Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καταδευτερον!!!!!!!!!!!!!!!!εφω ειμαι αυγουστοσ 1983 δηλαδη στην συληψη(ιανουαριο) ημουν 26,5 αυτο πωσ να το μετρησω?ωσ 26 ή 27?????:tongue::tongue::tongue:

27 (πάει με το έτος)

αλλά έτσι σου βγαίνει αγόρι!!!!!! λες? λες η σύλληψη να έγινε φεβρουάριο??

λες απλά να είναι χαζό το τεστάκι;;;;;; :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια καλησπερα!

19/05 παω για β επιπεδου,εχω μεγαλη αγωνια να δω το μπεμπακι μου...και φυσικα να ακουσω απο το γιατρο οτι ολα ειναι καλα...

εχω βαλει 5 κιλακια,αλλα επειδη ειχα και 10 απο πριν,πηγα σε διαιτολογο και με εβαλε σε προγραμμα.το εκανα για να μην εχω να μαζεψω τα ασυμμαζευτα μετα...σημερα εχω φασολακια για μεσημερι...και εχω μια πεινα!!!

ψιχαλιζει ολη μερα σημερα...και ελεγα να καναμε κανα μπανακι μεσα στο σ/κ.οσο για το θεμα του μαγιο δεν το ειχα σκεφτει...μαλλον μπικινι.το ολοσωμο θα κραταει βρεγμενη την κοιλιτσα για ωρα.δε νομιζω οτι κανει καλο.θα το σκεφτω!

φιλακια πολλλααααααααααα!!!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27 (πάει με το έτος)

αλλά έτσι σου βγαίνει αγόρι!!!!!! λες? λες η σύλληψη να έγινε φεβρουάριο??

λες απλά να είναι χαζό το τεστάκι;;;;;; :tongue:

τσιπουριδιον τ.ε.ρ ειχα 31/12 ..αποκλειεται να επιασα την τσουπρα φλεβαρη...συνηθωσ τισ πρωτεσ 14 τα πιανω:tongue::tongue::tongue:

αρα το τεστακι..:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα! σήμερα έχω extreme sport!!!!!

EXTREME DOULAPING!!!!!!!!! :tongue:

me too!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και την αγγελικη να με κυνηγαει μπουσουλωντασ απο δωματιο σε δωματιο:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Και για να μην με λέτε τεμπέλα:

Angelique1981: 17/5

ellain: 17/5

βασω79: 19/5 - Β επιπέδου

RENAH: 20/5 & 4/6 - Β επιπεδου

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana: 22/5 - Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

Chris 81: 15/5 & 1/6-Β Επιπεδου

IRINI83: 4/6

Καλημέρα κουκλίνες μου, τι κάνετε???

Όσες φτιάχνουν ντουλάπες να υποθέσω ότι κατεβάζουν τα καλοκαιρινά τους?? Και του χρόνου!!

Βασούλι, ό,τι μαγιό και να φορέσεις, να ξέρεις πως μετά που θα βγεις από την θάλασσα, πρέπει να το βγάλεις και να φορέσεις ένα στεγνό (ή εσώρουχο). Αυτό για να αποφύγεις τους μύκητες...

Εγώ ποτέ δεν άλλαζα μαγιό, δεν έχω πάθει ποτέ-ποτέ μου μήκυτες ή ουρολοίμωξη, αλλά εννοείται πως φέτος θα το τηρήσω...

chris πες μας για το τρελλό νινί σου :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Γεια σας κοριτσακια μου:D

Η μπουμπουκα μου ειναι πολυ πολυ καλα και` συνεχιζει να εχει τα ποδια της ορθανοιχτα:roll::roll::roll:εχουμε αρχισει να ανησυχουμε οι ερμοι οι γονεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειμαστε 370 γραμ. αλλα δεν ξερουμε το μηκος μας πια ξερουμε ομως οτι εχουμε μια κοιλιτσα πιο μεγαλη απο το κανονικο:mrgreen:

Εγω ολα καλα και μου ειπε οτι μπορω να σηκωνομαι σιγα σιγα.Το μονο καινουριο φασουλι πας μας βγηκε ειναι οτι επειδη ποναω στην πλατη απο την μια πλευρα με εστηλε ν κανω υπερηχο νεφρων για να ειναι σιγουρος λεει.

Αρα απο Δευτερα θελει να παρω να κλεισω ραντεβου ελπιζω να μην εχω τιποτις.Αυτα τα νεακια μου φιλακια πολλα!!!:P:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μπράβο chris μου!!! Τέλεια η κοριτσάρα σου, όσο για τα ορθάνοιχτα πόδια: welcome to the club... Σαν τα μούτρα μας τα κάναμε τα νινιά μας οι ανώμαλες!! :tongue: :tongue:

Εσένα σου είπε ότι έχεις μεγαλύτερη κοιλιά????:confused: Πες του ότι μέχρι να την βαφτίσεις θα είσαι μια κορμάρα πάλι, ΧΑ!!

Όσο για την εξέταση νεφρού, είμαι σίγουρη πως δεν είναι τπτ, εξακολουθώ να λέω πως τους ψείρες τους γιατρούς τους θέλουμε έτσι, να μας προσέχουν περισσότερο!!

GEXxp3.png

Η μπουμπουκα μου ειναι πολυ πολυ καλα και` συνεχιζει να εχει τα ποδια της ορθανοιχτα:roll::roll::roll:εχουμε αρχισει να ανησυχουμε οι ερμοι οι γονεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειμαστε 370 γραμ. αλλα δεν ξερουμε το μηκος μας πια ξερουμε ομως οτι εχουμε μια κοιλιτσα πιο μεγαλη απο το κανονικο:mrgreen:

Εγω ολα καλα και μου ειπε οτι μπορω να σηκωνομαι σιγα σιγα.Το μονο καινουριο φασουλι πας μας βγηκε ειναι οτι επειδη ποναω στην πλατη απο την μια πλευρα με εστηλε ν κανω υπερηχο νεφρων για να ειναι σιγουρος λεει.

Αρα απο Δευτερα θελει να παρω να κλεισω ραντεβου ελπιζω να μην εχω τιποτις.Αυτα τα νεακια μου φιλακια πολλα!!!:P:tongue:

Να αρχισω να ανησυχω κι εγω η δολια η πεθερα?????:rolleyes:

Μπραβο συμπεθερα πολυ χαιρομαι για το κοριτσακι μας με το καλο να ερθει!!!τιποτα δεν θα ειναι θα το δεις!!!

Καλη λευτερια και στα υπολοιπα κοριτσια με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας!!:-D:grin:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

chris 81 πολύ χαίρομαι για το νινάκι σου, άντε μπράβο γιατί εγώ έχω αγχωθεί πολύ με το δικό μου.

Σήμερα είχα τις μαύρες μου και τα ψυχολογικά μου και το βλέπω να πηγαίνει έτσι μέχρι να πάω τη Δευτέρα

και να δω ότι είναι όλα καλά...........

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου.

Chrisaki μπραβο κοπελα μου,το νινακι μεγαλωνει σουπερ!

ααα το τικερ αυτο δε μου αρεσει που εβαλες!!οχι οτι ειμαι ρατσιστρια αλλα πολυ μαυρο το νινι βρε παιδι μου!χιχι

αγγελικουλα γιατι πουλακι μου εισαι χαλια?τι επαθες?αντε μη ακουω τετοια!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέρα!!!

Όντως, η Νένα έχει δίκιο, λίγο σκούρο το νινί σου :tongue:.

Αγγελική παιδί μου τι έπαθες και σε έπιασαν οι μαύρες σου?? Έξω έχει λιακάδα, έχεις ένα μωράκι μέσα σου, τι σε έπιασε, για πες...

Δέσποινα πού χάθηκες???

GEXxp3.png

Καλημέρα σας πανέμορφες Gastrokores!!!!!!

πίνω καφεδάκι :) και σε λίγο θα πάμε στους πεθερούς για φαγητό :)

(με αγαπάνε και εγώ το ίδιο, οπότε οκ)

τσιπουριδιον τ.ε.ρ ειχα 31/12 ..αποκλειεται να επιασα την τσουπρα φλεβαρη...συνηθωσ τισ πρωτεσ 14 τα πιανω:tongue::tongue::tongue:

αρα το τεστακι..:tongue::tongue::tongue::tongue:

το τεστάκι μου φαίνεται είναι για τα σκουπίδι, έχει βγει λανθασμένο μέχρι στιγμής στο Γκρετόνιο, στην Ελαιν και σε εσένα !!!!!!!!!

Καλημέρα κουκλίνες μου, τι κάνετε???

:-D:grin::-D:grin: πολύ μου αρέσει που είμαι κουκλινα!

Μαρή ομορφιά μου τίποτα δεν θα έχεις, νερά πίνεις;;;;;;;;

όσο για τα ορθανοιχτα πόδια............ τα καλύτερα έρχονται!!!!!!

chris 81 πολύ χαίρομαι για το νινάκι σου, άντε μπράβο γιατί εγώ έχω αγχωθεί πολύ με το δικό μου.

Σήμερα είχα τις μαύρες μου και τα ψυχολογικά μου και το βλέπω να πηγαίνει έτσι μέχρι να πάω τη Δευτέρα

και να δω ότι είναι όλα καλά...........

γιατί έχεις τις μαύρες σου κοριτσάκι; είσαι μήπως λίγο χαζό;;;;;;;;

θελεις να έρθω να σε σφαλιαρίσω λιγάκι να συνέλθεις;;;;;

όλα είναι μια χαρά, τα ορμονικά σου είναι τίποτα δεν έχεις!!!!!!!!

πάρε τον καλό σου να πας μια βόλτα να χαλαρώσεις λίγο.

επίσης το άγχος κάνει ρυτίδες και καλό είναι να το προσέξετε από τώρα που είστε μικρές!!!!!!!!!!!

βασούλα, νενάκι καλημέρα!!!!!!!

σας φιλώ!!!!:-D

παιδάκι η vasdeli που είναι;;;;;

όλα καλά θα είναι είμαι σίγουρη, αλλά να μας απαρνηθεί έτσι;;;;;;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κλέλια?

Εδώ είμαι καλή μου!!! παρούσα!!!:D

Είμαι μόνη μου από την Πέμπτη με τα παιδιά (ο vasdeloσύζυγος είναι Αθήνα) και παλεύω με τα θηρία!!!

Όλα καλά;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...