Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εσύ στη δουλειά ακόμα ε;;; πίκρα αλλά τι να κάνουμε οι μέλουσες μανούλες... έχουμε υποχρεώσεις........

Τι ώρα φεύγεις; Εγώ κοντεύω τουλάχιστον, σε μισή ωρίτσα... αλλά είμαι εδώ από τις 9:00...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αρχιζω στις 10, φευγω στις 7, με 1 ωρα διαλειμμα. Ασε γινομαι κομματια και μετα δεν εχω ορεξη για τιποτα. Αλλα τι να κανουμε? Ευτυχως σταματαω τελος Ιουνιου, οποτε μετραω μερες.

Επι τη ευκαιρια, οσες βρισκεστε στην Αθηνα, σπευσατε στην Εκθεση για τις μελλουσες μαμαδες και δειτε και κατι ωραια σεμιναρια http://www.mellousamama.gr/events.php. Τυχερουλες!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Είναι πολύ κουραστικό ωράριο, τουλάχιστον τώρα που άνοιξε ο καιρός φεύγουμε μέρα - με φως... κάτι είναι και αυτό...

Τέλος Ιουνίου ε; Πάλι καλά!!! Εμένα με βλέπω για Αύγουστο και θα έχει και πολύ ζέστη όπως φαίνεται.... πώς θα την παλέψουμε;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ετοιμάζομαι κι εγώ σιγά σιγά να την κάνω, έχω να πάρω εξετάσεις, μετά θα συνοδεύσω τον σύζυγο που έχει κούρεμα και ελπίζω να προλάβουμε να κοιτάξουμε για κανένα καλοκαιρινό μπλουζάκι που θέλω.... γιατί έχω βγάλει τη μπέμπελη και τα περσινά ούτε κατά διάνυα δεν τα βάζω... τα φορούσα και κολλητά βλέπεις...

Άντε καλό υπόλοιπο και να περάσει γρήγορα η ώρα.

Φιλάκια!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Κοιμάστε Οκτωβριανές μανούλες?Κι εγώ το νυχτοπούλι τι θα κάνω τώρα?:roll:

Λοιπόν,έφαγα κερασάκια και μπορώ να πω πως ήταν πολύ ωραία.Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλά ,λόγω προωρότητας.Μετά τσάκισα και 2 παγωτίνια!:tongue:

Επίσης έπλυνα όλα τα καλοκαιρινά ρουχαλάκια του Γκρετίνου,μάζεψα τα χειμερινά γιατί πλέον πρέπει να κάνω χώρο στο σπίτι(μέγας πονοκέφαλος)και σιδέρωσα τα πουκαμισάκια του!:shock:Βάζω αυτό το emoticon γιατί η αλήθεια είναι πως μετά που έμαθα πως είμαι έγκυος σιδερώνω όσο δεν σιδέρωσα σ όλη μου τη ζωή!Έχει πάθει πλάκα ο αντρούλης μου αλλά δεν το λέει για να μην μου κόψει τη φόρα...Είμαι σίγουρη πως είναι ορμονικό το πρόβλημα,μην ανησυχείτε,μετά τη γέννα θα επανέλθω!:cool:

Έψαξα στο φόρουμ για τα βλαστοκύτταρα και για παιδική διακόσμηση,τι ωραία που τα συνδυάζω όλα:tongue:.

Vasdeli και πάλι σ ευχαριστώ!Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και στο φόρουμ βρήκα αυτή τη σελίδα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55819 όπου κάπου αναφέρει ένα μέλος τα τηλ μιας ομάδας θηλασμούς.Θα τηλ για να μάθω κυρίως αν μπορώ από τώρα να ενημερωθώ γιατί όπως προείπα θέλω από πριν να έχω κάνει ένα είδος εξάσκησης...

Εσείς τι νέα?Καλό βραδάκι!!!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Καλημερα συνγκαστρούλες!!

Πως ειστε;;;

Εγω εχω λίγο αγχος μιας και σημερα εχω γιατρό και θα μου πει για την β'έπιπεδου όμως δεν θελω να μου κλείσει ραντεβου εκει που εκανα του μικρου μου γιατι εχω ασχημη εμπειρία..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοιμάστε Οκτωβριανές μανούλες?Κι εγώ το νυχτοπούλι τι θα κάνω τώρα?:roll:

Vasdeli και πάλι σ ευχαριστώ!Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και στο φόρουμ βρήκα αυτή τη σελίδα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55819 όπου κάπου αναφέρει ένα μέλος τα τηλ μιας ομάδας θηλασμούς.Θα τηλ για να μάθω κυρίως αν μπορώ από τώρα να ενημερωθώ γιατί όπως προείπα θέλω από πριν να έχω κάνει ένα είδος εξάσκησης...

Εσείς τι νέα?Καλό βραδάκι!!!:D

Καλημέραααααααααααα!!!!

Γκρέτα, επιτέλους θα έχω παρέα!!!Αν μπαίνεις αργά το βράδυ πιθανότατα θα με συναντήσαεις (Η Clelia με λέει βαμπιράκι!!!).

Καλά έκανες και έψαξες τον σύνδεσμο θηλασμού, βρες την ομάδα που σε βολεύει και πήγαινε οπωσδήποτε στις συναντήσεις....Δεν φαντάζεσαι πόσο θα βοηθηθείς!!!!

Stone όλα θα πάνε καλά!!! Ζήτα να πας αλλού για το echo β' επιπέδου, είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις απολύτως άνετα!!!

Κλειώωωωωωωωω!!!

Χθες τόλμησα και έκανα μόνη μου την ένεση στην κοιλίτσα! Μια χαρά, άσε που δεν πόνεσα και τόσο πολύ...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μια γρήγορη καλημέρα και από μένα!

Για το μητρικό θηλασμό και όχι μόνο υπάρχει και αυτό το blog για όποιον ενδιαφέρεται: http://mitrikosthilasmos.blogspot.com/

Ελπίζω να επανέλθω αργότερα με περισσότερα σχόλια αν και τώρα που έφτιαξε ο καιρός περνάμε όλη την ώρα μας στον κήπο:P!

Πολλά φιλιά σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημερα συνγκαστρούλες!!

Πως ειστε;;;

Εγω εχω λίγο αγχος μιας και σημερα εχω γιατρό και θα μου πει για την β'έπιπεδου όμως δεν θελω να μου κλείσει ραντεβου εκει που εκανα του μικρου μου γιατι εχω ασχημη εμπειρία..

Καλημερουδια κοριτσακια μου!!!:P

Μαρη Stone εχεις ραντεβουδακι???καλε μην εχεις αγχος εσυ τωρα πρεπει να πετας :D:D:Dνα του το πεις πως νιωθεις ,λογικα συνεργαζεται και με αλλους δυο τρις αλλα και στην χειροτερη των περιπτωσεων που μονο σε αυτον σε στελνει δεν πρεπει να τα θυμασαι τα παλια παει περασανε τωρα ολα ειναι μια χαρα και θα συνεχισουν να ειναι αυτο θ α λες εσυ συνεχεια μεχρι να το πιστεψεις , ναι καλο μου???μαικια πολλα ολα θα πανε ζουπερ!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Γκρετακι σε εχει πιασει η μανια καθαρισμου της φωλιτσας?? Νωρις δεν ειναι? Ετσι θα το βγαλεις ολο το καλοκαιρι, κανονατς δουλειες? Πιες ενα ντεπον και ξαπλωσε και θα σου περασει η αρρωστια του σιδερωματος!! χαχα ;)

Πετρουλα γιατι εχεις αγχος ? Οπως σου ειπε και η chris περασμενα-ξεχασμενα(?) αλλα τουλαχιστον μην αφηνεις να επηρεαζουν την ψυχολογια σου τωρα, καθε φορα ειναι διαφορετικη! Αντε ανεβαινε!

Ελενη καλα παιχνιδακια στον κηπο σας!!!(παω στοιχημα οτι οι περισσοτερες ζηλευουμε!! :) )

vasdeli μπραβο κοριτσακι που εισαι τοσο θαρραλεο! Θα το λες στο παιδακι σου καποτε και θα περηφανευεται για την μανουλα!

Αντε να ξυπναμε κι οι υπολοιπες σιγα σιγα!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Και ένα ακόμα blog με διάφορες ιδέες για αγορές, διακόσμηση αλλά και άλλα θέματα είναι το blog της Ολίβια

Αν το επισκεφτείτε δείτε και έναν υπέροχο διαγωνισμό που έχει!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

vasdeli μπραβο κοριτσακι που εισαι τοσο θαρραλεο! Θα το λες στο παιδακι σου καποτε και θα περηφανευεται για την μανουλα!

Αντε να ξυπναμε κι οι υπολοιπες σιγα σιγα!!

Βρε ας πάει καλά αυτή τη φορά και όλα τα ξεχνώ.....

(ellain, ακόμη θυμάμαι εκείνο το φοβερό τόπικ που είχες ανοίξει με τίτλο 'αρνούμαι')

Και ένα ακόμα blog με διάφορες ιδέες για αγορές, διακόσμηση αλλά και άλλα θέματα είναι το blog της Ολίβια

Ελένη μου τι κάνεις; Ναι, το ξέρω το blog αυτό...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα........ μόλις γύρισα από το ΙΚΑ και δουλειά δεν έκανα γιατί άραγε;:rolleyes: και πρέπει αύριο να ξαναπάω δεν αντέχω.

Γκρέτα μην το παρακάνεις από τώρα με το σίδερο γιατί όταν θα γεννηθεί το μωράκι σου δεν θα προλαβαίνεις εγώ μέρα παρά μέρα βάζω πλυντήρια έχω βαρεθεί να βλέπω το καλάθι με τα άπλυτα μονίμως γεμάτο. ο γιός μου θέλει 3 με 4 αλλαξιές την ημέρα.

Stone δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι αφού όλα είναι καλά και αν δεν θες να πας εκεί που έκανες την 1η φορά πες το στο γιατρό σου θα καταλάβει άλλωστε η καλή ψυχολογία βοηθάει πολύ στην εγκυμοσύνη

Αααααχ τω ρα που ειπατε για το blog της Ολίβια

καπου εκει μεσα ειχα βρει μια κυριουλα που κανει κατι φουστιτσες με φρουφρου για τα κοριτσακια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!ξερετε απο αυτες που φενεται ενα βρακακι φρουφρουρενιο απο κατω και αυτες ειναι φουσκοτες φουσκοτες!!!

σε πολυ καλη τιμη αχ που το εχω σωσει???:roll::roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...