Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσουδες!

IRINI πολυ καλα εκανες κι εκανες γιορτουλα (βεβαια ξεπατωθηκες...), αλλα σιγα μην σου ριξει το ηθικο η πεσμενη μουρη της πεθερας σου. Αν δεν της αρεσει που χαιρονται τα παιδια της, ας μεινει σπιτακι της!

vasdeli περιμενουμε κι εμεις μαζι σου, ολα θα πανε καλα, και μαλιστα σε θελουμε πολυ εδω μαζι μας να εισαι η "μικρη" μας εγκυουλα!! Κι οταν με το καλο γινει και το cafe Ιανουαριου να περνας να λες ενα γεια! ;) Περιμενουμε νεα σου...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα...

Κορίτσια πολύ άγχος....τι χρωστάτε κι εσείς να με ακούτε....Αλλά ακόμη δεν έχει δημιουργηθεί καφέ μανούλες Ιανουαρίου 2011....Πού να πω τον πόνο μου;:-(

μην αγχώνεσαι vasdeli εμείς εδώ είμαστε για να σε ακούμε.

καλά αποτελέσματα το μεσημέρι.

Ποιες ειναι απο Αλεξανδρουπολη;;;;;

QUOTE]

Εγώ και αν θυμάμαι καλά και η Ελένη(ή εκείνη ή ο σύζυγός της).

Αλλά δεν ξέρω από γιατρούς εκεί!

Δεν περνάει η ώρα κορίτσια.....:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια καλημέρα, εμείς είχαμε γιατρό χθες και ήταν όλα πολύ καλά, η μικρή σήκωνε το χεράκι της και το έβαζε στο στόμα και εμείς ξετρελαθήκαμε(χαζογονείς). Α ξέχασα να σας πώ έβαλα και το πρώτο μου κιλό, τωρα που αραίωσαν λιγο οι εμμετοί.

Vasdeli μου μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλα με την χοριακή, περιμένουμε νέα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Τέλεια Γιωτίτσα!!!

Ωραία νέα! Θέλω και εγώ να δω το νινί μου να μου κάνει σκέρτσα την άλλη Πέμπτη :)

Θα σου κάνει σίγουρα μην έχεις καμία αμφιβολία γι αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κλειώ, θα μου πεις για το όνειρο;:P

Την παραμονή που έκανες την β-χοριακή, ονειρεύτηκα πως συζητούσαμε στο τηλέφωνο τα αποτελέσματα των τεστ εγκυμοσύνης που είχες κάνει.

Και ενώ ήσουν αρνητική (όπως και στην πραγματικότητα): "Δεν είμαι έγκυος, λάθος κάνουν τα μάτια μου, αποκλείεται να είμαι έγκυος", ξαφνικά μου λες: "Δεν με νοιάζει ό,τι αποτελέσματα και να βγουν, το αγοράκι μου να είναι καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν!!", εννοώντας ότι ήξερες ότι ήσουν έγκυος σε τσουτσούνι!!

Βέβαια το φύλο δεν έχει να κάνει, και εγώ ονειρεύτηκα πριν 2-3 μήνες ότι είχα στο σπίτι το νεογέννητό μου αγοράκι και το τάιζα με μπιμπερό χυμό (!!), αλλά εμένα αυτό το αγοράκι δεν με έπεισε....

Τώρα, στην δική σου περίπτωση τι σήμαινε το όνειρό μου, δεν το γνωρίζω... Εσύ που είσαι η μάνα :D, εσύ ξέρεις!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια!

vasdeli θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε και εμείς με αγωνία τα νέα σου!

Είμαι από Αλεξανδρούπολη πράγματι. Εκεί ζούσα μέχρι και πριν 6 χρόνια. Από γυναικολόγους στο νοσοκομείο δεν ξέρω πολλά πράγματα, μπορώ όμως να ρωτήσω κάποιες φίλες μου. RENAH, θέλεις μόνο για το πανεπιστημιακό; Νομίζω ότι μου είχαν πει για κάποιον γιατρό εκεί.

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από το Αλφα τεστ. Ευτυχώς όλα καλά, υπέρηχο δεν έκανα αλλά μου είπε να πάω για Β επιπέδου στις 20/5. Επομένως υπομονή άλλες δυο εβδομάδες.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Την πήρα!!!!!

199 η χοριακούλα!:D:D:D:D

Έλα και ηλεκτρονικά: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Η χοριακή σου ακολουθεί τα χνάρια της δικής μου, με περισσότερο αυξητική τάση. Δλδ πρώτη χοριακή μου είχε βγει 95, και η επαναληπτική της 189!! Οπότε όλα τέλεια, τέλεια, τέλειαααααααααα!!!! :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Έλα και ηλεκτρονικά: Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Η χοριακή σου ακολουθεί τα χνάρια της δικής μου, με περισσότερο αυξητική τάση. Δλδ πρώτη χοριακή μου είχε βγει 95, και η επαναληπτική της 189!! Οπότε όλα τέλεια, τέλεια, τέλειαααααααααα!!!! :D

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!:D:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...