Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό vasdeli μου είναι καρμικό! Σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις εδώ, όπως και η τσιπούρα :D

Πότε θα πας στον γιατρό σου να σε δει??

Θα κάνω έναν πρώτο υπέρηχο σε μια βδομάδα εδώ και θα πάω στον γιατρούλη μου στο τέλος της 7 εβδομάδας για να ακούσουμε,πρώτα ο Θεός, καρδούλα....Θα είμαι στην Αθήνα 29/05 με 02/06.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσουδια μου!! Τι μου κανετε?? Εγω καλα, επιτελους κοιμηθηκα εχθες(οχι οτι δεν ξυπνησα 3-4 φορες), αλλα γενικα κοιμηθηκα καλα.

Το φουρφουρακι μου κανει πολλη κολοτουμπα λεμε, πρωι, μεσημερι, βραδυ, ειμαι χαρουμενη γιατι τουλαχιστον τωρα ανησυχω λιγοτερο!(οχι οτι δεν ανησυχω αν ολα πανε καλα, αλλα καπως συμμαζευτηκα)

Να σας ρωτησω, γιατι ζητησατε μετρηση του τραχηλου? Υπηρχε καποιος λογος ή έτσι απλα για να γινει??

Vasdeli σε ευχαριστουμε πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες σου περι θηλασμου!!Θα το εκμεταλλευτω καταλληλως (οταν αποφασισουν να βγουν οι μεταθεσεις και ξερω πού θα καταληξουμε....αχ πονεμενη ιστορια, ουτε δωματιακι δεν θα εχει το μωρο μου...δεν πειραζει, ας ειναι αυτο καλα και θα το φτιαξουμε μετα την γεννηση, να μας και την γνωμη του!χαχα)

βρε μαρακι, τι θα γινει με το kinderακι σου?? Νομιζω οτι πρεπει να αρχισουν να πεφτουν τα στοιχηματα!Εγω λεω οτι θα ειναι κοριτσι και κανει ναζια! ;)

Stone παρε ασβεστιο ΤΩΡΑ! Τι παει να πει τα ξεχνας? :P

Clelia- Vasdeli σας ζηλευουμε ρε κοριτσια! Τραβηξτε και μια ρουφηξια για μας!

A!!! και αισιως μπηκαμε στον 5ο σημερα! ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

2 γκαστρωμένες θα πίνουν milk-shakes :D

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναι!

Με γεύση φράουλα για μένα!!!!:P

ellain, γιατί τόσες μεταθέσεις παιδάκι μου; στρατιωτικός ο σύζυγος;

qwlrp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!τι εγινε εδω μεσααααααααααα??????χαμοοοοοοςςςςςςςς????? παω να διαβασω και επανερχομαιιιιι!!!!!! παρλαπιπες!!!

Α!!! ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΙ!!! VASDELI ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 3ο!!:shock::shock::shock::shock:... ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!! ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!τι εγινε εδω μεσααααααααααα??????χαμοοοοοοςςςςςςςς????? παω να διαβασω και επανερχομαιιιιι!!!!!! παρλαπιπες!!!

Α!!! ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΙ!!! VASDELI ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 3ο!!:shock::shock::shock::shock:... ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!! ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Άστα να πάνε....τόσες σελίδες, έκανα μια ώρα για να τις διαβάσω...

Δεσποινάκι μου, σ'ευχαριστώ...(είμαι καλό παιδί:-P- δε φεύγω λέμε!!!)

qwlrp3.png

Ααααααχ θελω και εγω και εγω ενα με γευση φραουλα και ενα με γευση σοκολατα!!!!γιαμ γιαμ γιαμ....γινεται να τα ανακατεψουμε αυτα τα δυο ??ακομα πιο γιαμ γιαμ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

despina100 ασε ασε γλωσσα δεν βαζουνε μεσα λεμε!!:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ρε δεσποινάκι να σε ρωτήσω κάτι μου έκανε στο φεις request κάποιος που έχει φίλη εσένα και τον κουμπάρο μου άσχετο τον ξέρεις; θα σου στείλω το όνομα με πμ.

ρε αυτος ειναι ξαδρφος μου...2ος...

αμα δεν τον ξερεις μην το κανεις add ειναι ουφο!!:D:D:D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol: τρελοκομεια!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ναι εμεις δεν βαζουμε γλωσσα, chris & despoina!!! απλα ζηλευετε που δεν προλαβατε να γραψετε κι εσεις!! διπλοπαρλαπιπες!!!

vasdeli μια ειναι η μεταθεση αλλα την περιμενουμε εδω και τοσους μηνες και με τις εξελιξεις με ασφαλιστικο, ΔΝΤ κτλ δεν λενε να βγουν λογω συνεχων παραιτησεων, ειναι στο τσακ να τις δωσουν καθε βδομαδα, παραιτουνται αλλοι 5, τις ξαναμαζευουν, μαζεψε, μοιρασε, καταλαβες?? Κι ετσι δεν ξερουμε πού θα βρεθουμε κι ουτε ονειρα για το δωματιο του μωρου δεν μπορω να κανω, γιατι απλα δεν εχει δωματιο!!!!χαχαχχαχαχα Υπομονη...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ααααααχ θελω και εγω και εγω ενα με γευση φραουλα και ενα με γευση σοκολατα!!!!γιαμ γιαμ γιαμ....γινεται να τα ανακατεψουμε αυτα τα δυο ??ακομα πιο γιαμ γιαμ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

despina100 ασε ασε γλωσσα δεν βαζουνε μεσα λεμε!!:rolleyes:

Έλα κι εσύ να γίνουμε πολλές!!! Και τα ανακατεύουμε!!!

Όταν είχα συναντηθεί με την Clelia πίναμε ποτάκια..τώρα μόνο milkshake κορίτσια...

qwlrp3.png

Bonjourakia στις κοιλίτσες σας :)

βλέπω ανεβαίνει η ομάδα (εδώ έχω αρχίσει να ανεβαίνω εγω.... χαχαχαχα)

vasdeli μου θα είμαστε Gastroμετανάστριες !!!!!! (πρώτα ο καλός Θεούλης)

εγώ αρχικά την φοβόμουν τη σημερινή ημέρα (γιατί θεωρητικά θα έμπαινα στον 5ο.... ) αλλά δεν ξέρω πως έκανα ένα κλικ χθες και είμαι καλά !!!!

ελπίζω να κρατήσει, νομίζω ότι το θα το κρατήσω το στυλ μου πάει :P

(κοριτσάκια ελπίζω να μην σας θλίβω, αν ναι να μου το πείτε να αυτοσφαλιαριστώ ή να τα μαζέψω..... )

δοκτορ δεσποινα που χάνεσαι ;;;;;

stone να παίρνεις τα χάπια σου !!!!!!

μαράκι πολλά τσαλίμια βλέπω το kinder.... μάλλον κορίτσι καλά λένε....

ellain μου μην σκας για το δωμάτιο καλό μου, δεν σας έχω πει αλλά είμαι διακοσμήτρια θα έρθω και θα σου το φτιάξω στο πιτς φυτίλι!!!!!!!!! τίποτα δεν θα κάνεις μόνο θα διαλέγεις!!!!

μάκια σας

πλάκα κάνεις και έχει στους φίλους του τον κουμπάρο μου και την αδερφή του. θα τον ρωτήσω που τον ξέρει. καλά κουφάθηκα τώρα:shock:

Bonjourakia στις κοιλίτσες σας :)

μαράκι πολλά τσαλίμια βλέπω το kinder.... μάλλον κορίτσι καλά λένε....

ellain μου μην σκας για το δωμάτιο καλό μου, δεν σας έχω πει αλλά είμαι διακοσμήτρια θα έρθω και θα σου το φτιάξω στο πιτς φυτίλι!!!!!!!!! τίποτα δεν θα κάνεις μόνο θα διαλέγεις!!!!

μάκια σας

άστα μας παίζει κρυφτούλι

διακοσμήτρια ε μάλλον θα χρειαστούμε τα φώτα σου. τώρα είναι που δεν ξεμπλέκεις μαζί μας:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...