Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Clelia: 13/5

Chris 81: 15/5

Angelique1981: 17/5

ellain: 17/05

RENAH: 20/05

σε εμενα δεν ισχυει :( Ειμαι του 82, αρα 28 + Ιανουαριος (μονος μηνας)= κοριτσι ΑΛΛΑ εγω εχω ΑΓΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! παει, τον κατερριψα τον μυθο :):)

tsipouridion ειμαι φιλολογος, αδιοριστη φυσικα και κανω τα διαφορα σπεσιαλ μαθηματακια που πολλες απο εσας σιγουρα μισουσατε στο σχολειο! Το θεμα ειναι οτι τα εχω αφησει 2 χρονια που ηρθα Κυπρο και θελουν update οι μεθοδοι μου καθως καποια βιβλια εχουν αλλαξει. Πολυ διαβασμα το καλοκαιρι λεμε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

σε εμενα δεν ισχυει :( Ειμαι του 82, αρα 28 + Ιανουαριος (μονος μηνας)= κοριτσι ΑΛΛΑ εγω εχω ΑΓΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! παει, τον κατερριψα τον μυθο :):)

!

τελικά παντού υπάρχει ένας μύθος!!!!!!:roll:

θα το δούμε σαν πιθανότητες....... να δούμε

λοιπον σας έχω ένα παιχνιδάκι να δούμε αν βγαίνει αληθινό

μου είπε η συνυφάδα μου το εξής:

1. Τον μήνα που συλλάβατε ήταν μονός ή ζυγός?????

2. Το έτος που συλλάβατε η ηλικία σας ήταν μονή ή ζυγή?????

η ηλικία πάει φανταρικά σαν σειρά, δηλαδή συλλάβατε τον Ιανουάριο αλλά τα γεννέθλια σας είναι τον Μάιο, υπόλογίζουμε απο την αρχή του έτους

(π.χ.το 2010 είμαι 38 - τρομάρα και μυαλό δεν έβαλα και μωρό δεν έκανα ακόμα.... αλλάααααα............θα ρθει κι αυτό ............:D )

αν είναι και τα 2 μονά ή ζυγά λενε αγόρι

αν είναι το ένα μονό και το άλλο ζυγό κορίτσι

για να δούμε αν πέφτει μέσα :)

Χα χα χα :P:p:p:p:p

Εμένα μου βγήκε!! Ιανουάριος κ 29 χρονών= ΑΓΟΡΙ!!!!

Clelia: 13/5

Chris 81: 15/5

Angelique1981: 17/5

ellain: 17/05

RENAH: 20/05

Clelia μου σε περιμένουμε, μην μας ξεχάσεις :wink:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Έχω νέα από το τρελλοκομείο! (Clelia)

Πήγε στον γιατρό της, όλα καλά, η γκομενάρα είναι σίγουρα γκομενάρα....:P:p:p Τους άφησε να βγάλουνε και πανοραμική από τα απόκρυφά της, η ατιμούλα!!!!

Κανόνισε β' επιπέδου στις 27/05. Φίλη μου, τι καλά νέα! Πόσο χαίρομαι για σένα!!!:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς...9!:mrgreen:,έκανα κάποιες δουλίτσες που είχα,πήρα και τ αποτελέσματα των εξετάσεων(πρέπει να είναι καλές απ'ό,τι κατάλαβα),αλλά το μεσημέρι την ώρα του φαγητού κόντεψα να κοιμηθώ πάνω στο πιάτο....Έτσι κοιμήθηκα ως τις 19:00

Ρένα να τα εκατοστήσετε!!!:DΠάντα μαζί,γεροί κι ευτυχισμένοι να'στε!

Καλά του ξηγήθηκες του τζόβενου-συναδέλφου!Ξου ρε Λάκη...:mad:

Clelia χαίρομαι που πήγε καλά το ραντεβού στο γιατρό!:D

Tsipouritsa.Πολύ θα θελα να είναι σωστό το παιχνιδάκι-πρόβλεψη.Μου βγάινει αγοράκι...αλλά τα προγνωστικά του γιατρού είναι 80% κοριτσάκι!Λες αυτό το 20% να μας κάνει την έκπληξη?

Καλό βραδάκι κοριτσάκια,σίγουρα κάτι ξεχνάω να σχολιάσω αλλά πεινάω και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ!

Φιλούρεςςςςςς!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Γεια σας κορίτσια!

Πήγε στον γιατό της, όλα καλά, η γκομενάρα είναι σίγουρα γκομενάρα....:P:p:p Τους άφησε να βγάλουνε και πανοραμική από τα απόκρυφά της, η ατιμούλα!!!!

Κανόνισε β' επιπέδου στις 27/05. Φίλη μου, τι καλά νέα! Πόσο χαίρομαι για σένα!!!:-D

σιγά μην δεν ήταν γκομενάρα η .... γκομενάρα!!!!!!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Αγαπάκι είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη για εσένα!!!!!!!!

(σκόρδα κλπ κλπ κλπ..... )

Tsipouritsa.Πολύ θα θελα να είναι σωστό το παιχνιδάκι-πρόβλεψη.Μου βγάινει αγοράκι...αλλά τα προγνωστικά του γιατρού είναι 80% κοριτσάκι!Λες αυτό το 20% να μας κάνει την έκπληξη?

Φιλούρεςςςςςς!!!

λες βρε γκρετόνιο;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Πήγε στον γιατό της, όλα καλά, η γκομενάρα είναι σίγουρα γκομενάρα....:P:p:p Τους άφησε να βγάλουνε και πανοραμική από τα απόκρυφά της, η ατιμούλα!!!!

Superrrrrrrrr, η θετική ενέργεια της Clelia επαληθεύτηκε!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ήηηηρθα!!!

Πλάκωσα κάτι γύρους και ένα παγωτάκι ΝΑΑΑΑΑ και ήρθα!!!

Λοιπόν, είναι 1000% κοριτσάκι και στην αρχή κοιμόταν, ήταν ακίνητο και πολύ λίγο έκανε κάτι ανεπαίσθητες κινήσεις. Επειδή το σχολίασα 2 φορές, με ρωτάει ο γιατρούλης: "Να το ξυπνήσουμε?", του είπα ναι και άρχισε να ταρακουνάει την κοιλιά μου :D και την ξύπνησε :D και άρχισε κάτι τρελλές κινήσεις και μου έχωσε και μια κλωτσιά (να μάθω που την ξύπνησα!) που την είδε ο γιατρός και φυσικά την κατάλαβα και εγώ :D.

Τον έπρηξα να μετρήσει μήκος, μου είπε δεν έχει σημασία, επέμεινα και μέτρησε από κεφάλι μέχρι πωπό και βγήκε 12 εκ, βάλε και τα ποδαρίνια, δεν θα είναι περί τα 15 εκ??

Είδαμε προσωπάκι, ανοιγόκλεινε το στόμα της, είδαμε πατουσάκι, στομάχι, ουροδόχο κύστη, ομφάλιο λώρο, έναν πλακούντα ΝΑΑΑΑ και τον τράχηλο ο οποίος είναι κλειστός...

Οι εξετάσεις μου είναι καλές, ο αιματοκρίτης παρέμεινε στο 30 (ευτυχώς δεν έπεσε), το σίδηρο ανέβηκε στον ουρανό, η φερριτίνη από οριακή ανέβηκε λίγο, όλα καλά!

Κλέισαμε β-επιπέδου στο ΜΗΤΕΡΑ στις 27/5 στις 9.00 και μου είπε να φάω ένα πολύ καλό πρωινό πριν πάω ώστε η μνίτσα μου να κάνει τούμπες :D. Κατόπιν θα μου γράψει εξετάσεις που κάνω κάθε μήνα (γενική αίματος-ούρων, σίδηρο, φερριτίνη, ζάχαρο) και επιπλέον εξετάσεις για τοξόπλασμα και μεγαλοκυτταροϊό νομίζω, δεν θυμάμαι. Τον ρώτησα αν διατρέχουμε ακόμη κίνδυνο από τοξόπλασμα κλπ και μου είπε ότι θα έχουμε αυτό τον κίνδυνο μέχρι το τέλος...

Μου επέτρεψε να κάνω μπανάκια στην θάλασσα (ακόμα και εντός Αττικής, βλ. Μαραθώνα) απλά να μην είναι κρύα τα νερά και να αλλάζω αμέσως μαγιό. Απαγορεύεται η ηλιοθεραπεία (ούτως ή άλλως δεν έκανα, πάντα κάτω από ομπρέλα ήμουνα).

Μου είπε να πάω στον οδοντίατρο για τον 6μηνο καθαρισμό, δεν υπάρχει πρόβλημα για ξυλοκαΐνη κλπ, μόνο αδρεναλίνη απαγορεύεται επειδή αυξάνει τους παλμούς του μπεμπέ.

Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα σε 2 εβδομάδες που θα βαφτίσω τον μπέμπη, απλά πέρα από το Πιστεύω και όταν θα βγει από την κολυμπήθρα, θα τον κρατάει ο σύζυγος για να μην κουραστώ...

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο... Αν κάτι θυμηθώ, θα σας ενημερώσω...

Υ.Γ. Μπορείτε στην φωτό να δείτε την μπέμπα με ορθάνοιχτα τα πόδια της, ο υπέρηχος είναι τραβηγμένος από κάτω προς τα πάνω. Δλδ σαν να κάθεται το νινί σε μια καρέκλα με ανοιχτά τα πόδια και την φωτογραφίζουμε από κάτω από την καρέκλα... Ο γιατρός μας είπε να έχουμε το νου μας επειδή τα παραέχει ανοιχτά τα πόδια της... από τώρα :tongue: Πού θα έμοιζε βρε το μωρό?? Στην ανώμαλη της υπόθεσης :tongue: !!)

post-19378-14825440242995_thumb.jpg

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Clelia συγχαρητήρια!!! Με το καλό τώρα και η Β επιπέδου.

Ρένα να ζήσετε!!!

Γιατρό έχω και εγώ την άλλη εβδομάδα 20/5 για Β επιπέδου. Έχει καμιά άλλη τόσο νωρίς Β επιπέδου;

Εξετάσεις έχω να κάνω από το Μάρτη. Δεν είναι απαραίτητες λέει, τι να πω! Πάντως στις άλλες δυο εγκυμοσύνες έκανα κάθε μήνα.

Πολλά φιλιά σε όλες σας. Όνειρα γλυκά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...