Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Χαχαχαχαχ ακόμα δεν μ είδε και νομίζω μου ερχεται και η περιοδος επιτελους γιατί είχα καθυστέρηση 10 μέρες 

Η περιοδος μου ήρθε στον υπερυχο χαχαχχαχα όλα καθαρά διστάσεις και μορφολογία μήτρας φυσιολογικοτατες ενδομητριο μικρο ίσως λόγου το ότι είναι η πρώτη μέρα περιόδου, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι θέλει να σκεφτεί αν θα με κάνει prp ή όχι, απόφαση δεν πάρθηκε, θα μελετήσει τον φάκελο και θα μ ενημερώσει την άλλη βδομάδα, αν η απόφαση είναι όχι ξεκινάμε τα σικλακιουρ και προχωράμε... εσείς τι γνώμη έχετε για το prp? Το ενέσιμο που βάζει τα βλαστοκυτταρα σε διάφορα σημεία του ενδομητριου όχι απλά να εισχωρήσει μέσα στην μήτρα τα βλαστοκυτταρα 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς το Νενάκι

Να σκέφτεσαι ότι κάθε γέννα είναι διαφορετική και η 2η είναι συνήθως πιο εύκολη και πιο γρήγορη απ' την πρώτη... ;) Άντε κουράγιο να μας δίνεις, μην τα σκέφτεσαι αυτά... σημασία έχει που είναι καλά το νινάκι σου, το χορευταρούδικο!!!!!!!!

αχ ετσι πιστευω και εγω αγγελικη μου,αν και η πρωτη δεν ηταν δυσκολη,γεννησα πολυ ευκολα αλλα να παλι σκεφτομαι ολη την διαδικασια.αχ ποτε θα περασει ο καιρος χαμπαρι δε θα παρουμε...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ετσι πιστευω και εγω αγγελικη μου,αν και η πρωτη δεν ηταν δυσκολη,γεννησα πολυ ευκολα αλλα να παλι σκεφτομαι ολη την διαδικασια.αχ ποτε θα περασει ο καιρος χαμπαρι δε θα παρουμε...
Έτσι μπράβο, όλα καλά λοιπόν, άλλωστε παιδάκια θα κάνουμε με το καλό, αυτό να σκεφτόμαστε!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Νενακι ελα μωρε μην τα σκεφτεσαι αυτα, εσυ περισσοτερο απο οποιανδηποτε απο εμας τις πρωταρες ξερεις και την γλυκα αυτης της στιγμης. Εγω να σου πω την αληθεια καθε φορα που παω να διαμαρτυρηθω για την πλατη μου που ποναει, για την πεινα που εχω και τρωω και φοβαμαι μην παρω βαρος, για τις ντουλαπες ποθ θελω να κανω και δεν μπορω μονη μου κτλ, δαγκωνομαι και σκεφτομαι "ποσο αχαριστη μπορει να ειμαι για να σκεφτομαι ετσι?". Εχω ενα θαυματακι που μεγαλωνει μεσα μου και δεν υπηρξα για τιποτα περισσοτερο ευγνωμων στην ζωη μου.

Ολα θα πανε καλα κι εσυ το ξερεις οτι αυτοι οι πονοι αξιζουν... :):):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Νενακι ελα μωρε μην τα σκεφτεσαι αυτα, εσυ περισσοτερο απο οποιανδηποτε απο εμας τις πρωταρες ξερεις και την γλυκα αυτης της στιγμης. Εγω να σου πω την αληθεια καθε φορα που παω να διαμαρτυρηθω για την πλατη μου που ποναει, για την πεινα που εχω και τρωω και φοβαμαι μην παρω βαρος, για τις ντουλαπες ποθ θελω να κανω και δεν μπορω μονη μου κτλ, δαγκωνομαι και σκεφτομαι "ποσο αχαριστη μπορει να ειμαι για να σκεφτομαι ετσι?". Εχω ενα θαυματακι που μεγαλωνει μεσα μου και δεν υπηρξα για τιποτα περισσοτερο ευγνωμων στην ζωη μου.

Ολα θα πανε καλα κι εσυ το ξερεις οτι αυτοι οι πονοι αξιζουν... :):):)

Ας το καλό, με συγκίνησες :tongue:

Πάντως έτσι είναι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Α ξέχασα να σας πω... τελικά πρόλαβα χθες και έκανα μερικές αγορούλες, 3 μπλουζάκια αμάνικα και ένα λινό ευρύχωρο παντελονάκι... γιατί δεν την πάλευα με τη ζέστη στη δουλειά...

Α επίσης σήμερα ανοίξαμε πρώτη μέρα A/C στη δουλειά, επιτέλους σκάσανε κι οι άλλοι.....:-P:D

Σας αφήνω κοριτσάκια, να μαζεύομαι σιγά σιγά για το σπιτάκι μου κι εγώ.

Φιλάκια!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

ANGELIQUE αντε καλοφορετα κοριτσακι τα καινοθρια σου ρουχαλακια!!

Κι εγω φευγω νωριτερα σημερα, λειπει ο γιατρος σε συνεδριο και αλλαξα ωραριο ;)

Οποτε σας χαιρετω κι εγω, καλο απογευμα :):):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αχ συνεχεια διαμαρτυρομαστε για το καθετι ειναι η αληθεια ελενη,αλλα οταν και εσεις με το καλο αποκτησετε το σπλαχνο σας τοτε παλι θα διαμαρτυρομαστε αλλα τοτε θα με ενα χαμογελο και ενα βλεμμα του μωρου μας ολα θα περνανε.

ενταξει ολα θα ερθουν και θα περασουν αλλα οταν εχεις και αλλους να συμπασχεις ειναι καλυτερο !!εεε????

αγγελικη μεγεια τα ρουχαλακια,και εγω θελω να παρω μπλουζες.γιατι ομως δε μου αρεσει καμια?αντε καλη ξεκουραση σου ευχομαι.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Σήμερα τ απογευματάκι ήρθα στη δουλειά και μπορώ να πω πως έχω ξεσυνηθίσει....ντρέπομαι που θα το πω αλλά είναι ωραία να κάθεσαιιιιιιι!!!:tongue:

Αγγελική μεγεια τα ρουχαλάκια σου!Καλόφόρετα!

Νενάκι τι κάνεις πέρα απ το να κυνηγάς τη μπουμπού σου?Κρίμαι που δεν έχω fb να δω τις δημιουργίες σου!

Ellain καλή ξεκούραση!

Αύριο θα πάρω κι εγώ τις εξετάσεις που μ έβαλε ο γιατρός να κάνω αίμα και ούρα...να στε καλά κορίτσια γιατί το 'χα ξεχάσει πως τις έκανα!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

γεια σου γκρετακι!ποσο καιρο ειχες να πας στη δουλεια?και γιατι να ντρεπεσαι!!!αντε καλο ειναι και το καθισιο!

οι εξετασεις απο ποτε εχει να της παρεις?

εγω κατα τα αλλα ειμαι καλα!τωρα τρωω κερασακια!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

γεια σου γκρετακι!ποσο καιρο ειχες να πας στη δουλεια?και γιατι να ντρεπεσαι!!!αντε καλο ειναι και το καθισιο!

οι εξετασεις απο ποτε εχει να της παρεις?

εγω κατα τα αλλα ειμαι καλα!τωρα τρωω κερασακια!

νενάκι πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα για να τακτοποιώ τους λογαριασμούς,η επιχείρηση είναι δικιά μας και με το που έμεινα έγκυος βρήκαμε ευτυχώς καλή υπάλληλο γιατί η γέννα πέφτει σε full season για μας!

Έπρεπε να τις πάρω 7 Μαίου....:rolleyes:θα τρέξω αύριο όμως.

Κι εγ'ω πάλι κερασάκια τρώω!!:tongue:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Αν τα νιώθεις σαν τραβήγματα στην κοιλιά μάλλον είναι αυτό που λέει η Μαρία, ότι τα όργανα πηγαίνουν βόλτα μέσα σου :D.

Αν όμως αυτοί οι μυικοί πόνοι έρχονται και παρέρχονται, λογικά είναι το νινί σου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα μανουλες Οκτωβριου!!!

Εχω φαει και γω πολυ κολλημα με τα κερασια!!Και στην πρωτη εγκυμοσυνη το ιδιο,μεχρι που εβγαζα κοκκινα ουρα!!!!!!Πανικοβληθηκα ,νομιζα ηταν αιμα,τρεχω στον ντοκτορ μου λεει ολα καλε,πανε για ουρα!!!Πεντακαθαρα και εκεινα ..Με το πες πες καταληξαμε πως ειχαν χρωματιστει απο τα πολλα κερασια:D:D.να το εχετε υποψη σας λοιπον ;)

ANGELIQUE με γεια τα ρουχακια .Και γω θελω ρουχα αλλα προσπαθω να την περασω με τα της προηγουμενης μια και ειμαι ακριβως την ιδια εποχη!!!Πρεπει να παρω ομως ενα φορεμα-στολη για ολες τις βαφτισεις που εχω φετος!!Θα το φοραω παντου ..Γενεθλια γιορτες!!!!

Πωπωπω δεν εχω καθολου ορεξη,περιμενω πως και πως να ερθει ο καιρος της αδειας!!!Κουραστηκα..και καθε πρωι πρεπει να ξυπναω την μικρη 6,30 να παει παδικο..και ποσο το λυπαμαι το καημενο!!Κουραστηκε κι αυτο!!!

Τεσπα..εδω γυρω θα ειμαι!!!!

Εχω και επετειο.....

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=366126&postcount=4772

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...