιπέδου μου απάντησε κανονικά ναι αλλα εμείς σε κάθε υπερηχο βλέπουμε την ανατομία του παιδιού!!!!

Αχ Clelia μου τώρα τελευταία και ο δικός μου το λέει αυτό και δεν φαντάζεσαι πόσο μ'εκνευρίζει!!!

Αγγελική μου γιατί έτσι καλό μου!!!!Εσύ πρέπει να χαίρεσαι που θα πας!Όχι να κοντεύεις να πεθάνεις!!!!

Chris τέλεια την βρίσκω τη μπουμπούκα σου!!!Μπράβο μπράβο!!!Και φτου φτου φτου!!!!!

Tsipouridion τι μου κάνεις;;;

φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Τσιπουρίνα Καλημέρα!!

Και εμένα με τρόμαξε το παλιο-vasdeli αλλλά έγραψε κάτι στο fb και ηρέμησα....

Vasdeli την Τρίτη αν δεν απατώμαι θα είσαι 5 εβδ+2ημ περίπου, οπότε θα δείτε μόνο το σπιτάκι του νινιού, μην περιμένεις να ακούσετε καρδούλα και μου αγχωθείς!! Όχι τπτ άλλο, μου πέφτεις λίγο μακριά για να σε σφαλιαρίσω :tongue::tongue:

Όχι, ρε παιδιά, όλα καλά(μέχρι στιγμής). Ναι, Clelouko μου, τόσο το υπολογίζω κι εγώ ότι θα είμαι και περιμένω να δω μόνο σακο(Να έχει εμφυτευτεί σε καλό σημείο, όχι πάνω στην καισαρική, να είναι ενδομήτριο, και αν θέλει ας είναι και δύο σποράκια!!!). Κατά τα άλλα έχω χάσει ένα κιλό από το άγχος μου, προσέχω πολύ με την διατροφή, έχω κόψει όλα τα γλυκα(κλαψ, λυγμ!!:(), ακόμη και την ζάχαρη στον γαλλικό...Κάνω μετρήσεις με μηχανάκι στο σπίτι για το Σάκχαρο γιατί είχα μια τσιμπημένη καμπύλη ζαχάρου στην 2η εγκυμοσύνη μου και την Δευτέρα πάω σε διαβητολόγο. Σας άγχωσα, ε;:roll:

κοριτσια βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,δε ξερω τι να κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ρε συ Νένα έλα να με βοηθήσεις με τα καλοκαιρινάάάάάά....το σπίτι είναι κ@λ*χανείο!!!

vasdeli εφτασε κιολας το ραντεβου,αντε με το καλο να δεις το μπισκοτακι σου:mrgreen:

Ευχαριστώ Chris!

Vasdeli με το καλό η πρωτη σας επισκεψη!!Να σε ρωτησω, τι ηλικια εχουν τα παιδακια σου;;

Υποφερω και εγω απο πόνος στην πλάτη κατα καιρούς, ειδικα τιςπρωινές ωρεςπου καθομαι στο γραφείο..

H Ηλέκτρα είναι 7,5 και ο Παυλος 5!

Κουράγιο με τους πόνους! Περαστικά!

Έχω να κάνω επίσημη ανακοίνωση!!!!!!!!!!!!!!!

Την προσοχή σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άκουσα το αντράκι μουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE]

00010954.jpg

play.gif

Οh, yes!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...