Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσουδες μου!!!Τι μου κανετες τρελοφουσκωμενες?

RENAH ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ευτυχισμενα!!! παντα ερωτευμενοι οπως τον πρωτο μηνα! Και με το καλο το νεο μελος!

Ηρω νομιζω οτι ειναι φυσιολογικοτατοι οι πονοι που νιωθεις, κοιτα εδω http://www.babycenter.com/0_round-ligament-pain_205.bc κι εδω http://www.webmd.com/baby/pregnancy-round-ligament-pain

Ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια, γιατι εχω χασει την μπαλα, αλλη μερα κανω εξετασεις αιματος, αλλη ουρων και γενικα εχω χασει επεισοδια, κι αυτο γιατι ως τωρα ο γιατρουλης μου πιστευει οτι απο τον 4ο και μετα ειναι απαραιτητες οι πολλες εξετασεις(σακχαρο, λευκωμα κτλ, ). Εσεις καθε μηνα τι εξετασεις κανετε? (δεν μιλαω για πιθανον εξειδικευμενες, π.χ. θυροειδη κ.α., μιλαω για τις συνηθισμενες).Ετσι για να παρω μια ιδεα.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα....

Καλημερα μανουλες Οκτωβριου!!!

Πωπωπω δεν εχω καθολου ορεξη,περιμενω πως και πως να ερθει ο καιρος της αδειας!!!Κουραστηκα..και καθε πρωι πρεπει να ξυπναω την μικρη 6,30 να παει παδικο..και ποσο το λυπαμαι το καημενο!!Κουραστηκε κι αυτο!!!

Τεσπα..εδω γυρω θα ειμαι!!!!

Εχω και επετειο.....

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=366126&postcount=4772

renah χρόνια πολλά και να είστε πάντα ευτυχισμένοι

πραγματικά είναι σκότωμα για τα μικρούλια να ξυπνάνε από τα άγρια χαράματα και ο δικός μου μια απ' τα ίδια παθαίνει.

εντωμεταξύ ξεκινήσαμε από χτες να κόψουμε και το παμπερσ και είμαστε αγκαλιά με το γιογιο. πάντως για πρώτη μέρα τα πήγαμε μια χαρά.:)

ellain εμένα με βάζει κάθε μήνα και κάνω γενική αίματος, ούρων και σάχαρο έτσι όποτε έχω ραντεβού έχω και τις εξετάσεις μαζί μου και τις βλέπει

Καλη επιτυχια Μαρακι.

!Μια χαρα θα τα πατε.Παντως αυτο που εκανα και γω, που το διαβασα εδω μεσα ειναι οτι οταν ξεκινας δεν του ξαναφορας πανα.Θα τα κανει παντου αλλα για 2-3 μερες.Εγω δεν το τολμουσα και καθυστερουσαμε..ΜΟλις την εβγαλα ομως εντελως (εκτος απο την νυχτα που την εκοψε μονη της ) ηταν υποθεση μιας εβδομαδας!!!Ουτε εξω..ΠΟΥΘΕΝΑ.πριν βγουμε εξω πηγαινε τουαλετα και εκεινες τις μερες και γαι κανενα μηνα μεχρι να συνηθισει απλα φροντιαζα ωστε οι εξοδοι μας να μην υπερβαινουν το διωρο..οποτε ολα καλα!!!

Τα μωρακια σας τα ακουτε;;;Εγω ξεκινησα ,αλλα καποιες μερες ειναι εντονο και καποιες δεν το ακουω σχεδον καθολου και ανησυχω !!!Χθες ειχα σκασει ολο την μερα..αρχισα να φοβαμαι και τελικα κατα ιτς 10 το βραδυ (εκει που περιμενα να δω την ονειροπαγιδα και τελικα δεν ειχε..γκρρρρρρρρρρ) εδωσε ενα παρων και αυτο ηταν ολο!!

renah έχουμε ξεκινήσει εδώ και καμιά βδομάδα και έχεις δίκιο φοβόμουνα να του το βγάλω τελείως απ΄την αρχή επειδή όμως εχτες και με τη ζέστη άναψε ο κακομοίρης με την πάνα το πήρα απόφαση και όλη την ημέρα τον είχα με βρακάκι και όντως μόλις ήθελε μου φώναζε "μαμά τσίσααα". η πλάκα είναι ότι θέλει να πλένει το γιο γιο εκείνος μόλις τελειώσει έχω και καθαρό αντράκι τρομάρα μου :D:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα :D

Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας.

Renah να ζήσετε!!!!!!!! Πάντα ευτυχισμένοι και πάντα μαζί!!!!!!!

Αχ κοριτσάκια με ξεσηκώνετε που ακούτε τα μωράκια σας, θέλω κι εγώ :tongue:

(είμαστε μικρούλικα βέβαια εμείς, μόλις 16 εβδομάδων... οπότε υπομονή).

Τουλάχιστον ελπίζω να είναι όλα καλά τη Δευτέρα......

Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, οι ταχυπαλμίες μου είναι στα φόρτε τους....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!!!!!

Renah να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Μαράκι & Ellain :D:D

Κλέλια τί είπε ο γιατρός χθες;;;; τί κάνει η γκομενάρα;

Angelique γιατί ταχυπαλμίες κοριτσάκι μου;;;;;; χαλαρά σε παρακαλώ!

φιλιά, η Τσιπουρο-επιτηρήτρια

Καλημέρα!!!!!!

Angelique γιατί ταχυπαλμίες κοριτσάκι μου;;;;;; χαλαρά σε παρακαλώ!

φιλιά, η Τσιπουρο-επιτηρήτρια

Καλημέρα tsipouraki, τι να πω για τις ταχυπαλμίες, θα ρωτήσω και τον γιατρό βέβαια... (110 / λεπτό - σε κατάσταση ηρεμίας... πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι)... Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο σχετικά χαμηλός αιματοκρίτης μου... αναμονή για απαντήσεις τη Δευτέρα...

Φιλιά πολλά

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Χάθηκε και το τικεράκι μου :(

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα!!!

renah εύχομαι να έχετε αιώνια αγάπη κοπέλα μου και τα 9 χρόνια να γίνουν 99!

καλημέρα και στις υπόλοιπες!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Καλημέρα tsipouraki, τι να πω για τις ταχυπαλμίες, θα ρωτήσω και τον γιατρό βέβαια... (110 / λεπτό - σε κατάσταση ηρεμίας... πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι)... Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο σχετικά χαμηλός αιματοκρίτης μου... αναμονή για απαντήσεις τη Δευτέρα...

Φιλιά πολλά

χωρίς να είμαι γιατρός να σου πω ότι είναι πολύ πιθανό να φταίει ο χαμηλός αιματοκρίτης για τις ταχαπαλμίες (το έχω πάθει ) προσπαθεί ο οργανισμός να "ρεφάρει" και ανεβάζει σφύξεις

να τρώτε πορτοκάλια, μπρόκολα, πιπεριές και κρεατάκι!

επίσης ο σίδηρος δεν απορροφάται καλά όταν λαμβάνεται με γαλακτοκομικά και αυγά (ακόμα και στο φαγητό, δηλαδή: όχι κρεας με τυρί ή αυγό, χωριστά και με διαφορά ώρας)

σας τα λέω γιατί όλη μου τη ζωή παιδεύομαι με τον χαμηλό μου αιματοκρίτη (χωρίς να έχω στίγμα) και παίρνω σίδηρο

φιλιά

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!

Τι μου κάνετε;;;;;Εγω όοοοοολα καλά!!!!

Renah μου να ζήσετε να είστε ευτυχισμένοι!!!!!Και με το καλό το νέο μέλος!!!!!

Tsipouritsa μου γλυκιά τι κάνεις;;;

Elain μου μάλλον τετοιοι πόνοι είναι!!!

Clelia γιατί δεν μας είπες τα νέα σου;;;Για να μας φάει η αγωνία;;;;

Despoinaki που είσαι πάλι;;;;

Ξέχασα καμία;;;;

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Είμαι στο γραφείο και έχω αρκετή δουλίτσα, δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αναλυτικά...

Μπήκα για ένα γεια..

Tsipoura μου, η Clelia έχει σήμερα ραντεβού με τον γιατρό, αν κατάλαβα καλά!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Ρένα πάντα ευτυχισμένη σου ευχομαι.

Ελεν εγω κάθε μήνα κάνω γεν αίματος και ούρων, σάκχαρο, σιδηρο και ουρία, αυτες τις ζητάει κάθε μήνα.

Αγγελικη συμφωνω με την τσιπουριτσα, καλη διατροφή χρειάζεται.

Τσιπουρίτσα φιλάκια.

Αυτη η Κλέλια που είναι με τα νέα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...