Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, kate82 είπε:

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

Ε το παθαίνουμε όλες όταν παίρνουμε απόφαση μέσα μας να κάνουμε κάτι άλλο από αυτά που μας λέει ο πρώτος μας εξωσωματικός. Είναι ψυχοφθόρο πολύ αυτό που περνάμε. Αποφασίσαμε να πάμε με έναν γιατρό μετά από πολύ ψάξιμο και εσωτερική τρικυμία να πω. Οταν πρέπει πάλι να σηκωθείς να πεις κάτι δεν πάει καλά, ε όσο ναναι ξεκινάς και έχεις νεύρα με τον εαυτό σου γιατί δυστυχώς σε όλους τους τομείς πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, ποτέ μόνο παθητικοί. 

• Δύναμη! 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νενα της mothercare ειναι πολύ μοντερνα και εχει και μαγιο σορτσακια, απλα επειδη το καλοκαιρι θα ειμαστε στα φορτε μας νομιζω το κανονικο οσο και να θελουμε και λόγω στηθους δεν θα μας κανει...

Την πάνα οχι δεν την εχουμε βγαλει αλλά κανουμε 4-5 φορες τη μερα τα τσισα στο γιογιο.Επειδη δουλεύω και τον εχει η πεθερα μου τα πρωινά, περιμενω ως τις 15/6 που θα σταματησω για να ξεκινησουμε εντατικα τις προσπάθειες μαζί και να παρακολουθησω το προγραμμα του

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!

Τι μου κάνετε;;;;;

Cleliaki μου μπραβο στην κοριτσάρα σου!!!!!!Τσαχπίνα από την κοιλιά!!!!Ναι κλελια μου στην ουσία θερμαντήρας είναι δεν σε βλάπτει πουθενά!!!!Όσο για τον αερόσακο δεν έχω ιδέα!!!!Α και για το μαγιό και εγώ κατευθείαν εγκυμοσύνης θα παρω!!!!

Chrisaki μου ποιες είναι αυτές οι μπύρες;;;Ήμουν σ'ενα μαγαζί προχθές και παρείγγειλα μία η οποία εγραφε alcohol free αλλα κοίταξα από πίσω και έγραφε αλκοολ 0.5%!Τις πίνουμε άφοβα;;;;

Maraki μου κουράγιο!Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Kαλημερα κοριτσια!!!!

κλελια μπραβο !!!!Αντε με το καλο και στον β'!!!!

Ενδιαφεροντα τα οσα προλαβατε να γραψετε πρωι πρωι ειδικα για τις ζωνες και τους αεροσακους..

Μαγιο....θαλασσα.....παραλια....η μικρη να κανει μπανιο..αχχχχχχχχχ αντε ποτε;;;;;;ΠΟΤΕ::::Η μικρη μας μεχρι περσυ φοβαταν πολυ και εμπαινε μονο αν την κρατουσε αγκαλια ο μπαμπας της .Τελικα με τα πολλα στο τελευταιο μας μπανιο καταφερε και μπηκε στο σωσιβιο και ενθουσιαστηκε...πηγαινε περα δωθε...τρελαθηκε!!!Και φυσικα ακομα το θυμαται.Εχει το σωσιβιο στη ντουλαπα της και περιμενει!!!Μα τη χαρα!!Δεν θα ξεχασω ποτε την φατσουλα της φοβερης αυτης κατακτησης!!!Αχ ρε κοριτσακι μοναδικες στιγμες μας χαριζουν τα ζουζουνια!!!Αντε παλι ,συγκινηθηκα πρωι πρωι ειμαι και στο γραφειο!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν παω καλα...χθες νευρα σημερα..συγκινησει!!!Αχ...τεσπα!!!

Hρώ πώς είναι ο μπαμπάκας????

Σχετικά με τις μπιρίτσες, εμένα ο γιατρός μου επιτρέπει μία φορά την εβδομάδα να πιω ένα ποτήρι μπύρας (όχι από τα δίλιτρα που έπινα) ή ένα ποτηράκι κρασί - ασχέτως αν δεν το κάνω...

Οπότε αν ο δικός σου γιατρούλης σου έχει πει κάτι αντίστοιχο όπως και μένα, τότε με 0,5% μπύρα είναι πολύ πιο ελαφριά από αυτή που μας επιτρέπουν. ΑΝ στο έχει πει όμως...

Επίσης κορίτσια σημαντικό: μου είπε ο γιατρούλης πως 2 μέρες πριν την β-επιπέδου να ΜΗΝ βάλω βαζελίνη στην κοιλιά, επειδή κάνει κόκκους στον υπέρηχο και δυσκολεύει λίγο την εξέταση. Δεν γνωρίζω αν το ίδιο ισχύει για όλες τις κρέμες ή μόνο για την βαζελίνη, ρωτήστε τον δικό σας γιατρό γι' αυτό...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!!

Clelia μου και πάλι μπράβο!!!

Κοριτσάκια με τα γιογιο καλή επιτυχία!!!

Άντε όλα καλά να μας πηγαίνουν!!!

Να ρωτήσω κάτι:

Πόσο συχνά ονειρεύεστε τα μωράκια σας;;; Αυτή την εβδομάδα το έχω δει 2 φορές...

- τη μια ότι με ξεγέννησε ο άντρας μου στο σπίτι, so simple, απλά κοίταξε από κάτω... είδε το κεφαλάκι του και το τράβηξε έξω :shock: (άσε που το μωρό δεν με ήθελε, ήθελε μόνο το μπαμπά του :mad:)

- και σήμερα είδα ότι μου έκανα υπέρηχο (μόνη μου φυσικά :P) και είδα ότι είχε ένα μακρύ μακρύ τσουτσούνι...

πάντως και στα 2 όνειρα αγοράκι μου βγήκε... λέτε να είναι σημαδιακό;;;

Ελπίζω τη Δευτέρα να μας κάνει τη χάρη να ανοίξει τα ποδαράκια του.... :)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Chrisaki μου ποιες είναι αυτές οι μπύρες;;;Ήμουν σ'ενα μαγαζί προχθές και παρείγγειλα μία η οποία εγραφε alcohol free αλλα κοίταξα από πίσω και έγραφε αλκοολ 0.5%!Τις πίνουμε άφοβα;;;;

Ναι Ηρω, ρωτα και το γιατρο σου..

Εγω στην περιοδο θηλασμου επινα Buckler alcohol free..

Ολες εχουν περιεκτικότητα σε αλκοόλ το πολύ 0,5%

http://www.mothercare.com/b/42795041/278-4650774-5073510?ie=UTF8&title=swimwear&pf_rd_r=1YZ6PCP3Z21VNVXKNGJ5&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42764041&pf_rd_p=468460953&pf_rd_s=global-top-7

Εδω εχει μερικα ολοσωμα απο το αγγλικο site.Καντε μια βολτα...οι τιμες ειναι μισες απο Ελλαδα...

Κοριτσια ολοσωμο θα παρετε;;;Γιατι εγω δεν τα μπορω ρε γμτ!!οχι οτι εχω και καμια κορμαρα..αλλα εχω την αισθηση οτι ζεσταινομαι πολυ με τα ολοσωμα!!!

Ναι Ηρω, ρωτα και το γιατρο σου..

Εγω στην περιοδο θηλασμου επινα Buckler alcohol free..

Ολες εχουν περιεκτικότητα σε αλκοόλ το πολύ 0,5%

Αυτη αυτη νομιζω ειναι ασε που οταν ειχα ρωτησει μια φιλη μου μου ειπε μην εισαι χαζη μονο μια μαρκα βγαζει τετοια μπυρα, δεν ξερω αν εχει δικιο βεβαια αλλα σας το λεω:mrgreen:

Ασε που σε μερικες κλινικες τετοιες πανε στην φρεσκομανουλες για να κατεβασουν λεει γαλα αρα δεν επηρεαζουν:roll:

εμενα δεν νομιζω να με αφησει να κανω μπανιο θα ειμαι τυχερη εστω και να ειμαι σηκωμενη και να πηγαινω βολτα στην παραλια να την χαζευω την θαλασσιτσα που την λατρευω:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Angelique μου εγώ μία φορά το ονειρεύτηκα, πολύ νωρίς, πριν 2 μήνες ή παραπάνω. Είδα ότι ήταν νεογέννητο αγοράκι και το τάιζα με μπιμπερό χυμό :confused:. Αλλά δεν με έπεισε ότι είναι αγοράκι, από τότε...

Εσύ τι νομίζεις ότι έχεις, τσουτσουνάκι ή μνάκι?? Συνήθως το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο...

Renah μπράβο κοριτσάκι μου για το site!! Όντως μισή τιμή στα μαγιό... Το είχε παραθέσει παλαιότερα η Νένα νομίζω, αλλά μετά ξέχασα την ύπαρξή του... Γμτ! Φοβάμαι για τα μεγέθη... Αν μετρηθούμε και παρ' όλ' αυτά κάνουμε λάθος τι κάνουμε?

GEXxp3.png

και εγώ αυτή την μπύρα έπινα όταν θήλαζα και τώρα με τη ζέστη τραβιέται η άτιμη.

από μαγιό ευτυχώς έχω αυτό που είχα πάρει και θα τη βγάλω αν και σκέφτομαι πως θα πηγαίνω στη θάλασσα με αυτή τη ζέστη στην 1η εγκυμοσύνη δεν άντεχα καθόλου φέτος όμως και με το μικρό επειδή θέλω να κάνει μπάνια λόγω της ατοπικής δερματίτιδας που είχε μωρό θα το παλέψω τι να κάνω η άμοιρη; αχ δύσκολο καλοκαίρι προβλέπω:(

Διαφημίσεις

http://www.mothercare.com/b/42795041/278-4650774-5073510?ie=UTF8&title=swimwear&pf_rd_r=1YZ6PCP3Z21VNVXKNGJ5&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42764041&pf_rd_p=468460953&pf_rd_s=global-top-7

Εδω εχει μερικα ολοσωμα απο το αγγλικο site.Καντε μια βολτα...οι τιμες ειναι μισες απο Ελλαδα...

Κοριτσια ολοσωμο θα παρετε;;;Γιατι εγω δεν τα μπορω ρε γμτ!!οχι οτι εχω και καμια κορμαρα..αλλα εχω την αισθηση οτι ζεσταινομαι πολυ με τα ολοσωμα!!!

Ρενα εγω εχω ψωνισει, εχω μαλιστα και ετοιμη παραγγελια για τον μικρο μου..Πραγματι καμια σχεση με τις ελληνικες τιμες και ειναι τα ιδια ρουχα

Ειχα πει εδω για αυτο το site στις αρχες του καφε μας

εμενα δεν νομιζω να με αφησει να κανω μπανιο θα ειμαι τυχερη εστω και να ειμαι σηκωμενη και να πηγαινω βολτα στην παραλια να την χαζευω την θαλασσιτσα που την λατρευω:roll:

Chrisaki και εμενα ουτε στην μπανιερα με αφηνε ναμπώ αλλά μολις μπήκα στον μηνα μου μου ειπε να βουτηξω..Πιστευω θα προλάβεις να βουτηξεις λίγο μες το Σεπτεμβρη αφουτα τελευταια χρονια το καλοκαιρι εχει παραταθει...

Εσύ τι νομίζεις ότι έχεις, τσουτσουνάκι ή μνάκι?? Συνήθως το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο...

Ασε Κλέλια!!Σε αυτο τουλάχιστον δεν υπάρχει ενστικτο μανας..ημουν σιγουρη οτι εχω κορίτσι, η ντουντουνα ομως με χαιρετουσε!!

Angelique μου εγώ μία φορά το ονειρεύτηκα, πολύ νωρίς, πριν 2 μήνες ή παραπάνω. Είδα ότι ήταν νεογέννητο αγοράκι και το τάιζα με μπιμπερό χυμό :confused:. Αλλά δεν με έπεισε ότι είναι αγοράκι, από τότε...

Renah μπράβο κοριτσάκι μου για το site!! Όντως μισή τιμή στα μαγιό... Το είχε παραθέσει παλαιότερα η Νένα νομίζω, αλλά μετά ξέχασα την ύπαρξή του... Γμτ! Φοβάμαι για τα μεγέθη... Αν μετρηθούμε και παρ' όλ' αυτά κάνουμε λάθος τι κάνουμε?

αυτο με το νουμερο το φοβαμει και εγω να σου πω την αληθεια:roll:αλλα για το ενστικτο της μανας που ειπες το δικο εξω επεσε παντως γιατι παρολο που ολοι μου λεγανε κοριτσακι εχεις εγω πιστευα πως ειναι αγορι, οτι να ναι δηλ. μπραβο μου!!!:rolleyes:

Ρενα εγω εχω ψωνισει, εχω μαλιστα και ετοιμη παραγγελια για τον μικρο μου..Πραγματι καμια σχεση με τις ελληνικες τιμες και ειναι τα ιδια ρουχα

Ειχα πει εδω για αυτο το site στις αρχες του καφε μας

αααχ εγω νομιζα οτι δεν στελνει Ελλαδα αυτο κατι τετοιο ειχε παρει το ματι μου καπου εδω μεσα:roll:

Chrisaki και εμενα ουτε στην μπανιερα με αφηνε ναμπώ αλλά μολις μπήκα στον μηνα μου μου ειπε να βουτηξω..Πιστευω θα προλάβεις να βουτηξεις λίγο μες το Σεπτεμβρη αφουτα τελευταια χρονια το καλοκαιρι εχει παραταθει...

καλε και τον Σεπτεμβρη να με αφησει ευχριστημενη θα ειμα σοβαρα μιλαμε μην ειμαι και αχαριστη, οτι αρπαξει ο κ..λος μας δηλαδη:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ασε Κλέλια!!Σε αυτο τουλάχιστον δεν υπάρχει ενστικτο μανας..ημουν σιγουρη οτι εχω κορίτσι, η ντουντουνα ομως με χαιρετουσε!!

:D :D :D

Και ΝΑΑΑΑ ένα παλούκι!!! :D :D :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...