Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! Ξέχασα!

Για το ζήτημα του θηλασμού που έλεγε η Γκρέτα: καλό είναι να είμαστε διαβασμένες αλλά, πιστέψτε με, θα σας οδηγήσει κυρίως το ένστικτο. Και κάτι άλλο, θέλει πολύ υπομονή, κυρίως τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να εγκατασταθεί ο θηλασμός...Ακόμη θυμάμαι, όντας πρωτότοκη να προσπαθώ επί 30 λεπτά να πιάσει το στήθος η κόρη μου...Με υπομονή όμως και επιμονή τα κατάφερα. Επίσης να σας πω ότι υπάρχει ο σύνδεσμος θηλασμού La Leche League όπου μπορεί κανείς να βρει απεριόριστη συμπαράσταση κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πραγματοποιούνται μηνιαίες συναντήσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου μαζεύονται οι έγκυες και οι μανούλες και συζητάνε με συμβούλους θηλασμού για οτιδήποτε τις απασχολεί...Επίσης λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη με ανάλογα βιβλία.Δείτε εδώ

http://www.thilasmos.net/lll.html

Μέχρι πέρσι που ήμουν Αθήνα πήγαινα και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση βοήθεια έπαιρνα

Καλημέρα κορίτσια!Ναι....πριν λίγο ξύπνησα...

Vasdeli αυτό το site δεν το ήξερα!Σ ευχαριστούμε.Η αλήθεια είναι πως σε θεωρητικό επίπεδο μάζεψα αρεκτό υλικό,αλλά το πρακτικό φοβάμαι.Μακάρι να λειτουργήσει το ένστικτο όπως λες αλλά η εικόνα του να έχω το μωρό μου να κλαίει γιατί εγώ δεν καταφέρνω να το θηλάσω,με στοιχειώνει!Και αναρωτιέμαι...τι πρέπει να κάνω από τώρα?Βρήκα ένα ζευγάρι παιδιάτρων που η σύζυγός του είναι και σύμβουλος θηλασμού,αν και μακριά από κει που μένω,αλλά αναρωτιέμαι.Θα μου μάθει 5 πράγματα από τώρα?Θα μπορώ να της τηλ όταν θα αισθάνομαι άχρηστη και ανεπαρκής?Μήπως πρέπει να βρω μαία και αν ναι,άργησα?Αυτά...τα ολίγα!Αααα!Απ ό,τι κατάλαβα είσαι επίσημο μέλος του καφέ μας ε?Καλώς ήρθες!:D

Τσιπουράκιιιιιι!!!Χαίρομαι πολύ ματάκια μου που σε πετυχαίνω κι είσαι στα up σου!

Εγώ σας είπα πως δεν αισθάνομαι το μπεμπέ μου?Πότε πρέπει ν ανησυχήσω?Τώρα θα με πεις....με τόσο ύπνο που κάνω αυτό μπορέι να κάνει τα σινιάλα του αλλά εγώ πέρα βρέχει!Αχ τι μάνα θα γίνω?

Stone εγώ παίρνω αναβράζον ασβέστιο που συνήθως δεν το προτιμούν οι έγκυες,αλλά εμένα τα μασώμενα μου προκαλούσαν μεγαλύτερη αηδία κι έκανα εμετό.Έτσι κλείνω τη μύτη για 2 δεύτερα,πίνω το ρόφημα και για κανα δίλεπτο δεν αναπνέω ...μέχρι να φύγει η αίσθηση!Τόσο καλά περνάω.Και δυστυχώς μέχρι τη γέννα θα πρέπει να το παίρνω.

Φιλάκια!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου, κοιλουμπάκια μου μεγάλα, μικρά και μελλοντικά!!!!

Έχω μέρες να γράψω, αλλά κάθε μέρα σας διαβάζω στα κλεφτά μην μου παραπονιέστε... :tongue:

Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω, μπράβο σε όσες είδανε μπεμπάκια και σε όσα παίζουνε κρυφτούλι ακόμα... (σαν και το δικό μου...)

Μπράβο και στην Ηρώ, θράσος χρειάζεται και στην κατάστασή μας δεν είμαστε να μας φέρνουν και στο αμήν...

Φαγάκια διαβάζω Γιωτίτσα ε;;; Μια χαρά!!!

Vasdelaki πάμε γερά και μυρωδάτα (μετά από τόσα σκόρδα..........έχω και αντιπρόταση... βάλε και ασορτί σκουλαρίκι :tongue:)

Τσιπουρίτσα σε θέλουμε πολύ στην παρέα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ploegisi συνέχισε εσύ τα μπαλκονάτα καφεδάκια σου και άσε τους άλλους να δουλεύουνε.... α δίνε τους και οδηγίες καμιά φορά μη σου πάρουν τον αέρα :-P

Κατά τ' άλλα εγώ μια απ' τα ίδια... περιμένω να πάω στο γιατρό την άλλη εβδομάδα, α σήμερα έκανα και τις εξετάσεις που λέγαμε και θα βγουν το απογευματάκι τ' αποτελέσματα, θα τις πάω πακετάκι στο γιατρό και μετά θα τον ρωτήσω για μηνιαίες κλπ κλπ κλπ......

Φιλάκια πολλά !!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γκρέτα εγω δεν μπορούσα καθόλου τα μασωμενα δισκία ασβεστίου και μου είπε ο γιατρός μου πάρε όποιο σκεύασμα σε ευχαριστεί όλα τα ίδια είναι πάνω κάτω και τελικά επέλεξα χάπια Caltrate + D και ησύχασα.

Αγγελική καλα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις σου σήμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γκρέτα εγω δεν μπορούσα καθόλου τα μασωμενα δισκία ασβεστίου και μου είπε ο γιατρός μου πάρε όποιο σκεύασμα σε ευχαριστεί όλα τα ίδια είναι πάνω κάτω και τελικά επέλεξα χάπια Caltrate + D και ησύχασα.

Αγγελική καλα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις σου σήμερα.

Υπαρχεί δηλαδή χαπάκι ασβεστίου,ούτε μασώμενο ούτε αναβράζον και δεν μου το πε?Θα τον πνίξωωωωωωω!!!Να σαι καλά Γιωτίτσα,θα του πω κι εγώ να τα πάρω!

Αγγελική καλά αποτελέσματα!

Απίστευτο...μιλάμε οn line!:tongue:Συνήθως δεν βρίσκω καμία μέσα

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα καλά αποτελέσματα το απόγευμα.

Γκρέτα μην αγχώνεσαι βρε στο 1ο παιδί πάντα αργείς λίγο να το καταλάβεις αλλά μετά δεν σ΄αφήνει σε ησυχία. όσο για το θηλασμό άμα το έχεις πείσμα θα τα καταφέρεις μια χαρά

allo!

angelique σε ευχαριστώ, με το καλό να πας στο γιατρό το απόγευμα

εμεις δεν εχουμε γνωριστεί καλά ... ακόμα ;)

γκρετόνιο γειά σου με τους ωραίους σου ύπνους!!!!!!!!

κουμπαρούλα μου Ploegisi να μην σηκώσεις ούτε τασάκι!

Thank you κοιλίτσες μου!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Tsipouritsa μου είσαι κορίτσι πρότυπο και αγαπημένη κι ας μην έχουμε γνωριστεί καλά, νιώθω ότι σε ξέρω. Διάβαζα για σένα από πριν αλλά:

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατρό έχω τη Δευτέρα, σήμερα μόνο αποτελέσματα...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελικούλα καλά αποτελέσματα το απόγευμα.

Γκρέτα μην αγχώνεσαι βρε στο 1ο παιδί πάντα αργείς λίγο να το καταλάβεις αλλά μετά δεν σ΄αφήνει σε ησυχία. όσο για το θηλασμό άμα το έχεις πείσμα θα τα καταφέρεις μια χαρά

Σ ευχαριστώ Μαράκι!Θέλω πολύ να το αισθανθώ το ζουζουνάκι μου!Και για το θηλασμό το ξέρω πως ίσως αγχώνομαι πρόωρα αλλά θέλω εκείνη όταν θα έρθει η πολυπόθητη ώρα να είμαι καθόλα έτοιμη!

Η σύνδεσή μου σέρνεται σήμερα...σαν κι εμένα!:tongue:

Τσιπουρίτσα από ύπνο άλλο τίποτα!;)

Διαφημίσεις

απαπαπαπα, βρε γλωσσουδες, μιση ωρα σας αφησα να παω να φαω και το τιναξατε στον αερα!! Ή που δεν θα πατατε σαν εχθες ή που δεν θα σας προλαβαινω!! Λιγη ισορροπια, βρε τρελες!!!

Γιωτιτσα σε ανακηρυσσω στην καλυτερη μαγειρισσα του POWER!!!Οριστε οι υπολοιπες να βλεπετε να παιρνετε παραδειγμα! Το ηθελε ο αντρας της, το εφτιαξε, τι παει να πει Κυριακη-ξεΚυριακη! Γεια σου ρε Γιωτα! (υ.γ. τα Caltrate περιεχουν κατι αλλο εκτος απο ασβεστιο??)

Angelique με το καλο τα αποτελεσματακια σου! Περιμενουμε να μας πεις τα νεα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ωραίος τίτλος, οντως Ελενάκι λατρευω τη μαγειρική αλλα και να τρώω. Ναι περιέχουν βιταμίνη D που βοηθα στην απορρόφηση του ασβεστίου. Εγω σώθηκα με αυτα τα χάπια γιατι τα μασώμενα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τα πάρω, ειδικά με τους εμμετους. Εχουν 10 ευρω το κουτι αλλα εχει μέσα 60 χάπια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Βρήκα ένα ζευγάρι παιδιάτρων που η σύζυγός του είναι και σύμβουλος θηλασμού,αν και μακριά από κει που μένω,αλλά αναρωτιέμαι.Θα μου μάθει 5 πράγματα από τώρα?Θα μπορώ να της τηλ όταν θα αισθάνομαι άχρηστη και ανεπαρκής?Μήπως πρέπει να βρω μαία και αν ναι,άργησα?Αυτά...τα ολίγα!Αααα!Απ ό,τι κατάλαβα είσαι επίσημο μέλος του καφέ μας ε?Καλώς ήρθες!:D

Φαντάζομαι πως αν είναι σύμβουλος θηλασμού μπορεί να λύνει τις απορίες σου.... Πάντως αν ενσωματωθείς σε κάποια ομάδα της La Leche League(ανάλογα με το πού μένεις) θα λύσεις πολλές από τις απορίες σου. Εκεί θα δεις και άλλες έγκυες και μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου...

Φιλιά σε όλες!

Angelique1981 ωραία η ιδέα σου!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κι εγω την αλλη εβδομαδα θα του ζητησω να τα αλλαξω, παιρνω τα ideos, ειναι μασωμενα αλλα αν και εχουν γευση λεμονι οταν διαλυονται ειναι σαν αμμος μεσα στο στομα. Γενικα δεν εχω προβλημα με τα φαρμακα, ειμαι πολυ ευκολη και δεν διαμαρτυρομαι. Αλλα αυτο το ασβεστιο με σκοτωνει. Θα του προτεινω τα δικα σου να δουμε τι θα μου πει. Thanks Γιωτιτσα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...