Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Angelique μου εγώ μία φορά το ονειρεύτηκα, πολύ νωρίς, πριν 2 μήνες ή παραπάνω. Είδα ότι ήταν νεογέννητο αγοράκι και το τάιζα με μπιμπερό χυμό :confused:. Αλλά δεν με έπεισε ότι είναι αγοράκι, από τότε...

Εσύ τι νομίζεις ότι έχεις, τσουτσουνάκι ή μνάκι?? Συνήθως το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο...

Αχ δεν ξέρω Clelia μου, θα το ήθελα κοριτσάκι :oops: αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον είναι αγοράκι, τι να πω ότι θέλει ας είναι, αρκεί να είναι γερό, τίποτε άλλο.

Το ένστικτό μου κοιμάται βαθιά.... ή θέλω να κοιμάται :P.

Πάντα το φανταζόμουν κοριτσάκι, αλλά από τότε που έμεινα έγκυος το σκέφτομαι ως αγοράκι (με μοϊκάνα και αλήτικο ντυσιματάκι), άβυσσος η ψυχή της μάνας... κοντός ψαλμός αλληλούια...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

είχα μέρες να σας διαβάσω και διαβάζω ... διαβάζω...και δεν τελειώνω!!!!

Όλα καλά βλέπω πάνε σε όλες ! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!!

Εγώ αναμένω 22/5 την Β' επιπέδου!

:D :D :D

Και ΝΑΑΑΑ ένα παλούκι!!! :D :D :D

Σηκωμενη και τις 2 φορες παρακαλώ!!!Γαμικουλακος θα μου βγει..θα με παίρνουν τηλ. τα κοριτσια και θα διαμαρτυρονται που χαθηκε ο γιος μου..

Σε μνακια αγνωστα θα τις λέω...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εστελνε για καποιο διαστημα αλλα τωρα στελνει αλλα μονο ρουχα νομιζω!

Ναι για ενα διαστημα ειχαν παγωσει αποστολή στην Ελλαδα.

Μονο ρουχα εστελναν ανεκαθεν

Μολις οριστικοποιήσω την παραγγελια θα σας ειδοποιησω να εχετε υπόψιν σας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λέω να κρατάμε ένα ημερολόγιο με τα ραντεβού μας, έτσι για να ξέρουμε πότε έχει η καθεμία και να περιμένουμε νεάκια...

Chris 81:15/5

Angelique1981: 17/5

ellain: 17/05

RENAH: 20/05

Ελένη: 20/5 - Β Επιπέδου

Liana:22/5 - Β Επιπέδου

Clelia: 27/5 - Β Επιπέδου

Συμπληρώστε ονοματάκια αν έχω ξεχάσει κάποια...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα και καλή παρασκευή!!!!!!

Κλέλια τι καλά !!!!!!!!!!

ακόμα γελάω με την περιγραφή της heineken :lol::lol::lol::lol::lol:

Πετρούλα και Χρύσα είστε θεοπάλαβες !!!!!!!!

μπράβο κοριτσάκια, πάντα όλα καλά!!!!!!!!

Μαράκι λες να είναι αγοράκι;;;;;;;

Κλέλια και Πετρούλα εσας τι σας βγαίνει με το τεστάκι για να το τσεκάρουμε σε τι ποσοστό λειτουργεί (στην ellain βγαίνει λάθος)

Φιλιά σε όλες τις Gastroκόρες!!!!!!

Tsipoura!! Ξέρεις ποια φωτό λέω, αυτή που σου άρεσε!!

Λοιπόν:

Γκαστρώθηκα (chic) τον μήνα Ιανουάριο --> μονός

Με το έτος έχω ένα πρόβλημα, χρονολογικά στο 2010 έκλεισα τα 30 (ζυγός) αλλά τον Ιανουάριο ήμουν 29 (μπερδεύτηκα η ξανθή).

Τελικά?? Μου βγήκε??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Tsipoura!! Ξέρεις ποια φωτό λέω, αυτή που σου άρεσε!!

Λοιπόν:

Γκαστρώθηκα (chic) τον μήνα Ιανουάριο --> μονός

Με το έτος έχω ένα πρόβλημα, χρονολογικά στο 2010 έκλεισα τα 30 (ζυγός) αλλά τον Ιανουάριο ήμουν 29 (μπερδεύτηκα η ξανθή).

Τελικά?? Μου βγήκε??

σου βγήκε! μετράει το 2010 (σαν παλιοσειρά που λένε και οι καλοί μας.....)

όσο για την φωτό ... σας βλέπω μανα και κόρη δίπλα δίπλα στις ξαπλωτούρες και τον Πατέρα να κάνει τον barman!!!!!!!

:cool:

σχετικά με τον έκνστικτο που λέγατε, εγώ ως γνωστόν ήθελα κορίτσι, ένστικτο δεν είχα και δεν ξέρω και τί ήταν τελικά (ήταν πολύ νωρίς), αλλά στην αδελφή μου έπεσα μέσα (αγόρι) σαν να ήμουν σίγουρη από την αρχή! επίσης είχα αίσθηση ότι η κλέλια θα έχει κορίτσι, η δέσποια αγόρι και ellain αγόρι

αυτά

tsipoura εχεις πμ...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

renah ευχαριστούμε για την εγκύκλιο!

Από ό,τι κατάλαβα, αφορά μανούλες που τους είχαν παρακρατήσει τα χρήματα. Για εμάς δεν θα ισχύσει αυτό, δεν θα μας γίνει μείωση εισφορών, έτσι?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...