Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αλήθεια είναι ότι έχω παραμελήσει λίγο τη διατροφή μου, ειδικά σε φρούτα.... έκοψα και τα πορτοκάλια που στην αρχή έστυβα 4-5 κάθε μέρα αλλά τώρα νιώθω ότι τα σιχάθηκα απότομα και με αηδιάζουν...

άντε να φάω 1 μήλο ή 1 αχλάδι την ημέρα... αλλά απ' ότι φαίνεται δεν φέρνουν αποτέλεσμα.

Κρέας τρώω δεν μπορώ να πω...

Θα δείξει, ας περιμένουμε και τον ιατρό και τα χαπάκια του.... σαν τον Άγιο Βασίλη ένα πράγμα... με τα δώρα του

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Kαλημέρα κουκλίνες!!!

Χρόνια πολλά Renah, να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι!!!

Σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό, τρελλοκαμπέρες μου, είπαμε, θα αργήσω να μπω να σας πω νέα μου, αλλά θα στείλω μνμ στο παλιο-vasdeli για να σας γράψει ότι όλα καλά (διότι όλα καλά θα είναι!!! :D )...

Πάω να παραγγείλω ένα ντόνατ με τυροσαλάτα, γαλοπούλα, τυρί και καλαμπόκι!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πάω να παραγγείλω ένα ντόνατ με τυροσαλάτα, γαλοπούλα, τυρί και καλαμπόκι!!!!

:roll::twisted::roll::twisted::roll: Μπραβο Κλελια!!! ευχαριστουμε, μας ανοιξες την ορεξη!!!!! :D:D Με το καλο η επισκεψη στον γιατρουλη, γουσταρω σουπερ αισιοδοξια!!! ετσι μπραβο κουκλα!

Αν δεν κοψω τις φλεβες μου απο την βαρεμαρα σημερα, δεν θα το κανω ποτε!! Ειμαι ολομοναχη στην δουλεια και σκυλοβαριεμαι!! Υπομονη θα μου πειτε, το ξερω!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Κλέλια!!Ηταν που ηταν η ορεξη ανοιχτη μας την ξεχείλωσες με αυτο το ντονατ!!:tongue::tongue:Με το καλό στο ντοκτορι!!

Ρενα να τα εκατοστησετε!!Γεροι, δυνατοι, πολλά χρονια μαζί με πολλά παιδακια!!!

Εχω λίγη δουλεια, θα σας διαβαζω όμως, φιλια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αν δεν κοψω τις φλεβες μου απο την βαρεμαρα σημερα, δεν θα το κανω ποτε!! Ειμαι ολομοναχη στην δουλεια και σκυλοβαριεμαι!! Υπομονη θα μου πειτε, το ξερω!!

ωχ και γω μια απο τα ιδια.......Εγω δεν ειμαι ολομοναχη αλλα εχω κατι συναδερφουςςςςςςςςςςςςςς αστα..εχω και νευρα και δεν μιλαω σε κανενα...

Ουφ...Αντε να παει 3,30 !!!

Εσεις νευρα εχετε;;Η μονο εγω ειμαι η τρελη του χωριου;;;:D

Νεύρα είχα και τρελλά μάλιστα μέχρι να μπω στο β' τρίμηνο. Βέβαια μην φανταστείς, τα έλεγχα, διότι είχα την εντύπωση ότι αν φωνάξω και εκνευριστώ θα αποβάλλω :shock:.

Όσο για τους συναδέλφους, όσο κάνω την δουλειά τους, είμαι καλή και χρυσή και απαραίτητη. Όταν όμως αρνούμαι να κάνω την δουλειά αλλουνού που όλη την ημέρα ξύνεται και έχει την δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνει (πού να προλάβει αφού όλο ίντερνετ και δημόσιες σχέσεις είναι), τότε είμαι αντισυνάδελφος. Ρε ουστ καθηκάκια!! Επειδή όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, όταν ο κύριος που με χαρακτήρισε αντισυνάδελφο (δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που τα ξύνει) βρέθηκε στην ανάγκη μου, πολύ απλά δεν τον ενημέρωσα ότι θα μπορούσα να τον βοηθήσω να γλιτώσει 2500 ευρώ.

Αααααααααα είπαμε: αφού κύριε είσαι η αιτία που έκανα μπλιαξ στο β' τρίμηνο (ενώ δεν είχα τέτοια συμπτώματα ποτέ πριν), σιγά μην σε θεωρώ φίλο μου και χρησιμοποιήσω τις άκρες μου για πάρτη σου!!!

Τώρα με έπιασαν εμένα τα νεύρα μου!!!

ΥΓ. Μέχρι πρότινος γούσταρε τρελλά να με πάει σε ένα ΧΧΧ (πηδηχτρώνα) που έχουμε εδώ δίπλα. Επειδή όμως εγώ... τσου, τώρα όποια μπαίνει μέσα στο γραφείο ΜΑΣ της λέει "Ευτυχώς που ήρθες!!! Άντε να δούμε και κάτι όμορφο σήμερα" :twisted:. Και γι' αυτό του την είπα προ ολίγου, να μάθει να φέρεται ο βοϊδοκεφάλας!!!!

GEXxp3.png

Clelia μου μην χαλιέσαι... μλκες υπάρχουν παντού...

να φανταστείς εμένα με ρώτησαν αν θα μπορώ να δουλεύω και τον Σεπτέμβρη... ρε είσαι σοβαρός;;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου:P

Σημερα εχω προβλημα με την συνδεση δεν ξερω τι συμβαινει ολο το πρωι δεν μπορουσα να μπω απο την ωρα που με πεταξε και τωρα που μπηκα σουρνεται εκνευριστηκοτατα!!!!:mad:

Δηλαδη Κλελια αργα το βραδυ θα ξερουμε αλιως αυριο το πρωι ε??αντε με το καλο να τρελαθεις με το ζουζουνακι σου!!!:D

Εγω εχω ραντεβου το Σαββατο το μεσημερι ως συνηθως και εχω σκασει απο την αγωνια μου παρολο που την ακουω πολυ συχνα και καθαρα πλεον ακομα αμφιβαλω αν ειναι αυτη δεν το πιστευω με τιποτα, ειμαι τρελη τελικα το αποφασισα αφου το λεω στον κορδελα μου και μου λεει και τι θες να ειναι δηλ. αν δεν ειναι αυτη???αλλα ρε παιδια εμενα μου φενεται πολυ νωρις για να ειναι αυτη:roll::roll: μην με βρισετε ειμαι υπερβολικη το ξερω:mrgreen:

Ρενακι μου Χρονια πολλα και καλα γεματα ευτυχια να εχετε κοριτσι μου!!!

Γεια σου γλυκια μας τσιπουριτσα!!:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ε όχι και τόσο νωρίς βρε Chris!! Αν μου έλεγες ότι άκουγες το νινί από την 10ή ή την 12η εβδομάδα, άντε να πούμε ότι είναι νωρίς! Είσαι στην 20η, καιρός να χαλαρώσεις :D...

Και οι υπόλοιπες που δεν έχουν νιώσει τα νινιά τους, γνώμη μου είναι πως τα έχουν νιώσει απλά δεν έχουν καταλάβει πως είναι αυτά :D...

GEXxp3.png

chris τι νωρις καλε? κοντευεις να γεννησεις κοριτσι μου!!! να σου το πω διαφορετικα, εισαι β τριμηνο ή ααλιως, εισαι 19 εβδομαδων και 4 ημερων ή αλλιως, σου μενουν λιγοτερες απο 150 μερες για να ερθει το μωρο. Πώς αλλιως να σου το πω? Ειναι το μωρο σου που νιωθειςςςςς!!! Χαλαρωσε και απολαυσε το. Και οι υπολοιπες υπομονη, δεν αργει να γινει το θαυμα΄;) και τοτε σας βλεπω με το χαμογελο της χαζης ολη μερα καρφιτσωμενο στο προσωπο (ετσι ειμαι εγω, γι'αυτο το λεω).

Λοιπον, επομενως ποια κοριτσακια εοχυν γιατρο τουτη την βδομαδα? Η Κλελια σημερα και η χρυσα το Σαββατο. Ωραια, καλα παμε. Αντε να φτανουμε τον β επιπεδου σιγα σιγα!

Οσο για τους συναδελφους κοριτσια, ρε Κλελακι τι παλικαρος ειναι αυτος ο μπουφος??!! Αμα εχεις τετοιους συναδελφους, τι τους θες τους εργοδοτες?! εγω και στις 2 δουλειες που εχω δουλεψει ως τωρα (ιδιωτικος τομεας), ημουν σουπερ τυχερη και απο συναδελφους και απο εργοδοτες. Αλλα μαλλον η τυχη μου θα εξαντληθει οταν επιστρεψω Ελλαδα και δεν θα βρισκω δουλεια. Ευτυχως ομως η παραπαιδεια κραταει γερα και δεν θα πεινασω ποτε, ιδιαιτερα for ever!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...