Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vasdeli μπράβο κοπέλα μου!!!!! δεν με ξέρεις αλλά οι ευχές μου μαζί σου!!!!!!!

το october power σε ενισχύει!!!!!!!! :!::!::!:

(ρώτα την κλέλια θα σου εξηγήσει)

φιλιά σας και πιο πολλά στα ζουζούνια σας! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσιπουρίτσα, σε ξέρει ήδη...

Η vasdeli διάβαζε αυτό το καφέ από την αρχή του επειδή έγραφα εγώ (εκείνη παρακολουθούσε το καφέ εδώ και εγώ παρακολουθούσα το καφέ που σου έχω γράψει) και έμαθε τι σου συνέβη και το συζητήσαμε...

Οπότε σε ξέρει και σε νιώθει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

vasdeli, κοίτα την υπογραφή σου να δεις τι μωρό σου 'ρχεται!!!!!!!!!! :D

Αχ, δεν το πιστεύω!:tongue:

vasdeli μπράβο κοπέλα μου!!!!! δεν με ξέρεις αλλά οι ευχές μου μαζί σου!!!!!!!

το october power σε ενισχύει!!!!!!!! :!::!::!:

(ρώτα την κλέλια θα σου εξηγήσει)

φιλιά σας και πιο πολλά στα ζουζούνια σας! ;)

Σε ξέρω, σε ξέρω....Με πρόλαβα η Clelia!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ουαου!!! είμαι μία διάσημη τσιπούρα ;)

καλό μας σκ

(και μιας κι εγώ παρακολουθώ το άλλο καφέ...... λέω να πάω καμιά βόλτα από Καβάλα μεριά σήμερα αύριο..... :tongue::tongue::tongue: έτσι για να ξεμιζερεύουμε λίγο........)

φιλιάααα σας

vasdeli καλώς ήρθες - συγχαρητήρια και να έχεις 1 ονειρεμένη εγκυμοσύνη!!! Θετικές σκέψεις και πολλά χαμόγελα!!!

Ελένη μου συλλυπητήρια για τον πεθερό σου, δύσκολες καταστάσεις, ελπίζω να το ξεπεράσετε όσο πιο γρήγορα πάει και ζωή σε εσάς.

Γιωτίτσα χάρηκα για το νινάκι σου, το ζουζουνιάρικο...

Clelia άντε να το δεις κι εσύ με το καλό. Εγώ έχω 17/5 ραντεβού...

IRINI το έκαψες βλέπω στη γιορτή μπράβο.

Νενάκι πάρ' το χαλαρά, μην τα δίνεις όλα, ξέρεις... όσο αντέχεις πάντα όχι υπερβολές και όπως λέει ο άντρας μου: "η μπάλα χαμηλά", εννοεί χαλαρά (όρος του μπάσκετ...:-P)

μαμαλευτερακι άντε να δεις γρήγορα το ζουζούνιιιιιι σου!!!!!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες σας και ανταποδίδω τα καλύτερα. Να είστε ευτυχισμένες σύζυγοι και χαζομαμάδες!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Την πήρα!!!!!

199 η χοριακούλα!:D:D:D:D

:D:D:D:D

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

αντε με το καλο το μωρακι σου:mrgreen:

λες να εχουμε δυο σπορακια???ωρε γλεντια φτου φτου σκορδα!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τsipoura!!! By the way, ξέρεις ποια γνωστή σου έκανε μόδα αυτό το σύνθημα: "Πάμε Καβάλα???". Όχι πες!! Ξέρεις???

(έλα πες, μία είναι η τρελλο-ανώμαλη, πες!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειχα σκοπο να μπω αλλα μπηκα να μαθω τα ευχαριστα νεα!!!!μονο γι αυτο!!!

Eυχαριστώ γειτόνισσα!:-P

εισαι μηπωσ απο εδω κοντα?ή το <γειτονισσα>το λεσ λογω φορουμ?

Την πήρα!!!!!

199 η χοριακούλα!:D:D:D:D

ζητω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν φανταζεσαι ποσο πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο κοπελα μου!!να εισαι αισιοδοξη και ολα θα πανε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουαου!!! είμαι μία διάσημη τσιπούρα ;)

καλό μας σκ

(και μιας κι εγώ παρακολουθώ το άλλο καφέ...... λέω να πάω καμιά βόλτα από Καβάλα μεριά σήμερα αύριο..... :tongue::tongue::tongue: έτσι για να ξεμιζερεύουμε λίγο........)

φιλιάααα σας

καλε ποιο ειναι το αλλο καφε να το μαθουμε κ εμεισ??:tongue:

οσο για το τσιπουροψαρο ειναι οντωσ πολυ διασημοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η πιο διασημη τσιπουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρήνη μου δεν το θέλεις το άλλο το καφέ... είναι για τις παλίνδρομες

φτου κακά, μακρυάααααααααααααα

καταλαβα κουκλιτσα...θα το ψαξω ποιο ειναι γιατι θυμαμαι που ειχα γραψει κι εγω σε καποιο.ηθελα μαλιστα να σου αναφερω καπια στιγμη για να παρεισ θαρροσ απο μενα αλλα εσυ δεν το χρειαζεσαι...ΕΙΣΑΙ POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...