Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον τσιπουριδιον!!!!!ακου να δεισ τωρα...

στο πρωτο μου παιδακι , λογω προεκλαμψιασ -εκλαμψιασ και γενικα δεν ηταν καθολου καλη εγκυμοσυνη ,χωρισ να τρωω πηρα σχεδον 25-30 κιλα!!!!ναι καλα ακουσεσ!!!οταν γεννησα,παρολο που ηταν και καισαρικη μου ειπε το ντοκτορι οτι σε 3-4 μηνακια να βαλω μπροστα...που να σκεφτεισ οτι η κατασταση μου οχι μονο ψυχολογικα (αυτο δεν το συζητω καν...το ποσο τραγικη ηταν..)αλλα και σωματικα ηταν το απολυτο χαλια!!εχτοσ τα κιλα που ειχα καβατζωσει(και ακομα τα εχω...)ο οργανισμοσ απο το σοκ που ειχε παθει ηταν σε κατασταση που δεν περιγραφετε...παρολα αυτα μου ειπε 3-4 μηνακια απο την ημερα τησ γεννασ!!!μετα μου ειπε αν θα περιμενα 5 πιο καλα οπωσ κι εκανα...στουσ 5 ημουν και παλι εγκυοσ!!!!!!!!!!ολο αυτο στο λεω επειδη εθιξεσ το θεμα και με τα κιλακια σου και με την προθεσμια που σου ειπε το ντοκτορι...;)

ενταξει απο την αλλη το καλυτερο ειναι να ακουσ αυτον(εννοειται)απλα στα ανεφερα για να δεισ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρουκάκι μου!!!!!!!!

τι να πω;;;;;;;;;;;;;;

είναι ξεδριάντροπη η Τασώ εκτός από κακίστρω!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

καλά της τα είπες κοριτσάκι μου για να μπαίνει στην θέση της!

(να σε μαλώσω και λίγο... κακώς την άφησες και μπήκε μέσα για τον υπέρηχο!αλλά καταλαβαίνω ότι τα έχασες!)

όσο για το μωλό σου!!!! εύγε του! άντρας με τα όλα του! σε υπερασπίστηκε κύριος!!!!!!!!!!!

Μιλάμε, θέλω να κατέβω να της αστράψω 2 χαστούκια της βλαμμένης!!!

Πολύ καλά της τα είπες και πολύ καλύτερα σε υποστήριξε το μωλό!! Και άλλη φορά να είσαι προετοιμασμένη αν την δεις στο ιατρείο ή οπουδήποτε αλλού: "Περιμένετε έξω και όταν τελειώσουμε θα σας τα πούμε. Γιατί να μην μπείτε? Διότι δεν νιώθω άνετα!!!"

Άσταδιάλα η γκαντέμω!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Tsipouritsa μου δεν το σκέφτηκα καθόλου εκείνη τη στιγμή!!!Μόνο τρόπους δολοφονίας μπορούσα να σκεφτώ!

Clelia μου δεν νομίζω οτι θα ξανατολμήσει να έρθει ασε που δεν θα ξαναμάθει πότε έχω γιατρό!!!!Πολύ απλα!!!!

Α να πω και γω για το θέμα της Καβάλας!!!Εμάς στην αρχή μας είχε επιτρέψει να πηγαίνουμε το "ταξίδι" μας απλά χωρίς υπερβολές εδώ και δύο μήνες όμως μας είπε οτι στο τέλος του ταξίδιού ο σύζηξ πρέπει να κατεβαίνει απο το αμάξι και να ποτίζει τα λουλούδια οχι το αμαξι!!!Διοτι είχα συσπάσεις μετα το πότισμα!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Ε οχι ρε παιδια, εχει και η γαϊδουρια τα ορια της!!! Ηρω ηρωας κοριτσακι μου, ηρωας!! Και καλα που την βρηκατε, καλα που μπηκε στον υπερηχο, καλα που αρχισε τα Κωστακης Κωστακης, αλλα που της ειπες τοσα και μαλιστα για τον πατερα σου και το μονο που ειχε να πει ηταν αν θα γινει ο γαμος... Ε τινα πω!!! Η γυναικα θελει ψυχιατρο!!! Αν πηγαινε φανταρος, θα ηταν Ι6!!!! Ελεος!!!! Ηρουκακι οσο πιο μακρια της μπορεις αγαπη μου, γιατι θα σε τρελανει!!!

Οσο για την Καβαλα, δυσκολα τα πραγματα ρε παιδια, μεγαλη η αποσταση.... Και συμφωνω με Κλελια, να ξερω οτι μεσα κουνιεται το παλικαρακι μου, κι εμεις να.... οχι δεν γινεται. Υπαρχουν αλλοι ωραιοι τροποι να νιωσουμε κοντα...αγαπουλες, φιλακια και τετοια!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

χαχα ποτιζετε και τα λουλουδια στο δρομο;;;

Κι εγω το αποφευγω το ενδοπότισμα...

Και εμεις στην πρωτη εγκυμοσυνη με τις συμβουλές του γιατρου δεν ταξιδεψαμε ως την Καβαλα, τωρα με τις παραινεσεις του πεταχτηκαμε καμια δεκαρια φορες..κοντα ειμαστε εμεις ετσι κι αλλιως..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηρουκάκι μου αν θέλεις μπορώ να κατέβω μία βόλτα να στην πλακώσω στις σφαλιάρες (ειδικά έτσι που είναι οι ορμόνες μου αυτή την εποχή δεν με πιάνει άνθρωπος) !!!!!!!!!!! και δεν χρειάζεται να μάθει κάν το γιατί!!!!!!

αν με ρωτήσει γιατί θα της πω, έτσι γιατί είμαι τρελή!!!!!!!!

μετά με κερνάς καφέ :) στα κρυφά όμως .....

Γεια σου ρε Ηρώ με τα ωραία σου! είδες? κάποιοι άνθωποι χρειάζονται τσαμπουκά, διπλό από το δικό τους! μπράβο και στο μωλό! σωστός! τσιπούρα μου έτσι! αν σε χρειαστώ να σ' έχω στα υπόψη!!!

κορίτσια, όπως έλεγε και ένας φίλος του μπαμπά στις συζητήσεις που ανέφερα νωρίτερα... δράμα η καβάλα! έτσι και κάποιες από σας! έγώ πάλι δε χαμπαριάζω! στην αρχή ο αντρούλης μου είχε τους ενδοιασμούς του, τώρα όμως... αφού το μωράκι μας είναι μια χαρά και ο γιατρός δεν έχει θέμα, γιατί να έχω εγώ θέμα στο μυαλό μου? μη σας πω ότι το ευχαριστιόμαστε και περισότερο αφού είναι και πιο τρυφερό...

τουλάχιστον φροντίστε να κάνετε κανένα χατίρι στα αγόρια σας, γιατί να πεταχτούν από καβάλα - θάσο 2 βήματα είναι ε???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Τσουπριτσες μου πού χαθηκατε ολο το μεσημερι??

Σχολασα και παω σπιτι, εχω πολυ πονο στην πλατη και την μεση και δεν εχω κανεναν να με τριψει και να με παρηγορησει.... Γι' αυτο θα παρηγορηθω μονη μου, θα φαω ενα παγωτο!!

Καλο απογευμα, φιλακιααααα!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τα μωρά στην αρχή συνέχεια δεν κοιμούνται?? :rolleyes:

:tongue::tongue::tongue::tongue:πολυ γελιο ερριξα βρε κλελουκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:αν συγκρινω με το αγγελικακι 3 μηνεσ δεν εκλεισε ματι!!!!!!!!ουτε το μεσημερι ουτε το πρωι ,ουτε το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

α οσο για την καβαλα!!!λοιπον στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα μια αποκολληση κι ενω στην αρχη το ντοκτορι ειπε κανονικα,μετα με την αποκοληση τερμα!!!!οταν επουλωθηκε η αποκοληση να πηγαμε 1 ή 2 φορεσ!!φοβομασταν ..

στην αγγελικη παλι 2 φορεσ...εκει και αν ημουν φοβισμενη με οτι ειχα παθει αλλα περισσοτερο ο συνεταξιδευτησ ουτε στα 2 μετρα να με πλησιασει..εξισου φοβισμενοσ..

τωρα ηδη πηγαμε 3 φορεσ αν δεν κανω λαθοσ..ξεθαρεψαμε βλεπετε:D:D.αλλα ομολογω οτι το ταξιδι στην κατασταση αυτη ειναι πολυ ωραιο!!!!!!(βλ.μετα απο 3 εγκυμοσυνεσ το ανακαλυψα ..:tongue:)

δεν σασ ειπα...πηρα και το ντοκτορι και του ειπα για τα πετρωματα τησ κοιλιασ και μου εδωσε μαγνησιοtrofocard,περνει καμια σασ?μου ειπε να κανω και υπερηχο να δουμε τον τραχηλο..(φοβηθηκα λιγο)αν και θυμαμαι και στην αυχενικη αλλα και οταν μου πηρε το κολπικο δειγμα για τισ εξετασεισ οτι μου ειπε οτι ο τραχυλοσ ειναι μια χαρα..

αλλα οντωσ φοβισμενοι το σκ δεν πηγαμε ταξιδακι..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι μου, trofocard (μαζί με ασβέστιο) μου έδωσε ο γιατρός όταν βγήκαμε από την εξέταση της αυχενικής. Δεν είχα συμπτώματα για να μου το δώσει, προφανώς αυτό το πρωτόκολλο ακολουθεί.

Όσον αφορά για τον τράχηλο, επειδή και εγώ είμαι ψυχαναγκαστική (έτσι με λέει ο γιατρούλης, δεν ξέρω γιατί-δεν ξέρω γιατί :rolleyes:) τον είχα πρήξει πριν από ένα μήνα να μου κοιτάξει τον τράχηλο και αρνήθηκε. Μου είπε ότι ήταν μια χαρά στις 10 εβδομάδες, ήταν υπεραρκετός. Οπότε αν εσένα σου τον είδε μια χαρά, να μην ανησυχείς. Το ότι θέλει να τον ξανακοιτάξει σημαίνει ότι είναι ψείρας - πράγμα το οποίο μας αρέσει πολύ...

ellain το τσάκισες το παγωτό? Καλή χώνεψη! Εγώ σχολάω 14.45-15.00 και όταν φτάνω σπίτι μου κοιμάαααμαι κατευθείαν, γι' αυτό τα μεσημέρια χάνομαι.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διάβασα και διάβασα....

hroukaki βλέπω από πεθερά την έκανες λαχείο.Μη σε νοιάζει όμως!Σημασία έχει ότι ο άντρας σου σε λατρεύει και σου συμπαραστέκεται.Κι όσο για το γάμο εσείς και το μπεμπέ να στε καλά και θα γίνει κι αυτός.;)

Εγώ στην Καβάλα έχω απεριορίστων!:tongue:Μόνο που κάνω τη δύσκολη στον Γκρετίνο επίτηδες,για να βγάλω τα σπασμένα τόσο καιρό που τον κυνηγούσα τις μέρες τις ωορρηξίας και μου κανε τον ζόρικο.ΑΧΧΧΧ το πόσο το ευχαριστιέμαι δεν λέγεται!Κι όσο για την ενδοεκσπερμάτιση ο γιατρός δεν μας είπε αν είναι επικίνδυνη για το μπεμπέ.Θα το βάλω κι αυτό στη λίστα με τις απορίες για την επόμενη φορά.

Ειρήνη η πίεσή μου είναι οκ.Μάλλον κοιμάμαι πολύ την ημέρα οπότε πόσο εύκολα να με πάρει ο ύπνος το βράδυ?Πρέπει όμως να μπω σ ένα πρόγραμμα επιτέλους...

Επίσης αποφάσισα να πάω πιο μπροστά στον γιατρό από τη Β επιπέδου,η οποία είναι προγραμματισμένη για μέσα Ιούνη,γιατί δεν αντέχω να μην ελέγξω αν το μπεμπέ είναι καλά!Στο κάτω κάτω τζάμπα έχω τη φήμη της αγχωτικής εγκύου στο ιατρείο?

Σήμερα ξεπατώθηκα στις δουλειές!Θέλω να τακτοποιήσω τα πάντα και ήδη σημειώνω τις αλλαγές που θέλω να κάνω στο σπίτι.Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Επίσης θα πάρω κι ένα βιβλίο για το θηλασμό,αρχίζει και με αγχώνει το θέμα.Διάβασα και ό,τι πληροφορίες βρήκα στο φόρουμ αλλά αισθάνομαι τελείως απροετοίμαστη.Όλο σκέφτομαι ότι το νινί μου κλαίει κι εγώ πελαγώνω και δεν μπορώ να του προσφέρω τπτ!Ουφφφφ!!!Μην αγχώνω κι εσάς τώρα!

Καλό βραδάκι!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ειρηνάκι μου, trofocard (μαζί με ασβέστιο) μου έδωσε ο γιατρός όταν βγήκαμε από την εξέταση της αυχενικής. Δεν είχα συμπτώματα για να μου το δώσει, προφανώς αυτό το πρωτόκολλο ακολουθεί.

Όσον αφορά για τον τράχηλο, επειδή και εγώ είμαι ψυχαναγκαστική (έτσι με λέει ο γιατρούλης, δεν ξέρω γιατί-δεν ξέρω γιατί :rolleyes:) τον είχα πρήξει πριν από ένα μήνα να μου κοιτάξει τον τράχηλο και αρνήθηκε. Μου είπε ότι ήταν μια χαρά στις 10 εβδομάδες, ήταν υπεραρκετός. Οπότε αν εσένα σου τον είδε μια χαρά, να μην ανησυχείς. Το ότι θέλει να τον ξανακοιτάξει σημαίνει ότι είναι ψείρας - πράγμα το οποίο μας αρέσει πολύ...

ellain το τσάκισες το παγωτό? Καλή χώνεψη! Εγώ σχολάω 14.45-15.00 και όταν φτάνω σπίτι μου κοιμάαααμαι κατευθείαν, γι' αυτό τα μεσημέρια χάνομαι.

Clelia εγώ του ζήτησα να τον μετρήσουμε την προηγούμενη φορά και δεν έφερε αντίρρηση.Βέβαια με ρώτησε γιατί και πίστευε ότι όλα είναι καλά αλλά δεν θα μπορούσα να βασιστώ στο ένστικτό του:rolleyes:.Οπότε και τον μετρήσε και όλα καλά!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...