Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάρες μου!!!

χρόνια πολλά σε όλες μας για χθες! κι εμένα με ρωτούσαν όλοι αν μου δωσε καμιά κλωτσιά το μωρό για χρόνια πολλά! αλλά μπα... δεν πειράζει, του χρόνου με το καλό!!!

ηρώ μου μη μου στενοχωριέσαι! όλα καλά θα είναι και του χρόνου θα ειναι καλύτερα! έχω μια γάμοβάφτιση στις 23 μαΐου, τρέλλα! πολυ πιο ήσυχη η φίλη μου απ΄ ότι θα ταν πέρσι! και μάλιστα το κάνει μεσημέρι όπως κι εγώ και όλο με ρωτάει για διάφορα!

ειρήνη μας τσάκισες με την κορούλα σου! απίθανα πλασματάκια τελικά ε?

ψαρούκλα να δεις που του χρόνου θα γιορτάσεις κι εσύ! να δεις! άσε τις *@!@&!€$... ακούς εκεί! Θετική σκέψη δε λέμε?

όσο για όλες όσες έχουν τόσο κουράγιο με τις ενεσούλες, τι να πω... μπράβο σας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είστε όλες σας σουπεΛ (που λέει και ο βαφτισιμιός μου)

πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω (συγκίνηση.... πάμε πάλι .... ;) )

Ηρώ μου καλά λεει η Κλέλια, πες μας τα ξεχε... στήρια σε παρακαλώ να σε καμαρώσω !!!!!!!

Κλέλια ωραιότατη η Καβάλα ;)

Ελενάκι μου να κοιμάσαι κοριτσάκι μου !!!!!

Οσο για την ειρήνη μπείτε να δειτε την φωτό προφιλ της στο facebook

η κοράκλα είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!

όσες τις κλωτσάνε ήδη τα μωράκια :) όσες όχι ακόμα .... σε λίγο δεν θα σας αφήνουν να ησυχάζετε !!!!!!!!!!!!!!

Κουμπαρούλα μου Ploegisi !!!!!!!! καλά σε ακούω καλό μου!! φτου φτου !

Stone γλύκας ο μάστορας!

Μαρη Chris Chris...... καλημέρα :)

Κλέλια ωραιότατη η Καβάλα ;)

Ελενάκι μου να κοιμάσαι κοριτσάκι μου !!!!!

σε μένα πηγαινε αυτό??? ε??? γιατί κι εγώ καβάλα ήμουν το σκ... πως δε σε πέτυχα??? :tongue:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

σε μένα πηγαινε αυτό??? ε??? γιατί κι εγώ καβάλα ήμουν το σκ... πως δε σε πέτυχα??? :tongue:

λοιπόν ταξίδι στην Καβάλα δεν σημαίνει ακριβώς επίσκεψη στην συγκεκριμένη πόλη... αλλά ...... την ευχάριστη άσκηση που στην προκειμένη περίπτωση σε κατέστησε μέλουσα μανούλα ;)η τρελάρα η Κλέλια το έχει βγάλει αυτό!!!!!!!!!!!

στην δική μου περίπτωση είναι χωρίς τέτοιο σκοπό ακόμα (σε 3-4 μήνες είπε το ντοκτόρι)

το να κοιμάσαι το έγραψα στο Ellainaki ... :)

αλλά κι εσύ τι ξευνυχτάς κουμπαρούλα;;;;;;;;

:tongue:

δεν μας είπες εσύ σε ποια καβάλα ήσουν;;;;; όχι ότι η μία αποκλειει την αλλη.....

αλήθεια οι γιατροί σας στέλνουν για βόλτες στην καβάλα ή όχι; έχω ακούσει πολλά διφορούμενα πάνω στο θέμα αυτό

tsipoura το η περίοδος 3-4 μηνών ξεκινάει από την ημέρα της επέμβασης, οπότε... προετοιμάσου για "ελεύθερες καταδύσεις". Α και πού 'σαι: ξεκίνα να παίρνεις 1 filicine την ημέρα, προετοιμάζει τον οργανισμό σου για την επικείμενη εγκυμοσύνη και προφυλάσσει το νινί σου νευρολογικά (καλά το έγραψα? Όχι για τα νεύρα του :D, για το κεντρικό νευρικό σύστημα :tongue: ). Κάνε το, κακό δεν θα σου κάνει, καλό μόνο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

tsipoura το η περίοδος 3-4 μηνών ξεκινάει από την ημέρα της επέμβασης, οπότε... προετοιμάσου για "ελεύθερες καταδύσεις". Α και πού 'σαι: ξεκίνα να παίρνεις 1 filicine την ημέρα, προετοιμάζει τον οργανισμό σου για την επικείμενη εγκυμοσύνη και προφυλάσσει το νινί σου νευρολογικά (καλά το έγραψα? Όχι για τα νεύρα του :D, για το κεντρικό νευρικό σύστημα :tongue: ). Κάνε το, κακό δεν θα σου κάνει, καλό μόνο...

αγαπούλα το παίρνω το felicine καθημερινά, το επαιρνα και πριν μείνω εγγυος 6 μήνες περίπου γιατί εκτός όλων αυτών που πολύ σωστά επεσήμανες βοηθάει και στην απορρόφηση του σιδήρου που παίρνω στανταρντ τα τελευταία 50 χρόνια.... (χάλια αιματοκρίτης... παραδόξως στην εγκυμοσύνη δεν είχε τα χάλια του)

όσο για τις ελευθερες καταδύσεις.... αν δεν χάσω καμιά 30 κιλά δεν ........

άντε 20 !!!!! κυριολεκτικά όμως 20....

επειδή κουμπαρούλα μου γλυκιά για χρόνια άκουγα τους γονείς μου σε συζητήσεις με τους φίλους τους να λένε για βόλτες στην καβάλα που ποτέ δεν πήγαιναν...:cool::confused::cool: εννοείται πως ήμασταν στην ίδια καβάλα! και ναι! μας επιτρέπει όσο και όποτε θέλουμε... με ηρεμία λέει βέβαια, κάποιος τον ακούει όμως!!!

ααα! και το καλύτερο! τώρα που μεγάλωσαν λίγο οι γονείς μας, λένε ότι πάνε για τρέξιμο!!! χιχιχι!!!!!:-P:D

6umkp3.png

Jdbyp2.png

επειδή κουμπαρούλα μου γλυκιά για χρόνια άκουγα τους γονείς μου σε συζητήσεις με τους φίλους τους να λένε για βόλτες στην καβάλα που ποτέ δεν πήγαιναν...:cool::confused::cool: εννοείται πως ήμασταν στην ίδια καβάλα! και ναι! μας επιτρέπει όσο και όποτε θέλουμε... με ηρεμία λέει βέβαια, κάποιος τον ακούει όμως!!!

ααα! και το καλύτερο! τώρα που μεγάλωσαν λίγο οι γονείς μας, λένε ότι πάνε για τρέξιμο!!! χιχιχι!!!!!:-P:D

εύγε!!!!!!!!!!!!!

χαρούμενη μαμά = χαρούμενο μωρό !!!!!!!

όσο για τους γονείς... χα χα χαχ αχα

Τι ανωμαλιάρικη συζήτηση ανοίξατε!!!! Δεν ντρέπεστε μεσημεριάτικα??? Εγώ του τα έχω κόψει αυτά, αφενός φοβάμαι (ενώ ο γιατρός μας επιτρέπει από την 12η εβδομάδα) αφετέρου λίγο παθαίνω κάτι... Δλδ εγώ θα κάνω σεχ, και θα έχω ένα μωρό μέσα μου να κλωτσά :shock: ? Είμαι λίγο σε αυτά, το ξέρω. Αν θελει ο σύζυγος, έχουμε και πρίζες εύκαιρες (του τα χρωστάω από χθες, στο γαϊδάρι!!!).

Τσιπούρα μην χολοσκάς για τα κιλά και μην κάνεις καμιά εξυπνάδα να τα χάσεις (αφού σε λίγο θα τα ξαναπάρεις :tongue: ). Απλά μην πάρεις άλλα αν νομίζεις ότι είναι πολλά...

GEXxp3.png

Τι ανωμαλιάρικη συζήτηση ανοίξατε!!!! Δεν ντρέπεστε μεσημεριάτικα??? Εγώ του τα έχω κόψει αυτά, αφενός φοβάμαι (ενώ ο γιατρός μας επιτρέπει από την 12η εβδομάδα) αφετέρου λίγο παθαίνω κάτι... Δλδ εγώ θα κάνω σεχ, και θα έχω ένα μωρό μέσα μου να κλωτσά :shock: ? Είμαι λίγο σε αυτά, το ξέρω. Αν θελει ο σύζυγος, έχουμε και πρίζες εύκαιρες (του τα χρωστάω από χθες, στο γαϊδάρι!!!).

Τσιπούρα μην χολοσκάς για τα κιλά και μην κάνεις καμιά εξυπνάδα να τα χάσεις (αφού σε λίγο θα τα ξαναπάρεις :tongue: ). Απλά μην πάρεις άλλα αν νομίζεις ότι είναι πολλά...

Μάνα Κουράγιο σε βλέπω φιλενάδα .... :tongue:

όσο για τα κιλά μου... πονεμένη ιστορία... προς το παρόν δεν κάνω δίαιτα γιατί πραγματικά θα πάω στο δρομοκοαίτειο (έχω κόψει και το τσιγάρο και δεν έχω ξαναπνίσει μπράβο μου παρόλα τα σκ@τ@ !!!!!!! ) αλλά σε καμιά 10αριά μέρες λέω να πάω στην διαιτολόγο να συμμαζευτώ

Διαφημίσεις

Πολύ καλά έκανες και το έκοψες το κάπνισμα. Και οικονομία και παρακαταθήκη για την γκαστριά... Έξυπνη κίνηση και αυτή με την διαιτολόγο, σε βλέπω στα χνάρια της Ploegisi, η οποία πηγαίνει σε διαιτολόγο και έχει πάρει 25 γραμμάρια σε όλη την εγκυμοσύνη της...:tongue:

GEXxp3.png

τστστστστσ!!!! συκοφαντίες! ναι πηγαίνω, αλλά δεν πήρα τόσα! έφτασα τα 2-2,5! χάνω λίπος βέβαια! αλλά τσιπούρα μου είναι καλή κίνηση κοπέλα μου! βοηθάει πολύ! και μη νομίζεις! δεν τα τηρώ κατά γράμμα όλα και προσπαθώ να είμαι όσο πιο χαλαρή γίνεται! όταν θέλω να φάω κάτι, δεν το χαρίζω!

το καλό είναι ότι δε δημιουργήθηκαν προβλήματα με τις μετρήσεις μου, οπότε όλοι είναι πολύ ικανοποιημένοι! αλλά κορίτσια, η κοιλίτσα μου φαίνεται αρκετά!!!! όχι ότι δεν το χαίρομαι, αλίμονο!!! τι να πω... μήπως φταίνε τα ρούχα? ποια είπε ότι δε φαίνεται η κοιλιά της?

το τσιγάρο δε, μπορώ να πω ότι άρχισε να μου λείπει, αλλά προσπαθώ να μην τό χω στο μυαλο μου! είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία τώρα!

κλέλια μου τι φταίνε οι πρίζες να ξεχειλώσουν? χιχιχιιχ! κάνε καλέ το χατίρι στο παιδί! άκαρδη!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

πήγαινα στην διαιτολόγο πριν μείνω έγκυος, είχα χάσει 7 κιλάκια!!!!

πήρα τα 3 .... δεν πειράζει βλέπετε έκοψα το τσιγάρο μόλις υποψιάστηκα ότι είχα μπεμπεκάκι και έτρωγα σαν τρελή!!

τώρα θα ξαναπάω να συμμαζευτώ, να χάσω 10 για αρχή και μετά ελεύθερες καταδύσεις στην Καβάλα!!!!!!!!!

αφου δεν ξανάρχισα να καπνίζω με τα διαφορα.... δεν θα ξανακαπνίσω αλλά ζορίζομαι πολύ... το ομολογώ, έχω και τον Κέρβερο που δεν με αφήνει!

Κλέλια καλά σου λεει! κάνε την χάρη του παιδιού!!!!!!!!! ντροπή σου καλέ! τον πατέρα πρέπει να τον προσέχεις!

Eγώ πάντως έχω κοιλούμπα... :tongue: :tongue:

Πέρα από την πλάκα, όταν τον είχα ρωτήσει αν του πρότεινα για σεχ, τι θα έκανε, μου είπε ότι και εκείνος το φοβάται... Δεν πειράζει μωρέ, καλή καρδιά. Τα μωρά στην αρχή συνέχεια δεν κοιμούνται?? :rolleyes:

GEXxp3.png

Να σας πω κοριτσούδια μου!!!!

Λοιπόν τη Δευτέρα πάμε στο γυναικολόγο 8 παρά αφου 8 είχαμε ραντεβού!Μπαίνουμε μέσα και βλέπουμε την πεθερά μου 8 εγκεφαλικά εγώ!Τα νεύρα μου τσίτα!!!!Θύμοταν οτι είχα ραντεβού και ήθελε να έρθει λέει!!!!Μπαίνουμε στο γιατρό και τρέχει η δικιά σου μεσα στο δωμάτιο που κάνουμε το υπερηχογράφημα πριν απ'όλους και της λέει ο γιατρός περάστε έξω σας παρακαλώ να μπει η κοπέλα να ξαπλώσει πρώτα!!!Και ο γιατρός μέσα στα νεύρα!Βλέπαμε το μωρό το κρανίο τους μοιρούς γενικά και αυτή "σε μένα μοιάζει το παιδί σε μένα μοιάζει το παιδί" της λέει το μωλό εκείνη την ώρα μάνα αν θέλεις τόσο πολυ να σου μοιάζει το παιδι κάνε ένα δικό σου!Σκάει η δικιά σου!!!!Βλέπει ο γιατρός το φύλο το ανακοινώνει και άρχισε ο κωστάκης(βλ.πεθερός) και ο κωστάκης μας έπριξε!!!Όλο το ιατρείο έμαθε για τον Κωστάκη!!!Οταν κατεβήκαμε λοιπόν κάτω άρχισε!!!!Να πάρω τον πατέρα σου να του πω για τον Κωστάκη να χαρεί αντε θα συνεχιστεί το ονομα!Δεν μιλούσα εγω!Και ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ μου λέει εσυ βέβαια θα χάρηκες που είναι αγόρι γιατι δεν θα πάρει το όνομα μου!!!!Αυτό ήταν!!Της απαντάω αφθόρμητα!Εδώ ο κόσμος καιγεται και το μ***νι χτενίζεται!!!Δεν πάτε καλα της λέω το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει είναι το φύλο και τι όνομα θα πάρει γερό θελω να είναι!Και όσο για το αν θα πάρει το ονομά σας και αν χαίρομαι εσείς έχετε πρόβλημα μαζί μου όχι εγώ μαζί σας!!!Εσείς δεν με θέλετε και κάνετε τα πάντα να χαλάσει αυτός ο γάμος και δεν καταλαβαίνω γιατι!!!!Έχω πρόβλημα με την υγεία του πατέρα μου της λέω και δεν μπόρω να ασχολούμε με το τι κάνετε εσείς!!!Και τι απαντάει;;Αλήθεια τωρα που είναι ο πατέρας σου άρρωστος ο γάμος δεν θα γίνει ε;( Μονο αυτο την ένοιαξε ότι άλλο της είπα μπαινάκης βγαινάκης) Και απαντάει το μωλό!Ο γάμος θα γίνει ότι και να λες εσύ όποτε το αποφασίσουμε εμείς και κανόνισε την πορεία σου γιατι αν συνεχισεις έτσι απο φωτογραφίες θα τον δεις!!Αυτη είναι η γυναίκα μου και κανόνισε να το χωνέψεις και να σ'αρέσει γιατί ξέρω πολύ καλα τι είσαι!!!!Και την παρατήσαμε σύξυλη και φύγαμε!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...