Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γκρετουλίνι μου, εγώ δεν είμαι απλή περίπτωση εγκύου, πρέπει κάποιος (=γιατρούλης) να με καθησυχάζει, αλλιώς θα τον τρελλάνω και μετά θα τρελλαθώ εγώ. Πρώτα απ' όλα σαν επιστήμονας ο γιατρός μου είναι κορυφή, τον παραδέχονται πολλοί συνάδελφοί του που συνεργάζονται σε άλλα μαιευτήρια. Επειδή κιόλας έχω κακό ιστορικό, είμαι μέσα στο άγχος. Αν ο γιατρούλης μου υπέκυπτε σε κάθετι που του έλεγα, μάλλον θα τον τρέλλαινα χωρίς νόημα αφενός, αφετέρου θα ικανοποιούσε κάθε παράλογη απαίτησή μου (που ξέρεις πολύ καλά ότι αν μας δώσουν θάρρος, θα ζητούμε τα παράλογα εμείς οι αγχωτικές γκαστρούλες...)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια τι κάνετε εγώ μόλις γύρισα απ' τη γιατρό το μπεμπίδιο είναι 10 εκ. αναπτύσσεται μια χαρά και είναι πολύ ζωηρό τόσο που δεν μας άφησε να δούμε τι είναι οπότε αναμένουμε για τον άλλο μήνα στη β' επιπέδου. πόση ώρα το παίδευε η γιατρός να μας πει αυτό με τίποτα δεν έλεγε να μας ανοίξει τα πόδια του. ο άντρας μου βέβαια μόλις βγήκαμε απ' τη γιατρό μου λέει "εγώ το είδα κορίτσι είναι τι τα έχουμε τα διπλώματα":rolleyes:

όσο για την καβάλα τη ρωτήσαμε σήμερα και μας έδωσε το ελεύθερο μόνο όμως με προφυλακτικό για αποφυγή λέει μυκήτων και μας είπε ότι άμα εμείς νιώθουμε ωραία θα το καταλαβαίνει και το μωρό:o

κατα τ' άλλα τσίμπησα και τα 4 κιλάκια.

τώρα από αυτά που διάβασα hroukaki τι λαχείο είναι αυτή η πεθερά σου καλέ και λίγα της ειπες πάντως

Μαράκι τέλεια τα νέα σου!!!

Αυτό το νινί σας όμως, πολύ πείσμα βρε παιδί μου, μέχρι την τελευταία στιγμή kinder έκπληξη θέλει να είναι...

Ξέρω και άλλη περίπτωση νινιού-πειραχτηριού το οποίο φαινόταν ότι είχε τσουτσούνι πεντακάθαρα. Στην β' επιπέδου όμως φάνηκε ότι ήταν κοριτσάκι... Τι έκανε το σκατό: είχε βάλει το δάχτυλό του ανάμεσα στα πόδια του!!! Τρελλό νινί??

GEXxp3.png

Καλημερα!!!

χαχα τι ηταν αυτο ρε Κλέλια;;Εβαλε το εμβρυο το δαχτυλο στον πωπο;;Είσαι όργιο!!!!

Μαρακι μπραβο στο νινακι σου!για ποτε σου ειπε β'επιπεδου;;Πλησιαζει φανταζομαι..Το τικερακι σου που πήγε;;

Κοριτσια χτες που καθομουν ηρεμη και ξεγνοιαστη και εβλεπα τους "4" ενοιωσα ενα πεταρισμα και χαρηκα πολύ..Το νινι μου αρχισε να μου χτυπάει για να το ακουσω!

Να ρωτησω τι ασβεστιο παίρνετε;;Εμενα μου ειπε απο την αυχενικη να πάρω αλλα το αμέλησα..Ολο θελω να τον πάρω να τον ρωτησω κι ολο ξεχναω..

Στον μικρο μου αν θυμαμαι καλά επαιρνα μασωμενα δισκια calcioral

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέραααα...

stone μου είπε αρχές Ιουνίου θα πάμε για β επιπέδου και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός και εγώ πάντως έχω αρχίσει να νιώθω κάτι σαν μικρές κλωτσιές όσο για το ασβέστιο παίρνω και εγώ το calcioral.

τα τικεράκια μου χάθηκαν:-( θα φτιάξω άλλα

Διαφημίσεις

Καλημέεεερα!!!

Stone δεν το είχε βάλει στον πωπό καλέεεεεε!! Είχε βάλει το χεράκι της ανάμεσα στα πόδια και το δαχτυλάκι που προεξείχε μπροστά, φαινόταν σαν τσουτσούνι. Την είχαν για αγοράκι μέχρι την β' επιπέδου που αντιλήφθηκαν ότι δεν υπήρχε τσουτσούνι :D.

Και εγώ τα μασώμενα δισκία της calcioral παίρνω, μου τα έδωσε μόλις βγήκαμε από την εξέταση της αυχενικής. Γιατί καλέ δεν τα παίρνεις?????? Πήγαινε να τα πάρεις!! Έληξε η απεργία των φαρμακοποιών, τρέχα!!!

Δεν είναι τέλειο-τέλειο να σε κλωτσάει??? Μου έχει φύγει και ένα άγχος αφού το νιώθω (αυτό που έλεγα στην τσιπούρα μας). Έχει και συγκεκριμένες ώρες το σκατό! Κλωτσάει μετά που τρώω. Δλδ θα φάω σε 30', θα αρχίσει να κάνει τα κουλά του. Το βράδυ πάλι που θα φάω, πάλι χοροπηδάει, ανεξαρτήτως αν είμαι ξαπλωμένη ή πχ κάθομαι στον η/υ.

GEXxp3.png

Βρε Μπουρμπουριτσες!!!!ολη την ωρα μπουρου μπουρου που να τα καλυψω ολα τουτα???:shock:

Θα πω οσα θυμαμαι για να μαθετε!!!

Ηρωωωω, βρε κρητικατσι μου......μπραβο!!!καλα της τα πες της χαμενης για να μην πω τιποτα πιο βαρυ εεεεε μα.....μας αγανακτησε επιτελους!!!

οσο για το γαμο ουτε που θα σε νοιαζει σαν αρχιζουμε να ετοιμαζομαστε για τα μπεμπε μας:D:D

Τσιπουριδιο μου καλο!!!!μακια μακια μακια σε βλεπω καλα και χαιρομαι!!!:P

maraki32 μου μπραβο το νινι το ζορικο αντε Κλελια πλησιαζουμε και εμεις ε???

φανταζομαι εισαι ακομα στον γιτρο ε???δεν επεστρεψες 100%???:tongue:

μαρηηη Stone Παπακαλιατη ηθελε καλε το παιδι σου για να μας

κουνηθει??:mrgreen::mrgreen: υποπτο πολυ υποπτο, ή ειναι κοριτσι και τον γουσταρει τρελα που χοροπηδαει στο ακουσμα του ή ειναι αγοραρος και τον ακουει και λεει ελεος ρε μανα παλι αυτον θα δουμε???

και εγω αυτο το ασβετιο περνω τσουπρες!!!

αμα ξεχασα πολλες σορυ:roll: θα επανορθωσω!!!

αααααααααα και ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

χαχα Χρυσα καλό, λές να εχει κολλημα με τον Παπακαλιατη ή να του την εδωσε;;;

Καλα βρε Κλέλια σε όλους τους υπερηχους μεχρι την β'επιπεδου φαινόταν αγορι;;;χμμμ ενδιαφερον!!!;)

Με το ασβεστιο με μαλώνει και ο αντρας μου, γενικα και με το σιδηρο δεν ειμαι πολύ συνεπής..Τα ξεχναω ρε γμτ!!

Απο σημερα μπαινω σε πρόγραμμα, ακουσα και το σκαθαρι χτες και ισως θελει ενισχυση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κλειώ μου σ' ευχαριστώ για τα λινκ, θα τα μελετήσω με την ησυχία μου....Ελπίζω να είσαι καλά, το ίδιο και η ποδοσφαιρίστρια στην κοιλιά σου.

vasdeli στην κοιλιά πόνεσε?? Το έχω απορία.

:D

Όχι δεν με πονάει καθόλου στην κοιλιά, Clelia μου.

vasdeli μου καθε φορα που αλλαζω μερος με πονανε πολυ οι ενεσεις στην αρχη αλλα και το υγρο καθως μπαινει.Μετα δεν ξερω γιατι μαλλον συνηθιζω και με πονανε πολυ σπανια θα πρεπει να πεσει δηλ. σε ευαισθητο σημειο.Δεν ξερω αν συμβαινει και στις αλλες αυτο η μονο σε μενα ομως:roll:

Chris, κι εσύ πουλάκι μου κάνεις ενέσεις; Τι να σου πω...έλεγα στα κορίτσια ότι πόνεσα όταν την έκανα στο πόδι οπότε ξαναγύρισα στην κοιλιά....

θα σου στειλω κι εγω λινκ!!!!θα τα δημοσιευσω εδω να τα δουν και οι υπολοιπεσ γκαστρουλιτσεσ μασ!!!!:tongue:

vasdelaki μου εχεισ και αλλο παιδακι?να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!κατι ειχα καταλαβει απο καποια αλλα τοπικ αλλα δεν ημουν σιγουρη!!!!!

οσο για αν το καταλαβε????η δικια μου οταν εμεινα ηταν 6-7 μηνων...θα το πιστεψεισ οτι απο την πρωτη μερα αλλαξε συμπεριφορα απεναντι μου???:confused:(το ελεγα και στα κοριτσια εδω)τωρα πλεον με τρελαινει ολοκληρωτικα...ξερεισ τι κανει?οση ωρα την ταιζω στο καθησματακι φαγητου εχει ακουμπησμενο το χερακι τησ στην κοιλιτσα μου και την χαϊδευει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιωνω μιλαμε!!!!!!!!!!μια -δυο φορεσ τησ το εκανα και απο τοτε συνεχεια εκεινη!!

Ειρήνη μου, σ' ευχαριστώ για τα λινκ, θα τα χρειαστώ!

Έχω άλλα 2 παιδάκια, μια κόρη(που είναι γεννημένη Οκτώβρη του 2002) και έναν γιο 5 χρόνων.

Κορίτσια όσο για τα ταξίδια στην Καβάλα ένα έχω να πω: Είναι πολύ ωραία η διαδρομή:D ενώ είσαι έγκυος(κυρίως στο β' τρίμηνο).....:oops:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Α! Ξέχασα!

Για το ζήτημα του θηλασμού που έλεγε η Γκρέτα: καλό είναι να είμαστε διαβασμένες αλλά, πιστέψτε με, θα σας οδηγήσει κυρίως το ένστικτο. Και κάτι άλλο, θέλει πολύ υπομονή, κυρίως τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να εγκατασταθεί ο θηλασμός...Ακόμη θυμάμαι, όντας πρωτότοκη να προσπαθώ επί 30 λεπτά να πιάσει το στήθος η κόρη μου...Με υπομονή όμως και επιμονή τα κατάφερα. Επίσης να σας πω ότι υπάρχει ο σύνδεσμος θηλασμού La Leche League όπου μπορεί κανείς να βρει απεριόριστη συμπαράσταση κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πραγματοποιούνται μηνιαίες συναντήσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου μαζεύονται οι έγκυες και οι μανούλες και συζητάνε με συμβούλους θηλασμού για οτιδήποτε τις απασχολεί...Επίσης λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη με ανάλογα βιβλία.Δείτε εδώ

http://www.thilasmos.net/lll.html

Μέχρι πέρσι που ήμουν Αθήνα πήγαινα και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση βοήθεια έπαιρνα

qwlrp3.png

Ελα βρε Vasdeli.....Nα σου ζησουν!!!!!

Κι εγω ειχα την εντυπωση - δεν βλέπω και σχετικα τικερακια- ότι ειναι τοπρωτο σου!!

Με το καλό το τριτο λοιπόν!

Ευχαριστώ Πετρούλα μου!:-P

qwlrp3.png

Εγώ για θηλασμό μάλλον δεν θα διαβάσω πολλά - τουλάχιστον τόσα όσο νόμιζα...

Έχω επαναπαυτεί στις ήδη μανούλες αυτού του καφέ, οπότε θα ρωτάμε και θα μας λένε :D

GEXxp3.png

Εγώ για θηλασμό μάλλον δεν θα διαβάσω πολλά - τουλάχιστον τόσα όσο νόμιζα...

Έχω επαναπαυτεί στις ήδη μανούλες αυτού του καφέ, οπότε θα ρωτάμε και θα μας λένε :D

Καλημέραααααα!!!

Φίλη, είμαι ένας περιπλανώμενος Ιουδαίος...Έχω πάθει μια σύγχιση....δεν ξέρω που ανήκω!!!!:shock:

(Ακόμη να ανοίγουνε καφέ μανούλες Ιανουαρίου 2011)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...