Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικη να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για μια ζωή.

Thank you Γιωτίτσα μου, (το είδα στο ch. και συμφωνώ);)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ειρήνη και renah χρονια πολλά και αγγελικούλα να είσαι πάντα ευτυχισμένη.

κοριτσάκια sorry για το chat το πρωι αλλά ο μικρός ταλιμπάν μου μόλις πήρε χαμπάρι ότι είμαι στον υπολογιστή όρμησε.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσουδες! Χρονια πολλα RENAH (Που ησουν εσυ τοσο καιρο παιδι μου??) και IRENE..

Αγγελικουλα να ζησετε!!

Εχετε γραψει παααααραααα πολλα λεμε!! δεν σχολιαζω τιποτα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ολες μια χαρα ειστε!!:tongue::tongue::tongue:

πηγα και ειδα το μπομπο προχθες.. μπηκαμε και εμεις στον 5ο μηνα!!! το σπορακι εφτασε τα 270 γραμμαριακια!!:D:D:D επομενο ραντεβου σε 20 μερες για τη β επιπεδου! δεν περναει ο καιρος ρε παιδι μου με τιποτα!! νομιζω οτι ειμαι εγκυος 2 χρονια!!

ηρω περαστικα στον μπαμπα σου!! τωρα το ειδα...μην ανησυχεις κοπελα μου ολα καλα θα πανε..και ο γαμος δεν ειναι τιποτα κοριτσι μου..γινεται μια χαρα και λιγο αργοτερα..η υγεια των ανθρωπων που αγαπαμε ειναι πανω απο ολα..

παω να φαω τα γεμιστα που εφτιαξα και μου εχουν σπασει τη μυτηηηηη!!!!! αααα...ποιος κρατει σκορ???εφτασα τα +4 κιλα!!!! ΜΟΣΧΑΡΙΙΙΙ!!!!!!!

ase mas re despoineli me 4 kila egines mosxari??!!! tha mas trelaneis??

anyway οριστε πληροφοριες για τα κοριτσακια μου τι περιμενουμε να δουμε και τι πρεπει να μετρηθει στο β' επιπεδου http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=371

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κουκλίτσες μου καλησπέρα!!

Σήμερα απεργούσα γι' αυτό και έχασα την καθημερινή σειρά μου. Σας διαβάζω βέβαια και έχω να πω:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Irene και Renah!!!! Να σας χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείτε να γίνεται πάντα-πάντα πραγματικότητα!!!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη διότι η φίλη μου η vasdeli ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. Είναι μια γκαστρούλα και θα γίνει μανούλα Ιανουαρίου 2011!!!!!!!! Είμαι πολύ-πολύ-πολύ χαρούμενη και όταν μου το επιβεβαίωσε το πρωί εγώ κατασυγκινήθηκα σαν χαζοχαρούμενο κοριτσάκι και η μπέμπα μου έχωνε κλωτσιές!!! Με καταλαβαίνει η σκατούλα μου!!!

Δεσποινάκι μπράβο-μπράβο για το αγορίνι σου!!! Σιγά μωρέ, 4 κιλά, τι είναι νομίζεις... Άλλες έχουν πάρει 5-6 (όχι εγώ, μπα, ιδέα σας!!)

ellain ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!! Έφαγες καριόκα αλλά πλέον δεν την θες, εεεε? Και μετά σου λένε για τις διακυμάνσεις των εγκύων :tongue:.

Επίσης δεν ξέρω αν τα μάθατε, μόλις ειδοποίησαν τον άντρα μου να πάει εσπευσμένα στο κανάλι διότι έχουμε 3 νεκρούς από μολότωφ στις πορείες :shock:!!!!!!!! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμη ούτε στην τηλεόραση, ούτε στο ίντερνετ. Περιμένω να δω τι έχει γίνει... :(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Thank you κοριτσάκια μου !!!!!!!!!!

Δέποινα μπράβο για το νινί σου !!!

Άστα να πάνε, τίποτα δεν υπολογίζουν Clelia, τίποτα

(στο internet έχει μπει πάντως: http://www.capital.gr/News.asp?id=961719 από νωρίς)

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Angelique σε ξέχασα!!!

Να τα 1000σετε και να είσαστε πάντα υγιείς και χαρούμενοι!! Όλα καλά να σας πηγαίνουν!!!

Να είσαι καλά Κλειώ μου και ανταποδίδω όλες τις ευχές.

Φιλάκια

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

μπορει να διαβαζω καμια ωρα σιγουρα.εμ ετσι ειναι οταν αργω να σας γραψω...τι να κανω ομως που τρεχω και δεν φτανω...

καταρχας ηρω μου περαστικα στον μπαμπακα σου,ευχομαι γρηγορη αναρρωση.Ολα θα πανε καλα.Μπραβο για το αγορακι σου που ειναι μια χαρα!Ολα θα γινουν μην μας αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι.

Χρονια πολλα στην ειρηνη και την ρενα.να στε πολυχρονες!

Αγγελικη ευτυχισμενοι να στε μια ζωη!(εμεις απο επετειους και τετοια τα χουμε ξεγραμμενα-εμεις αρραβωνων ειχαμε πρωτομαγια!!!)

Δεσποινα μπραβο στον μπομπιρακο σου!!!μεγαλωνει!!!και εσυ βλεπω!!!+4!!!χιχι

Μαρακι περαστικα κοπελα μου και αντε να γινεις γρηγορα καλα!

αχ ποιες ξεχναω????δε θυμαμαι.

απο χαπια που ρωτατε εγω παιρνω φυλλικο οξυ,ασβεστιο,σιδηρο,μαγνησιο (δεν αντεχω αλλο χαπια ελεος)

το αλφα τεστ το εκανα και εγω και την τυχη μου μεσα δε μπορω να το βρω που το εβαλα γιατι το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο και πρεπει να το δειξω.

αυτα θυμαμαι μεχρι στιγμης κοριτσια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο? μια ειρηνικη πορεια δεν μπορει να γινει ποτε πια σ' αυτην την Αθηνα? 3 νεκροι? ελεος... πηγαν οι ανθρωποι να δουλεψουν το πρωι και δεν θα γυρισουν σπιτι.... δεν το χωραει ο νους δηλαδη. Πηγε ο κοσμακης να διαδηλωσει ειρηνικα γιατι του παιρνουν το ψωμι και κοιτα χαλια παλι... Σταματαω εδω γιατι τα εχω παρει... sorry κοριτσακια μου, αλλα εχω καταστεναχωρηθει....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο? μια ειρηνικη πορεια δεν μπορει να γινει ποτε πια σ' αυτην την Αθηνα? 3 νεκροι? ελεος... πηγαν οι ανθρωποι να δουλεψουν το πρωι και δεν θα γυρισουν σπιτι.... δεν το χωραει ο νους δηλαδη. Πηγε ο κοσμακης να διαδηλωσει ειρηνικα γιατι του παιρνουν το ψωμι και κοιτα χαλια παλι... Σταματαω εδω γιατι τα εχω παρει... sorry κοριτσακια μου, αλλα εχω καταστεναχωρηθει....

εχω μεινει αφωνη....η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως...τι ζωα...δεν εχω αλλα λογια να τους χαρακτηρισω...ζωα...η κοπέλα ηταν 4 μηνων εγκυος...μια απο εμας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...