Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον, επομενως ποια κοριτσακια εοχυν γιατρο τουτη την βδομαδα? Η Κλελια σημερα και η χρυσα το Σαββατο. Ωραια, καλα παμε. Αντε να φτανουμε τον β επιπεδου σιγα σιγα!

Clelia: 13/5

Chris 81: 15/5

Angelique1981: 17/5

Όποια άλλη έχει ραντεβουδάκι ας συμπληρώσει ονοματάκι. Μάκιαααα

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΥΓ. Μέχρι πρότινος γούσταρε τρελλά να με πάει σε ένα ΧΧΧ (πηδηχτρώνα) που έχουμε εδώ δίπλα. Επειδή όμως εγώ... τσου, τώρα όποια μπαίνει μέσα στο γραφείο ΜΑΣ της λέει "Ευτυχώς που ήρθες!!! Άντε να δούμε και κάτι όμορφο σήμερα" :twisted:. Και γι' αυτό του την είπα προ ολίγου, να μάθει να φέρεται ο βοϊδοκεφάλας!!!!

θα τον πάρω μαζί μου στην Κρήτη να τον βάλω να κάνει τουτουτ Καβάλα την πεθερά της Ηρώς!!!! μ΄ένα σμπάρο 2 τρυγόνια!!!!!!!!!!!!!

πραγματικά εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν κάποιος σας πειράζει! έξαλλη!!!!!!

(δεν θέλω και πολύ, ο Καρχαρίας!!!!!!!)

[quote name='chris 81;367405

αλλα ρε παιδια εμενα μου φενεται πολυ νωρις για να ειναι αυτη:roll::roll: μην με βρισετε ειμαι υπερβολικη το ξερω:mrgreen:

Γεια σου γλυκια μας τσιπουριτσα!!:P

αει Μαρή Τρελιάρα' date=' όχι δεν είναι η κόρη σου είναι ο ντολμάς που έφαγες!

χαζοβιόλα!!!!!!!!! :tongue: το κοριτσάκι σου είναι !!!!!!

Ευτυχως ομως η παραπαιδεια κραταει γερα και δεν θα πεινασω ποτε, ιδιαιτερα for ever!!!

τι διδάσκεις καλό μου; :-D

λοιπον σας έχω ένα παιχνιδάκι να δούμε αν βγαίνει αληθινό

μου είπε η συνυφάδα μου το εξής:

1. Τον μήνα που συλλάβατε ήταν μονός ή ζυγός?????

2. Το έτος που συλλάβατε η ηλικία σας ήταν μονή ή ζυγή?????

η ηλικία πάει φανταρικά σαν σειρά, δηλαδή συλλάβατε τον Ιανουάριο αλλά τα γεννέθλια σας είναι τον Μάιο, υπόλογίζουμε απο την αρχή του έτους

(π.χ.το 2010 είμαι 38 - τρομάρα και μυαλό δεν έβαλα και μωρό δεν έκανα ακόμα.... αλλάααααα............θα ρθει κι αυτό ............:D )

αν είναι και τα 2 μονά ή ζυγά λενε αγόρι

αν είναι το ένα μονό και το άλλο ζυγό κορίτσι

για να δούμε αν πέφτει μέσα :)

Σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό, τρελλοκαμπέρες μου, είπαμε, θα αργήσω να μπω να σας πω νέα μου, αλλά θα στείλω μνμ στο παλιο-vasdeli για να σας γράψει ότι όλα καλά (διότι όλα καλά θα είναι!!! :D )...

QUOTE]

Και βέβαια θα είναι όλα καλά!!! Θα περιμένω να ενημερώσω...

Εγώ σήμερα είχα φοβερή νύστα στο γραφείο και άπειρα νεύρα!!! Αυτός που υποτίθεται ότι είναι ο προ'ι'στάμενος μου,στο ίδιο γραφείο μου πουλάει χοντρό τσατσιλίκι και μου τη δίνει άπειρα... Κάνω υπομονή στην δουλειά άλλες 2 βδομάδες και μετά ετοιμάζομαι να του τρίψω την άδειά μου στη μούρη....Άι στα κομμάτια!:twisted:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

η ηλικία πάει φανταρικά σαν σειρά, δηλαδή συλλάβατε τον Ιανουάριο αλλά τα γεννέθλια σας είναι τον Μάιο, υπόλογίζουμε απο την αρχή του έτους

(π.χ.το 2010 είμαι 38 - τρομάρα και μυαλό δεν έβαλα και μωρό δεν έκανα ακόμα.... αλλάααααα............θα ρθει κι αυτό ............:D )

Δηλαδή εγώ (του 1981) που έχω γενέθλια τον Οκτώβριο θεωρούμε 29; :shock:

Αν ναι Ιανουάριος και 29 μας κάνουν αγοράκι... για να δούμε...

Για πείτε εσείς που ξέρετε ήδη τι είναι το νινί σας, πέφτει μέσα; :tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ουουοουυο ειμαι και εγω εδω!!!

ρενα να ειστε ευτυχισμενοι κοπελα μου και με το καλο να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!

εμενα παλι απο εξετασεις δεν μου βαζει,στην αρχη εκανα μετα στο τριπλο τεστ και αυτα.τωρα γυρω στον 8ο παλι θα κανω.

ρε κοριτσια τι μπορω να παρω για την αλλεργια και το μπουκωμα μου?δεν αντεχω αλλο,με το που βγω εξω απο το σπιτι με πιανει φτερνισμα και μπουκωμα,κανενα σπρευ θα κανει δουλεια?εχετε εσεις κατι αναλογο?

ααα και εμεις ξεκινησαμε με το γιογιο ασχετα αν ακομη δε το εχουμε παρει πολυ ζεστα,εγω παλι δεν την βγαζω την πανα,θελω εξαρχης να μαθει να κανει τα κακα στο γιογιο και για τα τσισα εχουμε,απλα οποτε την βλεπω να παει να κανει κακα την παιρνω και την παω στο γιογιο,ασχετα αν δε καθεται!!!τι να κανω ρε γμτ?

φιλια σε ολες.

κλελια αντε με το καλο να δεις την κουκλαρα σου αποψε!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Σύμφωνα με αυτό εγώ θα έχω κορίτσάκι κι έτσι λέει και το προαίσθημά μου! Για να δούμε!!! (Αχ, ένα γερό και τελειόμηνο μωράκι θέλω!)

qwlrp3.png

Εγώ σήμερα είχα φοβερή νύστα στο γραφείο και άπειρα νεύρα!!! Αυτός που υποτίθεται ότι είναι ο προ'ι'στάμενος μου,στο ίδιο γραφείο μου πουλάει χοντρό τσατσιλίκι και μου τη δίνει άπειρα... Κάνω υπομονή στην δουλειά άλλες 2 βδομάδες και μετά ετοιμάζομαι να του τρίψω την άδειά μου στη μούρη....Άι στα κομμάτια!:twisted:

Αχ, τσιπούρα μου!!!

Μου την δίνει στα νεύρα άπειρα γιατί το παίζει μέντορας και ελεγκτής ταυτόχρονα!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

εμενα με μπερδευει η ηλικια.

Δηλ τσιπουριτσα εννοει τη ηλικια ειμασταν το ετος που συλλαβαμε?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

εμενα με μπερδευει η ηλικια.

Δηλ τσιπουριτσα εννοει τη ηλικια ειμασταν το ετος που συλλαβαμε?

ναι , αν θυμάμαι καλά εσύ συνέλαβες τον δεκέμβριο 2009??????? πόσο ήσουν;

22 ?? ζυγό, 23 ??? μονό (δεν σε κάνω για παραπάνω :) )

22 (ζυγό) + δεκέμβριος (ζυγός μήνας) = κορίτσι

23 (μονό) + δεκέμβριος (ζυγός μήνας) = αγόρι

το διόρθωσα!!!!!!!

23 (μονό) + δεκέμβριος (μονός μήνας) = αγόρι

Κάτι δεν μου πάει καλά εδώ... :roll:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ναι , αν θυμάμαι καλά εσύ συνέλαβες τον δεκέμβριο 2009??????? πόσο ήσουν;

22 ?? ζυγό, 23 ??? μονό (δεν σε κάνω για παραπάνω :) )

23 (μονό) + δεκέμβριος (μονός μήνας) = αγόρι

καλεεεεεεεεεεεεεεε που το εχεις το μυαλο σου??????

λοιπον αν ειμαι 22 (ζυγο) + Δεκεμβριος (ζυγος μηνας) = αγορι

αν ειμαι 23 (μονο) + Δεκεμβριος (ζυγος μηνας)= κοριτσι

ο δεκεμβριος παντα ζυγος ειναι!!!:D:D:D:D

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...