Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια τώρα που λέμε για το ΙΚΑ, έχει ακούσει καμία σας ότι οι 63 ημέρες μετά τον τοκετό έχουν γίνει πρόσφατα 6μηνο (προσοχή, δεν μιλάω για το 6μηνο άνευ αποδοχών).

Το είπε ένας συνάδελφος του άντρα μου σαν νέα παροχή και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάρες πολυλογούδες!!!

τι κάνατε καλέ από χθες το πρωί!!!??? κεφάκια βλέπω και χαίρομαι! σήμερα θα με έχετε παρεούλα μαι και θα είμαι μάλλον όλη μέρα στο γραφείο αφού ο αντρούλης μου κατέβηκε αθηνα για δουλίτσες και θα επιστρέψει αυριο... όλο το βράδυ χάλια κοιμήθηκα μόνη μου... είπε να ρθει η μανούλα μου αλλά μην την ταλαιπωρώ μωρέ!

οπότε σήμερα δεν έχει δουλειες για τη μετακόμιση, έχει δουλειές γραφείου και chat!

κλέλια τέλεια η μικρή σου! απίστευτο μωρό από τωρα? άντε να ναι έτσι ζωηρούλα και μετά να τη χαρείς! σας βλέπω έσένα, τη μπέμπα και την πατσαβούρα λιάρδα όλη μέρα!!! φτού φτου!!!

τσιπουρίτσα μου, εμένα μου βγαίνει κορίτσι και μου είχε πει αυτή τη μέθοδο και μια φίλη, αλλά ένστικτο τι να πω... κάθε μέρα αλλάζει... λέτε να μου βγει κανένα αγόρι με γυναικεία χαρακτηριστικά???? :roll::roll::roll:

υπάρχει και άλλη μέθοδος που μου την έδειξε η γιαγιά μου και την κάναμε και στην ίδια και στη μαμά μου και βγήκε, όπως βγαίνει πάντα... μόνο σε μένα δείχνει μια έτσι μια αλλιώς!!!

[με το σταυρό περασμένο στην αλυσίδα του κρατάς ανοιχτή την αριστερή παλάμη και αφήνεις να κουνηθεί μόνος του για κανα λεπτό, ένα δυο εκατοστά πάνω από την παλάμη. αν κάνει κύκλο είναι αγόρι, αν πηγαίνει πάνω κάτω είναι κορίτσι. επίσης μετράει και πόσα παιδιά θα κάνεις, στη γιαγιά μου σταμάτησε στις 4 φορές και στη μαμά μου στις τρεις...]

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

επίσης δε σας είπα ότι σε μένα βγαίνει αγόρι, κορίτσι, αγόρι, που σημαίνει ότι θα κάνω 3 παιδιά με αυτή τη σειρά... είδωμεν...

όσο για τα ραντεβουδάκια:

Chris 81:15/5

Angelique1981: 17/5

ellain: 17/05

RENAH: 20/05

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana:22/5 - Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_15_2010.pdf

εδω η εγκυκλιος του ικα

η τελευται παραγραφος λεει

''Τονίζεται ότι, επειδή το προς επιστροφή ποσό αφορά τις εισφορές των εργαζομένων μητέρων και όχι αξιώσεις του εργοδότη, η επιστροφή τους θα πραγματοποιείται χωρίς τη διενέργεια ουσιαστικού ελέγχου, παρά μόνο με τη προσκόμιση των δικαιολογητικών που προαναφέρθηκαν. Ευνόητο είναι ότι τα περί επιστροφής εισφορών αφορούν το χρονικό διάστημα από 3/4/2008 και μέχρι 31/3/2010. Για τον τρόπο καταχώρισης στην Α.Π.Δ. από 1/4/2010 και εφεξής και τη διαχείριση στο πλαίσιο του Ο.Π.Σ./Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. των περιπτώσεων που αφορούν στο ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν οδηγίες με νεώτερη εγκύκλιό μας. ''

Λες εμας να μη μας τα κραταει ο εργοδοτης και να μας τα δινει απευθειας στο χερι;;;Χαχαχαχα γελια που θα κανουμε

Τεσπα ας φτασουμε μεχρι εκει με το καλο και εδω θα μαστε να τα λεμε!!!

καλημερα βρε παλιοπολυλογουδες!!!!παπαπαπα ρε γλιστριδα φαγατε ολες??? ετσι να ειστε κοριτσακια μου χαορυμενα και πολυλογουδικα!!

CLELIA τρελοκοριτσο, τελεια τα νεακια σου!!! το μαναρακι ανοιχτα τα ποδια και αραλικι. ετσι!σας φανταζομαι κλελια ξαπλα σε πολυθρονα σε κατασταση νιρβανα με μπυρα στο δεξι χερι, την γκομεναρα βεντουζα στο στηθος να πινει κι αυτη και το πατσαβουροσκυλο διπλα να πλατοσυριζει νερο απο το μπολακι του!!

Οσο για τον αεροσακο, το ειχα διαβασει κι εγω, σαν συνοδηγος δεν εχεις προβλημα ,τραβας την θεση πισω, αλλα σαν οδηγος???? Αγνωστον.

ploegisi αραχτη σε βλεπω κι εσενα ολη μερα. Τι εγινε με την μετακομιση, τελειωσατε? αντε ξεκουρασου λιγο, ξεπατωθηκες τοσες μερες.

angelique εκανες καλη δουλεια με την λιστα, την βλεπω την κλελια να χανει την θεση της γραμματεως τωρα που εχει ξετρελαθει με την γκομεναρα της!

νενακι δεν ξερω αν ειναι αλλεργικο το μπυκωμα σου, κατι τετοιο θυμαμαι, αλλα κι εγω ειμαι εδω και 3 μηνες μπουκωμενη μονιμως και δεν θα φυγει μεχρι τον τοκετο, διογκωνονται λεει τα αιμοφορα αγγεια και ετσι παραμανει βουλωμενη η μυτη. Ειμαι με physiomer καθε βραδυ πριν τον υπνο.

Εγω συνεχιζω να βαριεμαι, αλλα περιμενω να ερθει Σαββατο πρωι, θα παμε μαγαζια να παρω δωρο για γενεθλιογιορτη απο τον αντρουλη μου. Εχω το ελευθερο να παρω ο,τι θελω, αλλα να σας πω ρε κοριτσια απο την μια ειναι πρακτικο αυτο αλλα απο την αλλη δεν εχει λιγο ρομαντισμο, μου φαινεται οτι τον διευκολυνω τον καλο μου. Λες να τον αφησω να ψαξει αυτος για μενα? Αλλα απο την αλλη εχω μπανισει μια ωραια καλοκαιρινη τσαντουλα bagatt και ειμαι σε διλημμα.... anyway....

Το αλλο που λετε για τις εξετασεις, τελικα βλεπω οτι αλλοι γιατροι τις δινουν απαραιτητα καθε μηνα, αλλοι ειναι πιο ελαστικοι. Τι να κανουμε, ο,τι πουν οι ντοκτορες.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

υπάρχει και άλλη μέθοδος που μου την έδειξε η γιαγιά μου και την κάναμε και στην ίδια και στη μαμά μου και βγήκε, όπως βγαίνει πάντα... μόνο σε μένα δείχνει μια έτσι μια αλλιώς!!!

[με το σταυρό περασμένο στην αλυσίδα του κρατάς ανοιχτή την αριστερή παλάμη και αφήνεις να κουνηθεί μόνος του για κανα λεπτό, ένα δυο εκατοστά πάνω από την παλάμη. αν κάνει κύκλο είναι αγόρι, αν πηγαίνει πάνω κάτω είναι κορίτσι. επίσης μετράει και πόσα παιδιά θα κάνεις, στη γιαγιά μου σταμάτησε στις 4 φορές και στη μαμά μου στις τρεις...]

Αυτή τη "μέθοδο" με το σταυρουδάκι μου την είχε κάνει η κουμπάρα μου το 2005 και είχε βγει:

1. κορίτσι

2. κορίτσι

3. αγόρι

με τη μέθοδο της tsipouritsas μου βγαίνει αγόρι τώρα...

- Ιανουάριος και 29 ετών [μονό και μονό] - (28 και 3 ήμουν καλέ τότε...άκου εκεί 29... μήπως μετράει για ζυγό; :P)

Διίστανται οι απόψεις των μεθόδων...

Εκτός εάν η σύλληψη έγινε το Φεβρουάριο, οπότε αλλάζουν τα δεδομένα, πάντως ΤΕΡ είχα 21/1 και "Καβάλα" 30 ή 31/1 (Σ/Κ) δε θυμάμαι ακριβώς... τότε είχα ωορρηξία.... αν είναι Φεβρουάριος και 29, είναι ζυγό και μονό, οπότε κορίτσι!!!

Ουφ τα μπέρδεψα πάλι... βοήθεια επιστήμονες του October power....:tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Εγω συνεχιζω να βαριεμαι, αλλα περιμενω να ερθει Σαββατο πρωι, θα παμε μαγαζια να παρω δωρο για γενεθλιογιορτη απο τον αντρουλη μου. Εχω το ελευθερο να παρω ο,τι θελω, αλλα να σας πω ρε κοριτσια απο την μια ειναι πρακτικο αυτο αλλα απο την αλλη δεν εχει λιγο ρομαντισμο, μου φαινεται οτι τον διευκολυνω τον καλο μου. Λες να τον αφησω να ψαξει αυτος για μενα? Αλλα απο την αλλη εχω μπανισει μια ωραια καλοκαιρινη τσαντουλα bagatt και ειμαι σε διλημμα.... anyway....

για εμένα ότι υπάρχει τσάντα στον παρανομαστή εξαλείφονται μεμιάς όλες οι αμφιβολίες φιλενάδα μου ;)

Εκτός εάν η σύλληψη έγινε το Φεβρουάριο, οπότε αλλάζουν τα δεδομένα, πάντως ΤΕΡ είχα 21/1 και "Καβάλα" 30 ή 31/1 (Σ/Κ) δε θυμάμαι ακριβώς... τότε είχα ωορρηξία.... αν είναι Φεβρουάριος και 29, είναι ζυγό και μονό, οπότε κορίτσι!!!

είσαι οριακά η σύλληψη μπορεί να έγινε και 1 έως 2 μέρες μετά το ταξίδι στην Καβάλα ...... angelique-kinder!!!!!!!!!

κουμπαρούλα μου Ploegisi κερνάς καφεδάκι; κι εγώ βαριέμαι σήμερα στο γραφείο

angelique εκανες καλη δουλεια με την λιστα, την βλεπω την κλελια να χανει την θεση της γραμματεως τωρα που εχει ξετρελαθει με την γκομεναρα της!

Όχι όχι, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα... άπαπα.

Είναι αντιιδεολογικό και αντισυναδερφικό δεν το δέχομαι - respect στη δουλειά της Clelia :tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

είσαι οριακά η σύλληψη μπορεί να έγινε και 1 έως 2 μέρες μετά το ταξίδι στην Καβάλα ...... angelique-kinder!!!!!!!!!

Ως πότε kideraki βρε καλές μου, θα κάνω παρέα στην Ploegisi, θα το βαφτίσω πρασινάκι... :-D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια καλημέρα, δεν σας προλαβαίνω, καλε τι αγχος σας έχει πιάσει με το φύλο α πα πα, άλλωστε ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα το φύλο το διαλέγουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν( το πιάσατε το υπονοούμενο).

Clelia τσαχπινούλα η μικρή σαν τη μαμα της.

Ellain μου φαινεται καλύτερα να πάρεις αυτο που έχεις διαλέξει, άλλωστε τα ρομαντικά είναι ωραία όταν δεν τα περιμένεις.

Κορίτσια πιστευω οτι πρεπει να πάρουμε ολόσωμο μαγιό για να προστατευονται εστω και λίγο τα μάτια του μωρου γιατι τα βλέφαρα του είναι σχεδόν διάφανα και η έκθεση στον ήλιο τους κάνει κακό, πρέπει δηλαδη η κοιλιά να είναι καλλυμένη κατα κάποιο τρόπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Renah - 12/10 Θράκη ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???Κοριτσάκι ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Amelie3 - 28/10 Γιαννιτσά Αγοράκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

XA! Tα έβγαλα τα ερωτηματικά μου :D. Σιγά μην μου πάρετε την δουλειά μου βρε! Εγώ ασχολούμαι με πιο σοβαρά πράγματα :tongue:, με αυτά που θα κρατήσουν μέχρι τον 9ο μήνα :tongue:...

Γιώτα δεν ήξερα αυτό που γράφεις για τα μάτια... Εγώ ούτως ή άλλως θα πάρω ολόσωμο, δεν μπορώ να έχω την κοιλούμπα σε κοινή θέα (Α!! Επίσης φαίνεται ο αφαλός μου, σας το είπα?? Παλιά ήταν χωστός δεν τον έβλεπες ούτε με σφαίρες. Δεν έχει πεταχτεί ακόμα έξω, αλλά φαίνεται :D. ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!! Θα πάρω ολόσωμο!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Όχι όχι, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα... άπαπα.

Είναι αντιιδεολογικό και αντισυναδερφικό δεν το δέχομαι - respect στη δουλειά της Clelia :tongue:

Κι εχει και θεμα με το αντισυναδελφικο η Κλελια, εχεις δικιο ασε μην την κακοκαρδιζουμε!!χαχχαχα

Ως πότε kideraki βρε καλές μου, θα κάνω παρέα στην Ploegisi, θα το βαφτίσω πρασινάκι... :-D

Παντως κι εγω νομιζω οτι εισαι οριακα για Ιανουαριο, νομιζω οτι πηγες Φλεβαρη, αρα επαληθευεται το κοριτσι σου!!! :tongue:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Chris 81: 15/5

Angelique1981: 17/5

ellain: 17/05

RENAH: 20/05 & 4/6 - Β επιπεδου

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana:22/5 - Β Επιπέδου

ploegisi: 25/5

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

Για κάποιο λόγο έφυγε η 2η ημ/νία της Renah, οπότε να την ξανά η λίστα μας...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κουμπαρούλα μου Ploegisi κερνάς καφεδάκι; κι εγώ βαριέμαι σήμερα στο γραφείο

μόνο κερνάω??? ότι θέλεις! κι εσύ και όλες!!! ήταν να κατεβώ κι εγώ για το σκ αθήνα, αλλά δε βόλεψε!!!

ploegisi αραχτη σε βλεπω κι εσενα ολη μερα. Τι εγινε με την μετακομιση, τελειωσατε? αντε ξεκουρασου λιγο, ξεπατωθηκες τοσες μερες.

βλέπετε η μεταφορική θα έρθει κυριακή πρωί και το σπίτι είναι σαν έτοιμο να φύγει! κούτες και σακούλες παντού! τύλιξα και τα έπιπλα με φυσαλίδες! χαχαχαχ πολύ πλάκα! αι σήμερα όντως ξεκουράζομαι!

αχ ρε κορίτσια! πολύ θα θελε να σας δω κι από κοντά! δεν πειράζει! σύντομα θα την κάνω την εξόρμιση!

αααααα! και κάτι ετοιμάζω για πρόωρες διακοπούλες λόγω επετείου... θα σας πω όταν είναι τελειωτικό!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι πάρα πολύ!!!!!!

για πείτε νέα

εγώ σκέφτομαι σιγά σιγά να ψάξουμε για άλλο σπιτάκι (ήταν στο πρόγραμμα με την επικείμενη εγκυμοσύνη έτσι κι αλλιώς γιατί έχουμε ένα δωμάτιο)

νομίζω ότι θα μου άρεσε μία αλλαγή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...