Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

(Έλεγα, μήπως επειδή δεν μπορούσα να βγάλω ΠΗΤ δεν προκειται να υπάρξει....)

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ!!!!ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!

vasdeli ακομα κι εδω που φτασαμε ασχετα με το ιστορικο της η καθεμια, ολες εχουμε αγωνια να φτασουμε ως το τελος. Ολες παρακαλαμε να τα παρουμε αγκαλια. Κι εσυ μεσα λοιπον, στον χορο και θα χορεψεις. Απολυτα κατανοητη η αγωνια σου, αλλα σε θελουμε ετσι-->:D και αισιοδοξη!!! αντε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω, πω...ντροπή μου...

Λοιπόν, όλα θα πάνε καλά!!

Και ναι, είμαι έτσι:D!!!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια, σόρι δεν θα ξαναγίνει...έχετε και κοιλίτσες κι εγώ σας συγχίζω....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdeli....... θα θυμώσω εγώ που είμαι στα ορμονοτρελά μου!!!!!!!!!!!

(δυστηχώς τα ξέρεις καλά πως είναι)

μην λες τέτοια δεν κάνει!!!!!!!

εδώ είσαι υπό την σκέπη του October Power και ότι κακό ήταν να γίνει έγινε σε εμένα και τέρμα!

δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ διαφορετικά και να αγχώνομαι και για εσάς!!!!!!!!

όλα καλά για όλες μας !

Κοριτσια ρθα!!

Ολα καλά και το παιδι μου ειπε οτι εχει αναπτυξη 19 εβδομαδων, το εδειξε ο υπερηχος απο τη μετρηση του μπουτιου μιας και υψος δεν μπορεί να το μετρησει απο εδω και περα, ήταν κουβαρακι!

Εγω εχω βαλει τρια κιλά εκ των οποίων τα 300 γρμ ανηκουν στο νινι μου..

Του ειπα και για τη β'επιπεδου και μου ειπε θα μου την κανει αυτος εφοσον ο γιατρος με τον οποίο συνεργαζεται δεν μου εμπνέει πλέον καθολου εμπιστοσυνη.. Αν δει οτι ολα ειναι καλά δεν θα με παραπέμψει αλλου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ωπ ωπ τι έχουμε εδώ;;;Πολυλογία πολυλογια;;;;;Καλά το κάνετε!!!!!!!

Ένα πράγμα θα σχολιάσω Vasdeli εγώ θα σε δείρω πρώτη με αυτά που λες γιατι την πεθερά μου την έχει αναλάβει η Τσιπούρα!!!Οπότε κάπου πρέπει να ρίξω και γω!!!Ακους εκεί δεν θα υπάρξει!!!!ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να μουρμουρήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δηλαδή τι; στο πηγάδι κατούρησα;;;Και ούτε ενα φτερουγισμα ενα πράγμα;;;

Το μόνο που αισθανθηκα τώρα που γκρινιάζω είναι κατι σαν μούδιασμα στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς!!!!Αλλα δεν νομίζω να κανει εμφάνιση ο ιος!!!!!

Θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Stone τέλεια νέα, όλα καλά με το νινί σου, και απο κιλά μια χαρα σε βρίσκω.

Vasdeli μου θετικη σκέψη θέλει αλλιώς θα τρελλαθούμε στο τέλος.

Tsipouritsa έρχεται και η δική σου η σειρά το νιώθω, τόση θετική στάση απο πλευρα σου δεν θα πάει χαμένη είμαι σίγουρη.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κοριτσια ρθα!!

Ολα καλά και το παιδι μου ειπε οτι εχει αναπτυξη 19 εβδομαδων, το εδειξε ο υπερηχος απο τη μετρηση του μπουτιου μιας και υψος δεν μπορεί να το μετρησει απο εδω και περα, ήταν κουβαρακι!

Του ειπα και για τη β'επιπεδου και μου ειπε θα μου την κανει αυτος εφοσον ο γιατρος με τον οποίο συνεργαζεται δεν μου εμπνέει πλέον καθολου εμπιστοσυνη.. Αν δει οτι ολα ειναι καλά δεν θα με παραπέμψει αλλου..

ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟ.....

Α και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις μου... μπλιαχ:

Χαμηλός "Αιματοκρίτης, αιμοσφαιρίνη και ερυθρά αιμοσφαίρια" κάτω από τη Βάση.

Και ασβέστιο 8,8 με όριο 8,5-10,5.

Οι υπόλοιπες εντός ορίων αν και το σίδηρο μου έχει πέσει σε σχέση με τις προηγούμενες εξετάσεις (προ 2μήνου) από 129 σε 90 αν θυμάμαι καλά.

Το σάκχαρο από 98 σε 89 πάλι καλά.

Του θυρεοειδή καλές τις είδα θα πει και ο ιατρός βέβαια...

Οπότε αναμονή τη Δευτέρα....... για γιατρούλι...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

vasdeli....... θα θυμώσω εγώ που είμαι στα ορμονοτρελά μου!!!!!!!!!!!

(δυστηχώς τα ξέρεις καλά πως είναι)

μην λες τέτοια δεν κάνει!!!!!!!

εδώ είσαι υπό την σκέπη του October Power και ότι κακό ήταν να γίνει έγινε σε εμένα και τέρμα!

δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ διαφορετικά και να αγχώνομαι και για εσάς!!!!!!!!

όλα καλά για όλες μας !

Τσιπούρα μου....

Σ΄ευχαριστώ!!! Κι εσύ σύντομα θα γίνεις μανούλα....θα δεις....

Κοριτσια ρθα!!

Μπράβο Πετρούλα!

Υπέροχα νέα!:-P

qwlrp3.png

Λογικά τώρα θα με φορτώσει φάρμακα γιατί παίρνω μόνο το filicine...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Θέλω και εγώ αύριο να την δωωωωωωωωωωωωωωωωω

Πας αύριο για την γκομενάρα;

Ένα πράγμα θα σχολιάσω Vasdeli εγώ θα σε δείρω πρώτη με αυτά που λες γιατι την πεθερά μου την έχει αναλάβει η Τσιπούρα!!!Οπότε κάπου πρέπει να ρίξω και γω!!!Ακους εκεί δεν θα υπάρξει!!!!ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε κοπέλα μου, λέω να πάω να βοηθήσω την τσιπούρα!!!! Πώ την ανέχτηκες καλέ; Αν ήμουν στην θέση σου θα την σκυλόβριζα άπειρα!!!

Vasdeli μου θετικη σκέψη θέλει αλλιώς θα τρελλαθούμε στο τέλος.

.

Ναι, ναι, έτσι πρέπει!!!:-)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...