Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις γύρισα κ εγώ από το γιατρό,

είμαστε 320gr.!!!!!!!! (το μωρό γιατί εγώ......δράμα.:mad:)

Όλα καλά είναι ευχαριστημένος ο γιατρός μου. Σε 15 μέρες έχω τη β' επιπέδου.

Μου είπε επίσης να μην ανησυχώ που δεν με κλώτσησε ακόμα. Μέχρι την 22η-23η μου είπε να το περιμένω. Βλέπουμε λοιπόν..... Αν κ αμέσως μετά τον υπέρηχο είχα κάτι σουβλίτσες.. γλυκύτατες!

Φιλιά σε όλες;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρένα σου έστειλα πμ!Καλή επιτυχία,με το καλό να έρθεις στην πόλη μας!:D

Stone πολύ χαίρομαι με τ'αποτελέσματα.Να πας για Β επιπέδου όπου αισθάνεσαι εσύ καλύτερα,το καλό είναι πως ο γιατρός σου συμμερίζεται τις ανησυχίες!

Vasdeli νυχτοπουλάκι,θα σε ψάξω κανα βραδάκι να τα πούμε!;)Κι όλα καλά θα πάνε χαζούλι!Think positive!

Ελένη τέλεια τα site που προτείνεις,τα πρόσθεσα στ αγαπημένα!:D

Κοριτσάκια υπόσχομαι να μην το παρακάνω με το σιδέρωμα,αφού και το μαράκι λέει πως μετά όλο θα σιδερώνω τα μπεμπεδίστικα(τι καλά!)....

Αγγελική μην αγχώνεσαι με τ αποτελέσματα,αλλά μάλλον σε βλέπω να προμηθεύεσαι σίδηρο,δεν γλιτώνεις:tongue:

Αχ κάτι ξεχνάω να σχολιάσω...σίγουρα!:mad:Τεσπα...

Να γκρινιάξω λίγο?Μου τηλ ο Γκρετίνος περιχαρής,να μου πει πως θα έρθει μεσημεριάτικα ένας κύριος να μιλήσουμε για τα φωτοβολταικά(θέλει να βάλουμε στο σπίτι).Μα χρυσέ μου,με ρωτάς αν έχω διάθεση?Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή είμαστε!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Κορίτσια μόλις γύρισα κ εγώ από το γιατρό,

είμαστε 320gr.!!!!!!!! (το μωρό γιατί εγώ......δράμα.:mad:)

Όλα καλά είναι ευχαριστημένος ο γιατρός μου. Σε 15 μέρες έχω τη β' επιπέδου.

Μου είπε επίσης να μην ανησυχώ που δεν με κλώτσησε ακόμα. Μέχρι την 22η-23η μου είπε να το περιμένω. Βλέπουμε λοιπόν..... Αν κ αμέσως μετά τον υπέρηχο είχα κάτι σουβλίτσες.. γλυκύτατες!

Φιλιά σε όλες;)

Μπράβο esperanza!Ωραία νέα!

Τελικά όσες δεν ακούσαμε ακόμα τα νινιά μας δεν πρέπει ν ανησυχούμε,απλά ν'ανυπομονούμε!Ακούς hroukaki?

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα! τι καλημέρα δηλαδή... καλησπέρα!

ήρθα να πω ένα γεια και να ξαναφύγω... το καθάρισμα τέλειωσε, το συνεργείο (πεθερικά και μαμά) έκαναν καλή δουλειά και το απόγευμα έρχονται μπαμπάς μαμά και θεία για να μαζέψουμε σεντόνια, πετσέτες, κουρτίνες και χαλιά και ότι άλλο έμεινε τέλος πάντων... να κάνουμε και το αμπαλάρισμα στα έπιπλα... ουφφφφφφφφφ!!! πολλα ρε κορίτσια! πολύ πράμα... ελπίζω ως αυριο το πρωί να έχουμε τελειώσει με όλα και να καταφέρουμε το απόγευμα να μεταφερθούμε...

ευτυχώς τα πιτσιρίκια μου ξεκινούν εξετάσεις στο σχολείο και δεν έχω μαθήματα! φανταστείτε να είχα και αυτό...

μαράκι περιμένουμε νέα απο το γιατρούλη σου και μην αγχώνεσαι... να του πεις αυτό που σε απασχολεί!

συγχαρητήρια και σε όσες είδαν τα μπεμπάκια τους!

σε όλες τις υπόλοιπες φιλάκια πολλά!

θα τα πολύμε αυριο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλο Κουραγιο και καλή ευκολία Ploegisi!

Εsperanza ωραια νεα μας εφερες κι εσυ!!

Κλέλια με το καλό να πάς κι εσυ αυριο στο ντοκτορι!!

Ηρω πρεπει στην παρουσα φαση να εισαι σε πλήρη ηρεμία για να το καταλάβεις..Το βραδυ μετα το μπανιο κατσε ανασκελα και αφουγκρασου..Στη χειροτερη φαε και λίγη ...κολάτα!!χαχα

Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια, ευχομαι σε ολες μας το καλύτερο!

Σας φιλώ, καλό μεσημερι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

esperanza τέλεια τα νέα σου!! Πάντα τέτοια!!

Angelique οι αιματολογικοί δείκτες τέτοιες ανωμαλίες κάνουν στην εγκυμοσύνη, μην αγχώνεσαι, αυτά είναι αντιμετωπίσιμα...

Όσες δεν έχουν ακούσει τα νινιά τους, τους υπόσχομαι ότι εκεί που κάθονται θα αρχίσουν τα κλωτσοσκούφια να κάνουν αισθητή την παρουσία τους... Μέσα σε λίγες ημέρες θα διαπιστώσουν πρώτα κάτι ανεπαίσθητο, μετά έναν χτύπο και μετά θα τα νιώθετε στο χέρι σας, απέξω...Να! Η esperanza ξεκίνησε ήδη.

vasdeli μου αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρούλη, σας το ξαναλέω: θα αργήσω το βράδυ να σας πω τα νέα μου. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι όλα καλά... Για να μην με πολυ-βρίζετε θα στείλω μνμ στο παλιο-vasdeli και θα σας γράψει περιληπτικά τα νέα μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Stone & speranza τι ωραια νεα με μωρουλινια-πεπονακια ειναι αυτα?! Μπραβο κοριτσια συνεχιστε ετσι και με το καλο οι υπολοιπες!

ploegisi καλο κουραγιο και με το καλο να μπειτε στο καινουριο σπιτι!

hroukaki κανε υπομονη παιδι μου, θα τον ακουσεις τον παιδαρο!!!

angelique με αυτες τις εξετασεις κατω απο την βαση, εμεινες μετεξεταστεα και πας για Σεπτεμβριο! Αντε βρε θα σου δωσει ο ντοκτορ χαπακια και θα σε κανει πυραυλο!! Να τα παιρνεις ομως, οχι σαν κατι αλλες εδω μεσα που ξεχνανε! ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαθηκα...δεν εχω πλεον νετ γιατι μου το εκοψαν ,επειδη εκανα αιτηση για φορθνετ...τωρα κατεβηκα και σασ γραφω απο του αδελφου μου...

σασ διαβασα λιγο στα κλεφτα!!!!!!!!

τα λεμε!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

esperanza Μπράβοοοοοοο!!!!!!

Κοριτσάκια μου με βλέπω με σίδηρο και ασβέστιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα σκαρφιστεί ο γιατρούλης μου...:-P

ploegisi Καλά κουράγιαααα, έχει και ζέστη ρε γ@μώτο....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

IRINI βαλε ιντερνετ γρηγοραααααααααααααα

νενακι πού εισαι τοσον καιρο?? Δεν ανησυχω γιατι εχεις καθημερινη και εντονη παρουσια στο facebook με τις φοβερες δημιουργιες σου (αντε να ερθω Ελλαδα να με προμηθευεις σκουλαρικια που τοσο μου αρεσουν!!!). Πώς τα πατε εσυ, το ζουζουνακι σου και το νινακι σου??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

IRINI βαλε ιντερνετ γρηγοραααααααααααααα

νενακι πού εισαι τοσον καιρο?? Δεν ανησυχω γιατι εχεις καθημερινη και εντονη παρουσια στο facebook με τις φοβερες δημιουργιες σου (αντε να ερθω Ελλαδα να με προμηθευεις σκουλαρικια που τοσο μου αρεσουν!!!). Πώς τα πατε εσυ, το ζουζουνακι σου και το νινακι σου??

αχ που να μαι και εγω το ταλαιπωρο!!:D:D

η μικρη (μεγαλη σε λιγο καιρο) εχει γινει τσιμπουρακι επανω μου και ολο θελει βολτες και να μαστε στο μπαλκονι.δε μπορω αλλο,ολη η γειτονια εμενα ακουει,μη χριστιαννα τα λουλουδια,θα χτυπησεις ασε την πορτα,οχι την σκουπα,χριστιαννα μη κυλιεσαι κατω.ουφ αυτο το παιδι με εχει τρελανει.καλα οταν παμε στις κουνιες ο χαμος,τρεχει σαν το παλαβο και εγω απο πισω,σακαευομαι.τεσπα.

ναι στο φεις το εχω ανοιχτο το πισι και ετσι φαινεται οτι ειμαι συνεχεια αλλα δεν ειμαι ειναι η αληθεια.

εδω μπηκα να σας διαβασω το πρωι,ξανασηκωθηκα,ξαναεκατσα το μεσημερι και παλι δε καταφερα να συγκρατησω πραγματα..μη με μαλωσετε...

το ζουζουνακι ειναι μια χαρα,τρελο χορο ριχνει.αχ κοριτσια σκεφτομουν προχθες πως θα ξαναγεννησω..με επιασε αγχος..την πρωτη φορα δε ξερεις και πολλα ,απλα τα εχεις ολα ακουστα,την δευτερη ομως τα εχεις βιωσει και ξερεις τι γινεται,ουφ πως θα ρθει και εκεινη η στιγμη.

οσο για τα κοσμηματα σε ευχαριστω πολυ!!!αφου με καθε ρουχο εχω σεταρει και το αντιστοιχο αξεσουαρ!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

το ζουζουνακι ειναι μια χαρα,τρελο χορο ριχνει.αχ κοριτσια σκεφτομουν προχθες πως θα ξαναγεννησω..με επιασε αγχος..την πρωτη φορα δε ξερεις και πολλα ,απλα τα εχεις ολα ακουστα,την δευτερη ομως τα εχεις βιωσει και ξερεις τι γινεται,ουφ πως θα ρθει και εκεινη η στιγμη.

Καλώς το Νενάκι

Να σκέφτεσαι ότι κάθε γέννα είναι διαφορετική και η 2η είναι συνήθως πιο εύκολη και πιο γρήγορη απ' την πρώτη... ;) Άντε κουράγιο να μας δίνεις, μην τα σκέφτεσαι αυτά... σημασία έχει που είναι καλά το νινάκι σου, το χορευταρούδικο!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...