Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης να ξέρεις πως στην κοιλιά μπορείς να κάνεις μέχρι κάποια ηλικία της κύησης, πάνω από τις 15 εβδομάδες (ή τις 20, αναλόγως τον γιατρό) δεν σου επιτρέπουν στην κοιλίτσα επειδή έχει ανέβει το νινί και δεν κάνει... Γι' αυτό σου λένε: τώρα που μπορείς, κάνε τις εναλλάξ (σου μιλάει η χεσμεντέν τώρα που δεν έκανε ούτε μισή ένεση στην κοιλιά).

κλελουκω μου αυτο δεν το ηξερα!!!!εγω και στην αγγελικουλα μεχρι την 38 εβδομαδα στην κοιλουμπα τισ εκανα!!!!!δεν μου ειπαν τιποτα ουτε ο αιματολογοσ ουτε ο γυναικολογοσ!αλλα στο υψοσ του αφαλου που τισ κανουμε υπαρχει πιο πολυ λιποσ κι εκει δεν τσιτωνει τσο πολυ ωστε να μην μπορεσεισ να τρυπησεισ!!!περσυ οταν μου εδειξε το ντοκτορι να τισ βαζω ,μου ειπε οτι και καθετα να την βαλω δεν πειραζει και με τιποτα δεν φτανει να τρυπησει το μπεμπε!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίταξε Ειρήνη μου, για να μην σε τρομοκρατώ, θα κάνεις ό,τι σου λένε οι γιατροί σου. Μπορεί λόγω σωματότυπου πχ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο να μην ισχύει αυτό για σένα. Αυτό για την κοιλία μου το είπε ο γυναικολόγος μου, όχι ο αιματολόγος. Να φανταστείς στην αρχή μου έλεγε "Κάνε και στην κοιλιά, διότι μετά την 20η εβδομάδα δεν πρέπει". Όταν πήγα στην 15η εβδομάδα για εξέταση, με ρώτησε πού κάνω τις ενέσεις, του είπα στα πόδια πάντα και απάντησε "Καλύτερα, δεν κάνει τώρα στην κοιλιά!". Μπορεί να είναι αυτή η προσωπική του άποψη ή να είναι υπερβολικός. Πιστεύω ότι καθώς είσαι βετεράνα στις ενέσεις από την Αγγελικούλα σου ακόμη, δεν ισχύει για σένα.

Καλέ Ειρήνη, τι κουτσούνι παιδί έχεις εσύ!! Είναι πολύ τρυφεροοοοοοοοο :D.

Μαράκι με το καλό να πας στον γιατρό και μετά να μας πεις λεπτομέρειες για το νινί σου!!!

chris εμένα είναι με τις μέρες του, άλλες φορές πονάω περισσότερο (και αυτό πλέον είναι αμελητέο) άλλες όχι. Το υγρό όντως τσούζει λίγο (κάνω των 0,45) αλλά πλέον δεν με νοιάζει.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

λοιπον εχουμε και λεμε vasdeloykaki και λοιπεσ συνγκαστρουλεσ...

http://www.babycenter.com/ (αυτο το σαιτ θα δειτε πανω πανω που λεει εβδομαδα προσ εβδομαδα ολη την εξελιξη του εμβρυου κ απο κατω εχει φωτο απο υπερηχο κτλ)

http://www.gyn.gr/artman/publish/article_22.asp (ειναι στα ελληνικα αυτο,απλα δεν ειναι τοσο λεπτομερεσ οσο το αλλο..)

και αυτο δειχνει διαφορουσ τριδιαστατουσ υπερηχουσ..αναλογα την εβδομαδα!

https://www.ehd.org/movies.php?mov_id=186&language=33&cell=6

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλέ Ειρήνη, τι κουτσούνι παιδί έχεις εσύ!! Είναι πολύ τρυφεροοοοοοοοο :D.

Μαράκι με το καλό να πας στον γιατρό και μετά να μας πεις λεπτομέρειες για το νινί σου!!!

chris εμένα είναι με τις μέρες του, άλλες φορές πονάω περισσότερο (και αυτό πλέον είναι αμελητέο) άλλες όχι. Το υγρό όντως τσούζει λίγο (κάνω των 0,45) αλλά πλέον δεν με νοιάζει.

μα εχω αδικο που τρελαινομαι????

για τισ ενεσουλεσ εκανα των 0,30(ηταν ανεπαισθητεσ..)εδω και ενα μηνα ομωσ κανω των 0,45 (και μου ειχε πει να αφαιρω λιγο ωστε να βαζω 0,40 ουσιαστικα και πονανε λιγο..)θυμαμαι περσυ που ειχα φτασει τισ 0,50(αν δεν κανω λαθοσ )και πονουσαν πιο πολυ!!!οσο αυξανεται τοσο ποναει και πιο πολυ..

παντωσ απο οτι καταλαβα κ εχω διαβασει κι εσεισ για προφυλακτικη αγωγη και μονο τησ κανετε ε?σε μενα μετα το πρωτο μου παιδακι δεν βρεθηκε τιποτα και οταν ξαναεμεινα εγκυοσ τισ αρχισαμε σαν βοηθητικο...

μετα ανακαλυψαν οτι δεν τισ χρειαζομουν καν ,(κ τρυπιομουν αδικα..) αλλα δεν μπορουσα πλεον να τισ σταματησω(τισ ειχε μαθει ο οργανισμοσ..)κι ετσι αποφασισε ο αιματολογοσ καλυτερα να τρυπιεμαι (αφου δεν με πειραζει)κ να βοηθαω εστω λιγο ..παρα να ρισκαρω...

με αυτην την λογικη τισ κανω και τωρα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Στην περίπτωσή μου ξεκινήσαμε εντελώς πειραματικά, αφού οι εξετάσεις που είχα κάνει βγήκαν καθαρές. Έτσι με το που είδα +++ έπρεπε να παίρνω 1 salospir και 1 filicine την ημέρα (ασχέτως που εγώ από μόνη μου έπαιρνα filicine τον τελευταίο χρόνο και τα salospir τα ξεκίνησα λίγες ημέρες πριν δω το +++). Τα παραπάνω τα κανόνιζε ο γυναικολόγος μου με τον αιματολόγο συνεργάτη του.

Μετά από 5-6 ημέρες επισκέφτηκα τον αιματολόγο αυτόν και κάναμε θρομβοελαστόγραμμα. Έδειξε κανονικό, όμως λαμβάνοντας υπόψη ότι έπαιρνα salospir και φυσικά του ιστορικού μου ξεκινήσαμε ενέσεις innohep των 0,35, οι οποίες πονούσαν πολύ-πολύ λιγότερο.

Μετά την αυχενική πήγα πάλι στον αιματολόγο και ενώ είχα κάνει ένεση το πρωί, το θρομβοελαστόγραμμα έδειξε υψηλή πηκτικότητα αίματος, οπότε αυξήσαμε τις ενέσεις σε 0,45. Αυτές όντως πονάνε λίιιιιιιιιγο περισσότερο.

Το ξέρατε ότι υπήρχαν ενέσεις των 0,60 :shock: ?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!

Πάλι χάθηκα!!!!!!Και έχω να σχολιάσω παλι πάρα πολλα!!!!!

Πρωτα απ'όλα Vasdeli μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!!Ελπίζω να σου πάνε όλα τέλεια τέλεια!!!!

Irene και Renah χρόνια πολλά να χαίρεστε το όνομα σας και ότι επιθυμείτε!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε εμάς που θα γίνουμε του χρόνου να γιορτάζουμε αγκαλιά με τα ροζ και μπλέ μωρά μας!!!!!

Αν ξέχασα κάτι συγχωρέστε με αλλά πάλι γράωατε τόσα πολλά....

Τα δικά μου τώρα!!!!Αποφασίσαμε με το μωλό να κάνουμε το γάμο του χρόνου!(Τελικά είχε δεν είχε η μέγαιρα μας μάτιασε).Το ανακοινώσαμε κιόλας!!!Μου έλεγε η μαμά μου οτι ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να αναβληθεί ο γάμος και να είναι αιτία εκείνος!Οπότε είπαμε οτι τον αναβάλαμε γιατί μας είπε ο γιατρός οτι δεν είναι οτι καλύτερο για μένα και το μωρό όλη η διαδικασία το τρέξιμο η συγκίνηση κλπ κλπ!!!!Τι να κάνω δεν θέλω να στενοχωριέται στην κατάσταση του!

Όσο για την πορεία της εγκυμοσύνης μου!Βρε κορίτσια σαν να μην είμαι έγκυος!!!Τίποτα σας λέω!!!!Και έχω αρχίσει και ανησυχώ οτι κάτι δεν πάει καλά!!!Τι να κάνω να πάρω το γιατρό και να του πω τι;;;Οτι δεν νιωθω τίποτα και ανησυχώ;;;;Εχει ακούσει τόσα και τόσα ο ανθρωπος θα με βρίσει στο τέλος!!!!!!

Φιλάκια!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Στην περίπτωσή μου ξεκινήσαμε εντελώς πειραματικά, αφού οι εξετάσεις που είχα κάνει βγήκαν καθαρές. Έτσι με το που είδα +++ έπρεπε να παίρνω 1 salospir και 1 filicine την ημέρα (ασχέτως που εγώ από μόνη μου έπαιρνα filicine τον τελευταίο χρόνο και τα salospir τα ξεκίνησα λίγες ημέρες πριν δω το +++). Τα παραπάνω τα κανόνιζε ο γυναικολόγος μου με τον αιματολόγο συνεργάτη του.

Μετά από 5-6 ημέρες επισκέφτηκα τον αιματολόγο αυτόν και κάναμε θρομβοελαστόγραμμα. Έδειξε κανονικό, όμως λαμβάνοντας υπόψη ότι έπαιρνα salospir και φυσικά του ιστορικού μου ξεκινήσαμε ενέσεις innohep των 0,35, οι οποίες πονούσαν πολύ-πολύ λιγότερο.

Μετά την αυχενική πήγα πάλι στον αιματολόγο και ενώ είχα κάνει ένεση το πρωί, το θρομβοελαστόγραμμα έδειξε υψηλή πηκτικότητα αίματος, οπότε αυξήσαμε τις ενέσεις σε 0,45. Αυτές όντως πονάνε λίιιιιιιιιγο περισσότερο.

Το ξέρατε ότι υπήρχαν ενέσεις των 0,60 :shock: ?

αχ ναι μωρε κι εγω 0,35 και 0,45 επειτα...απλα τα ψιλομπερδεψα κι εγραψα 0,30+0,40.τουσ τελευταιουσ 2 μηνεσ περσυ εκανα παραπανω απο 0,45 (ηταν κοκκινη συσκευασια αν θυμαμαι καλα)αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν 0,55-0,60(θα σε γελασω...)θα κοιταξω μηπωσ βρω πουθενα γραμμενεσ κ θα σου πω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

τσιπουριδιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι μεσα απο ολη την καρδια μου του χρονου να γιορταζεισ κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρουκακι πωσ ειναι ο πατερουλησ?ολα καλα?το ευχομαι!!!οσο για τον γαμο τωρα που πηρατε το κολαϊ του χρονου θα σασ φανει παιχνιδακι!!!!αληθεια για ποτε τον ειχατε προγραμματισει?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Hroukaki μην σκας για τον γάμο, καλά λεει η ειρήνη, του χρόνου με το καλό θα τα έχεις όλα οργανωμένα ήδη και απλά θα χαρείς!

άσε που θα μπορείς να είσαι και ξανθούν νυφούλα που τόσο το ήθελες........

για την μεγαιρα δεν θα σχολιάσω καν............. την βρωμοσκατούλα!

Διαφημίσεις

τσιπουριδιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι μεσα απο ολη την καρδια μου του χρονου να γιορταζεισ κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ καλό μου!!!!!!! όπως είπα και στην αδερφή μου (πρόσφατη μανούλα) που μου ευχήθηκε το ίδιο ότι αν είμαι εγγυος του χρόνου τέτοια εποχή θα μου στείλετε τα λουλούδια στο Δρομοκαίτειο γιατί εκει θα περάσω την επικείμενη (βελτιώνομαι Κλέλια......) εγκυμοσύνη μου από το άγχος!!!!!!!

λέτε να έχει καλό τμήμα τοκετών εκει;;;;; γιατί ή μόνη θα είμαι;;;

λοιπόν σκέφτηκα να φτιάξω νέο καφέ να λεγετε

Μανούλες και Δρομοκαίτειο..... ή κάπως έτσι

χαχαχαχαχαχαχαχααααα

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!! τι μου κανετε πουλακια μου??

Γεια σου ρε stone με τον γιο τον μαστορα!

Irini τι τρυφερο το κοριτσακι σου.... Θελω κι εγω.... :)

Clelia μεγεια τα ρουχαλακια σου και με το καλο να γινεις νονουλα!!

Hroukaki δεν πειραζει που θα αναβληθει ο γαμος, να γινει καλα ο πατερας σου και να το ευχαριστηθειτε και να το καψετε! Θα κανετε γαμο και βαφτιση μαζι, μια χαρα! Οσο για συμπτωματα ουτε εγω τιποτα, κοιλια ελαχιστη, δηλαδη κανεις δεν καταλαβαινει οτι ειμαι εγκυος αν δεν το ξερει, αλλα δεν πειραζει δεν στεναχωριομαστε, αφου τα μπεμπακια μεγαλωνουν οπως πρεπει ολα ειναι μια χαρα!!

tsipouropsaro σε εφαγα χθες κι ησουν μουρλια!!! Καλημερα και σε εσενα και ναι ναι ναι του χρονου θα γιορταζεις κι εσυ! Θα σου τα στειλουμε στο Δρομοκαϊτειο, μην μου ανησυχεις!

Τελος σε ολα τα κοριτσακια που ταλαιπωρουνται καπως παραπανω για τα μπεμπακια τους με ενεσουλες και φαρμακακια, εχω να πω κουραγιο αγωνιστριες, επικεντρωθειτε στον στοχο που ειναι τα φασκιωμενα ροζ κουκλακια σας!!!

Κατα τα αλλα , περασα ενα ψιλοβαρετο ΣαβΚυρ γιατι ο αντρουλης μου εφυγε σε ασκηση ως την Πεμπτη, φυσικα κοιμαμαι χαλια, γιατι εχω ανησυχια μοναχη μου, ξυπναω ως και 7-8 φορες καθε βραδυ, μαυρος κυκλος κατω απο το ματι , χαλια σας λεω χαλια... Υπομονη ομως, τι αλλα να κανει κανεις? Παντως εγω πηρα ηδη λουλουδακια χθες απο τον καλο μου τον θειουλη που ποτε δεν με ξεχναει, με μπιλιετακι"κανεις δεν ειπε οτι η σημερινη γιορτη ειναι μονο για τις ηδη μανουλες... Χρονια Πολλα" Καλο ε? με συγκινησε....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τσιπουρόψαρο καλημέεεεερα!!!

Τι έγινε, ανέβηκε η διάθεσή μας βλέπω? Σου έκανε καλό το 3μερο στην Καβάλα (ανώμαλο ψαρίδιο!!)?

Εγώ όμως είμαι πολύ σίγουρη ότι θα έχεις μωράκι του χρόνου στην γιορτή της μανούλας... Βάλε και εσύ το χέρι σου (και ο καλός σου την.... διάθεσή του :tongue:). Το άγχος σου είπα πώς θα το αντιμετωπίσεις, θα μας γράφεις, θα μας πρήζεις, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εμείς εδώ. Μετά άλλωστε θα σε κλωτσάει, θα κάνει κωλοτούμπες οπότε δεν θα έχεις άγχος, θα ξέρεις ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι καλά :D.

Σκατούλες ξέχασα: Χθες το βράδυ που κλώτσαγε το κλωτσοσκούφι, επίτηδες έπιασα από έξω την κοιλιά μου και ναι το ένιωσα για πρώτη φορά στο χέρι. Τρελλό? Μου άρεσε, θέλω πάλι... Φώναξα και τον βλαμμένο να το νιώσει αλλά νευρίασε επειδή τον διέκοψα από το κάπνισμα :evil: (όταν ο άνθρωπος είναι γαϊδάρι, έτσι φέρεται).

Ηρώ μου δεν πειράζει για τον γάμο, καλύτερα να γίνει του χρόνου για να το κάψεις, να χορέψεις, να πιείς κλπ. Τώρα θα ήσουν λίγο μαγκωμένη. Να μην στενοχωριέται ο μπαμπάκας σου, του χρόνου θα είναι περδίκι στον γάμο της κοράκλας του...

Πες βρε που τα έχωσες στην παρλιατζόγρια!!! Θέλω λεπτομέρειες ανατριχιαστικές!!

GEXxp3.png

λοιπόν σκέφτηκα να φτιάξω νέο καφέ να λεγετε

Μανούλες και Δρομοκαίτειο..... ή κάπως έτσι

χαχαχαχαχαχαχαχααααα

χαχαχαχα Παρα πολύ καλή ιδεα!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια μας!!

Ηρω μου καλά κανετε και αποφασισατε να αναβάλλετε για λίγο τογαμο εφοσον συντρεχουν λόγοι!!

Ολα θα ειναι πολύ καλύτερα και εσυ λιγότερο αγχωμενη γιατι πολύ τρεξιμο ρε παιδακι μου και εσυ!!!

Κι ο δικος μου γιος χτες μου προσφερε μια λευκή ορχιδεα το μωρακι μου!!!

Φιλακια σε όλα τα κοριτσακια, συγγνωμη αν δεν σχολιαζω και τα προηγουμενα αλλά εχω λιγη δουλεια..

Θα επανέλθω!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...