Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Γμτ γμτ εκνευρίστηκα!!!! Έκανα την ένεση 2-2,5 ώρες αργότερα από την χθεσινή. Ο αιματολόγος μου έχει πει +-2 ώρες. Εν τω μεταξύ δεν θυμάμαι ακριβώς τι ώρα την έκανα χθες, και επαναπαύομαι ότι μπορεί να είναι τελικά 2 ώρες μετά την χθεσινή. :(

Επειδή έφαγα προ ολίγου, την περιμένω να αρχίσει να βαράει μήπως ξε-αγχωθώ... Αν και λίγο καθησυχάζομαι όταν σκέφτομαι ότι είμαι β' τρίμηνο, είναι μεγάλο μωλό, δεν έχει τόσο φόβο όσο ένα έμβρυο χιλιοστών ή λίγων εκατοστών :(.

Χθες το βράδυ πάντως έδωσε ρεσιτάλ ποδοσφαιρικού αγώνα, βάραγε-βάραγε και χαιρόταν η μαμά-Clelia...

Vasdeli μου μπράβο!!! Θα δεις που σε 2-3 μέρες θα κάνεις τις ενέσεις στα τυφλά!!

Διάβαζα το πρωί για τον αποκλειστικό θηλασμό εδώ στο φόρουμ (είπαμε, κάτι λίγα θα διαβάσω, τα υπόλοιπα από τις μανούλες!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα ... όλη μέρα ... :)

Κλέλια μην αγχώνεσαι, η κοράκλα σου στεναχωριέσαι όταν αγχώνεσαι !!!!!

(όταν οι γιατροί λένε + - 2 το λένε για ασφάλεια, υπολογίζοντας από + - 3 και μετά....

μην ψαρώνεις λοιπόν και μου γίνεσαι ψαρόνιο.......)

φιλιά σας

Ουφ, κάτι κάνει το τρελλό νινί (κωλοτούμπες, kick boxing)...

Όντως τσιπουρίτσα μου και αυτό σκέφτηκα, ότι δλδ λένε +-2 ώρες αλλά εννοούν παραπάνω...

Εντάξει, ξεαγχώθηκα...

Μετά την ένεση εντωμεταξύ νιώθω κάτι νύστες (όχι πως δεν νιώθω χωρίς την ένεση, φανταστείτε μετά :tongue: )

GEXxp3.png

Δεν μπορώ να υπολογίσω ΠΗΤ...

Το pregnology μου βγάζει 15 Ιανουαρίου βάση ΤΕΡ και κάτι δίσκοι από τα prenatal μου βγάζουν ο ένας 19 Ιανουαρίου και ο άλλος 21!!!:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

XA!!

Eγώ σε 2 sites που κοίταξα, μου το βγάζει για τις 17/1/2010!! Βέβαια ο γιατρούλης σου έχει δικές του μετρήσεις....

Για αρχή θα βάζεις αυτή την ΠΗΤ, μετά βλέπεις...

ΥΓ. Σημαδιακό?? Γιατί δεν έρχεται κάτι στο κεφαλάκι μου? Τι έγινε 12/4? Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??

GEXxp3.png

XA!!

Eγώ σε 2 sites που κοίταξα, μου το βγάζει για τις 17/1/2010!! Βέβαια ο γιατρούλης σου έχει δικές του μετρήσεις....

Για αρχή θα βάζεις αυτή την ΠΗΤ, μετά βλέπεις...

ΥΓ. Σημαδιακό?? Γιατί δεν έρχεται κάτι στο κεφαλάκι μου? Τι έγινε 12/4? Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??

Ευχαριστώ, φίλη

(Έλεγα, μήπως επειδή δεν μπορούσα να βγάλω ΠΗΤ δεν προκειται να υπάρξει....)

qwlrp3.png

Καλημερα Μανουλες...

ellain τι ωραριο ειναι αυτο;;'πωπωπωππωπ..Τελος Ιουνιου;;;Θα παρεςι ακι απο την αδεια σου;;Εγω ειμαι 9/10 αρα αδεια κυοφορειας παει απο 9/8 αλλα δεν πιστευω να αντεξω ολο τον Ιουλιο οποτε λεω να παρω και καμια αναρρωτικη!!!

Γκρετα που θα κανεις βέπιπεδου;;Εγω εκλεισα στην Ψαρα!Δεν ειμαι απο Θεσ/νικη αλλα εδω εχει αρκετα καλη φημη.Αυτη μου συστησε και ο γιατρος μου.Εμενα θα με δει ομως ενα γιατρος

Φιλακια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Τρελοκλελια χαλαρωσε, θα την φας την κλωτσια αλλα θα ειναι για τιμωρια! Μην μας το αγχωνεις το κλελιομωρουλινι!! Δεν ξερεις οτι οι γιατροι παντα υπερβαλλουν, σου λενε να παρεις ως 10-11 κιλα, ξερουν οτι θα παρεις 15. Σου λενε μην τρως ανθυγιεινα καθολου, ξερουν οτι μια πιτσα και ενα διπιτο το χτυπας την εβδομαδα ανετα, για να μην σου πω και μια-δυο τυροπιτες για πρωινο. Οποτε χαλαρωσε, αλλωστε ακου και τις πιο εμπειρες!

ψαρονια-τσιπουριδι πού εισαι??? καλη σου μερα!!

vasdeli καλο εκεινο το τοπικ, αλλα δεν νομιζω να βοηθησε και πολυ. Δυστυχως οταν σε εμας τις γυναικες μπει κατι στο κεφαλακι μας, αντε να μας το βγαλουν. Παντως τοσο οσα εγραψα εγω, οσο κι οσα προσθεσαν οι συμφορουμιτισσες, εγω τα τηρησα...

Οσο για την ΠΗΤ, παντως θα ειναι μεσα στον Ιανουαριο ;)

RENAH ειναι λιγο βαρβαρο το ωραριο, αλλα καθοτι σταματαω την δουλεια τελειως τελος Ιουνιου (λογω επαναπατρισμου), λεω θα κανω κουραγιο και θα αντεξω. Ασε που για μενα εδω που ειμαι μοναχη στα ξενα, ειναι κι ενα ειδος ψυχοθεραπειας η δουλεια. Σπιτι ολη μερα, θα το φοραγα το ασπρο κρουαζε μπλουζακι....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα RENAH!!

vasdeli αφήνω ασχολίαστο αυτό που έγραψες :evil: !!!

Να ξέρεις πάντα ότι και ο γιατρός μου υπολογίζει ΠΗΤ 8 ή 10 Οκτωβρίου (δεν θυμάμαι) και εγώ βάζω στα tickerάκια μου την ηλικία του νινιού όπως υπολογίζεται κάθε φορά από τον τελευταίο υπέρηχο...

Θυμάσαι πριν μία εβδομάδα που δεν το πίστευες και σου έστειλα ένα μνμ ότι όταν θα κάνεις κοιλούμπα και θα αρχίσει να κλωτσάει, τότε ίσως πειστείς??

Να σου πω, εσύ που θα κάνεις καισαρική, πόσο νωρίτερα από την ΠΗΤ θα την κάνεις? Υπάρχει κάποιος κανόνας σε αυτό, ή όσο πάει??

GEXxp3.png

Καλημέρα RENAH!!

vasdeli αφήνω ασχολίαστο αυτό που έγραψες :evil: !!!

Να ξέρεις πάντα ότι και ο γιατρός μου υπολογίζει ΠΗΤ 8 ή 10 Οκτωβρίου (δεν θυμάμαι) και εγώ βάζω στα tickerάκια μου την ηλικία του νινιού όπως υπολογίζεται κάθε φορά από τον τελευταίο υπέρηχο...

Θυμάσαι πριν μία εβδομάδα που δεν το πίστευες και σου έστειλα ένα μνμ ότι όταν θα κάνεις κοιλούμπα και θα αρχίσει να κλωτσάει, τότε ίσως πειστείς??

Να σου πω, εσύ που θα κάνεις καισαρική, πόσο νωρίτερα από την ΠΗΤ θα την κάνεις? Υπάρχει κάποιος κανόνας σε αυτό, ή όσο πάει??

Θα την κάνω(αν όλα πάνε καλά) στο Ιασώ, στον γιατρούλη μου που τον αγαπάω πολύ...Η καισαρική συνήθως γίνεται 15 μέρες πριν την ΠΗΤ(υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που την κάνουν αργότερα). Απλά, συνήθως γίνεται 15 μέρες πριν γιατί μετά μεγαλώνει πολύ το μωρό, άσε που μπορεί να σε προλάβει και η γέννα...

qwlrp3.png

(Έλεγα, μήπως επειδή δεν μπορούσα να βγάλω ΠΗΤ δεν προκειται να υπάρξει....)

Εδώ βαράμε όλες μαζί.................:mad:

Δε θέλω να ακούω τέτοια vasdeliaki..... ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!!! :D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...