Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vasdeli!!!! Δεν μου σχολίασες το όνειρό μου!!!

Φιλενάδα μου, να ονειρευτείς εμένα; Σημαδιακό το κόβω....θα μου μεταδώσεις την καλή σου ενέργεια!!!

Για SOS τώρα....I need your help! Πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο ο οποίος χάρηκε και μου είπε χαρακτηριστικά:"Μπράβο ρε Βικάκι".

Θέλει προληπτικά να αρχίσω clexan των 20 στην κοιλίτσα(μαμά μου!:shock:)μία την ημέρα και 2 Felicine, ένα πρωί, ένα βράδυ. Θυμάμαι που στην αρχή έκανες κι εσύ ενέσεις και ακόμη γελάω με την πρώτη σου περιγραφή που είχες κλειστεί στην τουαλέτα και τελικά την έκανες στο πόδι...Για πες τίποτα να πάρω θάρρος γιατί αγχώθηκα λίγο....Θα κάνω οτιδήποτε, δεν το συζητώ, αρκεί το σποράκι μου να τα καταφέρει....

Ειλικρινά ευτυχώς που μου έδωσε τις ενέσεις γιατί θα ήμουν όλο μέσα στο άγχος ότι δεν κάνω τίποτα....

εισαι μηπωσ απο εδω κοντα?ή το <γειτονισσα>το λεσ λογω φορουμ?

Είμαστε γειτόνισσες-νησιώτησες!! Από τον Αύγουστο μένουμε Μυτιλήνη-μετακομίσαμε από την Αθήνα!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vasdelaki μου μυτηλινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εστω και προσωρινη!!!!!!!!!!!απο πανω μου εισαι δηλαδη ε???????????????????????????????????????

Ω, ναι! Χιωτάκι μου!:D

qwlrp3.png

κορίτσια μου καλησπέρα!!!

άντε λίγο να ανεβεί η ομάδα!!! μια χαρούλα κέφια βλέπω σήμερα και πολύ χαίρομαι!

συγχαρητήρια στη vasdeli και εύχομαι μια τελειόμηνη και φανταστική εγκυμοσύνη!!!

τσιπούρα μου, καβάλα παν στην πόλη!!! χιχιχιχι

όσες έχετε γιατρούλη σήμερα, περιμένουμε όμορφα νέα!

γιωτίτσα τέλεια η μπεμπούλα σου!!!

έχω κι εγώ να πω ότι τελευταία βλέπω πολλά όνειρα, τα οποία μου χαλούσαν πολύ τη διάθεση... όμως χθες!!! είδα το αγοράκι μας, που ήταν ένα χαμογελαστό και ανήσυχο κουκλάκι και μάλιστα είδα ιστορία ζωής! μας είδα να το μαγαλώνουμε, να το σπουδάζουμε, να χαιρόμαστε με τις χαρές του, να το παντρεύουμε! με είδα γριά! κι εμένα και το δημήτρη!!! αλλά υπέροχο συναίσθημα! να ξέρω ότι θα μεγαλώσω το παιδί μου και θα το χαρώ μέχρι τέλους!!! ολοζώντανο όνειρο κορίτσια! αφού το πρωί χαμογελούσα σα χαζό! και φιλούσα όποιον έβλεπα! αχ! μακάρι παναγίτσα μου να είναι όλα τοσο απίθανα στη ζωή μας!

δεν ξέρω τι άλλο να πω... πραγματικά ήταν ΄τόσο αληθινό που ακόμη και τώρα έχω το προσωπάκι του μπροστά μου! το χαμόγελό του! την τσαχπινιά του!.........

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

έχω κι εγώ να πω ότι τελευταία βλέπω πολλά όνειρα, τα οποία μου χαλούσαν πολύ τη διάθεση... όμως χθες!!! είδα το αγοράκι μας, που ήταν ένα χαμογελαστό και ανήσυχο κουκλάκι και μάλιστα είδα ιστορία ζωής! μας είδα να το μαγαλώνουμε, να το σπουδάζουμε, να χαιρόμαστε με τις χαρές του, να το παντρεύουμε! με είδα γριά! κι εμένα και το δημήτρη!!! αλλά υπέροχο συναίσθημα! να ξέρω ότι θα μεγαλώσω το παιδί μου και θα το χαρώ μέχρι τέλους!!! ολοζώντανο όνειρο κορίτσια! αφού το πρωί χαμογελούσα σα χαζό! και φιλούσα όποιον έβλεπα! αχ! μακάρι παναγίτσα μου να είναι όλα τοσο απίθανα στη ζωή μας!

δεν ξέρω τι άλλο να πω... πραγματικά ήταν ΄τόσο αληθινό που ακόμη και τώρα έχω το προσωπάκι του μπροστά μου! το χαμόγελό του! την τσαχπινιά του!.........

Άντε Ελενάκι μου, πάντα τέτοια όνειρα να βλέπεις και να γίνουν πραγματικότητα!!!!! (τα καλά μόνο)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Ploegisi τελειο το ονειρό σου, ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να πραγματοποιηθεί αυτο και όλα τα όνειρα που θα κάνεις απο δω και πέρα.

Vasdeli εκτοξευτηκε η χοριακή σου, μπράβο κορίτσι μου, όλα θα πάνε καλά αυτη τη φορά εχε πίστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Για SOS τώρα....I need your help! Πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο ο οποίος χάρηκε και μου είπε χαρακτηριστικά:"Μπράβο ρε Βικάκι".

Θέλει προληπτικά να αρχίσω clexan των 20 στην κοιλίτσα(μαμά μου!:shock:)

γειτονισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον εδω η βετερανα μανα η χιλιοτρυπημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:ο,τι θεσ περι εννεσεων (φτανει να ξερω) εδω!!!!!εβαζα ενεσεισ και στην αγγελικουλα μου και στην τωρινη μου εγκυμοσυνη!!!!δεν ειναι τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια ιδεα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω βαζω innohep κ θυμαμαι περσυ τον οκτωβριο που προτοεβαλα την πρωτη μου εννεση ειχα πανικοβληθει!!!!!!!!!!!!!!!!!το τσιμπημα τισ περισσοτερεσ φορεσ ειναι ανεπαισθητο ( κ εχω κ ευαισθητο δερμα να σκεφτεισ..) και ειδικα στα λιγα ml οπωσ θα βαζεισ τωρα ειναι πολυ πιο ανωδυνο...

Ειλικρινά ευτυχώς που μου έδωσε τις ενέσεις γιατί θα ήμουν όλο μέσα στο άγχος ότι δεν κάνω τίποτα....

αυτο ακριβωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγω οταν εμεινα εγκυοσ στο αγγελικακι ενιωθα οτι με τισ ενεσεισ εκανα κι εγω κατι!οτι βοηθουσα!!μαλιστα ενω στην αρχη ειχα ψιλοφρικαρει(για να πω την αληθεια) χαιρομουν και παντα εβγενα και βγενω απο το μπανιο με χαμογελο!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αυτο ακριβωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγω οταν εμεινα εγκυοσ στο αγγελικακι ενιωθα οτι με τισ ενεσεισ εκανα κι εγω κατι!οτι βοηθουσα!!μαλιστα ενω στην αρχη ειχα ψιλοφρικαρει(για να πω την αληθεια) χαιρομουν και παντα εβγενα και βγενω απο το μπανιο με χαμογελο!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για την εμψύχωση!!!:tongue:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

αααααααα καλε ολα τα γκαστρωμενακια λειπουνε???:roll:

Καλα να περνατε κοριτσακια μου εδω ευτυχως εχει χαλια καιρο και ετσι δεν ζηλευω που δεν μπορω να παω βολτιτσα,χι χι!!:mrgreen::mrgreen:

vasdeli μου και εμενα μου εδωσε ενεσεις των 20 και προγεστερονη με το που εμεινα και τωρα πλεον κανω μονο τις ενεσεις τα χαπια κοπηκανε, οποτε ολα καλα θα πανε και σε εσενα:D

Αυτες που πηγανε γιατρουλη μας τα ειπανε ολες τα νεα???περιμενουμε και αλλες??Η Νενα νομιζω ηταν να παει..παω να ψαξω!!!:mrgreen:

φιλακια φατσουλες!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

γειτονισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον εδω η βετερανα μανα η χιλιοτρυπημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!:tongue::tongue:ο,τι θεσ περι εννεσεων (φτανει να ξερω) εδω!!!!!εβαζα ενεσεισ και στην αγγελικουλα μου και στην τωρινη μου εγκυμοσυνη!!!!δεν ειναι τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια ιδεα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω βαζω innohep κ θυμαμαι περσυ τον οκτωβριο που προτοεβαλα την πρωτη μου εννεση ειχα πανικοβληθει!!!!!!!!!!!!!!!!!το τσιμπημα τισ περισσοτερεσ φορεσ ειναι ανεπαισθητο ( κ εχω κ ευαισθητο δερμα να σκεφτεισ..) και ειδικα στα λιγα ml οπωσ θα βαζεισ τωρα ειναι πολυ πιο ανωδυνο...

αυτο ακριβωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγω οταν εμεινα εγκυοσ στο αγγελικακι ενιωθα οτι με τισ ενεσεισ εκανα κι εγω κατι!οτι βοηθουσα!!μαλιστα ενω στην αρχη ειχα ψιλοφρικαρει(για να πω την αληθεια) χαιρομουν και παντα εβγενα και βγενω απο το μπανιο με χαμογελο!!!!!!!!!!!! __________________

vasdeli μου και εμενα μου εδωσε ενεσεις των 20 και προγεστερονη με το που εμεινα και τωρα πλεον κανω μονο τις ενεσεις τα χαπια κοπηκανε, οποτε ολα καλα θα πανε και σε εσενα:D

α τελικα ειμαστε αρκετεσ οι χιλιοτρυπημενεσ ε??????chrisaki μου δεν το ηξερα οτι βαζεισ κ εσυ ενεσουλεσ....μου φαινεται βαζει κ η κλαιλουκω ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γειά σας γκαστρούλες μου!!!!

Τώρα κατάφερα να μπω από το πρωί!

Λοιπόν vasdelόπαιδο: είχα φρικάρει πολύ την 1η ημέρα, μέχρι που είδα ότι το τσίμπημα δεν πονάει. Την 2η πολύ λιγότερη φρικαρισμένη ήμουν, μετά τέρμα, δεν φοβόμουν. Να φανταστείς μέχρι να πάρω το κολάι και να μην κάνω βλακείες (πχ 3 ημέρες χτυπούσα ενέσεις στο ίδιο πόδι σε απόσταση 1 εκ η μία από την άλλη :confused: - άουτς πονάει και κάνει κάτι μελανιές ΝΑΑΑΑ) μου πήρε λίγος καιρός, αλλά με την βοήθεια του άντρα σου θα τα καταφέρεις... Και όπως είπε και η Ειρήνη, όντως νιώθεις ότι βοηθάς την κατάσταση (πράγμα που είναι η πραγματικότητα) οπότε δεν σε σκοτίζει καθόλου μα καθόλου...

Πήγα το πρωί στο πρατήριο της Obsessivo - το οποίο έχει και ρούχα Mothercare: πήρα 1 φόρεμα που θα βαφτίσω στις 29 Μαίου, γύρω στα 7 μπλουζάκια, 2 φορεματάκια (1 καθημερινό και 1 λίιιιιιγο πιο φρου-φρου), 1 τζην με λάστιχο και μου κόστισαν 150 ευρώ :o !!! Τρελλό??? Απίστευτη τιμή, βέβαια ζήτησα για όλα - πλην του φορέματος της βάφτισης που μου κόστισε 50 ευρώ και του τζην που έκανε 30 - να μου δείξει τις προσφορές, οπότε όλα τα υπόλοιπα ήταν 10 ευρώ έκαστο :eek:. Στο τέλος μου έκανε καλύτερη τιμούλα, χωρίς να το ζητήσω (ντλέπομαι :oops: να κάνω παζάρια)... Η πωλήτρια είναι αστέρι πάντως, πολύ πρόσχαρη και λίγο τζαζ (σαν και εμένα ένα πράγμα - με έλεγε "γυφτάκι" επειδή περιφερόμουν ξυπόλυτη στο μαγαζί)

Στα πλην είναι ότι το πρατήριο βρίσκεται στην Δάφνη (δύσκολα να βρεις παρκάρισμα) και στην Βάρη. Επίσης δεν δέχεται πιστωτικές κάρτες (καμία), οπότε αν είναι να σηκώσετε το μαγαζί, φροντίστε να έχετε μετρητά...

Αν κάποια θέλει περισσότερες πληροφορίες, ευχαρίστως να τις δώσω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλελια με γεια τα ρουχαλάκια και με το καλο να βαφτισεις το μωρακι!!

Κοριτσια με τις ενεσουλες μπραβο σας που ειστε θαρραλέες και κανετε το καλυτερο για τα εμβρυακια σας, δε χρειαζεται κανενας φοβος..σωστες οδηγιες να γνωριζετε και όλα θα πάνε περιφημα!!!

Εγω ειμαι μονη με τον γιοκα μου, ο μπαμπας μας ειναι σε δουλεια και εχει βαλθει το σκατουλι να μου χαλάσει το σιδερο..Εχει πάρει και το πλαστικο κατσαβιδι και δηθεν το φτιαχνει..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...