Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

τι κανετε?απο το πρωι ηθελα να σασ γραψω αλλα με τα γεγονοντα εχει μαυρισει η ψυχη μου..

ploegisi ,αγγελικακι ,γιωτιτσα , μαρακι , ελαινακι ,δεσποινακι ,κλελια ,νενακι ,ελαινακι ,πετρουλιτσα και τσιπουριτσα σασ ευχαριστω ολεσ σασ παρα πολυ για τισ ωραιεσ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα κοριτσακια μου κι εσεισ οτι επιθειμειτε να γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tsipouritsa καλημέρα!!

Είδες η φιλενάδα μου?? Επιμονή θέλει βλέπεις, και πολύ κουράγιο.

Επειδή όμως εσύ τα διαθέτεις αυτά σε αφθονία, δεν σε φοβάμαι ;)...

Σε φιλώ στη μούρη :D

καλε το τσιπουροψαρο ουτε εγω το φοβαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκεινη υπερ power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα εχουμε τελεια νεα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ εκανα και γιορτη !!!ναι ειμαι αδιορθωτη το ξερω..ετοιμαζα ολη την ημερα συν τισ προηγουμενεσ μερεσ που εκανα προετοιμασιεσ αλλα ολο αυτο ειχε σαν αποτελεσμα λιγο πριν ελθουν οι καλεσμενοι να κοκκαλωσω:-(:confused:..με επιασε η μεση και δεν μπορουσα να κανω βημα!!!!!!!ευτυχωσ συνηλθα..μετα πετρωσε η κοιλουμπιτσα...αυτα!!!!!!!!!!!

αλλα γι αλλη μια φορα το μετανιωσα που εκανα ολον αυτον τον κοπο...ηλθε η πεθερα με κατι μουτρα να ωσ κατω.............(παντα ετσι κανει οταν εχω γιορτεσ ,τραπεζια κτλ..)και ενω μαρεσει να προσκαλω ,να εχω κοσμο ,να ετοιμαζω κτλ μετα που βλεπω τα μουτρα τησ το μετανιωνω....παντα λεω τελευταια φορα αλλα μετα το ξεχνω..:tongue:

vasdeli με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να πανε ολα σουπερ και να εχεισ μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μπενεισ να μασ λεσ νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RENAH πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εισαι παντα χαρουμενη κ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!με το καλο το μπεμπακι!!!!!!!!!!!!!!!

ελαινακι μου ,λυπηθηκα πολυ με τον πεθερο σου!!!ο Θεοσ ασ αναπαυσει την ψυχουλα του!!!!τουλαχιστον θα ξεκουραστει απο τουσ ανυποφορουσ πονουσ του..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

RENAH πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εισαι παντα χαρουμενη κ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!με το καλο το μπεμπακι!!!!!!!!!!!!!!!

.

Καλημερα !

Ειρηνη ευχαριστω και σε σενα Χρονια πολλα και με το καλο και το δικο σου το μπεμπακι...

Εκανες και γιορτη;;;Μπραβο..χαρα στο κουραγιο σου!!

Αχ τι καλα..Παρασκευη σημερα!!!:P:p

καλημερα κοριτσια ,τι κανετε?

εμεις ειμαστε καλα!!!εχθες κατεβηκαμε θεσσαλονικη ολη μερα,πηγαμε μακρο,πρακτικερ,μετα στο κεντρο.σακατευτηκα ειναι η αληθεια,σαν να αρχισα να μην αντεχω πλεον και πολυ τις τσαρκες.

Σημερα λεω να παω μια βολτα στο χωριο μου κατα το μεσημερακι ή το απογευμα.θα δουμε.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέρα εγκυουλες μου σήμερα πάω γιατρό δεν έχω καταλάβει πως έφτασα 16 εβδομάδες αχ έχω μια αγωνιά το βραδύ κάτι νιώθω σαν δευτερότοκα ελπίζω να μην είναι τα έντερα μου ιχιχιχ:tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίσια,

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!

Έδωσα και σήμερα αίμα για χοριακή. Θα ξέρω στη 1...Ελπίζω να διπλασιαστεί. Το πρώτο αποτέλεσμα προχθες έδειξε 85 μονάδες...

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!!

Έχω και μια πατριώτισσα εδώ, την Ελένη!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου πολυ καλημερα σας!!!!:P

Καταρχην να ευχηθω εστω και καθυστερημενα(φτου μου) στα κοριτσακια μας RENAH και IRINI83 πολυχρονες και να ειναι γερες να βλεπουν τα παιδακια τους να μεγαλωνουν!!!

Αγγελικουλα μου να ζησετε κοριτσακι μου παντα αγαπημενοι και με μια υπεροχη οικογενεια!!!

Vasdeli οτι και να πω ειναι λιγο!!!!να εχεις μια ευκολη υπεροχη τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!!!!:P

Ελένη συλληπητήρια για το πεθερό σου,ευχομαι ο ερχομος του μωρου σου να παρει τον πονο απο τον αντρουλη σου.

Καποιες εχουνε γιατρουλη σημερα ε???τυχερουλες αντε με το καλο να τα δειτε να σας χαιρετανε τα μωρακια σας !!!:D

Γιαυτα που γινανε και για τους 4 ανθρωπους που χασαμε πραγματικα δεν εχω να πω τιποτα περισσοτερο απο αυτα που υποθηκαν.Ευχομαι να ειναι το τελευταιο αδικο αιμα που χυνεται σε αυτην την χωρα.

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Νενα να προσεχεις περισσότερο γιατι κι εγω καποιες φορες υπερβαλλω και μετα το μετανοιωνω γιατι και κουραζομαι και με πιανει η μεση μου τελευταια..

Ηλιανα θα περιμενουμε τα νεα απο το γιατρο σου..

Vasdeli ευχομαι η χοριακη σου να υπερδιπλασιαστει!!Να ερθει να μας πεις τα ευχαριστα

Ωραια μερα η Παρασκευη σημερα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίσια,

Έδωσα και σήμερα αίμα για χοριακή. Θα ξέρω στη 1...Ελπίζω να διπλασιαστεί. Το πρώτο αποτέλεσμα προχθες έδειξε 85 μονάδες...

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!!!

Έχω και μια πατριώτισσα εδώ, την Ελένη!!!:D

Με το καλο τα αποτελεσματα σου μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις!!!:D

Η Ελενη απο Λαρισα δεν ειναι???:confused:

ααααα να μην το ξεχασω φιλια και στην δικη σου κοιλιτσα πλεον καλα θα κανεις να το συνηθισεις!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέεεερα!!!

vasdeli μου είμαι πολύ σίγουρη πως η χοριακή σου θα διπλασιαστεί (το θυμόμουν ότι σήμερα θα κάνεις επαναληπτική). Υπ' όψιν πάντως, την θέλουμε πάνω από 130 μονάδες, και όσο πάει. Ό,τι και να λένε και να σου παραθέτουν άρθρα ότι πρέπει η β-χοριακή να διπλασιάζεται κάθε 2 μέρες δεν είναι σωστό! Διπλασιάζεται κάθε 3 ημέρες. Στις 2 ημέρες ακόμη και 50% να δείξει δεν είναι ανησυχητικό. Η δική σου θα διπλασιαστεί όμως!! :D

chris η Ελένη είναι προφανώς από Αλεξανδρούπολη (αφού από εκεί είναι το παλιο-vasdeli)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέεεερα!!!

vasdeli μου είμαι πολύ σίγουρη πως η χοριακή σου θα διπλασιαστεί (το θυμόμουν ότι σήμερα θα κάνεις επαναληπτική). Υπ' όψιν πάντως, την θέλουμε πάνω από 130 μονάδες, και όσο πάει. Ό,τι και να λένε και να σου παραθέτουν άρθρα ότι πρέπει η β-χοριακή να διπλασιάζεται κάθε 2 μέρες δεν είναι σωστό! Διπλασιάζεται κάθε 3 ημέρες. Στις 2 ημέρες ακόμη και 50% να δείξει δεν είναι ανησυχητικό. Η δική σου θα διπλασιαστεί όμως!! :D

chris η Ελένη είναι προφανώς από Αλεξανδρούπολη (αφού από εκεί είναι το παλιο-vasdeli)

Ως τη 1 τρώω τα νύχια μου....

Ευτυχώς, Clelouko μου, έχω εσένα, τον μέντορά μου επι των θεμάτων της εγκυμοσύνης!!!:D:D:D

Κορίτσια πολύ άγχος....τι χρωστάτε κι εσείς να με ακούτε....Αλλά ακόμη δεν έχει δημιουργηθεί καφέ μανούλες Ιανουαρίου 2011....Πού να πω τον πόνο μου;:-(

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεερα!!!

Κλελια μου ξερω οτι ειναι πολυ ανησυχητικο αυτο που θα πω αλλα θα συμφωνησω μαζι σου!!!Της αδερφης μου η χοριακη ανεβαινε κατα 50% με 60%και μαλιστα αυτος ηταν ο λογος που δεν λεγαμε οτι ειναι εγκυος και ειμασταν πολυ σφιγμενοι ολοι στην αρχη γιατι φοβαομασταν οτι κατι δεν θα παει καλα επηρεασμενοι βλεπεις απο εμενα.Ομως εχουμε εναν τεραστειο υπεροχο μπομπορικο στο σοι μας και εχουμε χεστει στα βρακια μας!!!:mrgreen::mrgreen:

Ολα πηγαν υπεροχα!!!!

Αααααα απο Αλεξανδρουπολη....πω πω τι ξανθια!!!!:roll::roll::roll:

vasdelini μου!!! Φά' τα, φά' τα (τα νύχια). Εγώ πάντως υπολογίζω την χοριακή σου στο 165! Εδώ να μας τα λες, εδώ!! Και άμα θες να σε προσθέσουμε στην λίστα με τις μέλλουσες μανούλες, πες μου ΠΗΤ και σε ανεβάζω στο πιτς-φυτίλι!!

Απλά μην σε πιάσει καμιά υστερία και κάνεις β-χοριακές κάθε 3 και λίγο. Λογικά θα σου πει ο γιατρούλης σου να κάνεις άλλη μία σε 7-10 μέρες ώστε να δεις την τιμή της και όταν δημιουργηθεί σάκος (1500+ μονάδες) να πας να δείτε το σακούλι που θα μένει το μωράααααακι σου!!!

Κλελια μου ξερω οτι ειναι πολυ ανησυχητικο αυτο που θα πω αλλα θα συμφωνησω μαζι σου!!!

:tongue: :tongue:. Και η αδελφούλα σου δεν είναι η μοναδική περίπτωση chris. Είναι άπειρες οι περιπτώσεις που η β-χοριακή δεν διπλασιάζεται κάθε 2 ημέρες, τους λόγους δεν τους ξέρω. Μια χαρά μπεμπέ κάνανε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

vasdelini μου!!! Φά' τα, φά' τα (τα νύχια). Εγώ πάντως υπολογίζω την χοριακή σου στο 165! Εδώ να μας τα λες, εδώ!! Και άμα θες να σε προσθέσουμε στην λίστα με τις μέλλουσες μανούλες, πες μου ΠΗΤ και σε ανεβάζω στο πιτς-φυτίλι!!

Απλά μην σε πιάσει καμιά υστερία και κάνεις β-χοριακές κάθε 3 και λίγο. Λογικά θα σου πει ο γιατρούλης σου να κάνεις άλλη μία σε 7-10 μέρες ώστε να δεις την τιμή της και όταν δημιουργηθεί σάκος (1500+ μονάδες) να πας να δείτε το σακούλι που θα μένει το μωράααααακι σου!!!

Μακάρι! Προς το παρόν έχω καφετιά(λίγα). Ο γιατρός είναι καθησυχαστικός, είπε είναι από την εμφύτευση...Θα δούμε την χοριακή και θα πορευτούμε αναλόγως.(Μου είπε να μην πάρω ακόμη ουτροτζεστάν μήπως και επηρεάσει τα αποτελέσματα της χοριακής).

Λέω να περιμένω λίγο για τικεράκι και ΠΗΤ, φίλη μου....(με νιώθεις, ε;)

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε τσουπριτσεσ?καλε χτεσ το απογευμα ξεσαλωσατε!!!καμια δεν μιλησε απο τισ 4 κ μετα....:tongue::tongue::confused::confused:

Καλημέρα κορίσια,

ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εισαι σιγουρη κοριτσακι!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ως τη 1 τρώω τα νύχια μου....

Ευτυχώς, Clelouko μου, έχω εσένα, τον μέντορά μου επι των θεμάτων της εγκυμοσύνης!!!:D:D:D

Κορίτσια πολύ άγχος....τι χρωστάτε κι εσείς να με ακούτε....Αλλά ακόμη δεν έχει δημιουργηθεί καφέ μανούλες Ιανουαρίου 2011....Πού να πω τον πόνο μου;:-(

καλε εδω θα τον λεσ τον πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να δημιουργηθει καφε παλι εδω να ερχεσαι να μασ τα λεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εισαι σιγουρη κοριτσακι!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε εδω θα τον λεσ τον πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να δημιουργηθει καφε παλι εδω να ερχεσαι να μασ τα λεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eυχαριστώ γειτόνισσα!:-P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...