Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα έστω και με καθυστέρηση αν και ελπίζω η σημερινή μέρα να μην επαναληφθεί ποτέ! Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω και πως αισθάνομαι για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας...

Irene και Renah χρόνια σας πολλά!!!

Ηρώ περαστικά στο μπαμπά σου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ξεπεράσει γρήγορα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αγγελική να ζήσετε!

Εμείς γυρίσαμε χθες το απόγευμα από πάνω. Τελείωσαν όλα, τώρα έμειναν μόνο τα γραφειοκρατικά. Ευτυχώς ο Γιώργος πρόλαβε τον πατέρα του πριν φύγει. Η κηδεία έγινε την πρωτομαγιά. Και φυσικά η ζωή συνεχίζεται...

Σήμερα έμαθα ότι βγήκαν και τα αποτελέσματα του Αλφα τεστ που το έκανα και εγώ μια και το ζήτησε ο γιατρός. Έλεγα να πάω αύριο να πάρω τα αποτελέσματα και να πήγαινα και στο γιατρό αλλά λέω να το αναβάλλω για την Παρασκευή λόγω των γεγονότων.

Όσο για τα χάπια εγώ ξεκινάω το πρωί με Τ4(για το θυροειδή) και συνεχίζω με φυλλικό οξύ, σίδηρο και ασβέστιο. Απλά με έχει μπερδέψει λίγο η σειρά και πότε πρέπει να τα παίρνω. Σε εσάς τι οδηγίες έδωσε ο γιατρός σας;

Όσο για το μωράκι όλοι με ρωτούσαν για το φύλο αλλά απάντηση δεν είχα! Κατά τα άλλα είναι πολύ ζωηρό. Το ακούω αρκετές φορές τη μέρα αλλά ακόμα ο άντρας μου δεν το έχει καταλάβει.

Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη διότι η φίλη μου η vasdeli ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. Είναι μια γκαστρούλα και θα γίνει μανούλα Ιανουαρίου 2011!!!!!!!! Είμαι πολύ-πολύ-πολύ χαρούμενη και όταν μου το επιβεβαίωσε το πρωί εγώ κατασυγκινήθηκα σαν χαζοχαρούμενο κοριτσάκι και η μπέμπα μου έχωνε κλωτσιές!!! Με καταλαβαίνει η σκατούλα μου!!!

Αγαπημένο μου Clelouko σε ευχαριστώ!:P

(Το ξέρεις,πάντα σε διαβάζω....:tongue:)

Είδες η γκομενάρα!!!! άρχισε το κλωτσίδι...

Θέλω να το δηλώσω εδώ να το διαβάσετε όλες ότι αυτό το κορίτσι με στήριξε τόσο πολύ όλους αυτούς τους 6 μήνες...Clelouko μου σε αγαπώ πολύ!

Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω.....είμαι κι εγώ μια γκαστρούλα!!!:-P

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ελένη τα συλληπητήριά μου για τον πεθερό σου :(... Κουράγιο στον άντρα σου... Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρείται πλέον ο άνθρωπος...

Να σου πω εγώ πώς μου έχει πει να παίρνω τα χάπια μου: το πρωί παίρνω φυλικό οξύ, μετά από μία ώρα τουλάχιστον μαγνήσιο, το μεσημέρι που θα έχω φάει παίρνω το ασβέστιο. Το βράδυ πάλι μαγνήσιο και σε απόσταση μίας ώρας τουλάχιστον παίρνω το χαπάκι που έχει φυλικό οξύ+σίδηρο.

Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για τα γεγονότα. Οι άνθρωποι ήταν 32-34 χρονών και πήγαν στην δουλειά τους, σε μια δουλειά που επειδή ακριβώς δεν είναι δημόσιο έπρεπε να πάνε, αφενός για να μην χάσουν το πολύτιμο μεροκάματο της πείνας, αφετέρου για να μην "κατηγορηθούν" ως ποπολάροι.

Είμαστε με τα καλά μας?? Έχω αρχίσει και φοβάμαι για μένα και για την οικογένειά μου. Περπατάει ο κοσμάκης και τρώει μία αδέσποτη στο κεφάλι. Πάμε καλά??

Μία με την εγκληματικότητα, μία με τις πορείες, μία με τους κάδους που είναι παγιδευμένοι με εκρηκτικά... Πριν λίγους μήνες ένας τρελλός σε ένα τζιπ πυροβολούσε κόσμο...

Θα κλειστώ στο σπίτι μου, έτσι μου φαίνεται!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αγαπημένο μου Clelouko σε ευχαριστώ!:P

(Το ξέρεις,πάντα σε διαβάζω....:tongue:)

Είδες η γκομενάρα!!!! άρχισε το κλωτσίδι...

Θέλω να το δηλώσω εδώ να το διαβάσετε όλες ότι αυτό το κορίτσι με στήριξε τόσο πολύ όλους αυτούς τους 6 μήνες...Clelouko μου σε αγαπώ πολύ!

Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω.....είμαι κι εγώ μια γκαστρούλα!!!:-P

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!

vasdelάκι μου!!! παλιο-vasdeli-μπιζέλι-παστέλι!!!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!

Αγαπούλα μου θα γίνεις πάλι μανούλα!! Σου πηγαίνει πολύ αυτός ο ρόλος!!

Να αρχίσεις να γράφεις στο αντίστοιχο καφέ για τις Μανούλες Ιανουαρίου, να φύγεις από το παλιό, να αδειάσει να ερημώσει!!

Σε αγαπώ πολύ-πολύ :D

GEXxp3.png

vasdelάκι μου!!! παλιο-vasdeli-μπιζέλι-παστέλι!!!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!

Αγαπούλα μου θα γίνεις πάλι μανούλα!! Σου πηγαίνει πολύ αυτός ο ρόλος!!

Να αρχίσεις να γράφεις στο αντίστοιχο καφέ για τις Μανούλες Ιανουαρίου, να φύγεις από το παλιό, να αδειάσει να ερημώσει!!

Σε αγαπώ πολύ-πολύ :D

Τώρα μπορώ να το φωνάξω(συγκρατημένα): Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!:tongue:

000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

ελενη συλληπητηρια.τουλαχιστον αφου δεν υπηρχε αλλη λυση,ας αναπαυτει τωρα.

vasdeli σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να την απολαυσεις.αν θελεις μπορεις να μιλας και εδω!!!

για τα γεγονοτα κοριτσια πραγματικα δε ξερω τι να πω.δε θα μπορουσα παντως να μενω αθηνα με τιποτα.εχουν χαθει τα παντα

εμεις οπως σας ειχα πει ειχαμε γιατρο σημερα,ολα καλα,η μπουμπου μεγαλωνει και ζωηρευει,η πιεση μου ηταν παλι 8 με 6.απο κιλα μεχρι στιγμης +4.κ απορω που μπηκαν!!!ωχ παλι βλεπω μεγαλο μωρο να βγαζω!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα ...

Ελένη συλληπητηρια κοριτσι μου..Να ειστε γεροι να τον θυμαστε τον παππου σας.

Vasdeli συγχαρητηρια και καλή εγκυμοσυνη να εχεις!!

Ειρηνη και Ρενα να ειστε γερες και με το καλο τα μωρακια σας!!Πολυχρονες!!

Αγγελικη να τα εκατοστησετε και πάντα ευτυχισμενοι!!

Νενα τα τσιμπισες τα κιλακια;;Σιγα που θα εμενες πετσι και κοκαλο..

Καλε μεγαλώνει το μωρο σου, εσυ ιδια θα εισαι;;;

Τραγικα τα οσα παρακολουθουμε να γινονται και η κατασταση πια εχει φτασει στο απροχωρητο..Δεν ξερω πως θα εξελιχθει όλη αυτη η αγανακτηση και η οργη του κοσμου η οποία εκφραζεται με λάθος τρόπο..ειναι πολύ λυπηρό να πληρωνουν οι αθωοι, οι ανυποψιαστοι και οι ανημποροι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα....

Ελένη συλληπητήρια για τον πεθερό σου.

Νενακι μπράβο για την μικρή σου.

ρε κορίτσια ήρθα σήμερα για δουλειά αλλά με όλα αυτά που έγιναν εχτές δεν έχω καθόλου διάθεση

Καλημερα κοριτσια και ευχαριστω πολυ!

Ελένη συλληπητηρια

Αγγελικη να ζησετε!!!

Καμια διαθεση κανεις σημερα ,μετα τα χθεσινα!!!!Να μην γυρνας απο την δουλεια σου το μεσημερι!!!!Τι να πουμε για την εγγυουλα;;Μια απο μας οπως ειπατε παραπανω!!:-(:sad::-(:sad:

20079_1254108484668_1588246498_624696_10681_n.jpg

Ένα κερί για τις 4 αδικοχαμένες ψυχούλες,

με απέραντη θλίψη...

Αγγελική

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Και αναρωτιέμαι.. τρεις νεκροί στην υποτιθέμενη κατά τ’ άλλα ειρηνική διαδήλωση που είναι και κατωχυρωμένο δικαίωμα από το Σύνταγμα… Τρεις νεκροί; Μάλλον κάποιοι κάνουν λάθος, γιατί οι νεκροί στην ουσία ήταν τέσσερις… Αυτή η κοπέλα η οποία ετοιμάστηκε το πρωί να πάει στη δουλειά της (μπορούσε να κάνει κι αλλιώς για να μην τη χάσει – ιδιωτική είναι η τράπεζα), και η οποία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή βρέθηκε δίπλα στο παράθυρο, μάλλον γιατί προσπαθούσε να το ανοίξει για να ανασάνει… Ήταν έγκυος σε ένα πλάσμα στο οποίο όλοι εμείς οι νεοέλληνες δεν του επιτρέψαμε να δει ποτέ τον ήλιο της ,κατά τα άλλα, υπέροχης πατρίδας μας… Γιατί οι υποτιθέμενοι «διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι» σκότωσαν άλλους απλούς εργαζόμενους στην ειρηνική αυτή διαδήλωση που δεν είναι υποκινούμενη από κανέναν…

Και συνεχίζω να αναρωτιέμαι… Πως καταντήσαμε έτσι ρε κορίτσια;;; Πως μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι όλοι… όλοι όμως οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης;;; Συνείδηση δεν έχουν;;; Αναρωτιέμαι…

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

GastroΚοριτσούδες μου καλή σας ημέρα

Hroukaki: περαστικά στον μπαμπά σου μέσα από την καρδιά μου, για τον γάμο να μην έχεις έννοια, όλα θα γίνουν :D, όσο για την πεθερά δεν έχω λόγια!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ελένη μου συλληπητήρια για τον πεθερό σου κορίτσι μου, να είστε καλά εσεις και εκεινος θα σας προσέχει από ψηλά

Ειρήνη και Renah χρόνια σας πολλά να είστε πάντα καλά!!!!!!!!!!

όπως βλέπετε σας διαβάζω (αν και όχι συστηματικά) ελπίζω να μην ξέχασα κάποια :)

για τα χθεσινά δεν έχω λόγια ..... δράμα ....... και δυστηχώς τα χειρότερα

έρχονται. Σήμερα θα έχει διάφορες πορείες και ήθελα να σας πω να μην πάτε πουθενά γιατί περιμένουν πολύ άσχημα επεισόδια!!!!!!!!!!!!!!!!

(σας έχω και έννοια βλέπετε σκατούλες.....) :tongue:

Κλέλια συγχαρητήρια για την φίλη σου!!!!!! (έχω διαβάσει λίγο..... )

σκόρδα στην κοιλιά της!

σας φιλώ

κουράγιο μας

Tsipouritsa καλημέρα!!

Είδες η φιλενάδα μου?? Επιμονή θέλει βλέπεις, και πολύ κουράγιο.

Επειδή όμως εσύ τα διαθέτεις αυτά σε αφθονία, δεν σε φοβάμαι ;)...

Σε φιλώ στη μούρη :D

GEXxp3.png

Καλημερα κοριτσια...

συγχαρητηρια στην φιλεναδιτσα της κλελιας, vasdeli σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα απο δω και περα και με το καλο το μωρακι σου!

Ελενη συλληπητηρια για τον πεθερο σου...

τσιπουριτσα μας γλυκια, δεν μας ξεχνας ποτε...

Ploegisi συμφωνω μαζι σου, για το πώς κοιμουνται ησυχοι ολοι στα κρεβατια τους και Κλελια συμφωνω και μαζι σου αν επιτελους παμε καλα!!Ακουγα το πρωι πως το παλικαρι που χαθηκε ηταν ορφανο απο τα 10 του, το μεγαλωσε ο θειος του και παλεψε να σπουδασει και να πιασει μια δουλεια, δεν εκλεψε, δεν ηταν αλητης, ενας ανθρωπος με μια απλη συνηθισμενη δουλεια που την κερδισε. Τι στο καλο πια? Γιατι τα βαζουν ετσι με τον καθε εργαζομενο κι οχι με τους αλητες στην Βουλη, εκει ριξε μια μολοτοφ να καει κανενα εδρανο της ντροπης!! Τι να πω ρε κοριτσια?Οπως ειπε κι η Κλελια, δεν θα βγαινουμε απο το σπιτι σε λιγο... Κι αν κλαψατε κι εσεις για αυτους τους ανθρωπους, οχι δεν φταινε οι ορμονες της εγκυμοσυνης...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κορίτσια καλησπέρα σήμερα εχω μπει τρεις φορές στο καφε και δεν είχα καμία διαθεση να γράψω λόγω των χθεσινών, να μην τα ξαναλέω συμφωνω με οτι γράψατε για τα γεγονότα.

Vasdeli πολλα συγχαρητήρια και απο εδω, θα χαρούμε να μας λές τα νέα σου και εδώ μιας και έχεις και καλές φιλενάδες.(βλ. Clelia)

Ελένη συλληπητήρια για το πεθερό σου, ο θεός να τον αναπαύει.

Τσιπουρίτσα φιλια πολλά.

Εμεις σήμερα το απόγευμα έχουμε γιατρο, επιτέλους πέρασε ένας μήνας που έχουμε να δούμε τη μπουμπού μας.

Φιλια στα υπόλοιπα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...