Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααα εδω και πολύ καιρό..Οπου κατσαβιδι και σφυρι αυτος πρωτος

Και που να εβλεπες πριν καμια ωρα που ειμασταν στην αυλη και ειχε σκυψει κατω απο το ποδηλατακι του και προσπαθουσε να το μονταρει..Κανονικος μαστορας σου λέω!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάρες καλημέρα!

Γιορτές είχαμε,επετείους,εγκυμοσύνες(συγχαρητήρια vasdeli),νέα από τα μωράκια μας superrrr!!!Συγχωρέστε με που δεν γράφω αναλυτικά τις ευχές

Ελένη τα συλλυπητήρια για τον πεθερό σου,ζωή σε λόγου σας.

Έτσι είναι η ζωή....τη μία χαρές ...τη μία λύπες....

Εγώ είμαι ακόμα μουδιασμένη με τα γεγονότα της εβδομάδας:(...

...ας ελπίσουμε πως δεν θα βιώσουμε ξανά τέτοιες μέρες!

Τεσπα... η ώρα φταίει!έχω κάνει τη μέρα νύχτα και τη νύχτα μέρα :!:!

Αλλάζω κλίμα!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!:D

Χρόνια πολλά στα κοριτσάκια μας που ήδη βίωσαν το ανεπανάληπτο συναίσθημα της μητρότητας:D,με το καλό να το ξαναβιώσουν!αλήθεια φεύγει ποτέ η πρώτη αίσθηση?

Xρόνια πολλά στις μανούλες μας!:D

Του χρόνου θα γιορτάζουμε κι εμείς!!!:Dεγώ πάντως ένα λελουδικό θα μου το προσφέρω από φέτος...θα βάλω τον ανθοπώλη να μου γράψει τη κάρτα υποδυόμενος το μπεμπουδάκι μου!!!:tongue:

ciao ciao!!!Καλό ξημέρωμα!

υ.σ.έχει καμιά σας αυπνίες ως σύμπτωμα ή να ρωτήσω το γιατρούλη τι συμβαίνει?

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

καλημερα μανουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημερα γκαστρουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια μασ πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ολεσ μασ του χρονου να εχουμε στην αγκαλια μασ τα μπεμπακια μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσεσ ειμαστε ηδη μανουλεσ ,να χαιρομαστε τα μωρα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπότε αν είναι να σηκώσετε το μαγαζί, φροντίστε να έχετε μετρητά...

Αν κάποια θέλει περισσότερες πληροφορίες, ευχαρίστως να τις δώσω...

κλελουκω χιλιοτρυπημενο :D:D:D(πλακα κανω ε??) πεσ μασ διευθυνση!!!!!!εχω γαμουσ!!!!!!!πολλουσ γαμουσ ολο το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!απλα υπαρχει καπου εκει κοντα σταση μετρο-προαστιακο κτλ?σκευτομαι οταν θα κατεβω μονη μου τον ιουνιο και ξεμπερδεψω απο τα ντοκτορια ,να παω μια τσαρκα κι απο εκει!!!!;);)

γκρετονιο ,δεν χανεισ να ρωτησεισ και το ντοκτορι....

πιεσουλα εχεισ μετρησει?

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα και χρονια πολλα στις μανουλες.σαυτες που ειναι ηδη και στις μελλουσες.να πω κι εγω συγχαρητηρια στην φιλη σας vasdeli για την εγκυμοσυνη της,να πανε ολα καλα.δεν γνωριζομαστε αλλα μια νεα εγκυμοσυνη παντα ειναι ενα ευχαριστο γεγονος.καλα να περασετε ολλες.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά σε οσα κοριτσια ειναι ηδη μανουλες και σε αυτες που συντομα θα βιωσουν αυτο το μοναδικο συναίσθημα!!!

Να ειμαστε καλά και να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!!!

738661z6ua38lhcf.gif

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στις μανούλες του October power με την ευχή του χρόνου να είμαστε όλες μα όλες μανούλες!!!!

Χρόνια πολλά γλυκιά μου μανούλα!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα εγκυούλες, χρόνια πολλά!

(Παρεμπιπτόντως, χρονια πολλά μανούλα μου!Σε λατρεύω).

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας...

Με την σειρά μου εύχομαι τον Οκτώβριο όλες να κρατάτε γερά μωράκια στην αγκαλιά σας!:P

Clelia και Ιrini χθες έκανα την ένεση στο πόδι και πήδησα ως το ταβάνι από τον πόνο!!!:-(

Μου φαίνεται ότι θα την κάνω στην κοιλιά. Ο σύζυγος λέει ότι καλό είναι να γίνονται εναλλάξ για να μην κάνει μελανιές και ζγρομπαλάκια η κοιλιά. Εσείς έχετε κάτι τέτοιο;:shock:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, σε όλες όσες θα γίνεται σύντομα μανούλες αλλά και σε όλες τις κοπέλες που θέλουν να αποκτήσουν ένα μωράκι! Όλες να κρατάτε του χρόνου το μωράκι σας αγκαλιά!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Στις υπόλοιπες, υπομονή μέχρι του χρόνου που τα ροζ μωράκια μας θα μας δώσουν ένα λουλουδάκι!!!! (αν δεν το φροντίσει ο σύζυγος θα του επιβάλλω αποχή από την Καβάλα!!!).

vasdeli μου!!!! Όταν έκανες την ένεση στο πόδι, το τσίμπησες το σημείο? Ανασήκωσες το δέρμα ώστε να κάνεις την ένεση?? Μπορεί γι' αυτό να πόνεσες. Ή ίσως επειδή είσαι πρωτάρα... Θα συνηθίσεις όμως, σου το υπόσχομαι...

Αυτό που είπε ο vasdeloάντρας σου έχει δίκιο (ασχέτως που εγώ δεν το ακολούθησα). Πρέπει εναλλάξ να κάνεις ενέσεις, διότι στα πόδια είναι πολύ περιορισμένο το σημείο και σε κάποια φάση θα γεμίσει μελανιές, οπότε πρέπει να το ξεκουράζεις. Όταν λέει ζγρομπαλάκια να ξέρεις δεν είναι μόνιμα. Φαντάσου δλδ να τσιμπάς συνέχεια μια περιοχή, οι απανωτές μελανιές σου τα δημιουργούν. Μετά φεύγουν, μην σε ανησυχεί. Επίσης να ξέρεις πως στην κοιλιά μπορείς να κάνεις μέχρι κάποια ηλικία της κύησης, πάνω από τις 15 εβδομάδες (ή τις 20, αναλόγως τον γιατρό) δεν σου επιτρέπουν στην κοιλίτσα επειδή έχει ανέβει το νινί και δεν κάνει... Γι' αυτό σου λένε: τώρα που μπορείς, κάνε τις εναλλάξ (σου μιλάει η χεσμεντέν τώρα που δεν έκανε ούτε μισή ένεση στην κοιλιά).

Ειρήνη μου, η σελίδα που μπορείς να δεις είναι www.obsessive.gr, εκεί έχει όλες τις διευθύνσεις των καταστημάτων που μπορείς να βρεις ρούχα τους. Επειδή όμως στα διάφορα καταστήματα θα βρεις πολύ λίγα ρούχα, σου προτείνω να πας Δάφνη ή Βάρη που είναι τα πρατήρια! Στην Δάφνη, ξεκινώντας από το κέντρο με αυτοκίνητο, η Λήμνου είναι κάθετη στην Βουλιαγμένη, λίγο μετά την Εκκλησία του Αγ. Ιωάννη, στο αριστερό σου χέρι. Νομίζω με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ είναι περίπου 1 χλμ, νομίζω. Δεν είμαι σίγουρη... Πήγαμε με το αυτοκίνητο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Clelouko μου,

Μου την έκανε ο vasdeloσύζυγος (καλά, ε; γέλασα άπειρα!) και το ανασήκωσε το δέρμα όπως λες....αλλά πόνεσα...Γι' αυτό σήμερα την έκανα στην κοιλίτσα!

Ήθελα να σου πω, clelouko μου, αν μπορείς να μου στείλεις link σχετικά με εγκυμοσύνη και ανάπτυξη του μωρού(ξέρω ότι έχεις κάνει διατριβή επί του θέματος...:-P:tongue:).

Φιλιά στην γκομενάρα....

ΥΓ Σήμερα η κόρη μου αφού μου είπε χρόνια πολλά με ρώτησε: "Μαμά, οι έγκυες γιορτάζουν;" Έμεινα κάγκελο....Λές να κατάλαβε τίποτα ή να ήταν τυχαίο;:shock:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!

vasdeli στην κοιλιά πόνεσε?? Το έχω απορία.

Όσον αφορά τα link που διαβάζω, είναι το www.babybaby.gr, με το που μπαίνεις στην σελίδα θα κοιτάξεις πάνω αριστερά στην στήλη "Η εγκυμοσύνη σας κάθε εβδομάδα", εκεί έχει την ανάπτυξη κάθε εβδομάδα. Επίσης πάτα πάνω στο tickerάκι μου, θα σε βγάλει στην αντίστοιχη σελίδα και από εκεί βάζεις ΤΕΡ ή ΠΗΤ και σου βγάζει την αντίστοιχη εβδομάδα, εξηγώντας κάθε φορά τι γίνεται. Επίσης αυτό να κάνεις και στο tickerάκι της Νένας (nenaki), είναι πολύ επεξηγηματικό. Έχω και ένα στο σπίτι που το έχω κατεβάσει και είναι στο desktop, θα σου το στείλω το απογευματόβραδο, είναι πολύ καλό! Προς Θεού ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ κάτι sites επιστημονικά (βλ. Ασκληπιείο κλπ), διότι δεν απευθύνονται σε εγκύους, παρά σε γιατρούς. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως γράφουν και για άσχημες περιπτώσεις χωρίς να σε προειδοποιούν, ξαφνικά διαβάζεις ΤΑ τέρατα και τα βλέπεις και σε φωτογραφίες. Θα διαβάζεις για καλά πραγματάκια.

Όσον αφορά για την κόρη, ένα θα σου πω: από μικρό κι από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια... :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα... τι κάνετε εγκυούλες;

αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά σε όλες τις μητερούλες και σε αυτές που επρόκειτο να γίνουν σύντομα.

αφού είχα ένα κουραστικό σ/κ γιατί ξέστρωσα το σπίτι σήμερα η μέση μου με έχει πεθάνει.

και το σημαντικότερο σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού και με τη γιατρό να δω το μωράκι μου, ανυπομονώ να δω πόσο μεγάλωσε. λέτε να δούμε και τι είναι σήμερα θα μας κάνει τη χάρη; πάντως όλοι μου οι γνωστοί έχουν φαγωθεί ότι είναι κορίτσι για να δούμε

Καλημερουδια και καλη εβδομαδα να εχουμε.Αντε αυτην την εβδομαδα εχουμε και καμποσες ραντεβουδακια με γιατρουληδες αν θυμαμαι καλα:roll:

maraki32 αντε με το καλο να πας στον γιατρο να δεις το μωρακι σου και να σου ανοιξει και κανενα ποδι;)

vasdeli μου καθε φορα που αλλαζω μερος με πονανε πολυ οι ενεσεις στην αρχη αλλα και το υγρο καθως μπαινει.Μετα δεν ξερω γιατι μαλλον συνηθιζω και με πονανε πολυ σπανια θα πρεπει να πεσει δηλ. σε ευαισθητο σημειο.Δεν ξερω αν συμβαινει και στις αλλες αυτο η μονο σε μενα ομως:roll:

Γκρετονιο μου εγω ειχα στο 1ο τριμηνο αργα το βραδυ.δηλαδη ξυπνουσα αργα το βραδυ και μετα ημουνα κανα 2ωρο με το ματι γαριδα.Περασε αυτο κοιμομουν μια χαρα μεχρι τις τελευταιες μερες που δεν μπορω να κοιμηθω νωρις και ξυπναω και πολυ νωρις σε σχεση με πριν.Ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι φισιολογικες οι αυπνιες ως ενα βαθμο.τωρα παλι τι να σου πω αν ανησυχει πολυ ρωτα και τον γιατρουλη σου.Φιλουμπες:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clelia και Ιrini χθες έκανα την ένεση στο πόδι και πήδησα ως το ταβάνι από τον πόνο!!!:-(

Μου φαίνεται ότι θα την κάνω στην κοιλιά. Ο σύζυγος λέει ότι καλό είναι να γίνονται εναλλάξ για να μην κάνει μελανιές και ζγρομπαλάκια η κοιλιά. Εσείς έχετε κάτι τέτοιο;:shock:

για το ποδι ,δεν ξερω να σου πω ,ουτε για πονο ,ουτε για μελανιεσ...και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη κ τωρα μονο κοιλια τησ κανω...

ενταξει δεν σου κρυβω οτι καποιεσ φορεσ αναλογα το σημειο που θα διαλεξω στην κοιλια ποναω,και μελανιτσεσ κανω αλλα δεν πειραζει...

Ήθελα να σου πω, clelouko μου, αν μπορείς να μου στείλεις link σχετικά με εγκυμοσύνη και ανάπτυξη του μωρού(ξέρω ότι έχεις κάνει διατριβή επί του θέματος...:-P:tongue:).

Φιλιά στην γκομενάρα....

ΥΓ Σήμερα η κόρη μου αφού μου είπε χρόνια πολλά με ρώτησε: "Μαμά, οι έγκυες γιορτάζουν;" Έμεινα κάγκελο....Λές να κατάλαβε τίποτα ή να ήταν τυχαίο;:shock:

θα σου στειλω κι εγω λινκ!!!!θα τα δημοσιευσω εδω να τα δουν και οι υπολοιπεσ γκαστρουλιτσεσ μασ!!!!:tongue:

vasdelaki μου εχεισ και αλλο παιδακι?να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!κατι ειχα καταλαβει απο καποια αλλα τοπικ αλλα δεν ημουν σιγουρη!!!!!

οσο για αν το καταλαβε????η δικια μου οταν εμεινα ηταν 6-7 μηνων...θα το πιστεψεισ οτι απο την πρωτη μερα αλλαξε συμπεριφορα απεναντι μου???:confused:(το ελεγα και στα κοριτσια εδω)τωρα πλεον με τρελαινει ολοκληρωτικα...ξερεισ τι κανει?οση ωρα την ταιζω στο καθησματακι φαγητου εχει ακουμπησμενο το χερακι τησ στην κοιλιτσα μου και την χαϊδευει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιωνω μιλαμε!!!!!!!!!!μια -δυο φορεσ τησ το εκανα και απο τοτε συνεχεια εκεινη!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...