Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσιπουριτσα μου καλη, ΠΡΩΤΟΝ μην μου στεναχωριεσαι για τιποτα, ειπαμε τα ασχημα περασαν, τα καλα σε περιμενουν!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ αν ξαναπεις οτι μας κουραζεις, δεν θα χρειαστει να αυτοσφαλιαριστεις, γιατι θα το κανω εγω!!! Εισαι αναποσπαστο κομματι της παρεας και εμεις γουσταρουμε τρελα που μπαινεις και σε βλεπουμε!! Περιμεναμε το δυναμικο comeback σου και να που το εκανες!!!

και ΤΡΙΤΟΝ ευχαριστω για την προθεση να βοηθησεις στο δωματιο! ;) Τωρα που το ειπες οτι εισαι διακοσμητρια θα σε ταραξουμε στις ερωτησεις!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bonjourakia στις κοιλίτσες σας :)

βλέπω ανεβαίνει η ομάδα (εδώ έχω αρχίσει να ανεβαίνω εγω.... χαχαχαχα)

vasdeli μου θα είμαστε Gastroμετανάστριες !!!!!! (πρώτα ο καλός Θεούλης)

εγώ αρχικά την φοβόμουν τη σημερινή ημέρα (γιατί θεωρητικά θα έμπαινα στον 5ο.... ) αλλά δεν ξέρω πως έκανα ένα κλικ χθες και είμαι καλά !!!!

ελπίζω να κρατήσει, νομίζω ότι το θα το κρατήσω το στυλ μου πάει :P

(κοριτσάκια ελπίζω να μην σας θλίβω, αν ναι να μου το πείτε να αυτοσφαλιαριστώ ή να τα μαζέψω..... )

Πολύ καλό το gastroμετανάστριες!!!!!!

tsipoura πολύ σύντομα θα γίνεις μανούλα, αυτό θα σκέφτεσαι και κάθε ημερομηνία που περνά θα σε φέρνει πιο κοντά στο στόχο σου;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα καλημέρααααααααα!!!

τρέχω από το πρωί, μόλις μπόρεσα να μπω για λίγο και να συνεχίσω το τρέξιμο!!! ξεκίνησε η μετακόμιση με το καλό και έχω αφήσει πεθερά και πεθερό που είναι συνταξιούχοι να καθαρίσουν... η μαμά δυστυχώς δουλεύει και μπορεί μόνο απογέυματα... κάτι είναι και αυτό! πινουμε το καφεδάκι μας στη βεράντα και μετά ξεκινάμε συμμάζεμα!

είστε τρελές όλες λέμε!! πρωί πρωί με τα μιλκσέικ!!! θέλετε και γευσεις τρομάρα σας!! χιχιχιχι!

κουμπάρα χαλάρωσε και ρίξε καμιά σφαλιάρα σε καναν άλλον εκτός από τον εαυτό σου! άντε μη σε φέρω βόρεια, να δώσεις ιδέες στο δημήτρη για το δωμάτιο!

μαράκι έτσι κι εσύ ε? λες λοιπόν και οι δυο μας να χουμε κοριτσάκια? πολύ ζόρικα από τώρα? πάντως το δικό μου κοριτσια δε βάζει κώλο κάτω! με έχει ταράξει! όπου και όποτε θυμηθεί! η φίλη μου λέει από τώρα κουνιστρω είναι αυτή, να την προσέχετε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

με συγκινήσατε βρε σκ@τούλες....

όσο για τις ιδέες ότι θέλετε εδώ είμαι

:D:D:D

Δεν μπορείς να φανταστείς πόοοοοοσο σε νιώθω....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

τσιπουριτσα μου καλη, ΠΡΩΤΟΝ μην μου στεναχωριεσαι για τιποτα, ειπαμε τα ασχημα περασαν, τα καλα σε περιμενουν!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ αν ξαναπεις οτι μας κουραζεις, δεν θα χρειαστει να αυτοσφαλιαριστεις, γιατι θα το κανω εγω!!! Εισαι αναποσπαστο κομματι της παρεας και εμεις γουσταρουμε τρελα που μπαινεις και σε βλεπουμε!! Περιμεναμε το δυναμικο comeback σου και να που το εκανες!!!

και ΤΡΙΤΟΝ ευχαριστω για την προθεση να βοηθησεις στο δωματιο! ;) Τωρα που το ειπες οτι εισαι διακοσμητρια θα σε ταραξουμε στις ερωτησεις!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!:D:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

εσύ κυρία μου να πάρεις μία πλεξούδα σκόρδα και να την τυλίξεις γύρω από την κοιλιά σου!!!!!!!

;)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!:D:tongue:

Καλά, ρε κορίτσια...μη βαράτε!

Θα θεωρήσω την σκορδοπλεξούδα διακοσμητική παρέμβαση και θα ενδώσω!

qwlrp3.png

Καλα σας διαβάζω πάνω απο μια ώρα για να σας προλάβω και έχω αφήσει τιον κοκορα στη μέση, μισομαγειρεμένο. Καταρχην καλημέρα, εμείς ΣΚ πήγαμε Ευβοια στη μανούλα και πέρασα τέλεια(θελω κι αλλο).

Ηρω ευγε σε σενα και το μωλό σου, καλα η πεθερά σου είναι για σφαλιάρες.

Ελενάκι σε καταλάβαίνω απόλυτα, η ρημάδα η μοναξιά δεν παλέβεται αλλα κανε υπομονή και όταν γυρίσεις θα γυρνάμε συνέχεια.

Τσιπουρίτσα μου γλυκειά, φιλια πολλα.

Ploegisi με ρέγουλο τη μετακόμιση, αλλα βλέπω έχεις και πολλους βοηθούς.

Στα υπολοιπα κορίτσια φιλιά, δεν θυμάμαι άλλα να σχολιασω, πάω να τελειώσω τον κόκορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλά, ρε κορίτσια...μη βαράτε!

Θα θεωρήσω την σκορδοπλεξούδα διακοσμητική παρέμβαση και θα ενδώσω!

... σκέψου τί όμορφη που θα' σαι με τα σκορδάκια στη κοιλιά.....

λαλαλαλαλαλαλα

Διαφημίσεις

... σκέψου τί όμορφη που θα' σαι με τα σκορδάκια στη κοιλιά.....

λαλαλαλαλαλαλα

Άσε που δεν θα με πλησιάζει και κανένας!!!!:tongue:

Γεια σου Γιωτίτσα!

qwlrp3.png

ρε συ γιώτα!!!!!!

κόκορα τριτιάτικα? δηλαδή την κυριακή τι μαγειρεύεις? λύσε μου την περιέργεια!!! χαχαχαχαχ! μπράβο σου πάντως!

ευχαριστώ και για το κουράγιο όλες σας! όντως έχω πολή βοήθεια! να ΄ναι καλά όλοι τους!

ψαράκι μου ωραία φωνή, μελωδική!!!:D

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλα σας διαβάζω πάνω απο μια ώρα για να σας προλάβω και έχω αφήσει τιον κοκορα στη μέση, μισομαγειρεμένο. Καταρχην καλημέρα, εμείς ΣΚ πήγαμε Ευβοια στη μανούλα και πέρασα τέλεια(θελω κι αλλο).

Ηρω ευγε σε σενα και το μωλό σου, καλα η πεθερά σου είναι για σφαλιάρες.

Ελενάκι σε καταλάβαίνω απόλυτα, η ρημάδα η μοναξιά δεν παλέβεται αλλα κανε υπομονή και όταν γυρίσεις θα γυρνάμε συνέχεια.

Τσιπουρίτσα μου γλυκειά, φιλια πολλα.

Ploegisi με ρέγουλο τη μετακόμιση, αλλα βλέπω έχεις και πολλους βοηθούς.

Στα υπολοιπα κορίτσια φιλιά, δεν θυμάμαι άλλα να σχολιασω, πάω να τελειώσω τον κόκορα.

Καλε Γιωτα στηλε μου λιγο κοκορακι καλε....απαπα θα με τρελανεται σημερα οτι γραφετε θελω να το φαω!!!:shock::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γεια σου Vasdeli.

Ploegisi την κυριακή έφαγα στη μαμα κατσικάκι στο φούρνο με πατατούλες, τον κόκορα τον ζήτησε ο αντρούλης μου και εγω δεν χαλάω χατήρια, ασε που όταν θέλουμε ενα καλό φαγητό δεν κοιτάμε τι μέρα είναι.

Chrisaki να σου στείλω όσο θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλά από το πρωι τι έχετε πάθει με το φαι προσπάθησα να μην σχολιάσω όλα αυτά που διάβαζα για τα milksake τώρα διαβάζω για κόκορα και κατσικάκια τι πράματα είναι αυτά δεν μας λυπάστε καθόλου και είμαστε και στη δουλειά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...