Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια? γιατί δεν μεταφερόμαστε σε κανένα chat να τα λέμε real time? έτσι κι αλλιώς, χαλαρές μας βρίσκω σήμερα... ε? τι λέτε?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Τι μου κάνετε;;;;;Εγώ είμαι λίγο αγχωμένη με το θέμα του μπαμπάκα μου!!Αλλά πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά!!!!Άλλωστε πρέπει να κοιτάμε τα πάντα με αισιοδοξία στις μέρες μας!Ετσι δεν είναι;;;;

Οσό για τις αλλαγές του μήνα εμένα ο γιατρούλης μου μου έχεο δώσει ένα χαρτί που γράφει ακριβώς την ημερομηνία και την εβδομάδα που αλλάζω μήνα!Π.χ. στις 30/4 άλλαξα μήνα έκλεισα τον τέταρτο και μπήκα στον πεμπτο και ήμουν στις 16 εβδομάδες ακριβως!Τώρα αλλάζω μήνα πάλι στις 28/5 στις 20 εβδομάδες οπού θα κλείνω τον πέμπτο και θα μπαίνω στον έκτο και πάει λέγοντας....

μαλιστα ενδιαφερον κοπελια αυτο που μας παραθετεις:rolleyes: ολα καλα θα πανε με τον μπαμπα σου θα δεις!!αιντε μην στεναχωριεσαι συνεχεια στεναχωριεται και το νινι(λεμε τωρα):D

εεεεεεεε! κι εγώ εδώ είμαι!!! έτοιμη για κουβεντούλα!!!

καλημέρα!!!!!!!!!!!

βρε βρε οχι που δεν θα σου να εσυ!!!:Dκαλημερουδια!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κορίτσια? γιατί δεν μεταφερόμαστε σε κανένα chat να τα λέμε real time? έτσι κι αλλιώς, χαλαρές μας βρίσκω σήμερα... ε? τι λέτε?

:confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock: εδω ξανθια δωστε λεπτομερειες δεν το εχω το θεμα:shock::shock:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

βρε βρε οχι που δεν θα σου να εσυ!!!:Dκαλημερουδια!!!

:roll:ενοχλώ?

να φύγω αν είναι... με τέτοια μέρα8)8):cool:, μόνο για βόλτες είναι!

σμούτςςςςςς!!!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ναι Chris μου γιατί με την στενοχώρια δεν τα πάω καλά!!!!!

Να μεταφερθούμε Ploegisi μου!Αλλα σε ποιο?

Όσο για την κοιλιά εγώ είμαι μία κανονική εγκυμονούσα πλέον!!!Και το βράδυ που έχω φαει και όλο το ψυγείο νομίζω οτι θα σκάσει!!!!!Και ξεκίνησα και την κρέμα για τις ραγάδες γιατί έχω πολύ φαγούρα!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

στο πάνω μέρος της σελίδας, κάτω από τον τίτλο, έχει 2 υπότιτλους: forum & chatrooms!

στα chats μπορούμε να διαλέξουμε ένα που μας αντιπροσωπεύει... πχ 2ο τρίμηνο και να μπούμε και να μιλάμε online!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

στο πάνω μέρος της σελίδας, κάτω από τον τίτλο, έχει 2 υπότιτλους: forum & chatrooms!

στα chats μπορούμε να διαλέξουμε ένα που μας αντιπροσωπεύει... πχ 2ο τρίμηνο και να μπούμε και να μιλάμε online!

αααααααα τωρα καταλαβα!!!:Dαν ειναι να το κανουμε πες τε!!!!

το 2ο τριμηνο μια χαρα μου ακουγεται:rolleyes:

αααααα και να μην το ξεχασω μια σουρτουκο που θελει να κανει ολη την ωρα βολτες να κατσει στον κωλο της οβερ!!:cool:

ως η αρχισουρτούκω λοιπόν, παω στο 2ο τρίμηνο και όποια θέλει, ακολουθεί!!!

σκούς εκεί! να κάτσω και να κλωσάω? ε? ότι ήταν να γίνει έγινε! έδεσε το σιρόπι!!!! :-P

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Καλημερ κοριτσια !!!

Εχω παρα πολυ καιρο να μπω!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο!!!

Εμεις μια χαρα και περιμενουμε κοριτσακι για δευτερη φορα!!!!

Ελπιζω να μπαινω πιο συχνα....

Σήμερα πήρα τις απαντήσεις απο τις εξετάσεις μου και ήταν όλες καλές, αιματοκρίτη 39,1 το θηρίο. Ηθελα να σας ρωτήσω εσας ο γιτρος σας σας ζητάει αντισώματα λιστέριας και τοξοπλάσματος γιατι εμένα είναι λίγο ψείρας και μου τις ζητάει κάθε δύο μήνες.

Αν δεν εχεις αντισωματα της κανεις συχνα για να βλεπουν μηπως κολλησες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!Και γω κανω τοξο συχνα.

Με την ευκαιρια να καταγγειλω και το Ικα που στη πρωτη μου εγκυμοσυνη μου εβγαλε οτι εχω αντισωματα τοξο και ημουν ησυχη..Δεν προσεχα καθολου..Ευτυχως δεν κολλησα τιποτα!!

Τωρα στην δευτερη μου βγαζει οτι δεν εχω(αδυνατον αφου τα αντισωματα οταν τα παιρνεις τα εχεις για μια ζωη!!)Μου εβγαλε και κατι παραξενα στον θυροειδη..τεσπα...Αναγκαστικα να τα ξανακανω σε εξωτερικο εργαστηριο!!!!

Δεν φτανει που δεν μας παρεχουν τιποτα ,μας κρατανε και ενα καρο λεφτα το μηνα..μια εξεταση σωστη δεν μπορουν να κανουν...

(τι τα θυμηθηκα τωρα)

Ας συμπληρωσω και γω το κοριτσακι μου (να αλλαξω και ημερομηνια γιατι τελικα κλεισαμε στις 9)!!!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Αγοράκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα ???

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα ???Κοριτσάκι ???

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Ιασώ ή Έλενα Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 12/10 Βέροια ???

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Μαμαλευτεράκι 15/10 πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΛΑΡΙΣΑΣ ???Αγοράκι???

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη ???Κοριτσάκι ???

Hroukaki - 15/10 Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 21/10 Λητώ ???

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 ???

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

Καλημερ κοριτσια !!!

Εχω παρα πολυ καιρο να μπω!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο!!!

Εμεις μια χαρα και περιμενουμε κοριτσακι για δευτερη φορα!!!!

Ελπιζω να μπαινω πιο συχνα....

Γεια σου Renah με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου και να χαίρεσαι και την 1η κορούλα σου!!! :D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

και τώρα που το θυμήθηκα!!

Χρόνια πολλά στην eirini και στη RENAH!!!

ελπίζω να μην έχουμε και καμιά άλλη και την ξεχνώ!!!

με το καλό τα μωράκια σας κορίτσια!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Αααα κι εγώ έχω επέτειο αρραβώνων σήμερα.......:-P

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γιωτίτσα έχεις πμ...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...